gunaydınnnnnnnnnn
herkese hayırlı ramazanlar
bebişlerimizle daha nice ramazanlara girmek nasip olur inşallah
bu mubarek gunun hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin saglıklı hayırlı bebeklerımızı sıkıntısız kucagımıza almak nasip etsin ve Allahım çocugu olmayanlarada nasip etsin bu guzel duyguyu inşallah
amin
günaydın herkese...benım bebiş bugunlerde konustukca daha hareketli:)
Herkese gunaydin
amin cnm.günaydınlar herkese.çok güzel dualarda bulunmuşunn.Amin amin amin
günyadın herkeseee :sm_cool:
günaydın kızlar
maşallah nevincim kaç haftalık oldu senin bebiş
günaydın hepinize iyisiniz değil mi geçmişi okumadım henüz :ecrin_bebek:
Nereye dunur ?
gunaydınnnnnnnnnn
herkese hayırlı ramazanlar
bebişlerimizle daha nice ramazanlara girmek nasip olur inşallah
bu mubarek gunun hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin saglıklı hayırlı bebeklerımızı sıkıntısız kucagımıza almak nasip etsin ve Allahım çocugu olmayanlarada nasip etsin bu guzel duyguyu inşallah
amin
ayyy çok kötü bi haber aldım şimdi
arkadaşımın nişanlısı motor kazası geçirip ölmüş..
çok kötü oldum arayamıyorum bile
günaydın bilgecim nasılsınız bklm
biz 25+1 günlüğüz...830 gr olduk dr bana calsıyum başladı dünde glikoz testi yaptık canım
bu aralar 4te çıkıyorum ben dünürcüm
aminnnnnnnnnn :Saruboceq:
hiiiiiiiiii öznur ay ne diyim bilemedim allah kalanlara sabır versin nolur çok üzme kendini yani üzmemeye çalış mafoldumben
iyiyiz fatmacım oğlan tepişip duruyor bu sabah pek kımıl kımılsiz nasılsınız bakalım?
maşallah oğluşuna bu gün beimki uyanmadı henüz sanırım yok bir kıpırdı.gece gerinirken sağ bacağım bir kasıldı çok kötü bişeydi.ovala ovala zor geçti.acaba magnezyum kullamayamı başlamam lazım onun tadıda çok kötüymüş içen varmıydı.
oh maşallah kocamn olmuş bebişin.glikoz testin nasıl çıktı cnm benm 176 çıoktı moralim çok bozuldu 3 hafta sonr tekrar kontrol verdi yediklerine dikkat et dedi m100 lük ykleme yapmadı.sen bilirsin cnm 50 likten sonra 100 lük yapmak gerekmiyormuydu
birazdan uyanır annesi
çok nadiren benim de oluyor nadiren olma sebebi de gerinmiyor oluşum tabii :sinifsinif: doktorum zamanında "bir yere doğru uzanma/gerilme hareketini pek sevmeyiz biz doktorlar" demişti deyiş o deyiş sabah şöyle keyifle gerinemiyorum bile yatakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?