2009 Aralık Anneleri

Ben yaz için ayakkabı olarak açık sandalet gibi bir şey aldım arkası da lastikli tabanı düz çok rahat bir şey terlik rahatlığında tüm yaz yapıştı ayağımakaydirigubbakcemile3 Ayağım şişse de farketmiyor bununla.Kışın da çorapla giysem bunları olmaz mılaelaelaelaelae
Hamile kotu almıştım Ankaradan geçen ay ama tam olmuyor daha.Ben de geçen Lcw den beli lastikli kot aldım çok rahat bir şey alt tarafı da güzel duruyor uzun bir süre de bunu giyerim sanırım.

hımm..benım doktorum aç gel falan demedı.bende araştırdım açlığa gerek yokk yazıyodu..senın ılk şeker testın dımı bu..sonuçç ıyıdır umarım

benım ilk açlık şekerime bakıldı o yuzden aç git istersen yanında bişey götur çizi, falan çıkınca yersın için kötu olursa
banada dedıler bişeyın varmı başı donen bayılan oluyormuş ama banada hiçbişey olmadı

benımde kotum var ama baharın kastettiğini çok ii anlıyorum ve özluyorum 28 beden düşük bel dar paça pantolonum geri dönecegız inşallah o gunlere

valla biz de terazi anne terazi baba :sinifsinif: öncelik eştedir diyor her ikimiz için de :kedi: bitti bizim çocuk :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3 Yok canım daha nelerr.O öncelik farklı bir öncelik sanırsam:jeyyar:kaydirigubbakcemile3 Hem sen annesin bebek her zaman önde gelir eşin de seni düşünür bebekle ilgilenir işte sorun falan yok ortadakaydirigubbakcemile5

valla eşimin bana çok düşkün olduğunu biliyorum... çocuklara bayılır çok iyi anlaşır ve çok da istiyor ama geçen gebelik düşükle sonuçlandığında bana davranışı var yaaaaaa Şeniz allah ondan razı olsun o olmasa atlatamazdım mümkün değil :1no2:

dengeyi buluruz herhalde di mi yaaaa

sabah kendı kendıme ne guldum ha
buraya ilk nisanda yazmışım 5 haftalık hamıleymışım
3.mesajımda 58 kıloyum siz kaç kıloyla hamıle kaldınız yazın kaç kılo alacagız takıp edelim yazmışım
bismillah daha yenı gelmişim kıloyla baslamışım :)
26.haftadayım hala kılodan bahsedıyrm ne takıntılıyım şu kılo işine takılı kalmışım :)

benımde kotum var ama baharın kastettiğini çok ii anlıyorum ve özluyorum 28 beden düşük bel dar paça pantolonum geri dönecegız inşallah o gunlere

Ayy ben zaten 28 beden giymiyordum 30 giyiyordum kaydirigubbakcemile3 Giyeriz canım döneriz o günlere.Bebekler kucağımıza gelsin sağlıkla hele bir.Geçen tüm kotlarımı yazlık dar badilerimi falan hurca koydum kaldırdım artık bunlara veda diye:sinifsinif:

kızlar ben bu miniciği çok merak ediyorum acaba nasıl olacak kime benzeyecek yaaa daha 4 ay var eşim meraktan erken doğuracaksın diyor ( aman Allah korusun ) biran önce geçse günler gelse yesem onun ellerini ayaklarını

ilahi pelin güldürdün benide
baştan beri takıntılıymışsın şekerim sen bu işe

aaaaaaaaa kızlarrrrrrr
MEYVE SAATİİİİİİİİİİİ cokacimcoook
bende bugün üzüm var sizde ne var bakalım sengözlerimebaksanab
meyva meyva meyvazemuszemushihoyyyt

ben de kimseden ses çıkmayınca dedim "bunlar salladı meyva falan getiren olmadı"
günahını almışım bacım :kedi:
ama diğerleri için halen aynı şekilde düşünüyorum kötükedihüso

a.s :roflol: ben de öyle bir dağılım planlamıştım zaten kaydirigubbakcemile3

30 da olur artık :)
bende dıyorum kı kendıme ben neden kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarmışım kı hiçbiri olmadı bu yaz bana emınım şimdi kışlıklarda olmayacak :)
dogru dıyorsun cnm saglıkla alalım kucagımıza verilir illaki kilolar yanı inşallah :)

Maşallah canım eşine Onlar olmasa bir çok şeyin altından kalkamazdık sanırım.Benim eşim de benimle çocukmuşum gibi ilgilenir,sıkıntımı paylaşırım moral vermeye çalışır.Dün kendisi oruçlu olduğu halde bana meyve getiriyor , ceviz kırıyor veriyor Allah hiç birimizi ayırmasın eşlerimizden bebeklerimizden sevdiklerimizden:Saruboceq:

allah hepimize akıl fikir versin kaydirigubbakcemile3 geçen gün de birisi "çıkarıp sevesim geldi" diyordu kaydirigubbakcemile3 ben size söyleyeyim hepimiz bebeğine odaklanmış ve aşırı sevgiden çıldırmış anneler olacağız kaydirigubbakcemile3

ben unuttum bugün meyve getirmeyi :kedi:

ilahi pelin güldürdün benide
baştan beri takıntılıymışsın şekerim sen bu işe

:)

evet evet pelin anladın sen beni. döneriz demiii inşallahhhh

:)döneriz bahar döneriz hep beraber bir emzirirsek Allahın izniyle gider tum kılolar

amin.aşk çocugu olacak bizim bebişler zemuszemusopuyorumnanaktan

Canım, benim de şeker yüklemem yüksek çıktı. 195 çıktı. ama 100'lükte 3 kere şekerli su içmiyorsun. 1 defa içiyorsun sonra saat başı 1'er defa toplamda açlıkla birlikte 4 defa kan alıyorlar. Benimkini parmaktan değil, damarımdan almışlardı. Ama farklı uygulamalar olabiliyor. Ben 100'lüğün deyüksek çıkacağını düşünüyorum. Çünkü ilk hamileliğimde de çıkmıştı. Ondan sonra da insülin direnci olarak kaldı zaten.

emzirince hemen gidiyor diyorlar pelincim... ama emziriyorum süt olsun pekmez içeyim, ceviz de lüpleteyim yapmayacakmışsın yerimseniben sütün sırrı bol su içmekte diyor herkes... bolca su içip kilo aldıracak besinleri asgaride tutarsan emzirme sürecinde tüm kiloların gittiği söyleniyor zemuszemus

aminnnnnnnnnnn :Saruboceq:
bugün yedin mi bakim meyveni sengözlerimebaksanab yoksa eşin servis yapmadı diye oturuyor musun? sırnaşık şey

ben unuttum bugün meyve getirmeyi :kedi:

:mymeka: fisfisfis sırnaşık şey
kıyamam ben arkadaşımaaaaaaaa... bende fazla vardı söylesen yemezdim o salkımı :1no2:
yarın unutma ama olur muuuuuu :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…