canım hoşgeldin
hasta olmana üzüldüm çok geçmiş olsun
şimdi nasılsın peki toparlanabildinmi.
oğluşunu görüp sen şimdi moralde depolarsın iyide olursunkaydirigubbakcemile2
yavrularımız artık hareketlendi cnm.
bazen uyumakta dahi zorluk çekiyorum. hareketler ve tekmeler inanılmaz kuvvetlendi artık.
allah hepimizin yavrusunu nazarlardan saklasın
ifadesinden sonra araya girerek yazıp gönderiyorsun ciğerim lülülülülülü
alıntı yap'ın yanında MQ diye bişey var bütün alıntı yapmak istediklerinde ona tıklıyorsun enson alıntı yap diyorsun şekerim
mesajların alt kısmında "MQ (alıntı yap) var onlara tıklayıp en son hangi mesaja cevap vereceksinizde ALINTI YAP'a tıklayıp aralara cevapları yazaıyorsunuuuuuzzzzzzzzzzzzzzz
Var mi baska boyle kritik bisey dunur senin bildigin ?
bende ogrensem ıı olacak bırı anlatsın sevabına :)
bilgecim bursada da var
bende bir ara gidip bakacağım cnm.
Tesekkurler dunurcum kaydirigubbakcemile5
Oldu galiba Pelin
Çok sağol canım hoşbuldukk
İyiyim artık çok şükür dün iyileştim hafif baş ağrım vardı o da geçmiş bugün ohh
Evet ya bebeklerimizi görmek çok güzel moral oluyor demi.İyi olduğunu dr.dan duymak.opuyorumnanaktan Buzdolabının üstünde takılı dr.un verdiği çıktılardan birisi gidip gelip seviyorumyerimseniben
Benim tekmeler hafifti canım emin dahi olamıyordum bebek hareketi mi diye.Ama bir haftadır güçlendi sanırım oğlum kesin eminim artıkkaydirigubbakcemile3 Maşallah yavrularımıza
şu an aklıma gelen yok.. ben hamile yastığımdan çok memnun kaldım, özellikle uyku sorunu olanlara onu tavsiye edebilirim üstelik çok fonksiyonlu ilerleyen dönemde de emzirme yastığı olarak kullanılacak ama resmini nerede bulurum bilmiyorum bulursam eklerim buraya yerimseniben
sevap hanem coştu di mi şimdi kafamçokkarıştısırnaşık şey ay cıvımasam artık yaaaaa mafoldumben
benim akraba taifesi hep istanbulda meralcim ya... ankara'dan bursa'yla istanbul da hemen hemen aynı süre biliyorsun onun için ikea diye bir takıntı edinirsem (ki çok anlamsızca olur gibi geliyor bana ama hormonların ne halt edeceği de belli olmaz kaydirigubbakcemile3) o zaman giderim istanbul'a hem akraba ziyareti hem bebek alışverişi yerimseniben hatta belki bir sürü şeyini beleşe bile getirebilirim CADIARZU hmmm ben biraz daha düşüneyim bakayım bu mevzuyu :roflol:
Kızlar benim morel depolmam için neyapmam gerekiyo inanın aralıyorum hiç halim yok şu 1 haftadır hep böyleyim bide yarın rmazan başlıyo mübarek ay oruçta tutamıcaz sabah erkenden kalkmak kızlar yardım edin bana
oglunun ultrason resimlerine bak birkaç kıyafet al ogluşuna bak nasıl moral olur
bu arada tıcker olmadımı
Kızlar benim morel depolmam için neyapmam gerekiyo inanın aralıyorum hiç halim yok şu 1 haftadır hep böyleyim bide yarın rmazan başlıyo mübarek ay oruçta tutamıcaz sabah erkenden kalkmak kızlar yardım edin bana
burun asprtrü burcu o da işe yaryrmuş
ifadesinden sonra araya girerek yazıp gönderiyorsun ciğerim lülülülülülü
Tesekkurler dunurcum kaydirigubbakcemile5
Oldu galiba Pelin
alıntı yap'ın yanında MQ diye bişey var bütün alıntı yapmak istediklerinde ona tıklıyorsun enson alıntı yap diyorsun şekerim
mesajların alt kısmında "MQ (alıntı yap) var onlara tıklayıp en son hangi mesaja cevap vereceksinizde ALINTI YAP'a tıklayıp aralara cevapları yazaıyorsunuuuuuzzzzzzzzzzzzzzz
çok şukur ne o oyle her mesaja ayrı msj yazıyrduk
deneme yapyrm olmuştur umarım
hay aklınla bin yaşa benım ulke ve şehir magnet kolleksıyonum var 80 tane falan magnetım var bıde yıgenlerın resımlerı falan buzdolabında ay neden hiç aklıma gelmedıkı kızımın resmınıde koymak ben dışarı çıkınca resım halınde çıkarttırayım kızımın ultrason çıktısını süpersin ya
ay saolun ya iyiki varsınız burda kimsem yok bişeyden haberimde yok sizleri takip ediyorum hep liste yapıyorum doktor kontrolleride dahil :kedi: ona göre hareket ediyorum opuyorumnanaktansenin kızın daha şanslı bizim gereksiz yere aldığımız şeyler yerine hep işine yarar şeyler alacak annesi ona yerimseniben veya bizim aldığımız ve çok çabuk bozulan ürünlere para vermeyecek annesi çünkü biz şikayetlerimizi söylüyor olacağız yerimseniben her şeyin en iyilerini alabileceksin iyi yönünden baksana şekerim kaydirigubbakcemile5
Çok sağolun arkadaşlar.Çok şükür iyiyim dün,bugün.Anneme gittim hastalanınca çok güzel baktı banaopuyorumnanaktan Salgın olabilir burda da belki eşim de hastalandı dün ben iyi oldum o hastalandı bana bulaştırdın diyor:umursamaz:
Hepimizin bebeklerine maşallah arkadaşlar
Rüyamda oğlumu emzirdiğimi görmüştüm yok böyle bir his çok güzeldiopuyorumnanaktan
hay aklınla bin yaşa benım ulke ve şehir magnet kolleksıyonum var 80 tane falan magnetım var bıde yıgenlerın resımlerı falan buzdolabında ay neden hiç aklıma gelmedıkı kızımın resmınıde koymak ben dışarı çıkınca resım halınde çıkarttırayım kızımın ultrason çıktısını süpersin ya
şu an aklıma gelen yok.. ben hamile yastığımdan çok memnun kaldım, özellikle uyku sorunu olanlara onu tavsiye edebilirim üstelik çok fonksiyonlu ilerleyen dönemde de emzirme yastığı olarak kullanılacak ama resmini nerede bulurum bilmiyorum bulursam eklerim buraya yerimseniben
sevap hanem coştu di mi şimdi kafamçokkarıştısırnaşık şey ay cıvımasam artık yaaaaa mafoldumben
benim akraba taifesi hep istanbulda meralcim ya... ankara'dan bursa'yla istanbul da hemen hemen aynı süre biliyorsun onun için ikea diye bir takıntı edinirsem (ki çok anlamsızca olur gibi geliyor bana ama hormonların ne halt edeceği de belli olmaz kaydirigubbakcemile3) o zaman giderim istanbul'a hem akraba ziyareti hem bebek alışverişi yerimseniben hatta belki bir sürü şeyini beleşe bile getirebilirim CADIARZU hmmm ben biraz daha düşüneyim bakayım bu mevzuyu :roflol:
Geçmiş olsun canım ben daha ilk dozunu geçen hafta oldum ağrıtıyormuş kolu gerçekten.Bana da verdikleri aşı kartında 2.doz ilkinden bir ay sonra 3.dozsa 6ay sonra yazıyor ama tabi sen de sor yine bir.Ben geldİm kızlar nasılsınız bklmmm aŞımı oldum geldİm 2. Dozunu .3. Olmaya gerek yok dedİler ama kendİ hemŞİrem İzİndeydİ o gelİnce ona soracaĞım 2 yeterlİymİŞ hamİleyken.tokluk kanıda verdİm bklm nasıl Çıkacak.bu arada dÜn bebİŞe bende bİraz alıŞ verİŞ yaptım cİcler aldım.odayada bİr karar veremedİk kız ÇocuĞu olanlar genelde beyaz alıyorlarlar erkek olacaklar sİz ne renk almayı planlıyorsunuz
aman cnm dikkat et geçmiş olsun insan bebişini görünce çok güzel uyanıyo dimi bende gördüm akşam kızımı gece sabah kalktım beşik odada sandım :kedi: ama bomboş tabi odakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?