2009 Aralık Anneleri

İlgilenmedin ondan oldu tabi dunurcum:)

Cok tesekkurler Fatma . Insallah erken dogum olmaz

:teselli: kıyamam ben dünürümeeeeeeee gel canım benim ben bakayım sana ayağını yere indirtmem vallahi a.s.
nazlı gelinim hadi artık üzme anneyi ya :sinifsinif: hadi kuzucuğum hadi artık uslu dur korkutma anneyi yok yere :teselli:
dünür lütfen ya ne erken doğumu allah aşkına lmaz: her şey yolunda kimi kadın böyle bol lekeli geçiriyor bu dönemi erken doğum falan yok her şey yolunda gidiyor ve gidecek inan buna olur mu :1hug:

gunaydın bahar nbr mınık kızın nasıl

yorgunuz biraz pelincim. bebek odası hazırlamaya başladık. strafor döşendi dün badana yapılıcak şimdi. her yer heryerde evde. her yeri dağıttı eşim bende arkasından toplamaya çalışıyorum işte. bu arada dün boya aldık. bir çok kişi bebek odası için dio nun nano diye bişeyi çıkmış siz biliyorsunuzdur belki. en fazla hava alan boyaymış bebekler için de çok sağlıklıymış bilginizee...
sen nasılsın pelincim keyfiniz iyimi :)))

Dunurcum cumartesi gunu bakti vajindan rbakti rahimde bisey yay seklinde olmasi gerekiyor V seklinde gelmis o yuzden zaten o riskliymis. Bu tedaviden sonra insallah duzelcek

iyi günlerde sağlıkla mutlulukla otur canım

selam meral
dinlendın sanırım cuma izin yaradı
pek bir enerjik geldin maşallah

canım annemleri cuma günü ümreye yolcu ettik.
haftasonuda aslında yoruldum ama çok şükür sağlığımız yerindekaydirigubbakcemile2

hadi bakalııııııııım süt veya yoğurt saati kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr cokacimcoook :içelim:

Dunurcum cumartesi gunu bakti vajindan rbakti rahimde bisey yay seklinde olmasi gerekiyor V seklinde gelmis o yuzden zaten o riskliymis. Bu tedaviden sonra insallah duzelcek

düzelecek canım benim bak burada kaç tane hamileyiz hepimizin de tek tek duaları kabul oluyor yerimseniben güzelce uygulanacak tedavi ve hepimizin birden edeceği dualarla hemen düzelecek inan bana :teselli:

Allah eşinle ve yavrunla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım yeni evinde.

tatlı telaşlar bunlar oda bitince girer çıkar bakarsın artık bahar :)
aman dikkat ama çok fazla yormamaya çalış kendını yavaş yavaş yapacagız artık
bebek odası ıçın o boyayı hiç duymamıştım valla ii oldu dediğin
benım kılo da 9 u buldu basından beri herkesın doktoru aman dıkkat demeye başlamış baksana yarın bende kesın uyarı alacagım doktordan
yarın sabah kızımı görecegım onun heycanı basladı inşallah herşey yolundadır içerde

çok teşekkür ederim bilgecim.. gereksiz kuruntular işte.. ama ben hamile kaldığımda çok kötü bir acı yaşadım. o yüzden herhalde hep korkuyorum artık.

gözünaydın canım
bitirmişsin taşınma işini allah çocuğunla birlikte sağlıklı mutlu oturmayı kısmet etsin inşallah. Gereksiz kuruntular yapmayada gerek yok artık...

teşekkürler öznur.. çok sağol..

sağol pelin.. böyle onlarla olan ilişkim de daha iyi olacak inşallah.. duaların içinde çok sağol AMİN...:Saruboceq:

50'likte yüksek çıkınca 100'lükte yüksek çıkma ihtimali %20 imiş. Bakalım inşallah beni bulmaz bu ihtimalde. Bir de o iğrenç şekerli suyu üç kere daha içip parmağımı da dört kere daha deldirmek düşündürüyor beni, üç saatte bekleyeceğim ama ne yapalım katlanacağız.

haftasonuda aslında yoruldum ama çok şükür sağlığımız yerindekaydirigubbakcemile2

Allah kavuştursun
ay ne guzel Allah kabul etsin ibadetlerini
telefonlaşınca söyle bizede dua etsin tavaf ederken tum hamılelere saglıklı bebişler kolay dogum dese yeter

günaydınnn kızlarr opuyorumnanaktan
günaydın baharcım

canım bizde bir yerden başlasak dedik sizin gibi ama haftasonu fırsat olmadı.
bu boyayı duymuştum ama renk olayına karar veremedik.
siz hangi renk aldınız cnm?
haftasonu öykünün cicilerini yıkadım 2 makina ağzına kadar doldu maşallah. şimdi akşamları yavaş yavaş ütüleyip kaldıracağım.
birde mobilya baktım cumartesi günü. bir pazarda ikeaya gidicez eşimle.
inanılmaz güzel ve heyecan verici bu uğraşlar. kızlar her hafta tonajımız ağırlaştığın iş yapmakta zorlaşıyor. tavsiyem son aya bırakmayın hazırlıklarınızıyerimseniben

çok teşekkür ederim bilgecim.. gereksiz kuruntular işte.. ama ben hamile kaldığımda çok kötü bir acı yaşadım. o yüzden herhalde hep korkuyorum artık.

biliyorum güzelim yaşadığın acıyı ama artık güzelliklerin, iyiliklerin zamanı geldi... sen de buna inan ve içini ferah tutmaya çalış... bak kaç kişi anlattı kendileri sıkıntı, stress, kuruntu, üzüntü yaptıklarında bebeklerinde nasıl sonuçları olduğunu, bebişlerin nasıl küstüğünü... artık her şey çok güzel gidecek, sen inanırsan güzel gittiğini göreceksin :teselli:

burcu musait degilsindir diye burdan yazıyorum
lütfen kendını germe biliyorum kolay degil panik oluyoruz en ufak şeyden ama
bak eylul çok buyudu kocaman kız oldu artık herşeyı hıssediyor
sen panik oldukça o da oluyordur
onun için guçlu ol pozitif düşün ve dualarımızla inşallah herşey normale dönecek
şükredelim ki açılma yok Allah beterinden korusun hepimizi

Allah kavuştursun canım.

evet ya kesin dediğin gibi olur çıkmam herhalde odadan :)))
benim kiloda aldı başını gidiyor. doymuyorum kki ben pelin nolcak bilmiyorum

aminnnnnnn :Saruboceq:

yeme içme gibi bir de dua zinciri mi kursak aceba CADIARZU

Allah kavuştursun
ay ne guzel Allah kabul etsin ibadetlerini
telefonlaşınca söyle bizede dua etsin tavaf ederken tum hamılelere saglıklı bebişler kolay dogum dese yeter

amiiiiiiiiiiiiin canım çok teşekkür ederim.
inşallah sağlıklı sıhhatli şekilde dönerler.
inan hergün konuşuyoruz kendileriyle. konuştuğumuzda hepiniz için dua isterim merak etme sen.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…