2009 Aralık Anneleri

yatağın ortopedik özelliğini yitirmiş olabilir mi? CADIARZU veya sen şekilsiz uyuyor olabilir misin? çünkü omurgamızın düzelip en az ağrı hissedeceğimiz yer yataklarımız sözde

yok yatak daha yenı ve ıyı bı yatak..şekılsız derken nası yatmalıyım...donup duruyorumm göbeğimden.genelde yan yatmaya calışıyorum

yana yatmaya calışıyorum fakat bebım kız yana yatınca yanlarımda kıpırdanıyo karınca yuruyomuş gıbı oluyo,donup duruyorum bende yatakta..en son hangı şekılde uyuya kalıyosam hatırlamıyorumopuyorumnanaktan

çok sağol bilge ya.. hemen alıyım ben bundan.. çok kötü oluyor ayaklarım dayanacak gücüm kalmadı..

valla inşallah sana da yararlar güzelcim :Saruboceq: hani eskiden olduğumdan 10 kilo ağırım, ağırlık merkezim değişti ve eskisinden uzun gezdiğimde bile ağrı ya da şişme olmadığına göre bunun olası iki açıklaması var... ya bu ayakkabılar mucizevi ya da bebeğim annesinin tabanlarını tedavi etti kaydirigubbakcemile3

hatta şunu da ekleyebilirim (yalnız crocs'tan reklam parası istemem gerek ha kaydirigubbakcemile3) evde çıplak ayakla geziyorum mesela tabanlarım rahatsız oluyor hemen terliklerimi geçiriyorum ayağıma sıkıntım kalmıyor kaydirigubbakcemile5 evde de bu markanın başka bir modelini giyiyorum çünkü yerimseniben

nehircim ekledim seni
Tamam canım sağolyerimseniben

Canım ne desen haklısın valla biliyorum sırf oğluşum için üzülmemeye çalışıyorum ama kafama takıldı işte.Rüyamda bile bunlarla uğraştım bugece hep.Eşimle bebek bezi aldık oğluma rüyamda indirime girmiiş 16.90 TL idikaydirigubbakcemile3 Rüyamda bile 90 kuruşlar vardı:)Sağol canım ilgin için.Ben seni arkadaş olarak eklemeye çalıştım ama senin sayfanda öyle bir şey yok ekleyemedim o yüzdenbenneyaptımki Birazdan çıkayım da dinleneyim bari uyurum belki biraz.

ayy ne güzel tarif etmişsin canım ya aynen öle gıdıklar gibi oluyo benimde yan yatınca

dogum iznine çıkacaksın ya 8 hafta ucretli izin
dogumdan sonra onu gidip ssk dan alıyorsun
dogum evraklarınla beraber
bide süt parası var sanırım 100 tl şuan
doktorunla şirketının muhasebecısı senı daha da bilgilendirirler izne ayrıldıgında

hep okuduğumuz o arkadaşım... yan yatın tercihen solunuzun üstüne yatın diyorlar... ben hamile yastığı kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama bugün mesela ilk defa belim ağrıyor... o da kalktıktan bir süre sonra başladı... sanırım ağzımızla kuş tutsak bunları eninde sonunda yaşayacağız :sinifsinif:
sıpalar sağlıkla gelsin de hiçbirimizin bel ağrısı falan takacağını sanmıyorum kaydirigubbakcemile5

ayy ne güzel tarif etmişsin canım ya aynen öle gıdıklar gibi oluyo benimde yan yatınca

kaydirigubbakcemile3hakkaten ya ..başta hoşuma gıdıyo ama sonraa huylanıyorum bbı tuhaf oluyo içim pozısyon değiştırıyorumm..mınıkler gıdıklıyolar bıızı demek kı.bı doğsun ben onu nasıl gıdıklıcammmm,,yıycemm yıycemmmm..ayy içim kaynadııııı yıneeŞeniz

aynen oyle...yeterkı iyı olsunlar...napalım agrısın varsın

bu arada şeker yuklemesı yaptıracak bı arkadaş vardı,,araştırdım dun bu ılk test tanı amaçlı olduğu ıçın açlık veya tokluk farketmıyormuşş.sadece şekerlı suyu içtikten sonrakı bı saatte bışıey yıyıp ıçılmıcek ve hareket edılmıcek cok...bende 2 hafta sonra yaptırıcam..herşey yolunda gıder inş.

ekledim ben seni arkadaşlık da talep ettim canım a.s.
iyi dinlenmeler yerimseniben takma kafana hiiiççç bi şeyyy

:))) hepsi çok şanslı bence bizim çocukların... bu kadar meraklı ilgili anneleri var bi kerem yerimseniben

Sağol canım kabul ettim ben de.yerimseniben
Biz de koç anne ve terazi baba olacağız inş.Eşim çocukları o kadar çok seviyor ki tanısın tanımasın bir yerde çocuk gördüğünde ilgileniyor hep.Dün akşam da iftara gittiğimiz yerde 3çocuk vardı üçüyle de ilgilendi oynadı bana çok şanslısın eşin çok ilgilenecek bebeğinizle dediler hihoyyyt Canım kocam benimmmopuyorumnanaktan

ben yaptırdım dr um özellikle aç gelmemi istedi. içtikten sonra da hemşire hastaneden ayrılma dedi 10 dk da bir gelip bana sordu bulantı baş dönmesi var mı die. bayılan falan oluyormuş ama bence abartı. hiç bişey olmuyor. sadece aç olduğun için şekerli şey içini bayıyor o kadar

uzun zaman oldu ayakkabı giymediğim :)) hep terlik giyiyorum ama en çok kot pantolon giymeyi özledim düşük bell kotlarımı ah ahhhhh
valla ben halen kot gııyıyorum..en rahat ettığım pantalon turu o..mothercare den hamıle panyolonu aldım,,yumuşacık bı kot ve yanlardan gıderek acabılıyosun..şahane bışey..tavsıye ederım kot sevıyosan

aaaaaaaaa kızlarrrrrrr
MEYVE SAATııııııııııı cokacimcoook
bende bugün üzüm var sizde ne var bakalım sengözlerimebaksanab

valla biz de terazi anne terazi baba :sinifsinif: öncelik eştedir diyor her ikimiz için de :kedi: bitti bizim çocuk :sinifsinif:

hımm..benım doktorum aç gel falan demedı.bende araştırdım açlığa gerek yokk yazıyodu..senın ılk şeker testın dımı bu..sonuçç ıyıdır umarım

valla biz de terazi anne terazi baba :sinifsinif: öncelik eştedir diyor her ikimiz için de :kedi: bitti bizim çocuk :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok canım nıye yansınn..bırbırıne bu kadar duşkun bu kadar cok seven anne baba kendı meyvelerıne kım bılır nası bağlı ve aşk dolu olurlarr....yaşadı senın bebış

hımm..benım doktorum aç gel falan demedı.bende araştırdım açlığa gerek yokk yazıyodu..senın ılk şeker testın dımı bu..sonuçç ıyıdır umarım

canım herkes farklı söylüyo anlaşılan bende önümüzdeki ay kontrole gittiğimde yaptırıcam doktor özellikle sabah açken gel dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…