doğururken ne yapacaksın bakalımkaydirigubbakcemile3:roflol:
sistemde birşeyler olabilir yarın tekrar deneriz bacım
doğururken ne yapacaksın bakalımkaydirigubbakcemile3:roflol:
Bu arada bi arkadaş tetenos aşısından bahsetmiş.Bütün hamileler bu aşıyı oluyor mu?Benim doktorum hiç söylemedi de:sm_confused:
annesi hepsi çok güzel bunlarınbende yükledim fotoları sepeti sarılı o yüzden çekemedim bir de banyo ürünlerini çekmedim
:roflol:valla o zamanı hiç düşünemiyorum
Bu arada bi arkadaş tetenos aşısından bahsetmiş.Bütün hamileler bu aşıyı oluyor mu?Benim doktorum hiç söylemedi de:sm_confused:
kızlar isyanım işe yaradı bana 3 gün izin verdiler. cumartesi pazarda ohh 5 günnn. darısı başınıza. ayy acayip seviniyorum yaa çalışanlar beni anlarlar :lepi:
annesi hepsi çok güzel bunların
sağlıklı sıhhatli giyerler inşallah:Saruboc
valla anane çok kokoş o yüzden hepsini süslü aldı kaydirigubbakcemile3 daha iyileri sizin bebişlerinizin olsun inşallah :ecrin_bebek:
iyi sen git yat bahar mafoldumben biz napcaz burda :çok üzgünüm:
neyse neyse hadi allah içine sindirsin :dilcikar:
ben senin yerinede yatarım şekerim... ohhhhhhh kaydirigubbakcemile3
selammerhaba kızlar, sohbetlerinizi zevkle okuyorum.Benimde 5 buçuk ay oldu.Her türlü rehberliğe ihtiyacım var.Alışverişe başlamalı mıyım? Yoksa daha erken mi?
Bu arada öznurcum herkes aldıklarını çok övdü.Merak ettim ama göremiyorum galiba.Eminim hepsi ciciş ciciş şeylerdir.
tetenoz aşını olmak şart tabikiBu arada bi arkadaş tetenos aşısından bahsetmiş.Bütün hamileler bu aşıyı oluyor mu?Benim doktorum hiç söylemedi de:sm_confused:
ay ay şeker olmuş bilgecimkendiminkini yapabildim sıra geldi seninkine
ama aklım şu daha önce yaptığım ve sisteme kabul ettiremediğimde kaldı ben onu bi daha bi deniyim bakim :kedi:
wwwwaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwkızlar isyanım işe yaradı bana 3 gün izin verdiler. cumartesi pazarda ohh 5 günnn. darısı başınıza. ayy acayip seviniyorum yaa çalışanlar beni anlarlar :lepi:
meral şu an benim profilimdeki tickera bak bakayım öykü için yaptım her 4 günde puzzle'ın bir parçası kalkacak resim tamamlanacak... yalnız hesabı doktorlar gibi yapıyor yani biz 23+5 gün diyoruz ya bunun hesabına göre 23,7 yani 23. haftanın 10da 7si bitmiş durumda... kafanı karıştırır mı?
bööaaaaaaaaaaa (patlayan bir ağlama sesi nası verilir yahu? mafoldumben:gitme::çok üzgünüm::a015:senağlama:1no2::mymeka:Çok üzgünüm çoook:tomato: klava::dilcikar:
napıyorum ben ya fisfisfis
bööaaaaaaaaaaa (patlayan bir ağlama sesi nası verilir yahu? mafoldumben:gitme::çok üzgünüm::a015:senağlama:1no2::mymeka:Çok üzgünüm çoook:tomato: klava::dilcikar:
napıyorum ben ya fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?