maşallah kızlar sabahtan beri geçmişi okuyorum pazar günü çeneniz düşmüş maşallah kaydirigubbakcemile3 benim bebekte soldan oldu o yüzden genelde solda ama çok yukarıda değil dr çok önremi yok şu anda dedi Burcu'ya da çok geçmiş olsun dualarımız seninle hep pozitif düşün canım benim bol bol dinlen
ben de okurken gördüm ki haftasonu hatırlatma vazifelerini üstlenmişsin yerimseniben herkes adına sağolasın kardeş vereliniortak
lafı açılmışken
HAYDİİİİİİİİİİİİ SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :içelim:
lafı mı olur kardeşim birbirimize yardım etmek hepimizin görevi teyze olmak kolay mıkaydirigubbakcemile5
midem bulandı öğlen yemek yiyemedim doğru dürüst. gene başlamaz inşallah. tekrar başa dönmek istemiyorum mafoldumben
bilge bende bu sorun çok fazla, öyle bir canım yanıyorki anlatamam.. 2 hafta önce bileğimin iç kısmı kızarmıştı hala el değdiremiyorum.. hem davul gibi şişiyor hemde ağrıyor acıyor.. şöyle bir sorum olacak benim iş yeri giyim kuşam konusunda baya hassas.. bu ayakkabılar cross demişsin ya hani, nasıl giyebilirim işte giyilebilecek modelleri var mı acaba.. bunlar hamilelik filan dinlemezler çünkü...
sen dikkat ettikten sonra endişe etmene gerek yok bence..
arkadaşım geçen sene doğum yaptı onunda hamileliği çok zor geçti ilk aylar hep düşük tehlikesi vardı son aylarda ise plasenta aşşağıda olduğu için erken doğum tehlikesi böyle olduğu halde çalışmayada devam etti şimdi maşallah 1 yaşında kızı var.
sen elinden geleni yap bence ve hiç stres yapma biliyosun buda çok etkiliyo bebeği.
başkaarının hikayelerinede kulak tıka bütün uzmanlar söylüyo her hamilelik kendine hastır diye kimseyle kıyaslama yapma..
Ben de her yerde hissediyorum hareketlerini. Bazen tam mesanenin üzerinden öyle bir vuruyor ki canım yanıyor o zaman sanki dışarı fırlayacakmış gibi oluyor.
Bazen göbek deliğinin sağ tarafında hissediyorum ki genelde oradan vuruyor bazen de daha yukardan. Dün doktora sordum şimdi bebeğin kafası bacakları nerededir diye şu an transverdir sürekli döner, son zamanlarda önem kazanır nerede olduğu dedi.
tabiki haber veririm ikiside 25 ti cnm şubat ayında bnm aldıklarımın ama ölçülerini hatrlamıyorum yazarım burdan öğrenince
öle yapalım barii hihoyyyt
kızlar bebek hareketi için pek bişy diyenmicem bnm kız çok az hareket edio çnkü oda genelde göbüş deliğimin orlarda oluyo yada altta solumda tekmeler opuyorumnanaktan
canım benimki sol yumurtalıktan tutan bir bebek o yüzden sol yanımdan göbek deliğinin altına doğru yatıyor yani hafif çapraz gibi... göbek deliğimin altında şimdilik ama rahimlerimiz bu haftalarda göbek deliğinin üzerine doğru çıkarmış sonuna yaklaştıkça da bebek de o hizalara gelirmiş... göbekte hisseden arkadaşlar büyük ihtimalle bizden 1-2 hafta önde olan arkadaşlar yerimseniben doktorun şu an her şey yolunda diyorsa ona inan ve başkalarına bakma hepimizin bünyesi farklı sonuçta a.s.
ya ayak ağrısı dendi de... ben hamileliğin başından beri evde ve dışarda crocs dışında hiçbir şey giymiyorum ve ne taban ağrısı, ne bilek şişliği hiçbir şey yaşamadımbu şikayetleri çok olan arkadaşlar bir deneyin derim
maşallah kızlar sabahtan beri geçmişi okuyorum pazar günü çeneniz düşmüş maşallah kaydirigubbakcemile3 benim bebekte soldan oldu o yüzden genelde solda ama çok yukarıda değil dr çok önremi yok şu anda dedi Burcu'ya da çok geçmiş olsun dualarımız seninle hep pozitif düşün canım benim bol bol dinlen
herkesee selamlarr guzel anne adaylarıı....hatta artık annelerr ya..ben cok derın hıssedıyorum bu duyguyu artık.
kıslarr kaç gundur sabahları uyandığımda fecı halde belım ağrıyo,,ayağa kalkınca hafıflıyo..hemen duşa gırıyorum gecıyo...
fakat gun içinde hiç agrımıyo,,her sabah yatakta ağrıyo fakat fecı ağrıyo..boyle bışey yaşayan var mı ne yapmalı acepp?
bilge bende bu sorun çok fazla, öyle bir canım yanıyorki anlatamam.. 2 hafta önce bileğimin iç kısmı kızarmıştı hala el değdiremiyorum.. hem davul gibi şişiyor hemde ağrıyor acıyor.. şöyle bir sorum olacak benim iş yeri giyim kuşam konusunda baya hassas.. bu ayakkabılar cross demişsin ya hani, nasıl giyebilirim işte giyilebilecek modelleri var mı acaba.. bunlar hamilelik filan dinlemezler çünkü...
azar azar ye baharcım... yani şimdi bir kurabiye, yarım saat sonra yarım bardak süt, yarım saat sonra bir meyve gibi... yüklenmezsen bulanmaz... yani umarım :kedi:
slm cnm,benimde 1 haftadır çok fena bel ağrım var benimde ayağa kalkınca oluyıo sağ tarafım ve kalçamada vuruyo ağrı.her akşam yürüyüş yapıyodum artık ev içinde bile zor yürüyorum.
6 ayda 10 kg aldım bu yüzden oldu,zaten bu aydan sonra normalmiş.çrşmba kontrolüm var bakalım doktor ne dicek.
bol bol dinlenmek gerek.
herkesee selamlarr guzel anne adaylarıı....hatta artık annelerr ya..ben cok derın hıssedıyorum bu duyguyu artık.
kıslarr kaç gundur sabahları uyandığımda fecı halde belım ağrıyo,,ayağa kalkınca hafıflıyo..hemen duşa gırıyorum gecıyo...
fakat gun içinde hiç agrımıyo,,her sabah yatakta ağrıyo fakat fecı ağrıyo..boyle bışey yaşayan var mı ne yapmalı acepp?
Çok sağolun arkadaşlar cevaplarınız için.Bakalım bekleyeyim bir kaç hafta yukarı çıkacakmı benim de bebeğim.Dr.um fazla üzerinde durmadı ama ben düşündükçe üzdüm takıntı yaptım sabahtan beri de bekliyorum hareket etsin de nerde olduğunu anlayayım diye bugün de uslu duracağı tuttu oğlumun çok az hareket etti.Karnım da küçülmüş gibi
uzun zaman oldu ayakkabı giymediğim :)) hep terlik giyiyorum ama en çok kot pantolon giymeyi özledim düşük bell kotlarımı ah ahhhhh
hımm gecmış olsun sanada canım...ben cok dınlenıyorum hıç yormuorum kendımı fakat yıne de agrıyo...sadece sabahları...gecer inş...bı yerde okudum bebek bazen annenın bel kemığıne otururmuş bu da agrı yapabılırmış..neyse onların keyfı yerınde olsunda :)bız azcık agrı cekelım napalım.kaydirigubbakcemile5
hayatım benim giymekte olduğum bunlar OLIVIA - L13Z0077B2378 / Kadın rahat, konfor grubu ayakkabılar / Yeşil Kundura Online Satış Sitesi
boyner de süet babet gibi duranlarını da gördüm... camel active mağazalarında da çeşitleri mevcut... yeşil kundura da satıyor, benim bildiğim mağazalar bu kadar... en kötü ihtimalle işe gelip giderken giyip işyerinde "istedikleri" :mymeka: gibi bir ayakkabı giyebilirsin mesela...
benim normalde de kilolu olduğum için uzun süre ayakta kaldığımda ya da alışveriş merkezi gezdiğimde tabanlarım ağrırdı mesela... hamilelik başından beri taban ağrı sayımı veriyorum: 0
bir başka güzel yönü ıslansa da altının asla kaymaması... yani yeni yıkanmış balkonda veya kaygan görünen bir zeminde de güvenliler... tabii yine de sen ayağını sağlam ve dikkatli bas kaydirigubbakcemile3 çok hafifler ayağında varlığını nadiren hissettiriyor...
tek sıkıntı kauçuk olması... süet görüntüsünde de olan var ama özünde "plastik" olarak görülüyor fakat içindeki noktacıklar vs ben hayatımda bundan rahat bir ayakkabı giymedim giymem de sanırım mümkün değil zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?