2009 Aralık Anneleri

teyzeleri maşallah bugün benim minik arım hiç durmadı tekmeleyip duruyor.. sabahtan beri abartısız.. eteğim biraz sıkıyor yoksa ondan mı acaba:uhm:

canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine boşver sıkılma uzan hep tv izle oyalan bi şekilde allah takrarını göstermesin

öznur sabah kendı telaşımdan yazamadım geçmiş olsun
şimdi nasılsın

İdare eder pelincim çok yoğun bugün başağrım dahada arttı..
aşıya gidicektim sözde bugün oda yalan oldu yarın artık.

yok canım benimki hospitalium bahar hanım hospital türk'ü ilkkez duydum ..

VALLA BİLGECİM BENDE YAPIYORUM O HATAYI.BENIM DE DOKTORUM KENDINI IYI HISSEDECEKSEN GUNDE 5 TANEYI AŞMAMAK SARTIYLE ICEBILIRSIN DEDİ..BI DE BESLENMENE DIKKAT ETTIGIN SURECE DEDİ TABİİ MALUM SİGARA İLLETİ VİTAMINLERİ OLDURUYO YAA.AMA HAMILELIK SURESINCE İÇMEMİŞ OLANLAR SAKIN KIZLAR SAKINNNlmaz:

tuh eve gittiğinde hemen yat bari öznur geçmiş olsun ya
şimdi hatırladım hospital turk uskudarda fıstıkagacından uskudara inerken solda

boşver meşeyi canım kızılcık daha iyidir sopalar benden beraber bir el atalım şunlara kötükedihüso lmaz: :mymeka: :tomato:

yoğurtla sigara arasındak iilişki nedir? Hayır bende 3-4 tane içiyorum da saldırıcam yoğurda mafoldumben
al biri daha

canım çok geçmiş olsun
bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim
yorma kendini ne olur
dikkat et artık kendine.

maşallah maşallah

miilet nerede yaaaaaaaaaaaaaaaa
uzun süredir topiğe uğramayan ne kadar çok kişi varmış

bnde içiyordum sigara ama hamile olduğumu öğrendim andan itibaren bıraktım bir dahada ağzımöa sürmedim iç meyn kızlar ya bebekleri düşünün inan bırakılıyor bn senelrdir içiyordum günde 1 paket gdiodu ama bakın yok artık :lepi:

yaaaaaaaaaa mafoldumben biliyoruz herhalde mafoldumben ama böyle kızınca daha da ters tepiyor :1no2:

tamam ya kızma ya içmiyoruz işte :tomato:

süpersin kardeş sen :teselli: Şeniz

teyzeleri maşallah bugün benim minik arım hiç durmadı tekmeleyip duruyor.. sabahtan beri abartısız.. eteğim biraz sıkıyor yoksa ondan mı acaba:uhm:

benimki sıkışınca daha az hareket ediyor sanki :1rolleyes: sonra fermuarı açınca hobaa şeklinde :teytey:

hayatcım ben beceremedım benı de ekler mısın sat:21 mart,dogum:26 aralık,erkek

ay varya tv yi açtım munevverin babası çıktı karşıma
nolur dua edınde katıl yakalansın şu ailenın gözyası biraz olsun dınsın
içleri azda olsa rahat etsın
hamılelerin duası kabul olur derler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…