Allah eşinle ve yavrunla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım yeni evinde.
iyi günlerde sağlıkla mutlulukla otur canım
teşekkürler meral..:1hug:
çok iyimiş fiyatı acaba sen memursun dıyemı oyle ben bır arayıp ssk farkını sorayım o ne kadarmış
sen sırf 4 boyutluya girmek içinmı gıttın oraya onun içinmı dıye randevu aldın yanı
netmıydı peki göruntu 26.ve 32 haftalar arası en ii göruntu dıye okudum ben netten ama
kilo demeyin bana:sinifsinifAllah kavuştursun canım.
sağol canım arkadaşım
evet ya kesin dediğin gibi olur çıkmam herhalde odadan :)))
benim kiloda aldı başını gidiyor. doymuyorum kki ben pelin nolcak bilmiyorum
aminnnnnnn :Saruboceq:
yeme içme gibi bir de dua zinciri mi kursak aceba CADIARZU
kilo demeyin bana:sinifsiniff ne olacak bilmem valla. yarım dünya gibi oldum:sinifsinif:
ne iyi olur mübarek günlerde bilgecim:Saruboceq:
ya ben kendi adıma her ezan vakti kendime dua ederken "tanıdık tanımadık tüm hamilelere de hayırlı hamilelik ve doğumlar nasip et" diye bir ek yapmayı planladım meralcim... fazladan bir cümleyle ağzım eskimez, bir kişiye faydası olursa ne ala yerimseniben yoksa kastettiğim oturup hatim indirmek falan değil zaten bilmem de yapamam da hatimdi başka şeylerdi :kedi:
Allah kabul etsin bilgecim. Allah razı olsun.opuyorumnanaktan
amin canım :Saruboceq: cümlemizden inşallah
ama tanıdıklara torpil geçip özel dua ederim yani ne yalan söyleyeyim şimdi yerimseniben misal sevgili dünürümün 1 haftalık tedavi sürecinde ona özel dua yollamayacak mıyım? yollayacağım tabii ki a.s
cnm şekerli bişeyler ye uzan şöyle bi baktın için rahat etmiyor hemen doktorunu ara büyük ihtimal uyuyodur bebişin korkma rahat ol Allahın izniyle bişy olmazKızzlar bebeĞİm bugun nerdeyse hıc hareket etmedı korkuyorum neden olabılır kı sızce
cnmm cook geçmiş olsun dinlen tabi iyi olmş bu izin bu sıcak havalarda sabah kalk işe git yorgunluk stress dinlenin evde güzelce bebğinle uzan şöle öğlene kadar yat aç tv yi keyfine bak takma bişeyi kafana hiç birşey senden ve evladından önemli değil bu hayattaHerkese Gunaydin ve iyi haftalar. Kizlar ben bugun yillik izine cikip bir hafta mecburen dinlenecegim. Cumartesi gunu maalesef yine kanama tarzi lekelenme gecirdim . Yine hastane kosa kosa. Nst bagladilar sukur kasilma filan yok . Rahimde acilma yok ama doktor bisey gordu erken dogum riskin olabilr senin . Akintim tabi yine deliler gibi . Kultur aldi . Belki bu yuzden dedi . Bakalim bugun sonucu alcam . 1-2 Hafta yat dedi. Bugun gelip isleri toparliyip gidicem oglene dogru . Annem geliyordu surekli . Bu sefer ben gidicem ona . 1 haftacik yokum yani .
maşallah annesi göbüş büyüyüo gittikçe desene Allahm sağlık sıhhat versingünaydın arkadaşlar nasılsınız ben geldimm cumartesi kızımı görmeye gittim hem şeker yüklemesi vardı ama sonucu almadım daha kızım 934 gr olmuş kızlar boyuda 33 cm olmuş kocaman bişey olmuş valla
cnm bnm 3 gün geriden gelio kızım doktor minyon tipli olucak sanırım dedi ince uzun gdiyo dedikızlaar bende doktora gittim c.tesi kızım 570 gr 29 cm olmuş. bende toplamda 9 kilo almışım doktor artık vitamini bikaç günde bir al dedi :kedi: şeker testini önümüzdeki ay yapacakmış.
birde bişey sorucam size benim her gittiğimde haftası bikaç gün farklı çıkıyo sizin tutuyomu hep
bnde kilo almadım cnm göbeğim var sadece o da çok değil doktor klio al dio bana ama alamıyom bünyeden kaynaklanıo sanırım bnde anlamadım kafamçokkarıştıhasetimden çatlayabilirimmmmmmm :kedi:mafoldumben
nasıl almazsın yaaaaaaaaaaaaaaa ayıptır günahtır burada bunca şişmiş arkadaşın varken söylenir mi yaaaaaa :sinifsinif:
desene löp löp götürün sonra da ağlayın diye sırnaşık şey bari ben de bu aydan sonra almasam allahım nolur duy sesimiiiiii :Saruboceq:
bende bu arada taşındım kızlar pazar günü, hemen hemen herşey bitti.. yerleşim tamamlandı.. kayınvalidem annem teyzem görümcem herkes yardım etti.. daha doğrusu herşeyi onlar yaptı.. çamaşır suyu değmeyen toplu iğne bile kalmadı.. bende ayakta dolanmaktan şuan topuklarımın üstüne basmakta zorlanıyorum.. kan oturdu resmen.. ama halledildi neticede.. iki yıldır bu günü bekledim ben arkadaşlar.. çok mutluyum bir yandan da endişelenip duruyorum kötü birşey olcak diye.. ALLAHIM SEN SAKLA NOLUR.. aklınıza gelebilecek herşey için tuhaf endişelerim var.. hani hep bir iyi şey olunca bir de kötü şey olur ya.. onun gibi.. ALLAHIM SEN KORU yuvamı, eşimi bebeğimi, annemi kardeşimi tüm sevdiklerimi.... evim çok güzel oldu.. ALlah güle oturmayı nasip eder inşallah.. Utandırma Allahım.. darısı tüm evini ayırmak isteyenlere..
öyle cnm haklısın dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize karşı kayınvalidem hamilelerin duası tez kabul olur demişti banaya ben kendi adıma her ezan vakti kendime dua ederken "tanıdık tanımadık tüm hamilelere de hayırlı hamilelik ve doğumlar nasip et" diye bir ek yapmayı planladım meralcim... fazladan bir cümleyle ağzım eskimez, bir kişiye faydası olursa ne ala yerimseniben yoksa kastettiğim oturup hatim indirmek falan değil zaten bilmem de yapamam da hatimdi başka şeylerdi :kedi:
tabiki cnm. benden de bol bol dua burcucuğuma Allah şifa versin arkadaşıma
burcu geçmişi daha yeni okuyorum tatlım. üzme kendini hiç birşey olmıcak Allahın izniyle. sen bol bol dinlen yat kalkma canım. tatilin keyfini çıkar.
cnm şekerli bişeyler ye uzan şöyle bi baktın için rahat etmiyor hemen doktorunu ara büyük ihtimal uyuyodur bebişin korkma rahat ol Allahın izniyle bişy olmaz
cnmm cook geçmiş olsun dinlen tabi iyi olmş bu izin bu sıcak havalarda sabah kalk işe git yorgunluk stress dinlenin evde güzelce bebğinle uzan şöle öğlene kadar yat aç tv yi keyfine bak takma bişeyi kafana hiç birşey senden ve evladından önemli değil bu hayattalmaz:
maşallah annesi göbüş büyüyüo gittikçe desene Allahm sağlık sıhhat versin
cnm bnm 3 gün geriden gelio kızım doktor minyon tipli olucak sanırım dedi ince uzun gdiyo dedi
bnde kilo almadım cnm göbeğim var sadece o da çok değil doktor klio al dio bana ama alamıyom bünyeden kaynaklanıo sanırım bnde anlamadım kafamçokkarıştı
gözünaydın meybonum hayırlı günlerde oturun inş
öyle cnm haklısın dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize karşı kayınvalidem hamilelerin duası tez kabul olur demişti bana
bu arada herkese günaydınlar hanımlar :1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
burcuya ne oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:
mora battaniye ne yaa.
ya bişey soracagım sana mora battanıyelr kıbrısta ucuz diye duydum dogrumu dogruysa ne kadar arkadasa sipariş vercegım kıbrısa uçtugunda alsın dıye bide nerden alabilir hani dolanmasın heryeri yeri belli biryer olursa alıp çıkar
ya bişey soracagım sana mora battanıyelr kıbrısta ucuz diye duydum dogrumu dogruysa ne kadar arkadasa sipariş vercegım kıbrısa uçtugunda alsın dıye bide nerden alabilir hani dolanmasın heryeri yeri belli biryer olursa alıp çıkar
mora battaniye ne yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?