2009 Aralık Anneleri

merhaba kızlar, sohbetlerinizi zevkle okuyorum.Benimde 5 buçuk ay oldu.Her türlü rehberliğe ihtiyacım var.Alışverişe başlamalı mıyım? Yoksa daha erken mi?
Bu arada öznurcum herkes aldıklarını çok övdü.Merak ettim ama göremiyorum galiba.Eminim hepsi ciciş ciciş şeylerdir.

Bu arada bi arkadaş tetenos aşısından bahsetmiş.Bütün hamileler bu aşıyı oluyor mu?Benim doktorum hiç söylemedi de:sm_confused:

öznur bayildim cok sekerler ben sadece özdilek bebek uykuseti bide alt acma minderi aldim turkiyeden baska bisey almadim yani kiyefetleri verene kadar devlet almicam onlara bakicam ney eksikse alicam ozaman eklerim hayirli olsun senin kizininkiler cok seker masallah

kızlar isyanım işe yaradı bana 3 gün izin verdiler. cumartesi pazarda ohh 5 günnn. darısı başınıza. ayy acayip seviniyorum yaa çalışanlar beni anlarlar :lepi:

doğururken ne yapacaksın bakalımkaydirigubbakcemile3:roflol:

meral şu an benim profilimdeki tickera bak bakayım öykü için yaptım her 4 günde puzzle'ın bir parçası kalkacak resim tamamlanacak... yalnız hesabı doktorlar gibi yapıyor yani biz 23+5 gün diyoruz ya bunun hesabına göre 23,7 yani 23. haftanın 10da 7si bitmiş durumda... kafanı karıştırır mı?

Bu arada bi arkadaş tetenos aşısından bahsetmiş.Bütün hamileler bu aşıyı oluyor mu?Benim doktorum hiç söylemedi de:sm_confused:

evet canım bebek iöçin koruyucu oluyor en yakın sağlık ocağına gittim onlar tarih verdiler ve vurdular 20.haftada oldum ben
öznur canım bende çok merak ettim ama göremiyoruz Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

merhaba hoşgeldin canım.. tetanoz aşısını öneriyor doktorlar.. yani yaptırman şart olan bişey değil de yaptırmanda fayda olan bişey..

kızlar isyanım işe yaradı bana 3 gün izin verdiler. cumartesi pazarda ohh 5 günnn. darısı başınıza. ayy acayip seviniyorum yaa çalışanlar beni anlarlar :lepi:

iyi sen git yat bahar mafoldumben biz napcaz burda :çok üzgünüm:

neyse neyse hadi allah içine sindirsin :dilcikar:

selam
burada hepimiz birşeyler öğreniyoruz cnm
alışverişlere başladık tabi

tetenoz aşını olmak şart tabiki
aile sağlığı merkezine danışmalısın
kendiminkini yapabildim sıra geldi seninkine
ama aklım şu daha önce yaptığım ve sisteme kabul ettiremediğimde kaldı ben onu bi daha bi deniyim bakim :kedi:
ay ay şeker olmuş bilgecim

wwwwaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwww
bende bende istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:
kız şanslısın valla ye iç yat hııııııııııııııııııııı:lepi:

benimki karışmazda topikte arkadaşlarımın karışırsa bilgeeeeeeeeeee:sinifsinif:

valla bende çok isyan ediyorum ama izin vermezler bunlar.. ne kadar zamandır ordasın..ben daha 8 aydır bu şirketteyim.. doğum iznimi bile vermemek için bi çakallığını bulmaya çalışıyolar.. daha doğrusu kovabilmek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…