bn 25 e almıştım arkadaşlara kendimede alıcamda eşimin izin alması sorun oluyo iş yerinden izin alıncada doktora gdioz bunlar girnede satılıo bize 1.5 saat girne doktorumuz lefkoşada o yüzden alamadım hala :1no2:
ben pembe istiyorum ama eşim şila istiyor.meralcim hayal pembesi die bir renk aldık. açık bir pembe. ben bursadan dönerken ikeaya baktık bebek odası için. daha çok genç odası vardı orda bilgin olsun. katalog bulmaya çalış ordanda bakarsın. birde ben duvar için farklı birşey buldum eklicem bak ona cnm. beğenirsen sende yaptır. ben bir sürü sticker aldım onları yapıştırmak için de çok uygun
çok güzel bir dua canım .allah kabul etsin.ya ben kendi adıma her ezan vakti kendime dua ederken "tanıdık tanımadık tüm hamilelere de hayırlı hamilelik ve doğumlar nasip et" diye bir ek yapmayı planladım meralcim... fazladan bir cümleyle ağzım eskimez, bir kişiye faydası olursa ne ala yerimseniben yoksa kastettiğim oturup hatim indirmek falan değil zaten bilmem de yapamam da hatimdi başka şeylerdi :kedi:
canım yaaa burcucum allahın izniyle bu sorundanda kurtulur.:Saruboceq:amin canım :Saruboceq: cümlemizden inşallah
ama tanıdıklara torpil geçip özel dua ederim yani ne yalan söyleyeyim şimdi yerimseniben misal sevgili dünürümün 1 haftalık tedavi sürecinde ona özel dua yollamayacak mıyım? yollayacağım tabii ki a.s
allahım tez zamanda düzelsin inşallah:Saruboceq:inşallah canım ya... yok ama benim dr diyordu kimisinde sürekli bir lekelenme yaşanır ama bu sağlıklı bebeğe mani değildir diye... benim sevgili dünürüm de o kategoride biliyorum ben a.s
canım yaaaaaaaa çok üzüldüm.kanaması başlamış gene haftasonu
ay daha neler duyacağız bakalım:sinifsinif: allah şifasını versin:Saruboceq:lekenlenme yapmış yine nazlı gelinim :1no2: rahimdeki bir şeyin şekli olması gerektiğinden farklı duruyormuş onun için bir hafta istirahat vermiş dr
kızlar aştınız vallamora battaniye ne yaa.
ispanyol malı bir battanıye bebişler için yumuşacık çok guzel ve kullanışlı tulum şeklinde olanlarıda var
bn 25 e almıştım arkadaşlara kendimede alıcamda eşimin izin alması sorun oluyo iş yerinden izin alıncada doktora gdioz bunlar girnede satılıo bize 1.5 saat girne doktorumuz lefkoşada o yüzden alamadım hala :1no2:
kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum. herkese afiyet olsunn
selam arkadaşlarr nasılsınız bakalım.İnş. hepiniz iyisinizdir.
Cok sagolasin Pelin. Dinlencem bakalim bol bol
Yok usutme ile ilgili degilmis benim akintin enfeksiyon tarzinda bisey dedi doktor . Su kulturum sonucunu alayim da rahatlicam biraz
Cok sagolasin.
İlgilenmedin ondan oldu tabi dunurcum:)
Cok tesekkurler Fatma . Insallah erken dogum olmaz
Burcucum çok geçmiş olsun öncelikle.Dikkat et kendine ve bol bol yat.Umarım bir daha olmaz.
Bizim bebekler ne çok üzdü böyle bizi, benim de 3kez lekelenmem oldu şimdiye kadar.Cumartesi de dr.a gittiğimde suyumun biraz azaldığını bol sıvı almam gerektiğini şimdilik sorun olmayacağını ama böyle devam ederse erken doğum riski olduğunu söyledi.Bebek de aşağıdaymış biraz o da erken doğumun habercisi olabilirmiş çok yorma kendini dedi.İnş. atlaırız bunları.Zaten ben de aşağıda hissediyorum genelde bebeğimi.Sizler göbek deliğinin orada mı hissediyorsunuz merak ediyorum?
geçmiş olsun nehircim sanada sen çalışmıyosun bildiğim kadarıyla ayaklarını havaya kaldırıp yat bol bol sende.
Ben hareketleri heryerde hissediyorum göbeğin biraz üstüne bile çıktığı oluyor. Bazende ayaklarıyla aşağıya vurduğunu hissediyorum. Doktora sordum bende haftasonu aşağıya vurduğunda baya zıplatıyo beni çünkü.. ayakları aşağıdaymış zillinin de ondan öleymiş bizimki.
Çok sağol canım.Çalışmıyorum ben ara verdim hamilelik süresince.Yatıyorum genelde dünden beri ve çok su içiyorum inş.faydasını görürüm.Dün bir de bir bayandan erken doğum hikayesini ve sonrasında olanları dinledim o kadar korktum ki.Ben de erken doğmuşum annem çok çekmiş benim yüzümden inş. bebeğim de bana çektirmez.:sinifsinif: Ben de genelde hep aşağılarda hissediyorum hareketi sadece dün baya yatınca göbek deliğime yakın hissettim bir kaç kez sonra yine aşağıdaydı.hiç üstünde hissetmedim mesela.
Bana cevap verin önce lütfen bebeğin hareketini nerde hissediyorsunuzzz
sanırım gerçekten öznurun aldıgının ölçusu kuçuk o yuzden fiyatı o
o zaman sen kesın alacaksan aldıktan sonra tulum ve battanıyenın fiyatını burdan yazarsın bende arkadasa ona göre aldırırım ben öznurun aldıgı modelden topitos tan istyrm 110*140 buyuk olanlarından fiyat ögrenırsen sevınırım bide senın alacagın tulumun fiyatı çok sagol şimdiden
o zaman sen bütün sitedekilere al bize gönder bari cnmmm :)))
bende bu arada taşındım kızlar pazar günü, hemen hemen herşey bitti.. yerleşim tamamlandı.. kayınvalidem annem teyzem görümcem herkes yardım etti.. daha doğrusu herşeyi onlar yaptı.. çamaşır suyu değmeyen toplu iğne bile kalmadı.. bende ayakta dolanmaktan şuan topuklarımın üstüne basmakta zorlanıyorum.. kan oturdu resmen.. ama halledildi neticede.. iki yıldır bu günü bekledim ben arkadaşlar.. çok mutluyum bir yandan da endişelenip duruyorum kötü birşey olcak diye.. ALLAHIM SEN SAKLA NOLUR.. aklınıza gelebilecek herşey için tuhaf endişelerim var.. hani hep bir iyi şey olunca bir de kötü şey olur ya.. onun gibi.. ALLAHIM SEN KORU yuvamı, eşimi bebeğimi, annemi kardeşimi tüm sevdiklerimi.... evim çok güzel oldu.. ALlah güle oturmayı nasip eder inşallah.. Utandırma Allahım.. darısı tüm evini ayırmak isteyenlere..
Burcucum çok geçmiş olsun öncelikle.Dikkat et kendine ve bol bol yat.Umarım bir daha olmaz.
Bizim bebekler ne çok üzdü böyle bizi, benim de 3kez lekelenmem oldu şimdiye kadar.Cumartesi de dr.a gittiğimde suyumun biraz azaldığını bol sıvı almam gerektiğini şimdilik sorun olmayacağını ama böyle devam ederse erken doğum riski olduğunu söyledi.Bebek de aşağıdaymış biraz o da erken doğumun habercisi olabilirmiş çok yorma kendini dedi.İnş. atlaırız bunları.Zaten ben de aşağıda hissediyorum genelde bebeğimi.Sizler göbek deliğinin orada mı hissediyorsunuz merak ediyorum?
çoook sevindim birtanem aklına kötü şeyler getirme Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah darısı başıma aman boşver ben bir taşınıyım da 3 gün basmıyım ayağımın üstüne kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?