olmaz mı ben günde 2 tane içiyorum :kedi: mafoldumben saldırmayınnnnnnnnnnnn :çok üzgünüm:
piiiiiiiiiiiiiiiissssssssss
yalan söylüyorsun değilmilmaz:
yalan olduğunu söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:1shok:
pelin iistiyo cnım sigara ama içmemek lazım.
etrafımda dolu sigara içen annelerin çocuklarını görüyorum içmemek lazım yaneeee
bilge doktorumda söledi sigara içersen arkasından 1 kase yoğurt ye dedi. bakalım sıkabildiğim kadar sıkıcam içmicem
bilge sen bana kıyamıyosun ben sana kıyamıyorum napcaz tatlım. içme sende yada yoğurdu ihmal etme bari.
piiiiiiiiiiiiiiiissssssssss
yalan söylüyorsun değilmilmaz:
yalan olduğunu söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:1shok:
bilge sen bana kıyamıyosun ben sana kıyamıyorum napcaz tatlım. içme sende yada yoğurdu ihmal etme bari.
hoşgeldın aramıza
merak etme burada zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın
anlat bakalım bebişin kızmı oglanmı kaç haftalık sen kaç kılo aldın
bebişne alışverişe basladınmı
normalmı sezeryanmı istyrsun
hangı hastaneye gidiyorsun
ne çok soru sordum yaw
Selam kızlar nasılsınız?
Moralim çok bozuk cuma gecesinden beri hep yatıyorum:1no2:
cuma gecesi kanamam oldu çok fazla değil ama korkuttu bizi.
Dr.muayine etti açılma varmı diye,açılma yoktu,bebeğin eşi yukardaymış normal dedi
eğer aşağıda olsaydı tehlikeliymiş bebekte gayet iyi ama ömrümden ömür gitti.
kanama o gece bitti 2 günde kahverengi leke geldi az az... dünden beri çok şükür hiç bişeyim yok ama yatmaktan sıkıldım....
sizleri merak ettim onun için biraz oturayım dedim umarım hepiniz iyisinizdir.
bebişlere ve kendinize çok dikkat edina.s.
keşke öyle olsaydı meral ama içmediğim zaman çok acayipleşiyorum... ama görünen o ki ilerleyen günlerde tamamen bitecek bu iş çünkü oğlan uyanık olduğu saatte içirmiyor, eh ilerleyen zamanlarda daha uzun süreyi uyanık geçireceğine göre yerimseniben
tamam canım :sinifsinif: ama senin durumun farklı sen bunca aydır ne kadar büyük bir iş başarmışsın artık emeğine günah olur bozarsan... ben de inşallah pelin ve senin gibi 0'a düşürürüm en kısa zamanda :sinifsinif:
Selam kızlar nasılsınız?
Dr.muayine etti açılma varmı diye,açılma yoktu,bebeğin eşi yukardaymış normal dedi
kanama o gece bitti 2 günde kahverengi leke geldi az az... dünden beri çok şükür hiç bişeyim yok ama yatmaktan sıkıldım....
sağol canım.
bebeğim kız.22 haftalık.ben 3 kilo aldım.ilk 3-4 ay aşırı bulantım vardı 60 kilodan 52.5 kiloya düştüm.şimdi ise 55.5 kg dayım.
henüz alışverişe başladım canım
normal doğum olsun istiyorum
hospital türk baran hnm a gidiyorum
Selam kızlar nasılsınız?
listeye baktım da uzun zamandır buraya gelmeyenler var naptılar acaba. umarım kötü bişey yoktur.
Selam kızlar nasılsınız?
allah hayırlara çıkarsın baharcımbilge ciddi misin gerçkten içiyor musun?
bu arada kızlar kayınvalidem aradı şimdi. dün gece 5 kg 10 gr erkek çocuğu doğurduğumu görmüş rüyasında. aman ha dedim. bu bünye bir değişikliği daha kaldırır mı bilmem dedim artık herşeyi pembe giyer dedim. ama erkek çocuk güzel dir demi rüyada
hepinizi meşe sopasıyla döveceğim amaaaaaaaaaaaahayır olsun hayra yor guzel çıkar zaten ama ii dir erkek çocugu
bu arada yalnız degilsin bahar benınmde istyr canım sıgara
bak içtiğini duyunca ben asabileştimher çocuk güzeldir be bahar
ama gerçekten erkek çıkarsa gülerim şimdiden söyliyim kaydirigubbakcemile3
içiyorum valla hayatım hiç içmediğim zaman inanılmaz asabileşiyorum ve geriliyorum... günde 1 tane öğlen saatinde türk kahvesiyle tam içiyorum, onun dışında gidip eşiminkinden bir nefes çekiyorum bazen... işte toplamda 2 maksimum 3 taneye denk geliyor... doktorlar da tabii ki tercih sıfır olmakla birlikte 5 taneyi aşmazsanız bırakma stressinden daha fazla zarar vermezsiniz diyor... diye avutuyorum kendimi :kedi:
ama sen sakın sürme ağzını bak bunca aydır içmemişsin yavrunu zehirlememişsin yapma etme gözünü seveyim :1hug:
içmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeenkötükedihüsopelin iistiyo cnım sigara ama içmemek lazım.
etrafımda dolu sigara içen annelerin çocuklarını görüyorum içmemek lazım yaneeee
bilge doktorumda söledi sigara içersen arkasından 1 kase yoğurt ye dedi. bakalım sıkabildiğim kadar sıkıcam içmicem
allah hayırlara çıkarsın baharcım
erkek çocuk görmek iyi derler ama hayırlısı tabi
hepinizi meşe sopasıyla döveceğim amaaaaaaaaaaaalmaz::mymeka:
bak içtiğini duyunca ben asabileştim:mymeka:
içmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeenkötükedihüso
yoğurtlarda boğulursun inşallahkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?