2009 Aralık Anneleri

ben de okurken gördüm ki haftasonu hatırlatma vazifelerini üstlenmişsin yerimseniben herkes adına sağolasın kardeş vereliniortak

lafı açılmışken
HAYDİİİİİİİİİİİİ SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :içelim:

lafı mı olur kardeşim birbirimize yardım etmek hepimizin görevi teyze olmak kolay mıkaydirigubbakcemile5

lafı mı olur kardeşim birbirimize yardım etmek hepimizin görevi teyze olmak kolay mıkaydirigubbakcemile5

kolay olur mu yahu yerimseniben bu dönemde hiçbir şey kolay değil ki hele bir de bunca bebeğin teyzesi olmak kaydirigubbakcemile3
misal benim bugün müthiş alışveriş yapasım var oğluşuma anlamadım nedendir ilk kez oluyoooooooo :kedi:

midem bulandı öğlen yemek yiyemedim doğru dürüst. gene başlamaz inşallah. tekrar başa dönmek istemiyorum mafoldumben

azar azar ye baharcım... yani şimdi bir kurabiye, yarım saat sonra yarım bardak süt, yarım saat sonra bir meyve gibi... yüklenmezsen bulanmaz... yani umarım :kedi:

herkesee selamlarr guzel anne adaylarıı....hatta artık annelerr ya..ben cok derın hıssedıyorum bu duyguyu artık.
kıslarr kaç gundur sabahları uyandığımda fecı halde belım ağrıyo,,ayağa kalkınca hafıflıyo..hemen duşa gırıyorum gecıyo...
fakat gun içinde hiç agrımıyo,,her sabah yatakta ağrıyo fakat fecı ağrıyo..boyle bışey yaşayan var mı ne yapmalı acepp?

slm kizlar benim suana kadar cok sukur ayakkabi problemim olmadida ama zaten fazla disari cikmadigim icin olmayabilir

Çok sağolun arkadaşlar cevaplarınız için.Bakalım bekleyeyim bir kaç hafta yukarı çıkacakmı benim de bebeğim.Dr.um fazla üzerinde durmadı ama ben düşündükçe üzdüm takıntı yaptım sabahtan beri de bekliyorum hareket etsin de nerde olduğunu anlayayım diye bugün de uslu duracağı tuttu oğlumun çok az hareket etti.Karnım da küçülmüş gibi

herkese slmlar kızlar.
geçmişi okudum biraz,burcuya çok üzüldüm.inşallah bir hafta dinlenme sürecinde toparlar kendini.çok geçmiş olsun.ama doktorum bazı gebeliklerde 9 ay lekelenme görülüyo ve sağlıklı bebekleri oluyo demişti.bu yüzden moralini bozma sakın burcucum,bunuda atlatacaksın inşallah...bol bol dinlen cnm.

slm cnm,benimde 1 haftadır çok fena bel ağrım var benimde ayağa kalkınca oluyıo sağ tarafım ve kalçamada vuruyo ağrı.her akşam yürüyüş yapıyodum artık ev içinde bile zor yürüyorum.
6 ayda 10 kg aldım bu yüzden oldu,zaten bu aydan sonra normalmiş.çrşmba kontrolüm var bakalım doktor ne dicek.
bol bol dinlenmek gerek.

hayatım benim giymekte olduğum bunlar OLIVIA - L13Z0077B2378 / Kadın rahat, konfor grubu ayakkabılar / Yeşil Kundura Online Satış Sitesi

boyner de süet babet gibi duranlarını da gördüm... camel active mağazalarında da çeşitleri mevcut... yeşil kundura da satıyor, benim bildiğim mağazalar bu kadar... en kötü ihtimalle işe gelip giderken giyip işyerinde "istedikleri" :mymeka: gibi bir ayakkabı giyebilirsin mesela...

benim normalde de kilolu olduğum için uzun süre ayakta kaldığımda ya da alışveriş merkezi gezdiğimde tabanlarım ağrırdı mesela... hamilelik başından beri taban ağrı sayımı veriyorum: 0

bir başka güzel yönü ıslansa da altının asla kaymaması... yani yeni yıkanmış balkonda veya kaygan görünen bir zeminde de güvenliler... tabii yine de sen ayağını sağlam ve dikkatli bas kaydirigubbakcemile3 çok hafifler ayağında varlığını nadiren hissettiriyor...

tek sıkıntı kauçuk olması... süet görüntüsünde de olan var ama özünde "plastik" olarak görülüyor fakat içindeki noktacıklar vs ben hayatımda bundan rahat bir ayakkabı giymedim giymem de sanırım mümkün değil zemuszemus

kızlar birşey sormak istiyorum ssk dan doğum parası diye bir para alabiliyormuşuz ne yapmak gerekiyor bilgisi olan var mı ben ilaçlarımı bile bugüne kadar kendim aldı hakkımızsa neden almayalım değilmi bazı sitelerde 1500 tl den bahsediyorlar

hımm gecmış olsun sanada canım...ben cok dınlenıyorum hıç yormuorum kendımı fakat yıne de agrıyo...sadece sabahları...gecer inş...bı yerde okudum bebek bazen annenın bel kemığıne otururmuş bu da agrı yapabılırmış..neyse onların keyfı yerınde olsunda :)bız azcık agrı cekelım napalım.kaydirigubbakcemile5

yatağın ortopedik özelliğini yitirmiş olabilir mi? CADIARZU veya sen şekilsiz uyuyor olabilir misin? çünkü omurgamızın düzelip en az ağrı hissedeceğimiz yer yataklarımız sözde

nehiiiiir nası yaaaa... yok mu kafanı takacak bir şeyin senin??? hadi gir bi bebek odalarını araştır... ya da kafanı meşgul edecek keyif alacağın bir şeyler yap bak nasıl oğluşun oynamaya başlıyor ve karnın da şişiyor yerimseniben

gözünüzü seveyim ya hepimiz artık ağzımıza sakız ettik "siz üzüldükçe bebek de üzülüyor yapmayın" diye nolur gerçekten yapmayın kendi canınıza da içinizdeki cana da günah :sinifsinif:

örgü seviyorsan örgü modellerine bak... giysi modellerine, mobilyalara ama lütfen kafanı çocuğun hareketinden uzaklaştır yerimseniben hemen zıplamaya başlayacak sen mutlu olduğunda a.s.

uzun zaman oldu ayakkabı giymediğim :)) hep terlik giyiyorum ama en çok kot pantolon giymeyi özledim düşük bell kotlarımı ah ahhhhh

havalar serinliyor güzelim görcez terliği kaydirigubbakcemile3

sırt üstü yattığında bebeğin tüm ağırlığı bel kemiğine otururmuş diye duymuştum... eh artık bizim sıpalar da nereden baksan yarım kiloyu geçtiler kaydirigubbakcemile3 öyle yatıyorsan ondandır belki :kedi:

çok sağol bilge ya.. hemen alıyım ben bundan.. çok kötü oluyor ayaklarım dayanacak gücüm kalmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…