2009 Aralık Anneleri

Ben varım ben, ben 33 yaşındayım.
kaydirigubbakcemile5
MAŞALLAH BEBEĞİNE

hadi canım gözün aydın
3 saat hareketsiz miiiiiiiii fisfisfis kitap örgü gameboy falan götürmeli :1no2: yoksa çıldırmak işten değil :sinifsinif:

Evet sorma. Ben nasıl olsa dolaşırım diye hiçbir şey de almamıştım yanıma kös kös oturdum vallaha üç saat. Ama bilemiyorum her yerde böyle midir yoksa benim ölçümü yapan kadının paranoyaklığı mıydı. Elli gramda böyle bir şey demedilerdi bize hatta dolaşmıştık biraz hastane çevresinde.
Yalnız yüz gram içince böööyle bir tuhaf oldu gerçekten kafam ilk yarım saat boyu. Sonra geçti ama iyiydim yani. Bazıların fenalaşabiliyormuş.

hoşgeldin aramıza
burada akşam olduğunu anlamazsın bile
bunalım yok bizde şekerim

benim geçmişte gizli şeker riskim vardı diyetle falan atlatmıştım hamileliğin en başında da üst sınırda çıktı diye her kan verişimde açlık kan şekerim de takip edildi ve tümüyle normal seviyelerde seyrediyordu (en son temmuz başında bakıldı) acaba riskim var diye kafadan 100grlık mı yaparlar ki bana fisfisfis

benim de aynıydı canım çalıştığım yerde tek bayanım oturduğum çevrede arkadaşım yok sadece annem var ama burada çok eğleniyorum hep aynı şeyleri yaşayan insanlarız hafta sonu evde merak ediyorum sırf doğum izninde uzak kalmamak için eve bilg. alacağım bağımlı oldum hepinizi seviyorum Şeniza.s.

hoşgeldinnnnnnn vereliniortak kan değerlerin mi düşük bayılma hissini ona bağlıyorlar ya genelde fisfisfis

Gestasyonel diyabet riski yüksek anne adaylarına tanı için PPG değil direk OGTT yapılır diyor ama yine de doktorun karar verir sanırım.
Ne zaman yaptıracaksın peki?

selam kzılar nasılsınız ben geldimmmm.nevar ne yok .okuymadım geçmişde şokta yazmışınız mğsaşt olunca okuyacağım inşallahhhh merak ettim neler yazdınız bukadar

slm canım bende esk lıyım nersınde oturuyosun ben sakarya cad deyım bıde hangı dr a gıdıyordun

hasan polatkanda oturuyoru. onvakta sabahattin akyıla gidiyorum cnm

hoşgeldinnnnnn buraya takıl canın sıkılmaz valla. biz hem iş hem burda lak lak akşam oluyor valla

bizde seni seviyoruzzzzkaydirigubbakcemile5

ÖPÜCEM SENİ Şeniz:teselli:a.s.

doktorumu aradım sağolsun beni çok rahatlattı :)))
daha bu nee baharcımm ağrıcak bebeğin büyüyor dedi herşey bebeğin için dedi
ben bu lafında koptum zaten ağrı lennn ağrıı bakalımm daha ne kadar ağrıcaksın
yavrummm herşeyy seninnn için duy ananın sesiniiiiiiii :CüvCüv:

Benim doktor da diyor ki şu an ne ki asıl hamilelik 28. haftadan sonra başlayacak. Ondan sonra artacak şikayetlerin diyor. Korktum yani.

kızlar bişey sorucam size. ben 2 tane gecelik 1 tane pijama takımı aldım. siz naptınız alan var mı yeterlimiki

doğumdan sonra kanamanız hemen kesilmiyor. çok büyük pedler koyuyorlar ama yine de pijamalar lekelenebiliyor. ben 3 tane götürmüştüm ama yine de yetişmemişti annem sağolsun sürekli lekeleri yıkayıp odada bir yerlerde kurutuyordu.

yaaa belim kopucak sanki iice arttı ağrı. sanki adet sancısı çekiyorum ne bu yaa. sizdede oluyor mu?
CANIM YAAAA KIYAMAM

HELAL OLSUN SANA BEEEEEEEEEEE
ANAYA BAKIN ANAYAkaydirigubbakcemile5

Gestasyonel diyabet riski yüksek anne adaylarına tanı için PPG değil direk OGTT yapılır diyor ama yine de doktorun karar verir sanırım.
Ne zaman yaptıracaksın peki?

28. haftada diye konuştuk ebrucum

selam kzılar nasılsınız ben geldimmmm.nevar ne yok .okuymadım geçmişde şokta yazmışınız mğsaşt olunca okuyacağım inşallahhhh merak ettim neler yazdınız bukadar

iyidir fatmacım sen nasılsın bakalım neler yapıyor oğluşun

ay ben bi su içiyim kızlar su unutulmadı dimi

:lepi: unutulmadı bacım :içelim: şimdi de MEYVE SAATİİİİİİİİİİİ HADİ BAKALIM şeftali ve mürdüm eriğiyle katılıyorum ben bugün cokacimcoook

hey yavrum beeeeeeeeeee şimdi ağrı mağrı kalmaz işte kaydirigubbakcemile3 helal olsun kız bahar sana Şeniz

cevaplarınız için teşekkürler.bende artık buradayım inş.

rica ederiz de işte şansına forum kilitlendi bir süre fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…