valla pelincim aynen öyle değişmedi kilo tartıya sürekli çıkıyorum hep aynı kilo hatta geçen ay bi ara tokken 62 çıktığım oluyordu şimdi en fazla 60,5 oluyorum bklm hayırlısı .bebişim alsındda kilooo
selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaara.s.
öykümle size güzel bir hafta diliyoruz.buyrunnnnnnnnn
kızımla ben iyiyiz ya sizler nasılsınız?:dance::sm_cool::dance::sm_cool:
maşallah canıım yaa. bunlar biraz daha büyüyünce karnımıza nasıl sığacaklar bakalım.
nerimancım hoşgeldin kocaman kız olmuş valla elifcik opuyorumnanaktan
ne var ne yok nasıl gidiyor tatildeydin di mi?
nerimancım hoşi geldin maşallah kocaman olmuş senin kız .5 eylülde benm kontrolüm bklm biz kaç kilo olduk.yanlız kızlar ben bu ay hiç kilo almadım ama karnım büyümeye devam ediyor
gunaydın kızlar
biz iyiyiz kızımla
sizdede herşey yolundadır umarım
hoşgeldin neriman
maşallah kızına yarında ben gidecegım sabah bakalım bızım kız ne alemde
kocaman bir maşallah da senın kızına öznurcugum
benım sadece en son gittiğimde tuttu haftası yoksa hep önde çıkıyordu
bakalım yarın nasıl çıkacak
Herkese Gunaydin ve iyi haftalar. Kizlar ben bugun yillik izine cikip bir hafta mecburen dinlenecegim. Cumartesi gunu maalesef yine kanama tarzi lekelenme gecirdim . Yine hastane kosa kosa. Nst bagladilar sukur kasilma filan yok . Rahimde acilma yok ama doktor bisey gordu erken dogum riskin olabilr senin . Akintim tabi yine deliler gibi . Kultur aldi . Belki bu yuzden dedi . Bakalim bugun sonucu alcam . 1-2 Hafta yat dedi. Bugun gelip isleri toparliyip gidicem oglene dogru . Annem geliyordu surekli . Bu sefer ben gidicem ona . 1 haftacik yokum yani .
geçmiş olsun burcu
sakın canını sıkma
bak en iyisini yapmışsın 1 hafta uzat ayaklarını ohh yat annecıgın baksın sana mısler gibi
bişeyciğin kalmaz inşallah
günaydın canım
geçmiş olsun 1 hafta da rapor alıp iyice dinlenseydin bari. Az kaldı zaten 25.haftandasın 7 hafta sonra izne çıkabiliyosun.Biraz daha sabır.
Ayaklarını filanmı üşütüyosun acaba anlamadan bu akıntı ondan olabilirmi ki?
Günaydın arkadaşlaar. bkaban geçmiş olsun canım. neyseki kasılma falan çıkmamış canım yaa. bol bol yatıp dinlen. Allahın izniyle hiçbirşey olmaz. Rabbim senide bebeğinide korusun inşallah canım. iyi tatiller.
yani dünüüüüüür bi saniye gözümü üstünden ayırmaya gelmiyo yaaaaaalmaz:
benim dinlenesim var desen ben sana rapor ayarlardım ne lüzum vardı lekeye mekeye :1no2:
nasılsın bakim dünürcüm moralin nasıl esas ondan haber ver sengözlerimebaksanab
cnm çok geçmiş olsun bol bol dinlen cnm ya az kaldı dikkat et kendine.moralinide hiç bozma.annen ii bakar sana bişeyin kalmaz.
günaydın cnmm bizde oğluşumla iiz maşallah sabah sabah kıpır kıpırız.
Hiç takma bunları diyebilirim artık sana da canım. Benimkinin de bir günü bir gününe uymuyor geçen hafta hemen hiç hareket etmiyordu. Dünden beri tepinip duruyor.Kızzlar bebeĞİm bugun nerdeyse hıc hareket etmedı korkuyorum neden olabılır kı sızce
Herkese Gunaydin ve iyi haftalar. Kizlar ben bugun yillik izine cikip bir hafta mecburen dinlenecegim. Cumartesi gunu maalesef yine kanama tarzi lekelenme gecirdim . Yine hastane kosa kosa. Nst bagladilar sukur kasilma filan yok . Rahimde acilma yok ama doktor bisey gordu erken dogum riskin olabilr senin . Akintim tabi yine deliler gibi . Kultur aldi . Belki bu yuzden dedi . Bakalim bugun sonucu alcam . 1-2 Hafta yat dedi. Bugun gelip isleri toparliyip gidicem oglene dogru . Annem geliyordu surekli . Bu sefer ben gidicem ona . 1 haftacik yokum yani .
burcu canımm çok geçmiş olsun, Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak inşallah, eylülümüz biraz nazlı olucak o kadar.. Melekler yanında olsun seni korusunlar..
Günaydın arkadaşlar. Ben de cumartesi gittim doktora. Bu hareket meselesi yüzünden o kadar heyecanlıydım ki ters bir şey çıkacak diye doktor bebeğin kalbine baktı bu bebeğin kalbi gümbür gümbür atıyor siz çok heyecanlısınız galiba dedi. Benimkinin de ondan aşağı kalır yanı yoktu yani. Benim heyecanım yüzünden oğluşumda heyecanlanmış çok üzüldüm. Ama çok şükür ki her şey yolundaymış.
50 gramlık şeker yüklemesi yaptırdım sonra yüksek çıktı. 140 altı çıkması gerekirken benimki 165 çıktı. Doktor bir iki gün yediklerine dikkat et sonra gel 100'lük yapalım dedi. Eğer o da yüksek çıkarsa gebelik diyabeti var demek oluyormuş. Eğer öyle bir durum olursa da yediklerime falan çok dikkat etmem gerekirmiş. Bir de ben 9 kilo aldım başından beri şu an 76 kiloyum. Gerçi boyum 1.73 ama yine de doktor çok buldu ve seksen kilonun üzerinde doğum zor olur dikkat et dedi.
Hiç takma bunları diyebilirim artık sana da canım. Benimkinin de bir günü bir gününe uymuyor geçen hafta hemen hiç hareket etmiyordu. Dünden beri tepinip duruyor.
Canım çok geçmiş olsun seninki kronikleşti sanırım. Bir hafta iyice dinlen bakalım inşallah tekrarlamaz bir daha.
hoşbulduk pelincim nasılsın
pelin benim de bu hafta önde çıktı gelişimi bir hatfa önde gidiyormuş bir sorun yoktur demi doktor önemli değil dedi ama kafam karıştı :bbo:
selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaara.s.
öykümle size güzel bir hafta diliyoruz.buyrunnnnnnnnn
kızımla ben iyiyiz ya sizler nasılsınız?:dance::sm_cool::dance::sm_cool:
ay bende bilemiyorum canım şididen uyutmuyor beni ne sağa ne sola yatırtmıyor bakalım nasıl geçecek bu 3 ay
hoşbulduk canım yok hayatım tatilde değildim ama çok ihtiyacım var o kadar yoruldum ki ama işler çok yoğundu şükür hafifledi sen nasılsın canım
pelin benim de bu hafta önde çıktı gelişimi bir hatfa önde gidiyormuş bir sorun yoktur demi doktor önemli değil dedi ama kafam karıştı :bbo:
bende bu arada taşındım kızlar pazar günü, hemen hemen herşey bitti.. yerleşim tamamlandı.. kayınvalidem annem teyzem görümcem herkes yardım etti.. daha doğrusu herşeyi onlar yaptı.. çamaşır suyu değmeyen toplu iğne bile kalmadı.. bende ayakta dolanmaktan şuan topuklarımın üstüne basmakta zorlanıyorum.. kan oturdu resmen.. ama halledildi neticede.. iki yıldır bu günü bekledim ben arkadaşlar.. çok mutluyum bir yandan da endişelenip duruyorum kötü birşey olcak diye.. ALLAHIM SEN SAKLA NOLUR.. aklınıza gelebilecek herşey için tuhaf endişelerim var.. hani hep bir iyi şey olunca bir de kötü şey olur ya.. onun gibi.. ALLAHIM SEN KORU yuvamı, eşimi bebeğimi, annemi kardeşimi tüm sevdiklerimi.... evim çok güzel oldu.. ALlah güle oturmayı nasip eder inşallah.. Utandırma Allahım.. darısı tüm evini ayırmak isteyenlere..
ben 3 hafta sonra falan 4 boyutluya girmek istyrm benım doktorunda muayenehanesinde var ama cd ye hareketleri kayıt olmuyor
sadece resım veriyor istanbulda olupta uygun fiyatlı yer bilen varmı cdye kayıt eden sanomede sordum 280 dedi
bende bu arada taşındım kızlar pazar günü, hemen hemen herşey bitti.. yerleşim tamamlandı.. kayınvalidem annem teyzem görümcem herkes yardım etti.. daha doğrusu herşeyi onlar yaptı.. çamaşır suyu değmeyen toplu iğne bile kalmadı.. bende ayakta dolanmaktan şuan topuklarımın üstüne basmakta zorlanıyorum.. kan oturdu resmen.. ama halledildi neticede.. iki yıldır bu günü bekledim ben arkadaşlar.. çok mutluyum bir yandan da endişelenip duruyorum kötü birşey olcak diye.. ALLAHIM SEN SAKLA NOLUR.. aklınıza gelebilecek herşey için tuhaf endişelerim var.. hani hep bir iyi şey olunca bir de kötü şey olur ya.. onun gibi.. ALLAHIM SEN KORU yuvamı, eşimi bebeğimi, annemi kardeşimi tüm sevdiklerimi.... evim çok güzel oldu.. ALlah güle oturmayı nasip eder inşallah.. Utandırma Allahım.. darısı tüm evini ayırmak isteyenlere..
meral yesin senikızlarrr bu arada berna ile konuştum az önce hatırlarsınız herhalde ağrıda görev yapıyordu bursalı kendisi az sonra buraya gelecekkkk:))) bu arada meral neler yapıyor buralarda yok
of yaaaaaa nasıl kilo alınmaz aklım almıyor:sinifsinif:hasetimden çatlayabilirimmmmmmm :kedi:mafoldumben
nasıl almazsın yaaaaaaaaaaaaaaa ayıptır günahtır burada bunca şişmiş arkadaşın varken söylenir mi yaaaaaa :sinifsinif:
desene löp löp götürün sonra da ağlayın diye sırnaşık şey bari ben de bu aydan sonra almasam allahım nolur duy sesimiiiiii :Saruboceq:
neşe almışın kendine meral CADIARZU aman maşallahhhhhh
Umutum da ben de iyiyiz ama hiç olmadığım kadar püre kıvamındayım bugün :bbo:
Ben cumartesi günü JFK Hospital'e gittim. Gerçi avrupa yakasında ama. Doç Dr. Ali Utku Öz iyi bir hekime benziyordu. Şu ana kadar gittiğim doktorlar arasında kendi doktorumdan sonra en iyisiydi diyebilirim. 62 TL verdim. Dört boyutlu da çekti ama flash disk yanımızda olmadığı için bize veremedi görüntüyü ama kaydetti bir dahaki gidişimizde verecek.
En sonunda ben de dört boyutlu gördüm oğluşumu asker selamı veren bir de fotoğrafını verdi. Eller hep kafadaydı. Esneyip duruyordu uykucu oğluş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?