Kizlar bisey sorcam ben simdi 24.Hafta icindeyim . Yani kac aylik hamileyim sunun hesaplamasini bi turlu ogrenemedim . Mesela burda ay ay hamilelik (gebelik) - altıncı ay - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kağan (Kaan) Kocatepe
Hamilelik döneminde altıncı ay (gebelik 20-24. haftalar)
Hamilelik döneminde yedinci ay (gebelik 24-28. haftalar)
demis.
şuanda 6.aydayız hatta sen yedinci aya da girmiş bulunuyorsun burcuuuu
ama bende hala 5.ay diyorum:))
Kizlar bisey sorcam ben simdi 24.Hafta icindeyim . Yani kac aylik hamileyim sunun hesaplamasini bi turlu ogrenemedim . Mesela burda ay ay hamilelik (gebelik) - altıncı ay - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kağan (Kaan) Kocatepe
Hamilelik döneminde altıncı ay (gebelik 20-24. haftalar)
Hamilelik döneminde yedinci ay (gebelik 24-28. haftalar)
demis.
Ben su an 6 diyorum hep oyle de dicem heheh :) 7 diyince az kalmis oluyor sanki
şaka bi yana çabuk geçiyo hakkaten ben zaman geçmez diye düşünüyodum aslında..
çalıştığımız için belkide koşturmaktan anlamıyoruz..
öznurcum aldıkların gerçekten çok hoş maşallah hiç bir eksiğin yok aksine fazlan var. odayı nekadara aldın cnmmm çok güzelmiş.
canım yaaaaaa kıyamam o kadar da uğraştın tühmeral gel hayatım bu ticker çalışmadı kendime de yaptım o da çalışmadı oysa ki çok güzeldi(
slm kizlar 1de uyandim acikmisim kahvalti yaparak size yaziyorum sizler napiyosunuz dunde ben doktora gittim ne icin cagirdigini bilmiyodum iste organ gelisimlerine kalbe giden damarlara falan baktida ama kan akis hizi biraz yavas 28 haftada daha detayli bakariz dedi bazen olabiliyo dedi insallah duzelir...öznurcum aldiklarini ben göremedim
canım yaaaaaa kıyamam o kadar da uğraştın tüh
kısmet işte
slm kizlar 1de uyandim acikmisim kahvalti yaparak size yaziyorum sizler napiyosunuz dunde ben doktora gittim ne icin cagirdigini bilmiyodum iste organ gelisimlerine kalbe giden damarlara falan baktida ama kan akis hizi biraz yavas 28 haftada daha detayli bakariz dedi bazen olabiliyo dedi insallah duzelir...öznurcum aldiklarini ben göremedim
hayır işin garip yanı benim sistemimde de çalışmıyor üstelik diğer tickerlar da çalışmıyorannamadım ki :1no2:
inşallah düzelicek canım inşallah.. Allah sağlıklı versin hepimizin bebişlerini... bende buakşam gireceğim.. aklıma geldikçe biraz heyecan yapıyorum.. masaya yatıncada heralde bayılırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?