bu arada arkadaşlar hamile kadınlara hangi meyve olduğu söylenir mi ya aş ererse diyebilirsiniz ama amacım tam olarak o... yemeyen varsa aş erip gidip meyve yesin diye özellikle söylüyorum her gün yediğim meyveleri :1ninca:
"Anneeeee bana şeftali soysana" şeklinde bir seslenişe sebep oldu bende söyleyişin Bilgeciğim. Annemlerdeyim de biraz naz yapayım dedim.
ayy forum kitlenince kendim çok yalnız hissettim yawwww :))))))))
neyseki kavuştukkk kaydirigubbakcemile3
28. haftada diye konuştuk ebrucum
iyidir fatmacım sen nasılsın bakalım neler yapıyor oğluşun
:lepi: unutulmadı bacım :içelim: şimdi de MEYVE SAATİİİİİİİİİİİ HADİ BAKALIM şeftali ve mürdüm eriğiyle katılıyorum ben bugün cokacimcoook
hey yavrum beeeeeeeeeee şimdi ağrı mağrı kalmaz işte kaydirigubbakcemile3 helal olsun kız bahar sana Şeniz
rica ederiz de işte şansına forum kilitlendi bir süre fisfisfis
sırnaşık şey annen yedi sülalemi sevmiştir şimdi kaydirigubbakcemile3 allah valla analarımızı başımızdan eksik etmesin onlara naz yapmak gibisi var mı yaaaaa :sinifsinif:
bu arada ebrucum tüm meyveler için en faydalı kısımları kabuğun hemen altı o yüzden mümkün olduğunca kabuğuyla tüketin diyorlar aklında bulunsun yerimseniben
çok şükür kavuşturanaayy forum kitlenince kendim çok yalnız hissettim yawwww :))))))))
neyseki kavuştukkk kaydirigubbakcemile3
alalala aylardan sonra canım sigara istedi ama içmicem merak etmeyin hemen saldırmayın haaa :)))
sizede oluyor mu?
alalala aylardan sonra canım sigara istedi ama içmicem merak etmeyin hemen saldırmayın haaa :)))
sizede oluyor mu?
aaa bende şeftali ve mürdüm eriği ( evde tek onlar kalmış :))
Amin canım amin. Yavruşlarımız da bize naz yapacak böyle.
hoşgeldinnnnnnn vereliniortak kan değerlerin mi düşük bayılma hissini ona bağlıyorlar ya genelde fisfisfis
Amin canım amin. Yavruşlarımız da bize naz yapacak böyle.
Canım sağolasın bugün 100'lük yüklememi yaptırdım. Çok şükür o normal çıktı. Doktor dedi ki demek ki sen dikkat etmemişisin ellilik yüksek çıkmış bu yüzden. Bu normal çıktı diye gevşeme sakın, tatlı ve karbonhidrat alımını kısıtla.
Yav çok sıkıcıydı ama ben güya aralarda dolaşırım eve falan giderim diyordum ama kanı alan kadın kaplan gibi peşimde ayağa kalkınca bile kızdı. Dolaşıp hareket etmemek gerekiyormuş.Çatladım 3 saat yaa. Neyse ki bitti hayırlısıyla bu da.
Aman arkadaşlar siz de dikkat edin benim gibi abartıpta yarım karpuzu falan bitirmeyin bir seferde.
Pelin hadi gözün aydın minişin çok iyiymiş. Kilosuyla ilgili bir şey dedi mi peki doktor sana. Benimki 900 gram çıktı ve doktor çok buldu kilosunu. Belki bir hafta erken döllenme olmuştur falan dedi ama buradaki arkadaşlarında 900 civarı hatırladığım kadarıyla.
Sana 20-21 Kasım dediyse bana da muhtemelen o tarihleri söyler. Sezeryan zaten erken oluyor sanırım bir hafta on gün kadar.
bilge ciddi misin gerçkten içiyor musun?
bu arada kızlar kayınvalidem aradı şimdi. dün gece 5 kg 10 gr erkek çocuğu doğurduğumu görmüş rüyasında. aman ha dedim. bu bünye bir değişikliği daha kaldırır mı bilmem dedim artık herşeyi pembe giyer dedim. ama erkek çocuk güzel dir demi rüyada
bu arada kızlar kayınvalidem aradı şimdi. dün gece 5 kg 10 gr erkek çocuğu doğurduğumu görmüş rüyasında. aman ha dedim. bu bünye bir değişikliği daha kaldırır mı bilmem dedim artık herşeyi pembe giyer dedim. ama erkek çocuk güzel dir demi rüyada
merhaba kızlar bende aranıza yeni geldim.aslında uzun zamandır yazmayı düşünüyordum ama kısmet bugüneymiş.canım çok sıkılıyor kızlar zaman hiç geçmiyor.yakınlarımda arkadaşlık yapabileceğim kimsede yok.zaten fazla dışarı çıkamıyorum bayılma hislerim oluyor çok ayakta kalınca.herkese hayırlı hamilelikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?