ben de baktım ama hiç alışveriş modunda değilim belli ki ya da bulamadım doğru halıları...
amaaan damadını korur hemen sanki etrafımdaki herkes ona öncelik vermezmiş gibi dünür de gitti elden mafoldumben tamam hafif, orta kalın, kalın, en kalın olarak 4 ayrı tipte diktircem anama tamam mı oldu mu anlaştık mı :çok üzgünüm:
pelin sen hangisinden sipariş verdin sengözlerimebaksanab
ben de baktım ama hiç alışveriş modunda değilim belli ki ya da bulamadım doğru halıları...
amaaan damadını korur hemen sanki etrafımdaki herkes ona öncelik vermezmiş gibi dünür de gitti elden mafoldumben tamam hafif, orta kalın, kalın, en kalın olarak 4 ayrı tipte diktircem anama tamam mı oldu mu anlaştık mı :çok üzgünüm:
pelin sen hangisinden sipariş verdin sengözlerimebaksanab
bizden bugunluk bu kadar kızlar yarın görüşürürüz
opuyorumnanaktan
sen göremedın sanırım çok şirinler
benım sipariş verdiğim positive serisinde tweety halı ama 2 tane var çiçekli olan degil şemsiyeli olan tweety halıya tıkla alttakı desen seçeneklerine tıkla orda görebilirsin
Tabiki korucam .
aferin sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaTeşekkür ederim kızlar saolun hiç utanmadan sıkılmadan evime gidip bebeğimizle karnımızı doyurup gelicez ,bebeğimi aç bırakamam bunun günahında giremem kim ne düşünürse düşünsün inşallah iyiki varsınız kızlar saolun benim en önemlisi kesinlikle bebeklerimiz nasıl aptalca düşünmüşüm bilemiyorum saolun kızlar ben aydınlattınız RABBİM BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN SAĞLIKLI OLARAK BÜYÜTELİM İNŞA-ALLAH SİZİ SEVİYORUM KIZLARkaydirigubbakcemile2:enbuyukkk:
aç gidiyorsun canımherkese merhabalar.. kızlar 50 gr şeker yükleme testine aç mı gidiliyor yoksa tok mu? Cevaplayan olursa sevinirim.
sabahları pekmez içmeyi deneyine bugün çok çarpıntım var kızlar.. kansızlık varmış bende ondan oluyomuş sanırsam.. maltofer kullanıyorum çiğneme tableti.. ama sanki fayda etmiyor ya.. illa bişey çıkıyo ve akşamki haplaımı ihmal ediyorum.. bu sabah da geç kahvaltı yaptım.. takip ettim geç yemek yediğim zaman böyle oluyor .. bayılcak gibiyim şuanda.. gelde yemek ye şimdi.. mutfağa geçesim bile yok..eve gidip uyumak isterdim, ama öyle bir imkanım da yok.. ne izin alabilirim.. nede izin alsam bile eve ulaşabilirim.. eşim şuanda karşı tarafda beni almaya gelemez ve bizim eve burdan 3 vesaitle gidiliyor.. yollarda düşer kalırım..
oldu canımaç karna cnm su bile içmiyorsun .
çalışınca ne zor oluyor tüh yaaaaaaaasağolun arkadaşlarım, şimdi yemek yedim yrime geldim.. hala kötüyüm, su filan içiyorum.. ferim fesim yok.. müdüre bayan çıksında boş odaya geçip biraz dinlenicem.. çıkarsa tabi.
süpermiş beğendim.
valla benim boğazım boş durmuyor.bu yemeyen arkadaşlar yüzünden deminden beri düşünüyorum
bütün gün bağlıyız ya foruma... sabahları 10.30'da süt/yoğurt öğleden sonra 14.30'da da meyve saati mi yapsak?
herkes çantasına bir küçük kutu süt veya yoğurt ile bir meyve sığdırabilir... sabah da süt mü yoğurt mu ve yanında getirdiği meyve hangisidir raporu vermek zorunlu olur... her gün hep birlikte yiyip içersek hem onlara alışkanlık kazandırmış hem de bir şey daha paylaşmış oluruz diye düşündüm ne dersiniz?CADIARZU
aferini çoktaaaaaaaaaaaan haketti: ) Aferim benim dunurume .
afiyet olsunya ciddi ciddi üzüntüden gerildiğimi farkettim dünür :sinifsinif: büyük ihtimalle içlerinde yaş itibarıyla en büyükleri olarak hep birlikte üzülüp gerilmektense bir hal çaresi bulmak bana düşer dedim atladım ortaya :kedi: meyvesini sütünü/yoğurdunu getirmeyeneklava: direkt dalıcam niyetim o valla kaydirigubbakcemile3
bu arada bak aklıma düştü su içmeyi unutan bir arkadaşımız vardı cep telefonuna hatırlatma koy demiştim naptı ki CADIARZU
HERKES HEMEN BİR BARDAK SU İÇSİN HADİ GÜZEL ANNELER HADİ BAKAYIM :1hug:
benimkide çook mutlu oluyor bilg eoooooooooh oğluşum pek mutlu oldu valla su iyi geldi herhalde ki pıtır pıtır başladı :CüvCüv:sırnaşık şey:içelim:
haydeeeeeeeeee sulaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr sucuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee delikafadulden
ohhhhhhhhhhhh vallahi yanmışım bir iyi geldi bir iyi geldiiiiiiiiiiiiiii oooooohhhhhhhhhh Allahım çok şükür nimet bu nimet hadi kızlar bebişlere şifa niyetine:içelim:
sende burcu eylule ıı bak öptum
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
valla benim boğazım boş durmuyor.
meyveleri homili gırtlak götürüyorum.
yoğurduda yemekte bol tüketenlerdenim.
suyumuda içerim ...
biri beni çok yiyip içtiğim için durdurmalı benceeeeeeeeeeeeelaelaelaelaelae
benimkide çook mutlu oluyor bilg e
yarasın
herkese selam bizde dün gittik kzıımla dr ye..830 gr olmusuz ayakları başında bir pozusyondaydı cok ilginçti..iyi gidiyor dedi dr calsımax d3 basladı bana bugünde glıkoz testi yaptırdı..25 haftalıgız artık
maşallah nevincim tosun olmuş yavrunherkese selam bizde dün gittik kzıımla dr ye..830 gr olmusuz ayakları başında bir pozusyondaydı cok ilginçti..iyi gidiyor dedi dr calsımax d3 basladı bana bugünde glıkoz testi yaptırdı..25 haftalıgız artık
bakalım görücez teyzesivalla benim oğlum da anası gibi ördek soyundan olacak sanırım kaydirigubbakcemile3 ben zaten oldum olası çok su içerdim içtikçe o seviniyor diye ben de seviniyorum birçok hastalık riskini en baştan yok ediyor çünkü su içmek kaydirigubbakcemile5
sürekli yeme hali bende de var biz de belki o belirlediğimiz ara öğünler dışında bir şey yememeyi başarırız fisfisfis bize de faydası öyle olabilir a.s
maşallah annesiya bu haftalarda bebeğin aşağı yukarı kaç kilo doğacağını kestirebiliyorlar mı acaba :1rolleyes:
kızlar şöyle bir yer buldum ses kartı olmadığı için neler diyor dinleyemiyorum dinleyenler ilginç bir şey varsa söyler mi lütfen?
Bebek Odası Halı Seçimi - Agubugu.com
ayrıca sağ tarafta başka ilginç olabilecek videolar da var bir baksanıza size zahmet
maşallah nevincim tosun olmuş yavrun
benim kızın ayaklarını 2 defadır kafasında yakalıyoruz, sonra kayık şekli alıyor yaramaz
bakalım görücez teyzesi
açlığa tahammülüm kalmadı artık. bu ay da bu başladı bende. kuzum güzel öyküm herşeyleri götürüyor benden sanırımopuyorumnanaktan
oy bilgi işlem engeli var siteye dahi giremedim:sinifsinif:
bakalım görücez teyzesi
açlığa tahammülüm kalmadı artık. bu ay da bu başladı bende. kuzum güzel öyküm herşeyleri götürüyor benden sanırımopuyorumnanaktan
oy bilgi işlem engeli var siteye dahi giremedim:sinifsinif:
kızlar transa mı geçtiniz noldu kaydirigubbakcemile2
hadi ben kaçtım yarın görüşürüzzzzzzz
süt/yoğurt ve meyve getirmeyi ve dahi su içmeyi unutmayınnnnnnnn zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?