2009 Aralık Anneleri

Ben de ssk ya bağlıyım. SSK'lı fiyatı o kadarmış yani. Ben gitmeden önce aradım, dört boyutlu ultrasonla bakan doktorunuz var mı diye bu doktoru söylediler. Özel olarak dört boyutlu diye randevu almadım. Zaten hem iki hem de dört boyutlu gösteriyor ultrason.
Görüntüde gayet netti. Ağız burun gözler eller hepsini çok net şekilde görebildik.

Allah kavuştursun canım.

sağol canım arkadaşım

evet ya kesin dediğin gibi olur çıkmam herhalde odadan :)))
benim kiloda aldı başını gidiyor. doymuyorum kki ben pelin nolcak bilmiyorum
kilo demeyin bana:sinifsiniff ne olacak bilmem valla. yarım dünya gibi oldum:sinifsinif:

aminnnnnnn :Saruboceq:

yeme içme gibi bir de dua zinciri mi kursak aceba CADIARZU

ne iyi olur mübarek günlerde bilgecim:Saruboceq:

burcu geçmişi daha yeni okuyorum tatlım. üzme kendini hiç birşey olmıcak Allahın izniyle. sen bol bol dinlen yat kalkma canım. tatilin keyfini çıkar.

meralcim hayal pembesi die bir renk aldık. açık bir pembe. ben bursadan dönerken ikeaya baktık bebek odası için. daha çok genç odası vardı orda bilgin olsun. katalog bulmaya çalış ordanda bakarsın. birde ben duvar için farklı birşey buldum eklicem bak ona cnm. beğenirsen sende yaptır. ben bir sürü sticker aldım onları yapıştırmak için de çok uygun

kilo demeyin bana:sinifsiniff ne olacak bilmem valla. yarım dünya gibi oldum:sinifsinif:

ne iyi olur mübarek günlerde bilgecim:Saruboceq:

ya ben kendi adıma her ezan vakti kendime dua ederken "tanıdık tanımadık tüm hamilelere de hayırlı hamilelik ve doğumlar nasip et" diye bir ek yapmayı planladım meralcim... fazladan bir cümleyle ağzım eskimez, bir kişiye faydası olursa ne ala yerimseniben yoksa kastettiğim oturup hatim indirmek falan değil zaten bilmem de yapamam da hatimdi başka şeylerdi :kedi:

Allah kabul etsin bilgecim. Allah razı olsun.opuyorumnanaktan

Allah kabul etsin bilgecim. Allah razı olsun.opuyorumnanaktan

amin canım :Saruboceq: cümlemizden inşallah
ama tanıdıklara torpil geçip özel dua ederim yani ne yalan söyleyeyim şimdi yerimseniben misal sevgili dünürümün 1 haftalık tedavi sürecinde ona özel dua yollamayacak mıyım? yollayacağım tabii ki a.s

tabiki cnm. benden de bol bol dua burcucuğuma Allah şifa versin arkadaşıma

Kızzlar bebeĞİm bugun nerdeyse hıc hareket etmedı korkuyorum neden olabılır kı sızce
cnm şekerli bişeyler ye uzan şöyle bi baktın için rahat etmiyor hemen doktorunu ara büyük ihtimal uyuyodur bebişin korkma rahat ol Allahın izniyle bişy olmaz

cnmm cook geçmiş olsun dinlen tabi iyi olmş bu izin bu sıcak havalarda sabah kalk işe git yorgunluk stress dinlenin evde güzelce bebğinle uzan şöle öğlene kadar yat aç tv yi keyfine bak takma bişeyi kafana hiç birşey senden ve evladından önemli değil bu hayatta lmaz:
maşallah annesi göbüş büyüyüo gittikçe desene Allahm sağlık sıhhat versin
cnm bnm 3 gün geriden gelio kızım doktor minyon tipli olucak sanırım dedi ince uzun gdiyo dedi
bnde kilo almadım cnm göbeğim var sadece o da çok değil doktor klio al dio bana ama alamıyom bünyeden kaynaklanıo sanırım bnde anlamadım kafamçokkarıştı

gözünaydın meybonum hayırlı günlerde oturun inş

öyle cnm haklısın dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize karşı kayınvalidem hamilelerin duası tez kabul olur demişti bana

bu arada herkese günaydınlar hanımlar :1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

tabiki cnm. benden de bol bol dua burcucuğuma Allah şifa versin arkadaşıma

inşallah canım ya... yok ama benim dr diyordu kimisinde sürekli bir lekelenme yaşanır ama bu sağlıklı bebeğe mani değildir diye... benim sevgili dünürüm de o kategoride biliyorum ben a.s

ya bişey soracagım sana mora battanıyelr kıbrısta ucuz diye duydum dogrumu dogruysa ne kadar arkadasa sipariş vercegım kıbrısa uçtugunda alsın dıye bide nerden alabilir hani dolanmasın heryeri yeri belli biryer olursa alıp çıkar

Pelincim şu mora battaniye nasıl bişey ben almıştım bitane resimlerin içinde görmen lazım ondanmı?? 29 tl ye almıştım ben burdan haberin olsun

şubat ayında arkadaşlarımın bebekleri olmştu onlara almıştım 25 ytl idi o zaman şuan kaç bilmiyorum tahminen ya 25-30 dur Girne merkezde satılıyor canım orda 2 dükkan var zaten satan kime sorsan gösterir bnde alıcam 2 tane istiyorum biri şu çıtçıtlılardan olar gibi çok güzel tm kışlık diğeride normal battaniye yumuşacık ve ince tam bebişlik opuyorumnanaktan

mora battaniye ne yaa.

Kıbrısın meşhur battaniyesi cnm

Markası : MORA
Üretim Yeri : ıspanya
Markanın ait Olduğu ülke : ıspanya

Aldığı Ödüller :
•1992 Valencia Innovation ödülü / 1993 ıspanya ıhracat Ödülü

Kalite Belgeleri :
•ıçeriğinde zararlı madde olmadığına dair kalite belgesi (oeke tex)

Hitap ettiği Yaş Aralığı : 0-2 Yaş
Taşıma Kapasitesi : 0-2 Yaş
Ürünün Açık Ölçüleri : 70 x 100

Fonksiyonları : Battaniye
Ürün Madde ıçeriği / kumaş materyali: %100 Acrilic mikrofiber
Kullanım Amacı ve Faydası :Bebe Battaniyesi
Temizlenme Özellikleri : 30 Derece Sıcaklık

Garanti Süresi : 5 Yıl
Garanti Şartları : Kullanım talimatlarına uyuldugu Sürece
Ürünün Ağırlığı : 0,40 gr

Açıklamalar:
•Anti allerjik özelliğe sahip bu ürün mikrop ve mayt barındırmaz koku ve nem tutmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…