2009 Aralık Anneleri

ben 3 hafta sonra falan 4 boyutluya girmek istyrm benım doktorunda muayenehanesinde var ama cd ye hareketleri kayıt olmuyor
sadece resım veriyor istanbulda olupta uygun fiyatlı yer bilen varmı cdye kayıt eden sanomede sordum 280 dedi

selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaara.s.
öykümle size güzel bir hafta diliyoruz.buyrunnnnnnnnn
kızımla ben iyiyiz ya sizler nasılsınız?:dance::sm_cool::dance::sm_cool:

hasetimden çatlayabilirimmmmmmm :kedi:mafoldumben
nasıl almazsın yaaaaaaaaaaaaaaa ayıptır günahtır burada bunca şişmiş arkadaşın varken söylenir mi yaaaaaa :sinifsinif:

desene löp löp götürün sonra da ağlayın diye sırnaşık şey bari ben de bu aydan sonra almasam allahım nolur duy sesimiiiiii :Saruboceq:

selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaara.s.
öykümle size güzel bir hafta diliyoruz.buyrunnnnnnnnn
kızımla ben iyiyiz ya sizler nasılsınız?:dance::sm_cool::dance::sm_cool:

neşe almışın kendine meral CADIARZU aman maşallahhhhhh
Umutum da ben de iyiyiz ama hiç olmadığım kadar püre kıvamındayım bugün :bbo:

maşallah canıım yaa. bunlar biraz daha büyüyünce karnımıza nasıl sığacaklar bakalım.

ay bende bilemiyorum canım şididen uyutmuyor beni ne sağa ne sola yatırtmıyor bakalım nasıl geçecek bu 3 ay

nerimancım hoşgeldin kocaman kız olmuş valla elifcik opuyorumnanaktan
ne var ne yok nasıl gidiyor tatildeydin di mi?

hoşbulduk canım yok hayatım tatilde değildim ama çok ihtiyacım var o kadar yoruldum ki ama işler çok yoğundu şükür hafifledi sen nasılsın canım

nerimancım hoşi geldin maşallah kocaman olmuş senin kız .5 eylülde benm kontrolüm bklm biz kaç kilo olduk.yanlız kızlar ben bu ay hiç kilo almadım ama karnım büyümeye devam ediyor

valla canım ben bir ayda 2 kilo alarak toplamda 9 kiloya ulaştım

gunaydın kızlar
biz iyiyiz kızımla
sizdede herşey yolundadır umarım
hoşgeldin neriman
maşallah kızına yarında ben gidecegım sabah bakalım bızım kız ne alemde

hoşbulduk pelincim nasılsın

kocaman bir maşallah da senın kızına öznurcugum
benım sadece en son gittiğimde tuttu haftası yoksa hep önde çıkıyordu
bakalım yarın nasıl çıkacak

pelin benim de bu hafta önde çıktı gelişimi bir hatfa önde gidiyormuş bir sorun yoktur demi doktor önemli değil dedi ama kafam karıştı :bbo:

burcu canımm çok geçmiş olsun, Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak inşallah, eylülümüz biraz nazlı olucak o kadar.. Melekler yanında olsun seni korusunlar..

geçmiş olsun burcu
sakın canını sıkma
bak en iyisini yapmışsın 1 hafta uzat ayaklarını ohh yat annecıgın baksın sana mısler gibi
bişeyciğin kalmaz inşallah

Cok sagolasin Pelin. Dinlencem bakalim bol bol

Yok usutme ile ilgili degilmis benim akintin enfeksiyon tarzinda bisey dedi doktor . Su kulturum sonucunu alayim da rahatlicam biraz

Cok sagolasin.

İlgilenmedin ondan oldu tabi dunurcum:)

cnm çok geçmiş olsun bol bol dinlen cnm ya az kaldı dikkat et kendine.moralinide hiç bozma.annen ii bakar sana bişeyin kalmaz.

günaydın cnmm bizde oğluşumla iiz maşallah sabah sabah kıpır kıpırız.

Cok tesekkurler Fatma . Insallah erken dogum olmaz

Günaydın arkadaşlar. Ben de cumartesi gittim doktora. Bu hareket meselesi yüzünden o kadar heyecanlıydım ki ters bir şey çıkacak diye doktor bebeğin kalbine baktı bu bebeğin kalbi gümbür gümbür atıyor siz çok heyecanlısınız galiba dedi. Benimkinin de ondan aşağı kalır yanı yoktu yani. Benim heyecanım yüzünden oğluşumda heyecanlanmış çok üzüldüm. Ama çok şükür ki her şey yolundaymış.
50 gramlık şeker yüklemesi yaptırdım sonra yüksek çıktı. 140 altı çıkması gerekirken benimki 165 çıktı. Doktor bir iki gün yediklerine dikkat et sonra gel 100'lük yapalım dedi. Eğer o da yüksek çıkarsa gebelik diyabeti var demek oluyormuş. Eğer öyle bir durum olursa da yediklerime falan çok dikkat etmem gerekirmiş. Bir de ben 9 kilo aldım başından beri şu an 76 kiloyum. Gerçi boyum 1.73 ama yine de doktor çok buldu ve seksen kilonun üzerinde doğum zor olur dikkat et dedi.
Kızzlar bebeĞİm bugun nerdeyse hıc hareket etmedı korkuyorum neden olabılır kı sızce
Hiç takma bunları diyebilirim artık sana da canım. Benimkinin de bir günü bir gününe uymuyor geçen hafta hemen hiç hareket etmiyordu. Dünden beri tepinip duruyor.

Canım çok geçmiş olsun seninki kronikleşti sanırım. Bir hafta iyice dinlen bakalım inşallah tekrarlamaz bir daha.

Insallah Ebru . Akinti , enfeksiyon , lekelenme filan artik ufaktan yorulmaya basladim. Gerci herseferinde buna sukur diyorum neler var cunku . Umarim butun bunlar akinti kaynaklidir da bir daha yasamam .

hoşbulduk pelincim nasılsın

pelin benim de bu hafta önde çıktı gelişimi bir hatfa önde gidiyormuş bir sorun yoktur demi doktor önemli değil dedi ama kafam karıştı :bbo:

iyiyim canım çok şukur
yok daha çok degişecek o tarihler hem ben önceden sevınıyordum bıle erken yumurtlama oldu o zaman bebiş daha erken gelecek dıye kafan karışmasın hiç

bende bu arada taşındım kızlar pazar günü, hemen hemen herşey bitti.. yerleşim tamamlandı.. kayınvalidem annem teyzem görümcem herkes yardım etti.. daha doğrusu herşeyi onlar yaptı.. çamaşır suyu değmeyen toplu iğne bile kalmadı.. bende ayakta dolanmaktan şuan topuklarımın üstüne basmakta zorlanıyorum.. kan oturdu resmen.. ama halledildi neticede.. iki yıldır bu günü bekledim ben arkadaşlar.. çok mutluyum bir yandan da endişelenip duruyorum kötü birşey olcak diye.. ALLAHIM SEN SAKLA NOLUR.. aklınıza gelebilecek herşey için tuhaf endişelerim var.. hani hep bir iyi şey olunca bir de kötü şey olur ya.. onun gibi.. ALLAHIM SEN KORU yuvamı, eşimi bebeğimi, annemi kardeşimi tüm sevdiklerimi.... evim çok güzel oldu.. ALlah güle oturmayı nasip eder inşallah.. Utandırma Allahım.. darısı tüm evini ayırmak isteyenlere..

iyiyim nerimancım ama bugün böyle patates püresi kıvamındayım bıraktığın yere yığılıyor gibiyim kaydirigubbakcemile3 beyin yerine de patates püresi koymuşlar öööööle ortalığa salmışlar beni kaydirigubbakcemile3
ben hamile yastığı aldım ve çok rahat ettim şekerim uzun neredeyse insan boyunda C şeklinde bir şey, daha sonra emzirme yastığı olarak da kullanabiliyorsun bir araştır derim yerimseniben
önemli değil demesi bir hafta kadar önde olması tahmin edilenden önce doğacak anlamına gelmiyor anlamında güzelim bana da dediler aynı şeyi yerimseniben bir hafta kadar öndeydi "e o zaman daha mı erken yani doğum tarihi" dedim "bu önemli değil farkettirmez doğumu" demişlerdi a.s

iyi hadi gözunaydın
Allah agız tadıyla oturmak nasip etsin
artık eşinin ailesiyle ilgili en ufak şey demek yok eşine
bak istediğini yaptı ayrı ev tuttu sana
eskiye sunger çekiyorsun hatta
şimdi bile senı sınır etselerde eşine yansıtmyrsun
yoksa eşin ehhhh olmasın

Ben cumartesi günü JFK Hospital'e gittim. Gerçi avrupa yakasında ama. Doç Dr. Ali Utku Öz iyi bir hekime benziyordu. Şu ana kadar gittiğim doktorlar arasında kendi doktorumdan sonra en iyisiydi diyebilirim. 62 TL verdim. Dört boyutlu da çekti ama flash disk yanımızda olmadığı için bize veremedi görüntüyü ama kaydetti bir dahaki gidişimizde verecek.
En sonunda ben de dört boyutlu gördüm oğluşumu asker selamı veren bir de fotoğrafını verdi. Eller hep kafadaydı. Esneyip duruyordu uykucu oğluş.

gözünaydın canım
bitirmişsin taşınma işini allah çocuğunla birlikte sağlıklı mutlu oturmayı kısmet etsin inşallah. Gereksiz kuruntular yapmayada gerek yok artık...

Arzuuuuuuuuuu :mymeka: "iyi şeylerden sonra mutlaka kötü bir şey olur" tümüyle batıl inanç ve safsatadır kötükedihüso ayrıca "hamilenin duası kabul olur" lafını biliyorsun değil mi? bizler melek taşıyoruz ve içimizden inanarak geçirdiğimiz hemen her şey kabul oluyor lmaz: onun için saçma sapan kuruntuları hemen yolla camdan aşağıya kırmayayım kafanı klava:

şuna bak yaaaaaaa hayırlı olsun allah ağız tadıyla kocanla çoluğunla çocuğunla oturmayı nasip etsin diyemeden kafanı kırmak zorunda bırakıyosun adamı alla allaaaaaa :umursamaz:

hadi allah ağzınızın tadını bozmasın :teselli: her günün en az bugün kadar sevinçli geçsin yuvanda kardeşcağızım a.s.

kızlarrr bu arada berna ile konuştum az önce hatırlarsınız herhalde ağrıda görev yapıyordu bursalı kendisi az sonra buraya gelecekkkk:))) bu arada meral neler yapıyor buralarda yok
meral yesin seni
kızım geöen hafta aradım yanır vermedin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif:

of yaaaaaa nasıl kilo alınmaz aklım almıyor:sinifsinif:
oooooffffffffff küstüm işte küstüm:sinifsinif:
neşe almışın kendine meral CADIARZU aman maşallahhhhhh
Umutum da ben de iyiyiz ama hiç olmadığım kadar püre kıvamındayım bugün :bbo:

hafta başı moral yüksek anacım
maşallah bizeeee

çok iyimiş fiyatı acaba sen memursun dıyemı oyle ben bır arayıp ssk farkını sorayım o ne kadarmış
sen sırf 4 boyutluya girmek içinmı gıttın oraya onun içinmı dıye randevu aldın yanı
netmıydı peki göruntu 26.ve 32 haftalar arası en ii göruntu dıye okudum ben netten ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…