2009 Aralık Anneleri

Kızzlar bebeĞım bugun nerdeyse hıc hareket etmedı korkuyorum neden olabılır kı sızce

Kızzlar bebeĞİm bugun nerdeyse hıc hareket etmedı korkuyorum neden olabılır kı sızce

Hareket ediyordur ancak siz hissetmiyorsunuzdur.. Yine de içini rahatlatmak için doktora gidebilirsin...Kötü bir şey yoktur bence boşuna korkmaya gerek yok..Ben de bazen hissetmiyorum...

Herkese Gunaydin ve iyi haftalar. Kizlar ben bugun yillik izine cikip bir hafta mecburen dinlenecegim. Cumartesi gunu maalesef yine kanama tarzi lekelenme gecirdim . Yine hastane kosa kosa. Nst bagladilar sukur kasilma filan yok . Rahimde acilma yok ama doktor bisey gordu erken dogum riskin olabilr senin . Akintim tabi yine deliler gibi . Kultur aldi . Belki bu yuzden dedi . Bakalim bugun sonucu alcam . 1-2 Hafta yat dedi. Bugun gelip isleri toparliyip gidicem oglene dogru . Annem geliyordu surekli . Bu sefer ben gidicem ona . 1 haftacik yokum yani .

geçmiş olsun burcu
sakın canını sıkma
bak en iyisini yapmışsın 1 hafta uzat ayaklarını ohh yat annecıgın baksın sana mısler gibi
bişeyciğin kalmaz inşallah

günaydın canım
geçmiş olsun 1 hafta da rapor alıp iyice dinlenseydin bari. Az kaldı zaten 25.haftandasın 7 hafta sonra izne çıkabiliyosun.Biraz daha sabır.
Ayaklarını filanmı üşütüyosun acaba anlamadan bu akıntı ondan olabilirmi ki?

Günaydın arkadaşlaar. bkaban geçmiş olsun canım. neyseki kasılma falan çıkmamış canım yaa. bol bol yatıp dinlen. Allahın izniyle hiçbirşey olmaz. Rabbim senide bebeğinide korusun inşallah canım. iyi tatiller.

yani dünüüüüüür bi saniye gözümü üstünden ayırmaya gelmiyo yaaaaaa lmaz:
benim dinlenesim var desen ben sana rapor ayarlardım ne lüzum vardı lekeye mekeye :1no2:

nasılsın bakim dünürcüm moralin nasıl esas ondan haber ver sengözlerimebaksanab

herkese günaydın bu arada arkadaşlar
biz oğluşumla iyiyiz sizler nasılsınız yerimseniben

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben geldimm cumartesi kızımı görmeye gittim hem şeker yüklemesi vardı ama sonucu almadım daha kızım 934 gr olmuş kızlar boyuda 33 cm olmuş kocaman bişey olmuş valla

maşallah canıım yaa. bunlar biraz daha büyüyünce karnımıza nasıl sığacaklar bakalım.

nerimancım hoşgeldin kocaman kız olmuş valla elifcik opuyorumnanaktan
ne var ne yok nasıl gidiyor tatildeydin di mi?

cnm çok geçmiş olsun bol bol dinlen cnm ya az kaldı dikkat et kendine.moralinide hiç bozma.annen ii bakar sana bişeyin kalmaz.

herkese günaydın bu arada arkadaşlar
biz oğluşumla iyiyiz sizler nasılsınız yerimseniben
günaydın cnmm bizde oğluşumla iiz maşallah sabah sabah kıpır kıpırız.

nerimancım hoşi geldin maşallah kocaman olmuş senin kız .5 eylülde benm kontrolüm bklm biz kaç kilo olduk.yanlız kızlar ben bu ay hiç kilo almadım ama karnım büyümeye devam ediyor

gunaydın kızlar
biz iyiyiz kızımla
sizdede herşey yolundadır umarım
hoşgeldin neriman
maşallah kızına yarında ben gidecegım sabah bakalım bızım kız ne alemde

nerimancım hoşi geldin maşallah kocaman olmuş senin kız .5 eylülde benm kontrolüm bklm biz kaç kilo olduk.yanlız kızlar ben bu ay hiç kilo almadım ama karnım büyümeye devam ediyor

ne guzel fatma
sen kılo almadın ve karnın buyumeye devam edıyorsa
bebeiş kilo alıyor demektır
keşke bizde almasak bebek alsa sırf kılo

kızlaar bende doktora gittim c.tesi kızım 570 gr 29 cm olmuş. bende toplamda 9 kilo almışım doktor artık vitamini bikaç günde bir al dedi :kedi: şeker testini önümüzdeki ay yapacakmış.
birde bişey sorucam size benim her gittiğimde haftası bikaç gün farklı çıkıyo sizin tutuyomu hep

benimki başından beri haftasına göre 2-3 gün önde çıkıyor ama kafa daha da önde gidiyor koca kafalı bir şey olacak sanırımmmm kaydirigubbakcemile3

ne guzel fatma
sen kılo almadın ve karnın buyumeye devam edıyorsa
bebeiş kilo alıyor demektır
keşke bizde almasak bebek alsa sırf kılo

valla pelincim aynen öyle değişmedi kilo tartıya sürekli çıkıyorum hep aynı kilo hatta geçen ay bi ara tokken 62 çıktığım oluyordu şimdi en fazla 60,5 oluyorum bklm hayırlısı .bebişim alsındda kilooo

kocaman bir maşallah da senın kızına öznurcugum
benım sadece en son gittiğimde tuttu haftası yoksa hep önde çıkıyordu
bakalım yarın nasıl çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…