2009 Aralık Anneleri

Çok sağol canım hoşbuldukk
İyiyim artık çok şükür dün iyileştim hafif baş ağrım vardı o da geçmiş bugün ohh
Evet ya bebeklerimizi görmek çok güzel moral oluyor demi.İyi olduğunu dr.dan duymak.opuyorumnanaktan Buzdolabının üstünde takılı dr.un verdiği çıktılardan birisi gidip gelip seviyorumyerimseniben
Benim tekmeler hafifti canım emin dahi olamıyordum bebek hareketi mi diye.Ama bir haftadır güçlendi sanırım oğlum kesin eminim artıkkaydirigubbakcemile3 Maşallah yavrularımıza

ifadesinden sonra araya girerek yazıp gönderiyorsun ciğerim lülülülülülü

Tesekkurler dunurcum kaydirigubbakcemile5

Oldu galiba Pelin [/QUOTE]

oldu cnm oldu :)

alıntı yap'ın yanında MQ diye bişey var bütün alıntı yapmak istediklerinde ona tıklıyorsun enson alıntı yap diyorsun şekerim

mesajların alt kısmında "MQ (alıntı yap) var onlara tıklayıp en son hangi mesaja cevap vereceksinizde ALINTI YAP'a tıklayıp aralara cevapları yazaıyorsunuuuuuzzzzzzzzzzzzzzz

çok teşekkurler

Var mi baska boyle kritik bisey dunur senin bildigin ?

şu an aklıma gelen yok.. ben hamile yastığımdan çok memnun kaldım, özellikle uyku sorunu olanlara onu tavsiye edebilirim üstelik çok fonksiyonlu ilerleyen dönemde de emzirme yastığı olarak kullanılacak ama resmini nerede bulurum bilmiyorum bulursam eklerim buraya yerimseniben

bende ogrensem ıı olacak bırı anlatsın sevabına :)

sevap hanem coştu di mi şimdi kafamçokkarıştısırnaşık şey ay cıvımasam artık yaaaaa mafoldumben

bilgecim bursada da var
bende bir ara gidip bakacağım cnm.

benim akraba taifesi hep istanbulda meralcim ya... ankara'dan bursa'yla istanbul da hemen hemen aynı süre biliyorsun onun için ikea diye bir takıntı edinirsem (ki çok anlamsızca olur gibi geliyor bana ama hormonların ne halt edeceği de belli olmaz kaydirigubbakcemile3) o zaman giderim istanbul'a hem akraba ziyareti hem bebek alışverişi yerimseniben hatta belki bir sürü şeyini beleşe bile getirebilirim CADIARZU hmmm ben biraz daha düşüneyim bakayım bu mevzuyu :roflol:

hay aklınla bin yaşa benım ulke ve şehir magnet kolleksıyonum var 80 tane falan magnetım var bıde yıgenlerın resımlerı falan buzdolabında ay neden hiç aklıma gelmedıkı kızımın resmınıde koymak ben dışarı çıkınca resım halınde çıkarttırayım kızımın ultrason çıktısını süpersin ya

Kızlar benim morel depolmam için neyapmam gerekiyo inanın aralıyorum hiç halim yok şu 1 haftadır hep böyleyim bide yarın rmazan başlıyo mübarek ay oruçta tutamıcaz sabah erkenden kalkmak kızlar yardım edin bana

seni uyanık seni kaydirigubbakcemile3
seni hormonları çok çalışan hatun seni kaydirigubbakcemile3
sen işini bilirsin ne diyeyim:lepi:

oglunun ultrason resimlerine bak birkaç kıyafet al ogluşuna bak nasıl moral olur
bu arada tıcker olmadımı

oglunun ultrason resimlerine bak birkaç kıyafet al ogluşuna bak nasıl moral olur
bu arada tıcker olmadımı

Olmadı canımya çok uğraştım ama yok yok beceremedim kopyala diyorum profile yapıştır butonu yok anlamadım bende mafoldumben

Bence sen oruc olayini cok fazla takildin. Ondan moralin bozuk olabilir. Hepimiz cok isteriz oruc tutmayi su an ki durumu kullar dahil Allahta biliyor . Sonucta sen su an Allah'in verdigi cani tasiyorsun ve en onemli gorevin su an onu saglikla dunyaya getirmek . Tabiki ekstra durumlari katmiyorum ama . Bence su durumdan siyrilmalisin . Yoksa sen 1 ay boyunca moral bozuklugu yasayacaksn.

burun asprtrü burcu o da işe yaryrmuş

Evet onu da duydum onu da ekledim listeye.

ifadesinden sonra araya girerek yazıp gönderiyorsun ciğerim lülülülülülü

Tesekkurler dunurcum kaydirigubbakcemile5

Oldu galiba Pelin

ne demek canım benim gülü gülü kullan laelaelaelaelae
fontu nası farklı ve sabit yapıyosun? her seferinde font değiştirmeyi unutuyorum da ben :umursamaz:

alıntı yap'ın yanında MQ diye bişey var bütün alıntı yapmak istediklerinde ona tıklıyorsun enson alıntı yap diyorsun şekerim

mesajların alt kısmında "MQ (alıntı yap) var onlara tıklayıp en son hangi mesaja cevap vereceksinizde ALINTI YAP'a tıklayıp aralara cevapları yazaıyorsunuuuuuzzzzzzzzzzzzzzz

nanananananaaaaaaaaaaa lülülülülülünaniknanik sevapları ben kaptıııım siz nal topladınızzzzzz sositosositonaniknanik

allahım kafayı sıyırdım zannımca :1no2::mymeka:

çok şukur ne o oyle her mesaja ayrı msj yazıyrduk
deneme yapyrm olmuştur umarım

oldu canım benim şık oldu üstelik

:1rolleyes: bazen ne basit şeylerde çakılıyoruz di mi ya :kedi: ben de yapıyorum böyle şeyler yakında yolda durup kalıcam noldu diyene "şimdi ilerlemek için napmam gerekiyordu unuttum" falan diycem korkarım :sinifsinif:

hadi ben yemek yiyim sizlere de afiyet şeker olsun cokacimcoook

Ben geldım kızlar nasılsınız bklmmm aŞımı oldum geldım 2. Dozunu .3. Olmaya gerek yok dedıler ama kendı hemŞırem ızındeydı o gelınce ona soracaĞım 2 yeterlıymıŞ hamıleyken.tokluk kanıda verdım bklm nasıl Çıkacak.bu arada dÜn bebıŞe bende bıraz alıŞ verıŞ yaptım cıcler aldım.odayada bır karar veremedık kız ÇocuĞu olanlar genelde beyaz alıyorlarlar erkek olacaklar sız ne renk almayı planlıyorsunuz

ay saolun ya iyiki varsınız burda kimsem yok bişeyden haberimde yok sizleri takip ediyorum hep liste yapıyorum doktor kontrolleride dahil :kedi: ona göre hareket ediyorum opuyorumnanaktan

aman cnm dikkat et geçmiş olsun insan bebişini görünce çok güzel uyanıyo dimi bende gördüm akşam kızımı gece sabah kalktım beşik odada sandım :kedi: ama bomboş tabi odakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Benim çook oldu oraya asalı canım hatta dedim gören görmemişin bebeği olmuş demesin diye sonra amaan kim ne derse desin zaten görmedim dedim taktım orayakaydirigubbakcemile3 Eşimle benim vardı zaten oğluşumu da taktım oraya nazar boncuklu magnetlerle çok güzel oluyor orda durmasıyerimseniben

Biz bu yuzden dunuruz senle :) Valla ben listeyi yaptim gereken kisilere verdim bile

Geçmiş olsun canım ben daha ilk dozunu geçen hafta oldum ağrıtıyormuş kolu gerçekten.Bana da verdikleri aşı kartında 2.doz ilkinden bir ay sonra 3.dozsa 6ay sonra yazıyor ama tabi sen de sor yine bir.
Bizim karyola ve dolabımızı mobilya emeklisi olan kayınpederim yapıyor bebek ısırır diye renkli yapmıyormuş,mobilya reni olacak, aslında renklilerde aklım kaldı.Ben de eşimle gidip kulplarını renkli şekilli falan alıcam mavi yeşil falan öyle avutacam kendimi.

aman cnm dikkat et geçmiş olsun insan bebişini görünce çok güzel uyanıyo dimi bende gördüm akşam kızımı gece sabah kalktım beşik odada sandım :kedi: ama bomboş tabi odakaydirigubbakcemile3

Çok sağol canım tşk ederim.Evet o his hala aklımda düşündükçe.O günleri de görecez canım inş.zamanı gelinceyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…