İlgilenmedin ondan oldu tabi dunurcum:)
Cok tesekkurler Fatma . Insallah erken dogum olmaz
gunaydın bahar nbr mınık kızın nasıl
Günaydın arkadaşlar. Ben de cumartesi gittim doktora. Bu hareket meselesi yüzünden o kadar heyecanlıydım ki ters bir şey çıkacak diye doktor bebeğin kalbine baktı bu bebeğin kalbi gümbür gümbür atıyor siz çok heyecanlısınız galiba dedi. Benimkinin de ondan aşağı kalır yanı yoktu yani. Benim heyecanım yüzünden oğluşumda heyecanlanmış çok üzüldüm. Ama çok şükür ki her şey yolundaymış.
50 gramlık şeker yüklemesi yaptırdım sonra yüksek çıktı. 140 altı çıkması gerekirken benimki 165 çıktı. Doktor bir iki gün yediklerine dikkat et sonra gel 100'lük yapalım dedi. Eğer o da yüksek çıkarsa gebelik diyabeti var demek oluyormuş. Eğer öyle bir durum olursa da yediklerime falan çok dikkat etmem gerekirmiş. Bir de ben 9 kilo aldım başından beri şu an 76 kiloyum. Gerçi boyum 1.73 ama yine de doktor çok buldu ve seksen kilonun üzerinde doğum zor olur dikkat et dedi.
her 50 lıkte yuksek çıkanın 100 lukte yuksek çıkacak dıye bırşey yok
dikkat et bakalım yediklerine ebru belkide inecek şekerin
:teselli: kıyamam ben dünürümeeeeeeee gel canım benim ben bakayım sana ayağını yere indirtmem vallahi a.s.
nazlı gelinim hadi artık üzme anneyi ya :sinifsinif: hadi kuzucuğum hadi artık uslu dur korkutma anneyi yok yere :teselli:
dünür lütfen ya ne erken doğumu allah aşkınalmaz: her şey yolunda kimi kadın böyle bol lekeli geçiriyor bu dönemi erken doğum falan yok her şey yolunda gidiyor ve gidecek inan buna olur mu :1hug:
iyi günlerde sağlıkla mutlulukla otur canımbende bu arada taşındım kızlar pazar günü, hemen hemen herşey bitti.. yerleşim tamamlandı.. kayınvalidem annem teyzem görümcem herkes yardım etti.. daha doğrusu herşeyi onlar yaptı.. çamaşır suyu değmeyen toplu iğne bile kalmadı.. bende ayakta dolanmaktan şuan topuklarımın üstüne basmakta zorlanıyorum.. kan oturdu resmen.. ama halledildi neticede.. iki yıldır bu günü bekledim ben arkadaşlar.. çok mutluyum bir yandan da endişelenip duruyorum kötü birşey olcak diye.. ALLAHIM SEN SAKLA NOLUR.. aklınıza gelebilecek herşey için tuhaf endişelerim var.. hani hep bir iyi şey olunca bir de kötü şey olur ya.. onun gibi.. ALLAHIM SEN KORU yuvamı, eşimi bebeğimi, annemi kardeşimi tüm sevdiklerimi.... evim çok güzel oldu.. ALlah güle oturmayı nasip eder inşallah.. Utandırma Allahım.. darısı tüm evini ayırmak isteyenlere..
selam meral
dinlendın sanırım cuma izin yaradı
pek bir enerjik geldin maşallah
Dunurcum cumartesi gunu bakti vajindan rbakti rahimde bisey yay seklinde olmasi gerekiyor V seklinde gelmis o yuzden zaten o riskliymis. Bu tedaviden sonra insallah duzelcek
bende bu arada taşındım kızlar pazar günü, hemen hemen herşey bitti.. yerleşim tamamlandı.. kayınvalidem annem teyzem görümcem herkes yardım etti.. daha doğrusu herşeyi onlar yaptı.. çamaşır suyu değmeyen toplu iğne bile kalmadı.. bende ayakta dolanmaktan şuan topuklarımın üstüne basmakta zorlanıyorum.. kan oturdu resmen.. ama halledildi neticede.. iki yıldır bu günü bekledim ben arkadaşlar.. çok mutluyum bir yandan da endişelenip duruyorum kötü birşey olcak diye.. ALLAHIM SEN SAKLA NOLUR.. aklınıza gelebilecek herşey için tuhaf endişelerim var.. hani hep bir iyi şey olunca bir de kötü şey olur ya.. onun gibi.. ALLAHIM SEN KORU yuvamı, eşimi bebeğimi, annemi kardeşimi tüm sevdiklerimi.... evim çok güzel oldu.. ALlah güle oturmayı nasip eder inşallah.. Utandırma Allahım.. darısı tüm evini ayırmak isteyenlere..
yorgunuz biraz pelincim. bebek odası hazırlamaya başladık. strafor döşendi dün badana yapılıcak şimdi. her yer heryerde evde. her yeri dağıttı eşim bende arkasından toplamaya çalışıyorum işte. bu arada dün boya aldık. bir çok kişi bebek odası için dio nun nano diye bişeyi çıkmış siz biliyorsunuzdur belki. en fazla hava alan boyaymış bebekler için de çok sağlıklıymış bilginizee...
sen nasılsın pelincim keyfiniz iyimi :)))
çok teşekkür ederim bilgecim.. gereksiz kuruntular işte.. ama ben hamile kaldığımda çok kötü bir acı yaşadım. o yüzden herhalde hep korkuyorum artık.Arzuuuuuuuuuu :mymeka: "iyi şeylerden sonra mutlaka kötü bir şey olur" tümüyle batıl inanç ve safsatadır kötükedihüso ayrıca "hamilenin duası kabul olur" lafını biliyorsun değil mi? bizler melek taşıyoruz ve içimizden inanarak geçirdiğimiz hemen her şey kabul oluyorlmaz: onun için saçma sapan kuruntuları hemen yolla camdan aşağıya kırmayayım kafanı klava:
şuna bak yaaaaaaa hayırlı olsun allah ağız tadıyla kocanla çoluğunla çocuğunla oturmayı nasip etsin diyemeden kafanı kırmak zorunda bırakıyosun adamı alla allaaaaaa :umursamaz:
hadi allah ağzınızın tadını bozmasın :teselli: her günün en az bugün kadar sevinçli geçsin yuvanda kardeşcağızım a.s.
gözünaydın canım
bitirmişsin taşınma işini allah çocuğunla birlikte sağlıklı mutlu oturmayı kısmet etsin inşallah. Gereksiz kuruntular yapmayada gerek yok artık...
iyi hadi gözunaydın
Allah agız tadıyla oturmak nasip etsin
artık eşinin ailesiyle ilgili en ufak şey demek yok eşine
bak istediğini yaptı ayrı ev tuttu sana
eskiye sunger çekiyorsun hatta
şimdi bile senı sınır etselerde eşine yansıtmyrsun
yoksa eşin ehhhh olmasın
iyi günlerde sağlıkla mutlulukla otur canım
canım annemleri cuma günü ümreye yolcu ettik.
haftasonuda aslında yoruldum ama çok şükür sağlığımız yerindekaydirigubbakcemile2
günaydın baharcımgünaydınnn kızlarr opuyorumnanaktan
yorgunuz biraz pelincim. bebek odası hazırlamaya başladık. strafor döşendi dün badana yapılıcak şimdi. her yer heryerde evde. her yeri dağıttı eşim bende arkasından toplamaya çalışıyorum işte. bu arada dün boya aldık. bir çok kişi bebek odası için dio nun nano diye bişeyi çıkmış siz biliyorsunuzdur belki. en fazla hava alan boyaymış bebekler için de çok sağlıklıymış bilginizee...
sen nasılsın pelincim keyfiniz iyimi :)))
çok teşekkür ederim bilgecim.. gereksiz kuruntular işte.. ama ben hamile kaldığımda çok kötü bir acı yaşadım. o yüzden herhalde hep korkuyorum artık.
Allah kavuştursun canım.iyi günlerde sağlıkla mutlulukla otur canım
canım annemleri cuma günü ümreye yolcu ettik.
haftasonuda aslında yoruldum ama çok şükür sağlığımız yerindekaydirigubbakcemile2
tatlı telaşlar bunlar oda bitince girer çıkar bakarsın artık bahar :)
aman dikkat ama çok fazla yormamaya çalış kendını yavaş yavaş yapacagız artık
bebek odası ıçın o boyayı hiç duymamıştım valla ii oldu dediğin
benım kılo da 9 u buldu basından beri herkesın doktoru aman dıkkat demeye başlamış baksana yarın bende kesın uyarı alacagım doktordan
yarın sabah kızımı görecegım onun heycanı basladı inşallah herşey yolundadır içerde
burcu musait degilsindir diye burdan yazıyorum
lütfen kendını germe biliyorum kolay degil panik oluyoruz en ufak şeyden ama
bak eylul çok buyudu kocaman kız oldu artık herşeyı hıssediyor
sen panik oldukça o da oluyordur
onun için guçlu ol pozitif düşün ve dualarımızla inşallah herşey normale dönecek
şükredelim ki açılma yok Allah beterinden korusun hepimizi
Allah kavuştursun
ay ne guzel Allah kabul etsin ibadetlerini
telefonlaşınca söyle bizede dua etsin tavaf ederken tum hamılelere saglıklı bebişler kolay dogum dese yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?