2009 Aralık Anneleri

bu arada arkadaşlar hamile kadınlara hangi meyve olduğu söylenir mi ya aş ererse diyebilirsiniz ama amacım tam olarak o... yemeyen varsa aş erip gidip meyve yesin diye özellikle söylüyorum her gün yediğim meyveleri :1ninca:

"Anneeeee bana şeftali soysana" şeklinde bir seslenişe sebep oldu bende söyleyişin Bilgeciğim. Annemlerdeyim de biraz naz yapayım dedim.

"Anneeeee bana şeftali soysana" şeklinde bir seslenişe sebep oldu bende söyleyişin Bilgeciğim. Annemlerdeyim de biraz naz yapayım dedim.

sırnaşık şey annen yedi sülalemi sevmiştir şimdi kaydirigubbakcemile3 allah valla analarımızı başımızdan eksik etmesin onlara naz yapmak gibisi var mı yaaaaa :sinifsinif:
bu arada ebrucum tüm meyveler için en faydalı kısımları kabuğun hemen altı o yüzden mümkün olduğunca kabuğuyla tüketin diyorlar aklında bulunsun yerimseniben

ayy forum kitlenince kendim çok yalnız hissettim yawwww :))))))))
neyseki kavuştukkk kaydirigubbakcemile3

hakikaten ya bana da sinir bastı :1hug: şükür kavuşturana

aaa bende şeftali ve mürdüm eriği ( evde tek onlar kalmış :))

Amin canım amin. Yavruşlarımız da bize naz yapacak böyle.

bilge ciddi misin gerçkten içiyor musun?

bu arada kızlar kayınvalidem aradı şimdi. dün gece 5 kg 10 gr erkek çocuğu doğurduğumu görmüş rüyasında. aman ha dedim. bu bünye bir değişikliği daha kaldırır mı bilmem dedim artık herşeyi pembe giyer dedim. ama erkek çocuk güzel dir demi rüyada

doktor ii dedi sadece
ben baktım ultrason kagıdına 1 hafta buyuk haftası sanırım ondan tombiş çıktı kızım
senınde gözunaydın şeker ii çıkmış sevındım

hayır olsun hayra yor guzel çıkar zaten ama ii dir erkek çocugu
bu arada yalnız degilsin bahar benınmde istyr canım sıgara

her çocuk güzeldir be bahar
ama gerçekten erkek çıkarsa gülerim şimdiden söyliyim kaydirigubbakcemile3

içiyorum valla hayatım hiç içmediğim zaman inanılmaz asabileşiyorum ve geriliyorum... günde 1 tane öğlen saatinde türk kahvesiyle tam içiyorum, onun dışında gidip eşiminkinden bir nefes çekiyorum bazen... işte toplamda 2 maksimum 3 taneye denk geliyor... doktorlar da tabii ki tercih sıfır olmakla birlikte 5 taneyi aşmazsanız bırakma stressinden daha fazla zarar vermezsiniz diyor... diye avutuyorum kendimi :kedi:
ama sen sakın sürme ağzını bak bunca aydır içmemişsin yavrunu zehirlememişsin yapma etme gözünü seveyim :1hug:

5 kilo 10 gr hay maşallah nasıl doğurur insan onu tosuncuk erkek kız farketmez bebek zaten iyidir rüyada

hoşgeldın aramıza
merak etme burada zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın
anlat bakalım bebişin kızmı oglanmı kaç haftalık sen kaç kılo aldın
bebişne alışverişe basladınmı
normalmı sezeryanmı istyrsun
hangı hastaneye gidiyorsun
ne çok soru sordum yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…