sağol canım allah sağlıkla kullanmayı nasip eder inşallah
iki kapılı dolap ve yatağı 1600 lambası ve cibinliği dahil.
slm kizlar 1de uyandim acikmisim kahvalti yaparak size yaziyorum sizler napiyosunuz dunde ben doktora gittim ne icin cagirdigini bilmiyodum iste organ gelisimlerine kalbe giden damarlara falan baktida ama kan akis hizi biraz yavas 28 haftada daha detayli bakariz dedi bazen olabiliyo dedi insallah duzelir...öznurcum aldiklarini ben göremedim
bende akşama çekiyim bari kızımın cicilerini. yarın koyarım
valla bende çok isyan ediyorum ama izin vermezler bunlar.. ne kadar zamandır ordasın..ben daha 8 aydır bu şirketteyim.. doğum iznimi bile vermemek için bi çakallığını bulmaya çalışıyolar.. daha doğrusu kovabilmek için..
kıskançlık olabilirmi bunun adı arkadaşım
mucukkkkkkkkkkkkkkkk tmm kızma cnmm opuyorumnanaktan
valla bende çok isyan ediyorum ama izin vermezler bunlar.. ne kadar zamandır ordasın..ben daha 8 aydır bu şirketteyim.. doğum iznimi bile vermemek için bi çakallığını bulmaya çalışıyolar.. daha doğrusu kovabilmek için..
Kizlar ben de cikiyorum . Biraz disarda isim var sonra da kizimi gormeye gidicemopuyorumnanaktan
Kizlar ben de cikiyorum . Biraz disarda isim var sonra da kizimi gormeye gidicemopuyorumnanaktan
adi firmalar bunlar
kızım büyük kurumsal firmalarda yasal haklarını sonuna kadar kullanıyorsun.
böyleleri ile hiç çalışmamak lazım.
bak ben doğum iznime çıkıcam, doğum yardımı paramı alıcam, gerekirse yıllık izimlerimi doğum iznime ekliycem o da yetmedi rapor alırım be güzelim.
öznur bayildim cok sekerler ben sadece özdilek bebek uykuseti bide alt acma minderi aldim turkiyeden baska bisey almadim yani kiyefetleri verene kadar devlet almicam onlara bakicam ney eksikse alicam ozaman eklerim hayirli olsun senin kizininkiler cok seker masallah
benim doğum iznim 16 hafta işte. 8 öncesi 8 sonrası. ben 8 i de atarım sonraya diyordum ama öyle olmuyormuş yasal olarak son 3 hafta çıkmak zorundaymışsın zaten. kasım da idare edicekler. kasım başı gibi çıkıyım diyorum 2 ayım var full olarak. ücretsiz izin hakkım yok. rapor falan alırsam 6 ay gelmek istemiyorum.
ben 2 yıldır buradayım doğum iznini kopardım ama doktora gittiğim hafta içlerinin yerine cumartesi geliyorum 3 gün+c.tesi pazar desem patron kalpten gider kaydirigubbakcemile3
sağol canım bunların biçoğunu ben almadım zaten hepsi hediye geldi sadece badileri ve birkaç tulumu ben aldım.
Bencede eksiklerini tamamlarsın fazlasına gerek yok bencede zaten
allah yardımcınız olsun zor valla işinizbende yırtındım yıllarca ama malesef hep patron şirketlerine düştüm.. :çok üzgünüm:
bende aynen senin gibi baharcım.benim doğum iznim 16 hafta işte. 8 öncesi 8 sonrası. ben 8 i de atarım sonraya diyordum ama öyle olmuyormuş yasal olarak son 3 hafta çıkmak zorundaymışsın zaten. kasım da idare edicekler. kasım başı gibi çıkıyım diyorum 2 ayım var full olarak. ücretsiz izin hakkım yok. rapor falan alırsam 6 ay gelmek istemiyorum.
ben patronla konuştum 1 ay önce çıkıcam 3 ay sonra gelicem işim rahat bari doğum sonrası evde 1 ay daha fazla kalıyım
bahaaar bu ne ya sürekli izin yapıyosun.
olmazki canım sadece senmi hamilesin bak hepimiz çalışıyoruz ama.
olsada böle söyleyip insanın morali bozulmazki
neyse hadi şunun şurasında 2 ay sonra bizde çıkıcaz uzuun bir izne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?