2009 Aralık Anneleri

Ben bebek cantasi almayi dusunmuyorum . Gecen gun bizim burda Bebe Cocuk var ordan baktim 200 milyon civari . Sirt cantasi seklinde istiyorum bi de. Normal cantadan farki icinde alt acma minderi ve termosu oldugunu soyledi adam. Bende gidip Nike'dan guzel bir sirt cantasi aldim 50 milyona . Metrodan da 2 biberonluk termos aldim 5 milyon tuttu. Alt acma minderi almadim ama o da sanirim 10 milyon filan . Diger cantalardan daha buyuk oldu ayrica.

kızlar şu listeleri tekrar yazsanızza hem anne hem bebebk için.birde gecelik nasıl bişey almayı düşüniyorsunuz kış olacak ya nasıl bişey alacağımı bilemedim ben .

Bebeğimdede sabahtan beri hareket yok kızlar rapor alsamolurmu?
senin moralin bozuk yavrunda bu psikolojinden çok fazla etkileniyor söylemedi deme.lmaz:
ona yazık canım.
topla kendini salma bu kadar
çok şükür sağlığınız yerinde; en önemliside bu değilmi?
sen kendine değil yavruna eziyet ediyor ve üzüyorsun.
hadi silkelen biraz hadi:sm_cool::dance::sm_cool::dance:
maşallah arkadaşıma benim
enerji fuulllllll time:sm_cool::dance::teytey::sm_cool::dance::teytey:

geçmiş olsun cnm
3. aşı bebişler 3 aylık olunca oluyormuş
fatmacım bebişin cicileri sağlıkla giysin inşallah
kızlar bebek telsizi ve kulaktan ateş ölçer de var ubutmayın bnce önemli bnlarda

ateş ölçer ilk alacaklarımızdan olmalıydı benimde listemde var
mukakak alıcam

İnan utanıorum nasıl dicem ben yemek yemeye gidiyorum diye evim çok yakın patron gelmeden ben çıkamam tek anlayan benimALLAH bilir kaçta gelir kaçta gidebilirm çekinirim söylemeye gözlerim çok ağrıyo bunalıyorum kızlarya

İYİ GÜNLERDE SAĞLIKLA KULLANIRSIN İNŞALLAH:Saruboceq:

biberon için termosu ılk defa duydum bak
eklesene foto burcu merak ettım

Ayy arkadaşlar benim 3yaşında şeker mi şeker çok tatlı bir kız yeğenim var çok seviyorum onu.Hatta onu gördükçe kız kız diye tutturmuştum başlarda işte.. Bana geçen gün bişey dedi hala komiğime gidiyor size de anlatmak istiyorum.
Ben otururken geldi yanıma bana bebeğinin kıyafetlerini gösterir misin dedi ablamdayken.Ben de kıyafeti yokki bebeğimin yanımda dedim.Gözlerini kocaman açtı okadar şaşırdı ki çıplak mı duruyor bebeğin diyekaydirigubbakcemile3 Aldığım şeyleri giydiriyorum sanıyormuş kendince.Dün tekrar sordu bebeğin karnında çıplak mı diye evet dedim sen ona bez giydir kaka yapar o diyokaydirigubbakcemile3 Ay çok komik tatlım benm ya.Bebeğim hareket ederken elini koydum karnıma bir sevindi zıplıyo ayy ben onu çok seviyorum diyorkaydirigubbakcemile3 Ben de onu yedim tabii çok şirin konuşmaları var yaa

ya yapma Allah aşkına patronuna kızıyrdum ama artık sana kızmaya basladım nasıl yanı utanrm ne demek huuu hamılesın sen farkındamısın

SEN HAMİLESİN VE KARNINDA BESLEMEN GEREKEN BİR CANLI VAR
KIZDIM ŞİMDİ SANA
NE DEMEK BEN UTANIRIM YAAAAAAAAAAAAAA
YANINDA BİRŞEYLER GETİR AÇ KALMA
PATRONUNDA GELDİĞİNDE GİDER EVİNDE YA DA NE BİLEYİN DIŞARIDA YEMEĞİNİ YERSİN.
O ÇACUĞU AÇ BIRAKIRSAN GÜNAHI SENİN BOYNUNA CNM.lmaz:

hoşgeldin fatma
işler yogun sanırım senın şu sıra pek sık yazamyrsun
beyaz renk erkek içinde olur fatma
sorma pelincim çok yoğunum işler bayağı yoğun yazamasam bile okuyorum ama mutlaka.

Bunda utanilcak sıkılcak hic bisey yok . Sen dunyanin en zor sorumlugunu tasiyorsun karninda. Biz kendimizden gectik su an onlar icin variz. Bir yerimiz acidiginda kendimizi degil onu dusunuyoruz. Tabi ki Allah'a karsi gorevlerimizde var ama su an oruc tutamayiz. Eger zaten patronun yada bir baska kisi seni su an oruc tutmadigin icin kiniyorsa acikcasi umrun olmasin. Senin oruc tutmaman sadece senin ve Allah arasinda bisey sonucta. Kimse karisamaz ki . Eger bu durumdan sen kendi adina rahatsiz oluyorsan dogumdan sonra sut verdikten sonra kazani yaparsin . Tabi bu da benim dusuncem .

Kızlar ben yemeĞe Çıkıyorum
hepınıze afıyet bal olsun

huuuu utanan arkadaŞ kızdırma benı artık. Valla gerıldım ayol

masallah kuzudur o şimdi dillenmişte bıcır bıcır ayy yerım ben onu
benım ablamında 22 aylık kızı
benım kız için karnını açıyo mına burda diyo
kendı göbişini seviyo
ama bazende dellenıyor annemın orduklerını elleme mınanın dıyınce ben
ehhh mına ehhh dıyo çıldırtıyor benı ya

aşı 2 doz deilmi normalde bn öle biliom ama :1shok:
Bebeğimdede sabahtan beri hareket yok kızlar rapor alsamolurmu?
uyuytodur annesi korkma sen stress yapma sakin ol rahatla birtaz :teselli:
burun asprtrü burcu o da işe yaryrmuş
evet çk işe yarıo arkadaşımdan biliyorum kesn alıcam bndekaydirigubbakcemile5
aman kime ne boşver özeniyoruz ne var bunda :lepi::CüvCüv:

inşşş cnmm inşşş:Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim cnm benm hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi.ateş ölçer kulaktan ölç.enden mi daha ii diğerlerimi acaba.kulaktn ölçenile herks ii öleçemezmiş demiş ti bana bir ebe arkadaşımda

bnm arkadaşım kullanıyor microlife markası 1 yıldır kullanıyo bebeği yaşına gircek az kaldı çok memnun 10 saniyede ölçüyo hiç uğprastırmıyo bnde kulaktan ölçer almayı düşünüyorum

kızlar ben yemeğe gidiyorum.herkese afiyet olsunnnnnn........

afiyet olsun bnmde kociş gelir birazdan yemeğe opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…