ilk defa duydum yani gördüm CADIARZUBizim onemli listesine emzirme onlugu de ekleyin bence. Arabada disarda emzirme durumunda kalinca bence sart
MAsHider Annemin Emzirme Önlüğü
evet kızlar ya burda o dediklerinizinhc biri yok valla sizi takip ediom kaydirigubbakcemile5pelinci teşekkür ederiz uğraşların için bize çok yardımcı oluyo valla.
biz gezemiyoruz sen gez bari nerde ne var haber ver kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Saat itibariyle yemek hazırlamaya gidiyorum. Aç kalmayalım, değil mi? Bilge eve gizli kamera falan koymuştur, deşifre etmesin beni.
görüşrüz cnmmopuyorumnanaktanbizden bugunluk bu kadar kızlar yarın görüşürürüz
opuyorumnanaktan
gör işte neler var neleeeeeer
Hadi ya ben o kadar kotu degilim:)
alsın hepsini götürsün kuzum bilgecim.götürsün annesi bunca yıldır hep onlar için biriktirmedik mi yerimseniben yalnız sanki götürmesin desem götürmeyecek sırnaşık şey kendimizi avutalım bakalım kaydirigubbakcemile3
meral sana bir şey diyeyim mi isabet olmuş... ben şimdi o beşiğin süslemelerini maviye dönüştürtebilir miyiz diye düşünmeye başladım :1rolleyes: ha muhteşem bir özelliği falan da yok dümdüz beyaz, yuvarlak, ayaklı beşik, ayak ucuna pembe kurdele içine de pembe çarşaf yastık koymuşlar ama inanılmaz içim ısındı ne bileyim fisfisfis üstelik ben beşik almayı bile düşünmüyorum bebişe :roflol:
ooooooof işler işler işlerkızlar transa mı geçtiniz noldu kaydirigubbakcemile2
hadi ben kaçtım yarın görüşürüzzzzzzz
süt/yoğurt ve meyve getirmeyi ve dahi su içmeyi unutmayınnnnnnnn zemuszemus
selam herkese. bende aralık anne adayı idim. ama ikiz olunca allah izin verirse kasım annesi olacağım..
kıslar benim mide bulantılarım nerdeyse 18. haftaya kadar sürdü şimdi de pe kiç açıcı durumda değil açıkçası. ben bişey merak ediyorum şeker yüklemesi yapılcak gelecek hafta bana. tadı çok mu kötü hani aç karnına beni fena yaparmı acaba. ayu bulantıdan ödüm patlart oldukafamçokkarıştı
limonla süper bir içecek oluyor büyütme o kadar cnm.
arkadaşlar bu yenidoğan uyku yastığı eklemişsiniz ya hani hepsiburada da satılan; bunun aynısı carrefourda satılıyor..
yanıma limon alayım o zaman sağol canıma.s.
merhaba arkadaşlar geçmiş oku okju bitmiyor bende 6 da randevum var 5 de yola çıkcaz oğluşumu çok özledim merak ediyorum ne kadar büyüdü kim bilir normalde çok hareketli umarım bugün ultrasondada hareket eder...neyse ben çıkıp hazırlanıyım kocişi bekletmiyim kendiinize ii bakın
merhaba arkadaşlar geçmiş oku okju bitmiyor bende 6 da randevum var 5 de yola çıkcaz oğluşumu çok özledim merak ediyorum ne kadar büyüdü kim bilir normalde çok hareketli umarım bugün ultrasondada hareket eder...neyse ben çıkıp hazırlanıyım kocişi bekletmiyim kendiinize ii bakın
kesinlikle canım limon alyanıma limon alayım o zaman sağol canıma.s.
iyi akşamlar kızlar.
bebişlere iyi bakın yarın görüşürüz..
şekerler bende yavaş yavaş kaçıyorum :teytey:
yarın içinde izin aldım.:sm_cool::sm_cool:
pazartesiye kadar yavrucuklarınıza ve kendinize çooooooooooook iyi bakın.Şeniz
hepinizi öykümle öpüyor sevgileriizi gönderiyoruuuuuuzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
Hu hu kİmse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?