2009 Aralık Anneleri

: ) Aferim benim dunurume .

: ) Aferim benim dunurume .

ya ciddi ciddi üzüntüden gerildiğimi farkettim dünür :sinifsinif: büyük ihtimalle içlerinde yaş itibarıyla en büyükleri olarak hep birlikte üzülüp gerilmektense bir hal çaresi bulmak bana düşer dedim atladım ortaya :kedi: meyvesini sütünü/yoğurdunu getirmeyene klava: direkt dalıcam niyetim o valla kaydirigubbakcemile3
bu arada bak aklıma düştü su içmeyi unutan bir arkadaşımız vardı cep telefonuna hatırlatma koy demiştim naptı ki CADIARZU

HERKES HEMEN BİR BARDAK SU İÇSİN HADİ GÜZEL ANNELER HADİ BAKAYIM :1hug:

Yok canım burun damlaları yerine izotonik serum şişe al oda tuzlu su veeee çok avantajlı içinden enjektörle çekeriz bebeğin burnuna pıt pıt ben öyle yapacağım rabbim nasip edersee...zemuszemus

ayy benimde su midemde biseyler oluyo kizim buyudukce galiba yanmalarim baslicak buzamana kadar ne mide bulantisi ne kusma ne yanma ne kokudan tiksinme olmadi ama bundan sonra olursa yandim

Bende icemiyorum suyu ya en buyuk derdim valla . Du iciyorum hemen

oooooooooh oğluşum pek mutlu oldu valla su iyi geldi herhalde ki pıtır pıtır başladı :CüvCüv:sırnaşık şey:içelim:

haydeeeeeeeeee sulaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr sucuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee delikafadulden

ohhhhhhhhhhhh vallahi yanmışım bir iyi geldi bir iyi geldiiiiiiiiiiiiiii oooooohhhhhhhhhh Allahım çok şükür nimet bu nimet hadi kızlar bebişlere şifa niyetine:içelim:

Yok canım burun damlaları yerine izotonik serum şişe al oda tuzlu su veeee çok avantajlı içinden enjektörle çekeriz bebeğin burnuna pıt pıt ben öyle yapacağım rabbim nasip edersee...zemuszemus

İzotonik az tuzlu olmaz mı? Ben evde burun damlası hazırlarken epeyce bir deniz tuzu koyuyorum.

Kocaman bir bardak içtim. Herkese afiyet olsun.

Hey Allam -tatlicadiarzu-

ayy benimde su midemde biseyler oluyo kizim buyudukce galiba yanmalarim baslicak buzamana kadar ne mide bulantisi ne kusma ne yanma ne kokudan tiksinme olmadi ama bundan sonra olursa yandim

cnm saçların çıkıyordur bebişinin bu aydan sonra yanmalar başlarsa bilki saçlı olacak çocuğun

al bi oklavalık daha klava: yahu çocuğum evladım kardeşim bacım ya gözünü seveyim "açlıktan fena oldum yemek yemek istemiyorum" gibi bir mantık olabilir mi yaaaaaaaaaa lmaz: masanda bir kase içinde minik bonbon şeker, kuruyemiş, özellikle çekirdekli kuru üzüm bulundur bir tane bir tane olsun ye onları olmaz mı yerimseniben

ay valla kızıcam artık yaaaaaaaaaa siz böyle kendinizi ihmal ettikçe veya başkalarının dedikleri/yaptıkları yüzünden bebeklerinizi üzdükçe ben burda stresse giriyorum sizin yüzünüzden lmaz: oğluşum bana küserse valla kırarım kafanızı ha klava:[/QUOTE]

bilgecim hayatım sinirlenme dur!!!lmaz: yanlış analşılmış yazdıklarım... ben kahvaltıyı hergün en geç dokuzda yapardım, bu gün aksilikler oldu 1 saat geç yaptım.. sonra elim ayağım boşaldı çarpıntım oldu.. öğle yemeği saatine kadar hatta şuan bile sürdü.. o kadar hızlı çarpıyordu ki acıktığım halde yemek için mutfağa gidesim yok yani o derece ferim fesim yok anlamında dedim.. sen benim çantamı ve masamın etrafını görmen lazım.. meyvelercokacimcoook, kuru üzümlercokacimcoook, bisküvilercokacimcoook, çikolatalar, herşey getiriyorum.. sürekli atıştırıyorum.. yani ben kansız olduğum için bazen kahvaltımı bormal zamanında yaptığım halde çarpıntım olabiliyor.. ama özellikle vaktini geçirince oluyor.. bu sabah da bu malesef elimde olan bişey değildi.. şuan birazcık daha iyiyim.. boş bir o da var oraya geçip arada bir uzanıyorum.. bugün patronları sabah erkenden yolculadık çünkü izmite... böyle işte bilgeciimm.. :1hug:

Kocaman bir bardak içtim. Herkese afiyet olsun.

oooh yarasın arkadaşım teşekkür ederim

Hey Allam -tatlicadiarzu-

allahı peygamberi karıştırma suyunu içtin mi onu söyle lmaz:

cnm saçların çıkıyordur bebişinin bu aydan sonra yanmalar başlarsa bilki saçlı olacak çocuğun

sen de saçı başı karıştırma içildi mi bakim su lmaz:

şimdi hepsi birden bir kaşık "su"da boğacak beni kaydirigubbakcemile3:kedi:

güzel fikir bence katılıyorum destekliyorum kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
canım onlar pek sağlıklı deilnmişl tam hatırlamıyorum ama alından ölçtüğü için bi ışınmı yayıyomş ne en kullanışlısı kulak die biliyorum ben
Tchibo

biberon çantası, minik çantası, alt açma matı var içinde
güzele benzio cnm

:roflol::roflol::roflol:

mirmirmirmirfisfisfis eh iyi bari :1closedeyes:

ama yine de her gün süt/yoğurt ve meyve saati yapılacak lmaz: sen de örnek olursun bu durumda en azından bir kişiye fayda sağlasak kardır a.s

suyunu içtin mi bakim demin sengözlerimebaksanab

ben biraz araziye uyayım yoksa "toplu hamile hışmı"na uğrıcam

dipnot: toplu derken şişko anlamında değil birlikte hareket etmek anlamında kullandım hormonları tavan yapmış alınganlığı coşuk sevgili arkadaşlara sevgi ve saygıyla belirtmek isterim buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…