bu yemeyen arkadaşlar yüzünden deminden beri düşünüyorum
bütün gün bağlıyız ya foruma... sabahları 10.30'da süt/yoğurt öğleden sonra 14.30'da da meyve saati mi yapsak?
herkes çantasına bir küçük kutu süt veya yoğurt ile bir meyve sığdırabilir... sabah da süt mü yoğurt mu ve yanında getirdiği meyve hangisidir raporu vermek zorunlu olur... her gün hep birlikte yiyip içersek hem onlara alışkanlık kazandırmış hem de bir şey daha paylaşmış oluruz diye düşündüm ne dersiniz?CADIARZU
: ) Aferim benim dunurume .
Burun Aspiratörü: Bebeğiniz ilk doğduğunda sık sık burnu tıkanacak. Burun tıkanması her bebekte olan birşey. Bu yüzden birçok doktor serum fizyolojik tarzı burun damlaları verecekler. İlk 15-20 gün kullanmanızı söyleyecekler. Ben ilk çocukta burun aspiratörü kullanmadım çünkü hiç görmemiş, hatta adını bile duymamıştım.
ya ciddi ciddi üzüntüden gerildiğimi farkettim dünür :sinifsinif: büyük ihtimalle içlerinde yaş itibarıyla en büyükleri olarak hep birlikte üzülüp gerilmektense bir hal çaresi bulmak bana düşer dedim atladım ortaya :kedi: meyvesini sütünü/yoğurdunu getirmeyeneklava: direkt dalıcam niyetim o valla kaydirigubbakcemile3
bu arada bak aklıma düştü su içmeyi unutan bir arkadaşımız vardı cep telefonuna hatırlatma koy demiştim naptı ki CADIARZU
HERKES HEMEN BİR BARDAK SU İÇSİN HADİ GÜZEL ANNELER HADİ BAKAYIM :1hug:
Yok canım burun damlaları yerine izotonik serum şişe al oda tuzlu su veeee çok avantajlı içinden enjektörle çekeriz bebeğin burnuna pıt pıt ben öyle yapacağım rabbim nasip edersee...zemuszemus
haydeeeeeeeeee sulaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr sucuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee delikafadulden
ohhhhhhhhhhhh vallahi yanmışım bir iyi geldi bir iyi geldiiiiiiiiiiiiiii oooooohhhhhhhhhh Allahım çok şükür nimet bu nimet hadi kızlar bebişlere şifa niyetine:içelim:
haydeeeeeeeeee sulaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr sucuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee delikafadulden
ohhhhhhhhhhhh vallahi yanmışım bir iyi geldi bir iyi geldiiiiiiiiiiiiiii oooooohhhhhhhhhh Allahım çok şükür nimet bu nimet hadi kızlar bebişlere şifa niyetine:içelim:
ayy benimde su midemde biseyler oluyo kizim buyudukce galiba yanmalarim baslicak buzamana kadar ne mide bulantisi ne kusma ne yanma ne kokudan tiksinme olmadi ama bundan sonra olursa yandim
İzotonik az tuzlu olmaz mı? Ben evde burun damlası hazırlarken epeyce bir deniz tuzu koyuyorum.
Kocaman bir bardak içtim. Herkese afiyet olsun.
Hey Allam -tatlicadiarzu-
cnm saçların çıkıyordur bebişinin bu aydan sonra yanmalar başlarsa bilki saçlı olacak çocuğun
güzel fikir bence katılıyorum destekliyorum kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanbu yemeyen arkadaşlar yüzünden deminden beri düşünüyorum
bütün gün bağlıyız ya foruma... sabahları 10.30'da süt/yoğurt öğleden sonra 14.30'da da meyve saati mi yapsak?
herkes çantasına bir küçük kutu süt veya yoğurt ile bir meyve sığdırabilir... sabah da süt mü yoğurt mu ve yanında getirdiği meyve hangisidir raporu vermek zorunlu olur... her gün hep birlikte yiyip içersek hem onlara alışkanlık kazandırmış hem de bir şey daha paylaşmış oluruz diye düşündüm ne dersiniz?CADIARZU
canım onlar pek sağlıklı deilnmişl tam hatırlamıyorum ama alından ölçtüğü için bi ışınmı yayıyomş ne en kullanışlısı kulak die biliyorum benunutmadan şimdi yeni bir ateşölçer çıkmış çocuğun (ya da büyüğün) alnına sürüyorsun 2 saniyede sonuç diyor ama tıpla ilgili konuştuğum insanlar hep en sağlıklı ölçümün kulaktan olduğunu söylüyorlar bilemedim valla fisfisfis
güzele benzio cnm
oooh yarasın arkadaşım teşekkür ederim
allahı peygamberi karıştırma suyunu içtin mi onu söylelmaz:
sen de saçı başı karıştırma içildi mi bakim sulmaz:
şimdi hepsi birden bir kaşık "su"da boğacak beni kaydirigubbakcemile3:kedi:
bilgecim hayatım sinirlenme dur!!!lmaz: yanlış analşılmış yazdıklarım... ben kahvaltıyı hergün en geç dokuzda yapardım, bu gün aksilikler oldu 1 saat geç yaptım.. sonra elim ayağım boşaldı çarpıntım oldu.. öğle yemeği saatine kadar hatta şuan bile sürdü.. o kadar hızlı çarpıyordu ki acıktığım halde yemek için mutfağa gidesim yok yani o derece ferim fesim yok anlamında dedim.. sen benim çantamı ve masamın etrafını görmen lazım.. meyvelercokacimcoook, kuru üzümlercokacimcoook, bisküvilercokacimcoook, çikolatalar, herşey getiriyorum.. sürekli atıştırıyorum.. yani ben kansız olduğum için bazen kahvaltımı bormal zamanında yaptığım halde çarpıntım olabiliyor.. ama özellikle vaktini geçirince oluyor.. bu sabah da bu malesef elimde olan bişey değildi.. şuan birazcık daha iyiyim.. boş bir o da var oraya geçip arada bir uzanıyorum.. bugün patronları sabah erkenden yolculadık çünkü izmite... böyle işte bilgeciimm.. :1hug:
oooh yarasın arkadaşım teşekkür ederim
allahı peygamberi karıştırma suyunu içtin mi onu söylelmaz:
sen de saçı başı karıştırma içildi mi bakim sulmaz:
şimdi hepsi birden bir kaşık "su"da boğacak beni kaydirigubbakcemile3:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?