senınde sat 26 subat sanırım canım..glıkoz testim 120 cıktı..egerki değer 140dan küçük olursa 100 mg lık glıkoz testıne gerek duymuyorlar senınkı 176 cıkmışya aslında tekrarlayabılırdı..ama 12 saatlık aclık lamı gitmiştik oda önemli..:asigim:
hadi ya ben gerindiğim için oldu zaten gerinmeyim bari bazen de çok gerinesim geliyor bebeğemi zaralıymış
kızlaaaaaar
süt/yoğurt saati hadi bakalımmmmmmmm cokacimcoook:içelim:
bende meyve yedim şimdi canım. bebişlere yarasın inşallah..
günaydınnnnnn çok çokkk çoookkkkk uzun zaman sonra:)) nasılsınız keyifler iyidir inşallahhh..bebişler nasıllll?
kızlar dün benim doğum günümdü.. herkes bizdeydii. çok güzel bi gece geçirdim. gerçi onun öncesinde tuvalette çalışma vardı alaturka tuvaleti alafrangaya çevirdik ama zor işmiş bir sürü pislik toz toprak çıktı. ama sağolsun görümcem yanımdaydı. bana süpriz pasta yapmış sönmeyen mumlardan falan almış. canım kocişimde çoook güzel bi nevresim takımı almış saten bittim valla. küçük küçük hediyelerde aldım çok mutlu oldum. inşallah seneyede bebişimiz kucağımızda gireriz yeni yaşlarımıza hepimiz..
ayyy çok kötü bi haber aldım şimdi
arkadaşımın nişanlısı motor kazası geçirip ölmüş..
çok kötü oldum arayamıyorum bile
kızlaaaaaar
süt/yoğurt saati hadi bakalımmmmmmmm cokacimcoook:içelim:
bu aralar 4te çıkıyorum ben dünürcüm
aminnnnnnnnnn :Saruboceq:
hiiiiiiiiii öznur ay ne diyim bilemedim allah kalanlara sabır versin nolur çok üzme kendini yani üzmemeye çalış mafoldumben
iyiyiz fatmacım oğlan tepişip duruyor bu sabah pek kımıl kımılsiz nasılsınız bakalım?
:1hug: hoşgeldin seçilllllll biz iyiyiz oğluşumla siz nasılsınız bakalım nerelere kayboldun anlatttttttttopuyorumnanaktan
kızlar dün benim doğum günümdü.. herkes bizdeydii. çok güzel bi gece geçirdim. gerçi onun öncesinde tuvalette çalışma vardı alaturka tuvaleti alafrangaya çevirdik ama zor işmiş bir sürü pislik toz toprak çıktı. ama sağolsun görümcem yanımdaydı. bana süpriz pasta yapmış sönmeyen mumlardan falan almış. canım kocişimde çoook güzel bi nevresim takımı almış saten bittim valla. küçük küçük hediyelerde aldım çok mutlu oldum. inşallah seneyede bebişimiz kucağımızda gireriz yeni yaşlarımıza hepimiz..
nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle birlikte :))seneye bebişinle kutlaman dileği ile inşallahhh...benim de p.tesi günü d.günümdü muhteşem çiçekler,pastalar ve hediyeler harikaydııı:))))hihoyyyt
oh oh maşallah doğum günü çocukları siziiiiiiia.s.
allah sevdiklerinizle nice yaşlar kutlamak nasip etsin arkadaşlar özellikle de çocuklarınızla yerimseniben seneye bebişlerin adına da hediye alcaklar di mi a.s:roflol:
Dunur bende sutumu iciyorum simdi actim yarim kiloluk ohhh
Ohhh :)
biz de iyiyiz arda cım ile teyzesii büyüyüp gidiyoruz bir yandan...yaz sonu teslimleri vardı bir de şehirdışından çok misafirim geldi derken giremedim ama artık rahat döneme geçtikk:)) çenem durmaz artık...buralarda ne var ne yok sen nasılsın sağlığın nasıl?
walla doğumgünü çocuğu olmak çok şımartıcı bişi yaa hele bu senee:)))benim oğlumdan çiçek geldiii hem de 2 buket :))) birini eşim göndermiş arda adına birini de annemler kız kerdeşimle yollamışlarr ben şokk tabiii:)) gelmeden böyleyse dedim gelince nasıl olur bilmiyorummmmm:sm_cool:
ohhhhh yarasın sana da gelinime de dünür :içelim: ben de yoğurdumu yedim paşa paşa oturuyorum oğluşumla cokacimcoook
bu ara 4te çıkıyorum normal mesai saatim de 5 hani çatlatmak gibi olmasın da şakkıdı
aman durmasın özledik seni yahu :1hug: demek Arda ha? benim yeğenimin adı üstelik de adını ben koydum opuyorumnanaktan sağlığımız iyi çok şükür bugün bir ağırlık var üstümde ama genel olarak gayet iyi gidiyoruz
nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle birlikte :))seneye bebişinle kutlaman dileği ile inşallahhh...benim de p.tesi günü d.günümdü muhteşem çiçekler,pastalar ve hediyeler harikaydııı:))))hihoyyyt
:1shok: ahaaaaaaa
ben de istiyorummmmmmmmmmmm bunu hemen tüm aileye duyurmam lazım zaten daha bayağı da bir zaman var büyük bi şey alsınlar o zamana oğlum da iyice büyümüş olacak ya ondan yani yerimsenibenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?