2009 Aralık Anneleri

öznurcum aldıkların gerçekten çok hoş maşallah hiç bir eksiğin yok aksine fazlan var. odayı nekadara aldın cnmmm çok güzelmiş.

öznurcum aldıkların gerçekten çok hoş maşallah hiç bir eksiğin yok aksine fazlan var. odayı nekadara aldın cnmmm çok güzelmiş.

sağol canım allah sağlıkla kullanmayı nasip eder inşallah
iki kapılı dolap ve yatağı 1600 lambası ve cibinliği dahil.

meral gel hayatım bu ticker çalışmadı kendime de yaptım o da çalışmadı oysa ki çok güzeldi (

slm kizlar 1de uyandim acikmisim kahvalti yaparak size yaziyorum sizler napiyosunuz dunde ben doktora gittim ne icin cagirdigini bilmiyodum iste organ gelisimlerine kalbe giden damarlara falan baktida ama kan akis hizi biraz yavas 28 haftada daha detayli bakariz dedi bazen olabiliyo dedi insallah duzelir...öznurcum aldiklarini ben göremedim

meral gel hayatım bu ticker çalışmadı kendime de yaptım o da çalışmadı oysa ki çok güzeldi (
canım yaaaaaa kıyamam o kadar da uğraştın tüh
kısmet işte

allahın izniyle herşey düzelir.
sana afiyet olsun

inşallah düzelicek canım inşallah.. Allah sağlıklı versin hepimizin bebişlerini... bende buakşam gireceğim.. aklıma geldikçe biraz heyecan yapıyorum.. masaya yatıncada heralde bayılırım..

bak doktor da bazen olabiliyo demiş allahın izniyle düzelir arkadaşım :Saruboceq:

insallah kizlar yani hayirlisi olsun zaten moralimi fazla bozmadim yatis seklimdende olabilir diye dusundum cunku ultrason yatagina rahat yatamadim bide butun organlarini incelemei baya uzun suruyo olcuyo falan haftasina gore normal dedi kalpinin 4 odacigi olusmus dedmis yanimdaki tercumana iste ama varya bi resmini cekene kadar gulmekten oldurdu okadar hizli harkete ediyodu masallah cadi kizim

canım ben hala coraspirin içiyorum sanırım bebeğe kan akışını rahatlatmak için veriyo doktor.sende sorabilirsin gerçi doktorun daha iyi bilir.
senide kaydediyorum kabul et görürsün fotoları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…