2009 Aralık Anneleri

sağol canım allah sağlıkla kullanmayı nasip eder inşallah
iki kapılı dolap ve yatağı 1600 lambası ve cibinliği dahil.

amin cnmm .çok güzeller. cicileri kızımızn sağlıkla giysin inşallah

evet cnm detaylı da tam belli olur.normaldir o herzaman aynı akmaz ki .
bende akşama çekiyim bari kızımın cicilerini. yarın koyarım

bahrcım ne mutlu san dinlen üç gün oh.bebişinle vakit geçirirzin artık bol bol

adi firmalar bunlar
kızım büyük kurumsal firmalarda yasal haklarını sonuna kadar kullanıyorsun.
böyleleri ile hiç çalışmamak lazım.

bak ben doğum iznime çıkıcam, doğum yardımı paramı alıcam, gerekirse yıllık izimlerimi doğum iznime ekliycem o da yetmedi rapor alırım be güzelim.

ben 2 yıldır buradayım doğum iznini kopardım ama doktora gittiğim hafta içlerinin yerine cumartesi geliyorum 3 gün+c.tesi pazar desem patron kalpten gider kaydirigubbakcemile3

bende yırtındım yıllarca ama malesef hep patron şirketlerine düştüm.. :çok üzgünüm:

benim doğum iznim 16 hafta işte. 8 öncesi 8 sonrası. ben 8 i de atarım sonraya diyordum ama öyle olmuyormuş yasal olarak son 3 hafta çıkmak zorundaymışsın zaten. kasım da idare edicekler. kasım başı gibi çıkıyım diyorum 2 ayım var full olarak. ücretsiz izin hakkım yok. rapor falan alırsam 6 ay gelmek istemiyorum.

sağol canım bunların biçoğunu ben almadım zaten hepsi hediye geldi sadece badileri ve birkaç tulumu ben aldım.
Bencede eksiklerini tamamlarsın fazlasına gerek yok bencede zaten

ben patronla konuştum 1 ay önce çıkıcam 3 ay sonra gelicem işim rahat bari doğum sonrası evde 1 ay daha fazla kalıyım

bahaaar bu ne ya sürekli izin yapıyosun.
olmazki canım sadece senmi hamilesin bak hepimiz çalışıyoruz ama.
olsada böle söyleyip insanın morali bozulmazki
neyse hadi şunun şurasında 2 ay sonra bizde çıkıcaz uzuun bir izne

ben 2 yıldır buradayım doğum iznini kopardım ama doktora gittiğim hafta içlerinin yerine cumartesi geliyorum 3 gün+c.tesi pazar desem patron kalpten gider kaydirigubbakcemile3

cnmcm senin kızının da cicileri pek şirinmiş...sağlıkla giysin inşallah.ya herkes almış bir sürü şey benim bebişimin çok az eşyası var geçmi kaldık bviz yoksa yahuu

sağol canım bunların biçoğunu ben almadım zaten hepsi hediye geldi sadece badileri ve birkaç tulumu ben aldım.
Bencede eksiklerini tamamlarsın fazlasına gerek yok bencede zaten

zaten elbiseler yaza ancak olur tulumlar kisin iyi olur bende örgu oruyorum burasi cok soguk -25 oldugunu gordum busene biraz sicak ama belli olmaz bikactane öreyim dedim

Çok sağolun kızlar cevaplarınız için.Kızım ve ben minnettarız:)
Bizde artık ufaktan alışverişe başlayalım bari.Benim bir bebek odam yok.Kirada oturuyorum.Ama ilk bebeğim özeniyorumdasenağlama Başta bi sepetle yatak odamda sonrada küçük çalışma odama tahta bir beşik alayım diyorum.Perde duvarlar biraz güzel bi beşikle ilk bebeğide mağdur etmemiş oluruz inşallah:sm_confused:

bende yırtındım yıllarca ama malesef hep patron şirketlerine düştüm.. :çok üzgünüm:
allah yardımcınız olsun zor valla işiniz
bende aynen senin gibi baharcım.
32. haftada dr raporunu SGK'na iletmeliyiz.
doğuma 3 hafta kalana kadar çalışalım diye
kısmetse bende 6 ay çalışmayı düşünmüyorumhihoyyyt

ben patronla konuştum 1 ay önce çıkıcam 3 ay sonra gelicem işim rahat bari doğum sonrası evde 1 ay daha fazla kalıyım

benimde senin gibi cnm. bugün bir arkadaşım bebişini bırakıp bugün yeni işe başladı çok zor diyor. nasıl geçicek bilmiyorum diyor. bizde yaşayıp görücez artık.

sürekli mi nerdeeeeeeeeeee?? keşke olsa şekerim. 5 günlük iznimi kullandım daha. arada 1-2 gün kaçamaklar oldu sesini çıkarma :))

meral doğum yardımı nasıl oluyor kim veriyor, kimler alabiliyor? ve nasıl başvuruluyor bana biraqz bu konularda bilgi versene, mal gibi kalmıyım burda hakkımı arayayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…