yatağın ortopedik özelliğini yitirmiş olabilir mi? CADIARZU veya sen şekilsiz uyuyor olabilir misin? çünkü omurgamızın düzelip en az ağrı hissedeceğimiz yer yataklarımız sözde
sırt üstü yattığında bebeğin tüm ağırlığı bel kemiğine otururmuş diye duymuştum... eh artık bizim sıpalar da nereden baksan yarım kiloyu geçtiler kaydirigubbakcemile3 öyle yatıyorsan ondandır belki :kedi:
çok sağol bilge ya.. hemen alıyım ben bundan.. çok kötü oluyor ayaklarım dayanacak gücüm kalmadı..
Tamam canım sağolyerimsenibennehircim ekledim seni
Canım ne desen haklısın valla biliyorum sırf oğluşum için üzülmemeye çalışıyorum ama kafama takıldı işte.Rüyamda bile bunlarla uğraştım bugece hep.Eşimle bebek bezi aldık oğluma rüyamda indirime girmiiş 16.90 TL idikaydirigubbakcemile3 Rüyamda bile 90 kuruşlar vardı:)Sağol canım ilgin için.Ben seni arkadaş olarak eklemeye çalıştım ama senin sayfanda öyle bir şey yok ekleyemedim o yüzdenbenneyaptımki Birazdan çıkayım da dinleneyim bari uyurum belki biraz.nehiiiiir nası yaaaa... yok mu kafanı takacak bir şeyin senin??? hadi gir bi bebek odalarını araştır... ya da kafanı meşgul edecek keyif alacağın bir şeyler yap bak nasıl oğluşun oynamaya başlıyor ve karnın da şişiyor yerimseniben
gözünüzü seveyim ya hepimiz artık ağzımıza sakız ettik "siz üzüldükçe bebek de üzülüyor yapmayın" diye nolur gerçekten yapmayın kendi canınıza da içinizdeki cana da günah :sinifsinif:
örgü seviyorsan örgü modellerine bak... giysi modellerine, mobilyalara ama lütfen kafanı çocuğun hareketinden uzaklaştır yerimseniben hemen zıplamaya başlayacak sen mutlu olduğunda a.s.
havalar serinliyor güzelim görcez terliği kaydirigubbakcemile3
yok yatak daha yenı ve ıyı bı yatak..şekılsız derken nası yatmalıyım...donup duruyorumm göbeğimden.genelde yan yatmaya calışıyorum
yana yatmaya calışıyorum fakat bebım kız yana yatınca yanlarımda kıpırdanıyo karınca yuruyomuş gıbı oluyo,donup duruyorum bende yatakta..en son hangı şekılde uyuya kalıyosam hatırlamıyorumopuyorumnanaktan
kızlar birşey sormak istiyorum ssk dan doğum parası diye bir para alabiliyormuşuz ne yapmak gerekiyor bilgisi olan var mı ben ilaçlarımı bile bugüne kadar kendim aldı hakkımızsa neden almayalım değilmi bazı sitelerde 1500 tl den bahsediyorlar
bakın bakalım sizin bebeğiniz nasıl ebeveynlere düşecek
bebekler için örgüler, şapkalar ,kazaklar,battaniyeler ,yelekler ,tulumlar - Blogcu
bebekler için örgüler, şapkalar ,kazaklar,battaniyeler ,yelekler ,tulumlar - Blogcu
yok yatak daha yenı ve ıyı bı yatak..şekılsız derken nası yatmalıyım...donup duruyorumm göbeğimden.genelde yan yatmaya calışıyorum
yana yatmaya calışıyorum fakat bebım kız yana yatınca yanlarımda kıpırdanıyo karınca yuruyomuş gıbı oluyo,donup duruyorum bende yatakta..en son hangı şekılde uyuya kalıyosam hatırlamıyorumopuyorumnanaktan
ayy ne güzel tarif etmişsin canım ya aynen öle gıdıklar gibi oluyo benimde yan yatınca
hep okuduğumuz o arkadaşım... yan yatın tercihen solunuzun üstüne yatın diyorlar... ben hamile yastığı kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama bugün mesela ilk defa belim ağrıyor... o da kalktıktan bir süre sonra başladı... sanırım ağzımızla kuş tutsak bunları eninde sonunda yaşayacağız :sinifsinif:
sıpalar sağlıkla gelsin de hiçbirimizin bel ağrısı falan takacağını sanmıyorum kaydirigubbakcemile5
Tamam canım sağolyerimseniben
Canım ne desen haklısın valla biliyorum sırf oğluşum için üzülmemeye çalışıyorum ama kafama takıldı işte.Rüyamda bile bunlarla uğraştım bugece hep.Eşimle bebek bezi aldık oğluma rüyamda indirime girmiiş 16.90 TL idikaydirigubbakcemile3 Rüyamda bile 90 kuruşlar vardı:)Sağol canım ilgin için.Ben seni arkadaş olarak eklemeye çalıştım ama senin sayfanda öyle bir şey yok ekleyemedim o yüzdenbenneyaptımki Birazdan çıkayım da dinleneyim bari uyurum belki biraz.
koç anne ve boğa baba....gayet guzel gozukuyoo orda valla..inş ıyı anne babalar oluruz...eşime okuyorum nası baba olacağını..evet evet aynı benı anlatmışlarda,,kız erkek farketmez benım için dıyo:)
ekledim ben seni arkadaşlık da talep ettim canım a.s.
iyi dinlenmeler yerimseniben takma kafana hiiiççç bi şeyyy
:))) hepsi çok şanslı bence bizim çocukların... bu kadar meraklı ilgili anneleri var bi kerem yerimseniben
bu arada şeker yuklemesı yaptıracak bı arkadaş vardı,,araştırdım dun bu ılk test tanı amaçlı olduğu ıçın açlık veya tokluk farketmıyormuşş.sadece şekerlı suyu içtikten sonrakı bı saatte bışıey yıyıp ıçılmıcek ve hareket edılmıcek cok...bende 2 hafta sonra yaptırıcam..herşey yolunda gıder inş.
valla ben halen kot gııyıyorum..en rahat ettığım pantalon turu o..mothercare den hamıle panyolonu aldım,,yumuşacık bı kot ve yanlardan gıderek acabılıyosun..şahane bışey..tavsıye ederım kot sevıyosanuzun zaman oldu ayakkabı giymediğim :)) hep terlik giyiyorum ama en çok kot pantolon giymeyi özledim düşük bell kotlarımı ah ahhhhh
Sağol canım kabul ettim ben de.yerimseniben
Biz de koç anne ve terazi baba olacağız inş.Eşim çocukları o kadar çok seviyor ki tanısın tanımasın bir yerde çocuk gördüğünde ilgileniyor hep.Dün akşam da iftara gittiğimiz yerde 3çocuk vardı üçüyle de ilgilendi oynadı bana çok şanslısın eşin çok ilgilenecek bebeğinizle dediler hihoyyytCanım kocam benimmmopuyorumnanaktan
ben yaptırdım dr um özellikle aç gelmemi istedi. içtikten sonra da hemşire hastaneden ayrılma dedi 10 dk da bir gelip bana sordu bulantı baş dönmesi var mı die. bayılan falan oluyormuş ama bence abartı. hiç bişey olmuyor. sadece aç olduğun için şekerli şey içini bayıyor o kadar
valla biz de terazi anne terazi baba :sinifsinif: öncelik eştedir diyor her ikimiz için de :kedi: bitti bizim çocuk :sinifsinif:
hımm..benım doktorum aç gel falan demedı.bende araştırdım açlığa gerek yokk yazıyodu..senın ılk şeker testın dımı bu..sonuçç ıyıdır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?