kaydirigubbakcemile5Ben varım ben, ben 33 yaşındayım.
MAŞALLAH BEBEĞİNECanım sağolasın bugün 100'lük yüklememi yaptırdım. Çok şükür o normal çıktı. Doktor dedi ki demek ki sen dikkat etmemişisin ellilik yüksek çıkmış bu yüzden. Bu normal çıktı diye gevşeme sakın, tatlı ve karbonhidrat alımını kısıtla.
Yav çok sıkıcıydı ama ben güya aralarda dolaşırım eve falan giderim diyordum ama kanı alan kadın kaplan gibi peşimde ayağa kalkınca bile kızdı. Dolaşıp hareket etmemek gerekiyormuş.Çatladım 3 saat yaa. Neyse ki bitti hayırlısıyla bu da.
Aman arkadaşlar siz de dikkat edin benim gibi abartıpta yarım karpuzu falan bitirmeyin bir seferde.
GÖZÜN AYDIN CANIM
BAK O KADAR KORKTUN AMA ŞÜKÜR NORMALE DÖNDÜN
Pelin hadi gözün aydın minişin çok iyiymiş. Kilosuyla ilgili bir şey dedi mi peki doktor sana. Benimki 900 gram çıktı ve doktor çok buldu kilosunu. Belki bir hafta erken döllenme olmuştur falan dedi ama buradaki arkadaşlarında 900 civarı hatırladığım kadarıyla.
Sana 20-21 Kasım dediyse bana da muhtemelen o tarihleri söyler. Sezeryan zaten erken oluyor sanırım bir hafta on gün kadar.
hadi canım gözün aydın
3 saat hareketsiz miiiiiiiii fisfisfis kitap örgü gameboy falan götürmeli :1no2: yoksa çıldırmak işten değil :sinifsinif:
merhaba kızlar bende aranıza yeni geldim.aslında uzun zamandır yazmayı düşünüyordum ama kısmet bugüneymiş.canım çok sıkılıyor kızlar zaman hiç geçmiyor.yakınlarımda arkadaşlık yapabileceğim kimsede yok.zaten fazla dışarı çıkamıyorum bayılma hislerim oluyor çok ayakta kalınca.herkese hayırlı hamilelikler.
Evet sorma. Ben nasıl olsa dolaşırım diye hiçbir şey de almamıştım yanıma kös kös oturdum vallaha üç saat. Ama bilemiyorum her yerde böyle midir yoksa benim ölçümü yapan kadının paranoyaklığı mıydı. Elli gramda böyle bir şey demedilerdi bize hatta dolaşmıştık biraz hastane çevresinde.
Yalnız yüz gram içince böööyle bir tuhaf oldu gerçekten kafam ilk yarım saat boyu. Sonra geçti ama iyiydim yani. Bazıların fenalaşabiliyormuş.
kaydirigubbakcemile5
MAŞALLAH BEBEĞİNE
merhaba kızlar bende aranıza yeni geldim.aslında uzun zamandır yazmayı düşünüyordum ama kısmet bugüneymiş.canım çok sıkılıyor kızlar zaman hiç geçmiyor.yakınlarımda arkadaşlık yapabileceğim kimsede yok.zaten fazla dışarı çıkamıyorum bayılma hislerim oluyor çok ayakta kalınca.herkese hayırlı hamilelikler.
benim geçmişte gizli şeker riskim vardı diyetle falan atlatmıştım hamileliğin en başında da üst sınırda çıktı diye her kan verişimde açlık kan şekerim de takip edildi ve tümüyle normal seviyelerde seyrediyordu (en son temmuz başında bakıldı) acaba riskim var diye kafadan 100grlık mı yaparlar ki bana fisfisfis
slm canım bende esk lıyım nersınde oturuyosun ben sakarya cad deyım bıde hangı dr a gıdıyordun
hoşgeldinnnnnn buraya takıl canın sıkılmaz valla. biz hem iş hem burda lak lak akşam oluyor vallamerhaba kızlar bende aranıza yeni geldim.aslında uzun zamandır yazmayı düşünüyordum ama kısmet bugüneymiş.canım çok sıkılıyor kızlar zaman hiç geçmiyor.yakınlarımda arkadaşlık yapabileceğim kimsede yok.zaten fazla dışarı çıkamıyorum bayılma hislerim oluyor çok ayakta kalınca.herkese hayırlı hamilelikler.
bizde seni seviyoruzzzzkaydirigubbakcemile5benim de aynıydı canım çalıştığım yerde tek bayanım oturduğum çevrede arkadaşım yok sadece annem var ama burada çok eğleniyorum hep aynı şeyleri yaşayan insanlarız hafta sonu evde merak ediyorum sırf doğum izninde uzak kalmamak için eve bilg. alacağım bağımlı oldum hepinizi seviyorum Şeniza.s.
benim de aynıydı canım çalıştığım yerde tek bayanım oturduğum çevrede arkadaşım yok sadece annem var ama burada çok eğleniyorum hep aynı şeyleri yaşayan insanlarız hafta sonu evde merak ediyorum sırf doğum izninde uzak kalmamak için eve bilg. alacağım bağımlı oldum hepinizi seviyorum Şeniza.s.
günaydınlaaaar herkeseee
çok fenayım ben bugün dün gece hiç uyuyamadım nerdeyse.. Başım ağrıyoooooooo
kızlar bişey sorucam size. ben 2 tane gecelik 1 tane pijama takımı aldım. siz naptınız alan var mı yeterlimiki
CANIM YAAAA KIYAMAMyaaa belim kopucak sanki iice arttı ağrı. sanki adet sancısı çekiyorum ne bu yaa. sizdede oluyor mu?
doktorumu aradım sağolsun beni çok rahatlattı :)))
daha bu nee baharcımm ağrıcak bebeğin büyüyor dedi herşey bebeğin için dedi
ben bu lafında koptum zaten ağrı lennn ağrıı bakalımm daha ne kadar ağrıcaksın
yavrummm herşeyy seninnn için duy ananın sesiniiiiiiii :CüvCüv:
Gestasyonel diyabet riski yüksek anne adaylarına tanı için PPG değil direk OGTT yapılır diyor ama yine de doktorun karar verir sanırım.
Ne zaman yaptıracaksın peki?
selam kzılar nasılsınız ben geldimmmm.nevar ne yok .okuymadım geçmişde şokta yazmışınız mğsaşt olunca okuyacağım inşallahhhh merak ettim neler yazdınız bukadar
ay ben bi su içiyim kızlar su unutulmadı dimi
doktorumu aradım sağolsun beni çok rahatlattı :)))
daha bu nee baharcımm ağrıcak bebeğin büyüyor dedi herşey bebeğin için dedi
ben bu lafında koptum zaten ağrı lennn ağrıı bakalımm daha ne kadar ağrıcaksın
yavrummm herşeyy seninnn için duy ananın sesiniiiiiiii :CüvCüv:
cevaplarınız için teşekkürler.bende artık buradayım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?