valla ben halen kot gııyıyorum..en rahat ettığım pantalon turu o..mothercare den hamıle panyolonu aldım,,yumuşacık bı kot ve yanlardan gıderek acabılıyosun..şahane bışey..tavsıye ederım kot sevıyosan
hımm..benım doktorum aç gel falan demedı.bende araştırdım açlığa gerek yokk yazıyodu..senın ılk şeker testın dımı bu..sonuçç ıyıdır umarım
valla biz de terazi anne terazi baba :sinifsinif: öncelik eştedir diyor her ikimiz için de :kedi: bitti bizim çocuk :sinifsinif:
aaaaaaaaa kızlarrrrrrr
MEYVE SAATİİİİİİİİİİİ cokacimcoook
bende bugün üzüm var sizde ne var bakalım sengözlerimebaksanab
valla ben halen kot gııyıyorum..en rahat ettığım pantalon turu o..mothercare den hamıle panyolonu aldım,,yumuşacık bı kot ve yanlardan gıderek acabılıyosun..şahane bışey..tavsıye ederım kot sevıyosan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok canım nıye yansınn..bırbırıne bu kadar duşkun bu kadar cok seven anne baba kendı meyvelerıne kım bılır nası bağlı ve aşk dolu olurlarr....yaşadı senın bebış
benımde kotum var ama baharın kastettiğini çok ii anlıyorum ve özluyorum 28 beden düşük bel dar paça pantolonum geri dönecegız inşallah o gunlere
sabah kendı kendıme ne guldum ha
buraya ilk nisanda yazmışım 5 haftalık hamıleymışım
3.mesajımda 58 kıloyum siz kaç kıloyla hamıle kaldınız yazın kaç kılo alacagız takıp edelim yazmışım
bismillah daha yenı gelmişim kıloyla baslamışım :)
26.haftadayım hala kılodan bahsedıyrm ne takıntılıyım şu kılo işine takılı kalmışım :)
benımde kotum var ama baharın kastettiğini çok ii anlıyorum ve özluyorum 28 beden düşük bel dar paça pantolonum geri dönecegız inşallah o gunlere
aaaaaaaaa kızlarrrrrrr
MEYVE SAATİİİİİİİİİİİ cokacimcoook
bende bugün üzüm var sizde ne var bakalım sengözlerimebaksanab
meyva meyva meyvazemuszemushihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 Yok canım daha nelerr.O öncelik farklı bir öncelik sanırsam:jeyyar:kaydirigubbakcemile3 Hem sen annesin bebek her zaman önde gelir eşin de seni düşünür bebekle ilgilenir işte sorun falan yok ortadakaydirigubbakcemile5
Ayy ben zaten 28 beden giymiyordum 30 giyiyordum kaydirigubbakcemile3 Giyeriz canım döneriz o günlere.Bebekler kucağımıza gelsin sağlıkla hele bir.Geçen tüm kotlarımı yazlık dar badilerimi falan hurca koydum kaldırdım artık bunlara veda diye:sinifsinif:
valla eşimin bana çok düşkün olduğunu biliyorum... çocuklara bayılır çok iyi anlaşır ve çok da istiyor ama geçen gebelik düşükle sonuçlandığında bana davranışı var yaaaaaaŞeniz allah ondan razı olsun o olmasa atlatamazdım mümkün değil :1no2:
dengeyi buluruz herhalde di mi yaaaa
kızlar ben bu miniciği çok merak ediyorum acaba nasıl olacak kime benzeyecek yaaa daha 4 ay var eşim meraktan erken doğuracaksın diyor ( aman Allah korusun ) biran önce geçse günler gelse yesem onun ellerini ayaklarını
ben de kimseden ses çıkmayınca dedim "bunlar salladı meyva falan getiren olmadı"
günahını almışım bacım :kedi:
ama diğerleri için halen aynı şekilde düşünüyorum kötükedihüso
a.s :roflol: ben de öyle bir dağılım planlamıştım zaten kaydirigubbakcemile3
ilahi pelin güldürdün benide
baştan beri takıntılıymışsın şekerim sen bu işe
evet evet pelin anladın sen beni. döneriz demiii inşallahhhh
Maşallah canım eşineOnlar olmasa bir çok şeyin altından kalkamazdık sanırım.Benim eşim de benimle çocukmuşum gibi ilgilenir,sıkıntımı paylaşırım moral vermeye çalışır.Dün kendisi oruçlu olduğu halde bana meyve getiriyor , ceviz kırıyor veriyor Allah hiç birimizi ayırmasın eşlerimizden bebeklerimizden sevdiklerimizden:Saruboceq:
50'likte yüksek çıkınca 100'lükte yüksek çıkma ihtimali %20 imiş. Bakalım inşallah beni bulmaz bu ihtimalde. Bir de o iğrenç şekerli suyu üç kere daha içip parmağımı da dört kere daha deldirmek düşündürüyor beni, üç saatte bekleyeceğim ama ne yapalım katlanacağız.
30 da olur artık :)
bende dıyorum kı kendıme ben neden kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarmışım kı hiçbiri olmadı bu yaz bana emınım şimdi kışlıklarda olmayacak :)
dogru dıyorsun cnm saglıkla alalım kucagımıza verilir illaki kilolar yanı inşallah :)
Maşallah canım eşineOnlar olmasa bir çok şeyin altından kalkamazdık sanırım.Benim eşim de benimle çocukmuşum gibi ilgilenir,sıkıntımı paylaşırım moral vermeye çalışır.Dün kendisi oruçlu olduğu halde bana meyve getiriyor , ceviz kırıyor veriyor Allah hiç birimizi ayırmasın eşlerimizden bebeklerimizden sevdiklerimizden:Saruboceq:
ben unuttum bugün meyve getirmeyi :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?