2009 Aralık Anneleri

sen göremedın sanırım çok şirinler
benım sipariş verdiğim positive serisinde tweety halı ama 2 tane var çiçekli olan degil şemsiyeli olan tweety halıya tıkla alttakı desen seçeneklerine tıkla orda görebilirsin

Tabiki korucam .

bizden bugunluk bu kadar kızlar yarın görüşürürüz
opuyorumnanaktan

Gorusuruz Pelincim. Kendine ve kizina iyi bak :)

çiçeklisini buldum da öbürüne de bakarım
sağlıkla kullansın canım benim yarın görüşürüz a.s.

Tabiki korucam .

afferiiiiiiiiiiinnnnn tabii korucaksın a.s ben seni deniyodum zaten ben eşek kadar kadınım kendimi korurum sen oğlumu koruyo musun ona bakıyodum ben :jeyyar:

aferin sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa

herkese merhabalar.. kızlar 50 gr şeker yükleme testine aç mı gidiliyor yoksa tok mu? Cevaplayan olursa sevinirim.
aç gidiyorsun canım
su içelirsin sadece
yalnız şekerli suyu içtikten sonrada birşeyler yeme...

sabahları pekmez içmeyi dene
zamanla faydasını görürüsün
kan şekerin düştüğü için halsizlik oluyor, kıyamam dikkat et kendine.
çalışırken zor oluyor.
aç karna cnm su bile içmiyorsun .
oldu canım
suyu niye içmiyormuş peki? ne alakası var.

sağolun arkadaşlarım, şimdi yemek yedim yrime geldim.. hala kötüyüm, su filan içiyorum.. ferim fesim yok.. müdüre bayan çıksında boş odaya geçip biraz dinlenicem.. çıkarsa tabi.
çalışınca ne zor oluyor tüh yaaaaaaaa

Tchibo

biberon çantası, minik çantası, alt açma matı var içinde
süpermiş beğendim.

valla benim boğazım boş durmuyor.
meyveleri homili gırtlak götürüyorum.
yoğurduda yemekte bol tüketenlerdenim.
suyumuda içerim ...
biri beni çok yiyip içtiğim için durdurmalı benceeeeeeeeeeeeelaelaelaelaelae
: ) Aferim benim dunurume .
aferini çoktaaaaaaaaaaaan haketti
afiyet olsun

oooooooooh oğluşum pek mutlu oldu valla su iyi geldi herhalde ki pıtır pıtır başladı :CüvCüv:sırnaşık şey:içelim:
benimkide çook mutlu oluyor bilg e

yarasın

herkese selam bizde dün gittik kzıımla dr ye..830 gr olmusuz ayakları başında bir pozusyondaydı cok ilginçti..iyi gidiyor dedi dr calsımax d3 basladı bana bugünde glıkoz testi yaptırdı..25 haftalıgız artık

valla benim oğlum da anası gibi ördek soyundan olacak sanırım kaydirigubbakcemile3 ben zaten oldum olası çok su içerdim içtikçe o seviniyor diye ben de seviniyorum birçok hastalık riskini en baştan yok ediyor çünkü su içmek kaydirigubbakcemile5

sürekli yeme hali bende de var biz de belki o belirlediğimiz ara öğünler dışında bir şey yememeyi başarırız fisfisfis bize de faydası öyle olabilir a.s

maşallah annesi ya bu haftalarda bebeğin aşağı yukarı kaç kilo doğacağını kestirebiliyorlar mı acaba :1rolleyes:

ya bu arada o sitede bebek karyolası videosunda bir beşik vaaar aman allahım kızım olacak olsa var ya :1shok: kız anneleri izlemeyin derim yasakkelime

maşallah nevincim tosun olmuş yavrun
benim kızın ayaklarını 2 defadır kafasında yakalıyoruz, sonra kayık şekli alıyor yaramaz

bakalım görücez teyzesi
açlığa tahammülüm kalmadı artık. bu ay da bu başladı bende. kuzum güzel öyküm herşeyleri götürüyor benden sanırımopuyorumnanaktan

oy bilgi işlem engeli var siteye dahi giremedim:sinifsinif:

Hadi ya ben o kadar kotu degilim:)

götürsün annesi bunca yıldır hep onlar için biriktirmedik mi yerimseniben yalnız sanki götürmesin desem götürmeyecek sırnaşık şey kendimizi avutalım bakalım kaydirigubbakcemile3

meral sana bir şey diyeyim mi isabet olmuş... ben şimdi o beşiğin süslemelerini maviye dönüştürtebilir miyiz diye düşünmeye başladım :1rolleyes: ha muhteşem bir özelliği falan da yok dümdüz beyaz, yuvarlak, ayaklı beşik, ayak ucuna pembe kurdele içine de pembe çarşaf yastık koymuşlar ama inanılmaz içim ısındı ne bileyim fisfisfis üstelik ben beşik almayı bile düşünmüyorum bebişe :roflol:

kızlar transa mı geçtiniz noldu kaydirigubbakcemile2

hadi ben kaçtım yarın görüşürüzzzzzzz
süt/yoğurt ve meyve getirmeyi ve dahi su içmeyi unutmayınnnnnnnn zemuszemus

selam herkese. bende aralık anne adayı idim. ama ikiz olunca allah izin verirse kasım annesi olacağım..
kıslar benim mide bulantılarım nerdeyse 18. haftaya kadar sürdü şimdi de pe kiç açıcı durumda değil açıkçası. ben bişey merak ediyorum şeker yüklemesi yapılcak gelecek hafta bana. tadı çok mu kötü hani aç karnına beni fena yaparmı acaba. ayu bulantıdan ödüm patlart oldukafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…