senin moralin bozuk yavrunda bu psikolojinden çok fazla etkileniyor söylemedi deme.Bebeğimdede sabahtan beri hareket yok kızlar rapor alsamolurmu?
maşallah arkadaşıma benimne demek canım benim gülü gülü kullan laelaelaelaelae
fontu nası farklı ve sabit yapıyosun? her seferinde font değiştirmeyi unutuyorum da ben :umursamaz:
nanananananaaaaaaaaaaa lülülülülülünaniknanik sevapları ben kaptıııım siz nal topladınızzzzzz sositosositonaniknanik
allahım kafayı sıyırdım zannımca :1no2::mymeka:
oldu canım benim şık oldu üstelik
:1rolleyes: bazen ne basit şeylerde çakılıyoruz di mi ya :kedi: ben de yapıyorum böyle şeyler yakında yolda durup kalıcam noldu diyene "şimdi ilerlemek için napmam gerekiyordu unuttum" falan diycem korkarım :sinifsinif:
hadi ben yemek yiyim sizlere de afiyet şeker olsun cokacimcoook
geçmiş olsun cnmBen geldİm kızlar nasılsınız bklmmm aŞımı oldum geldİm 2. Dozunu .3. Olmaya gerek yok dedİler ama kendİ hemŞİrem İzİndeydİ o gelİnce ona soracaĞım 2 yeterlİymİŞ hamİleyken.tokluk kanıda verdİm bklm nasıl Çıkacak.bu arada dÜn bebİŞe bende bİraz alıŞ verİŞ yaptım cİcler aldım.odayada bİr karar veremedİk kız ÇocuĞu olanlar genelde beyaz alıyorlarlar erkek olacaklar sİz ne renk almayı planlıyorsunuz
kızlar bebek telsizi ve kulaktan ateş ölçer de var ubutmayın bnce önemli bnlarda
Bence sen oruc olayini cok fazla takildin. Ondan moralin bozuk olabilir. Hepimiz cok isteriz oruc tutmayi su an ki durumu kullar dahil Allahta biliyor . Sonucta sen su an Allah'in verdigi cani tasiyorsun ve en onemli gorevin su an onu saglikla dunyaya getirmek . Tabiki ekstra durumlari katmiyorum ama . Bence su durumdan siyrilmalisin . Yoksa sen 1 ay boyunca moral bozuklugu yasayacaksn.
Evet onu da duydum onu da ekledim listeye.
Ben bebek cantasi almayi dusunmuyorum . Gecen gun bizim burda Bebe Cocuk var ordan baktim 200 milyon civari . Sirt cantasi seklinde istiyorum bi de. Normal cantadan farki icinde alt acma minderi ve termosu oldugunu soyledi adam. Bende gidip Nike'dan guzel bir sirt cantasi aldim 50 milyona . Metrodan da 2 biberonluk termos aldim 5 milyon tuttu. Alt acma minderi almadim ama o da sanirim 10 milyon filan . Diger cantalardan daha buyuk oldu ayrica.
Ben bebek cantasi almayi dusunmuyorum . Gecen gun bizim burda Bebe Cocuk var ordan baktim 200 milyon civari . Sirt cantasi seklinde istiyorum bi de. Normal cantadan farki icinde alt acma minderi ve termosu oldugunu soyledi adam. Bende gidip Nike'dan guzel bir sirt cantasi aldim 50 milyona . Metrodan da 2 biberonluk termos aldim 5 milyon tuttu. Alt acma minderi almadim ama o da sanirim 10 milyon filan . Diger cantalardan daha buyuk oldu ayrica.
İnan utanıorum nasıl dicem ben yemek yemeye gidiyorum diye evim çok yakın patron gelmeden ben çıkamam tek anlayan benimALLAH bilir kaçta gelir kaçta gidebilirm çekinirim söylemeye gözlerim çok ağrıyo bunalıyorum kızlarya
İnan utanıorum nasıl dicem ben yemek yemeye gidiyorum diye evim çok yakın patron gelmeden ben çıkamam tek anlayan benimALLAH bilir kaçta gelir kaçta gidebilirm çekinirim söylemeye gözlerim çok ağrıyo bunalıyorum kızlarya
sorma pelincim çok yoğunum işler bayağı yoğun yazamasam bile okuyorum ama mutlaka.hoşgeldin fatma
işler yogun sanırım senın şu sıra pek sık yazamyrsun
beyaz renk erkek içinde olur fatma
Geçmiş olsun canım ben daha ilk dozunu geçen hafta oldum ağrıtıyormuş kolu gerçekten.Bana da verdikleri aşı kartında 2.doz ilkinden bir ay sonra 3.dozsa 6ay sonra yazıyor ama tabi sen de sor yine bir.
Bizim karyola ve dolabımızı mobilya emeklisi olan kayınpederim yapıyor bebek ısırır diye renkli yapmıyormuş,mobilya reni olacak, aslında renklilerde aklım kaldı.Ben de eşimle gidip kulplarını renkli şekilli falan alıcam mavi yeşil falan öyle avutacam kendimi.
evet cnm benm beğendiğim mobilyada beyaz var sade birde kahveli beyazlı var .genç odasına dönenlerden .beyaz büyüyünce çok bebeksi olurmu acaba kulpları hep renkli.ekleyebilirsem bi ekleyimde bakın tamam mııı.
Ayy arkadaşlar benim 3yaşında şeker mi şeker çok tatlı bir kız yeğenim var çok seviyorum onu.Hatta onu gördükçe kız kız diye tutturmuştum başlarda işte.. Bana geçen gün bişey dedi hala komiğime gidiyor size de anlatmak istiyorum.
Ben otururken geldi yanıma bana bebeğinin kıyafetlerini gösterir misin dedi ablamdayken.Ben de kıyafeti yokki bebeğimin yanımda dedim.Gözlerini kocaman açtı okadar şaşırdı ki çıplak mı duruyor bebeğin diyekaydirigubbakcemile3 Aldığım şeyleri giydiriyorum sanıyormuş kendince.Dün tekrar sordu bebeğin karnında çıplak mı diye evet dedim sen ona bez giydir kaka yapar o diyokaydirigubbakcemile3 Ay çok komik tatlım benm ya.Bebeğim hareket ederken elini koydum karnıma bir sevindi zıplıyo ayy ben onu çok seviyorum diyorkaydirigubbakcemile3 Ben de onu yedim tabii çok şirin konuşmaları var yaa
aşı 2 doz deilmi normalde bn öle biliom ama :1shok:Ben geldİm kızlar nasılsınız bklmmm aŞımı oldum geldİm 2. Dozunu .3. Olmaya gerek yok dedİler ama kendİ hemŞİrem İzİndeydİ o gelİnce ona soracaĞım 2 yeterlİymİŞ hamİleyken.tokluk kanıda verdİm bklm nasıl Çıkacak.bu arada dÜn bebİŞe bende bİraz alıŞ verİŞ yaptım cİcler aldım.odayada bİr karar veremedİk kız ÇocuĞu olanlar genelde beyaz alıyorlarlar erkek olacaklar sİz ne renk almayı planlıyorsunuz
uyuytodur annesi korkma sen stress yapma sakin ol rahatla birtaz :teselli:Bebeğimdede sabahtan beri hareket yok kızlar rapor alsamolurmu?
evet çk işe yarıo arkadaşımdan biliyorum kesn alıcam bndekaydirigubbakcemile5burun asprtrü burcu o da işe yaryrmuş
aman kime ne boşver özeniyoruz ne var bunda :lepi::CüvCüv:kaydirigubbakcemile3 Benim çook oldu oraya asalı canım hatta dedim gören görmemişin bebeği olmuş demesin diye sonra amaan kim ne derse desin zaten görmedim dedim taktım orayakaydirigubbakcemile3 Eşimle benim vardı zaten oğluşumu da taktım oraya nazar boncuklu magnetlerle çok güzel oluyor orda durmasıyerimseniben
Geçmiş olsun canım ben daha ilk dozunu geçen hafta oldum ağrıtıyormuş kolu gerçekten.Bana da verdikleri aşı kartında 2.doz ilkinden bir ay sonra 3.dozsa 6ay sonra yazıyor ama tabi sen de sor yine bir.
Bizim karyola ve dolabımızı mobilya emeklisi olan kayınpederim yapıyor bebek ısırır diye renkli yapmıyormuş,mobilya reni olacak, aslında renklilerde aklım kaldı.Ben de eşimle gidip kulplarını renkli şekilli falan alıcam mavi yeşil falan öyle avutacam kendimi.
Çok sağol canım tşk ederim.Evet o his hala aklımda düşündükçe.O günleri de görecez canım inş.zamanı gelinceyerimseniben
biberon için termosu ılk defa duydum bak
eklesene foto burcu merak ettım
senin moralin bozuk yavrunda bu psikolojinden çok fazla etkileniyor söylemedi deme.lmaz:
ona yazık canım.
topla kendini salma bu kadar
çok şükür sağlığınız yerinde; en önemliside bu değilmi?
sen kendine değil yavruna eziyet ediyor ve üzüyorsun.
hadi silkelen biraz hadi:sm_cool::dance::sm_cool::dance:
maşallah arkadaşıma benim
enerji fuulllllll time:sm_cool::dance::teytey::sm_cool::dance::teytey:
geçmiş olsun cnm
3. aşı bebişler 3 aylık olunca oluyormuş
fatmacım bebişin cicileri sağlıkla giysin inşallah
ateş ölçer ilk alacaklarımızdan olmalıydı benimde listemde var
mukakak alıcam
teşekkür ederim cnm benm hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi.ateş ölçer kulaktan ölç.enden mi daha ii diğerlerimi acaba.kulaktn ölçenile herks ii öleçemezmiş demiş ti bana bir ebe arkadaşımda
kızlar ben yemeğe gidiyorum.herkese afiyet olsunnnnnn........
kızlar bende çıktım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?