İnan utanıorum nasıl dicem ben yemek yemeye gidiyorum diye evim çok yakın patron gelmeden ben çıkamam tek anlayan benimALLAH bilir kaçta gelir kaçta gidebilirm çekinirim söylemeye gözlerim çok ağrıyo bunalıyorum kızlarya
masallah kuzudur o şimdi dillenmişte bıcır bıcır ayy yerım ben onu
benım ablamında 22 aylık kızı
benım kız için karnını açıyo mına burda diyo
kendı göbişini seviyo
ama bazende dellenıyor annemın orduklerını elleme mınanın dıyınce ben
ehhh mına ehhh dıyo çıldırtıyor benı ya
canımcım sen bu olayı fazla uzattın gibime geliyor o kadar dillendirdinki allah katında da günaha girecen haaaaaaa..Bırak milleti karın doyurmak değilmi bırak patronu ya gelsin gelmesin çantana koydugun şeyi bir köşede yesen o bile yeter bu kadar suçluluk duyma bence sen beyninde bitir bu oruç meselesini sonra etrafa baktıgın zaman seni anlayışla karşıladıklarını görürsün. geçende konuştuk senle ama sen inadına napcam diyosun bebişide üzüyorsun bırak herşeyi yaaaa... hamile olmayıp tutmasan ne oalacak oruç tutmamak ayıp değil güzelim sevabı günahını yüce allah bilir..onun için rahat ol bebişine bak gerisi boşşşşşşşşşş.....Allah göstermesin ona bişey olsa napcaz dimi ramazanalr bitmez kaza ederiz allahın izniyle :)
canımcım sen bu olayı fazla uzattın gibime geliyor o kadar dillendirdinki allah katında da günaha girecen haaaaaaa..Bırak milleti karın doyurmak değilmi bırak patronu ya gelsin gelmesin çantana koydugun şeyi bir köşede yesen o bile yeter bu kadar suçluluk duyma bence sen beyninde bitir bu oruç meselesini sonra etrafa baktıgın zaman seni anlayışla karşıladıklarını görürsün. geçende konuştuk senle ama sen inadına napcam diyosun bebişide üzüyorsun bırak herşeyi yaaaa... hamile olmayıp tutmasan ne oalacak oruç tutmamak ayıp değil güzelim sevabı günahını yüce allah bilir..onun için rahat ol bebişine bak gerisi boşşşşşşşşşş.....Allah göstermesin ona bişey olsa napcaz dimi ramazanalr bitmez kaza ederiz allahın izniyle :)
herkese merhabalar.. kızlar 50 gr şeker yükleme testine aç mı gidiliyor yoksa tok mu? Cevaplayan olursa sevinirim.
yine bugün çok çarpıntım var kızlar.. kansızlık varmış bende ondan oluyomuş sanırsam.. maltofer kullanıyorum çiğneme tableti.. ama sanki fayda etmiyor ya.. illa bişey çıkıyo ve akşamki haplaımı ihmal ediyorum.. bu sabah da geç kahvaltı yaptım.. takip ettim geç yemek yediğim zaman böyle oluyor .. bayılcak gibiyim şuanda.. gelde yemek ye şimdi.. mutfağa geçesim bile yok..eve gidip uyumak isterdim, ama öyle bir imkanım da yok.. ne izin alabilirim.. nede izin alsam bile eve ulaşabilirim.. eşim şuanda karşı tarafda beni almaya gelemez ve bizim eve burdan 3 vesaitle gidiliyor.. yollarda düşer kalırım..
yine bugün çok çarpıntım var kızlar.. kansızlık varmış bende ondan oluyomuş sanırsam.. maltofer kullanıyorum çiğneme tableti.. ama sanki fayda etmiyor ya.. illa bişey çıkıyo ve akşamki haplaımı ihmal ediyorum.. bu sabah da geç kahvaltı yaptım.. takip ettim geç yemek yediğim zaman böyle oluyor .. bayılcak gibiyim şuanda.. gelde yemek ye şimdi.. mutfağa geçesim bile yok..eve gidip uyumak isterdim, ama öyle bir imkanım da yok.. ne izin alabilirim.. nede izin alsam bile eve ulaşabilirim.. eşim şuanda karşı tarafda beni almaya gelemez ve bizim eve burdan 3 vesaitle gidiliyor.. yollarda düşer kalırım..
burun asprtrü burcu o da işe yaryrmuş
seni uyanık seni kaydirigubbakcemile3
seni hormonları çok çalışan hatun seni kaydirigubbakcemile3
sen işini bilirsin ne diyeyim:lepi:
Ben geldİm kızlar nasılsınız bklmmm aŞımı oldum geldİm 2. Dozunu .3. Olmaya gerek yok dedİler ama kendİ hemŞİrem İzİndeydİ o gelİnce ona soracaĞım 2 yeterlİymİŞ hamİleyken.tokluk kanıda verdİm bklm nasıl Çıkacak.bu arada dÜn bebİŞe bende bİraz alıŞ verİŞ yaptım cİcler aldım.odayada bİr karar veremedİk kız ÇocuĞu olanlar genelde beyaz alıyorlarlar erkek olacaklar sİz ne renk almayı planlıyorsunuz
Biz bu yuzden dunuruz senle :) Valla ben listeyi yaptim gereken kisilere verdim bile
kızlar bebek telsizi ve kulaktan ateş ölçer de var ubutmayın bnce önemli bnlarda
Ben bebek cantasi almayi dusunmuyorum . Gecen gun bizim burda Bebe Cocuk var ordan baktim 200 milyon civari . Sirt cantasi seklinde istiyorum bi de. Normal cantadan farki icinde alt acma minderi ve termosu oldugunu soyledi adam. Bende gidip Nike'dan guzel bir sirt cantasi aldim 50 milyona . Metrodan da 2 biberonluk termos aldim 5 milyon tuttu. Alt acma minderi almadim ama o da sanirim 10 milyon filan . Diger cantalardan daha buyuk oldu ayrica.
İnan utanıorum nasıl dicem ben yemek yemeye gidiyorum diye evim çok yakın patron gelmeden ben çıkamam tek anlayan benimALLAH bilir kaçta gelir kaçta gidebilirm çekinirim söylemeye gözlerim çok ağrıyo bunalıyorum kızlarya
ya yapma Allah aşkına patronuna kızıyrdum ama artık sana kızmaya basladım nasıl yanı utanrm ne demek huuu hamılesın sen farkındamısın
SEN HAMİLESİN VE KARNINDA BESLEMEN GEREKEN BİR CANLI VAR
KIZDIM ŞİMDİ SANA
NE DEMEK BEN UTANIRIM YAAAAAAAAAAAAAA
YANINDA BİRŞEYLER GETİR AÇ KALMA
PATRONUNDA GELDİĞİNDE GİDER EVİNDE YA DA NE BİLEYİN DIŞARIDA YEMEĞİNİ YERSİN.
O ÇACUĞU AÇ BIRAKIRSAN GÜNAHI SENİN BOYNUNA CNM.lmaz:
Teşekkür ederim kızlar saolun hiç utanmadan sıkılmadan evime gidip bebeğimizle karnımızı doyurup gelicez ,bebeğimi aç bırakamam bunun günahında giremem kim ne düşünürse düşünsün inşallah iyiki varsınız kızlar saolun benim en önemlisi kesinlikle bebeklerimiz nasıl aptalca düşünmüşüm bilemiyorum saolun kızlar ben aydınlattınız RABBİM BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN SAĞLIKLI OLARAK BÜYÜTELİM İNŞA-ALLAH SİZİ SEVİYORUM KIZLARkaydirigubbakcemile2:enbuyukkk:
teşekkür ederim cnm benm hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi.ateş ölçer kulaktan ölç.enden mi daha ii diğerlerimi acaba.kulaktn ölçenile herks ii öleçemezmiş demiş ti bana bir ebe arkadaşımda
sağolun arkadaşlarım, şimdi yemek yedim yrime geldim.. hala kötüyüm, su filan içiyorum.. ferim fesim yok.. müdüre bayan çıksında boş odaya geçip biraz dinlenicem.. çıkarsa tabi.
sağolun arkadaşlarım, şimdi yemek yedim yrime geldim.. hala kötüyüm, su filan içiyorum.. ferim fesim yok.. müdüre bayan çıksında boş odaya geçip biraz dinlenicem.. çıkarsa tabi.
herkese merhabalar.. kızlar 50 gr şeker yükleme testine aç mı gidiliyor yoksa tok mu? Cevaplayan olursa sevinirim.
Dunur resim gondersene cantanin yada link filan
Guzelmis ama kalmamis :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?