ilk buluşan onlar oldu galiba
bizde buluşucaz 12 eylülde bahar ve meral sizde sıraaaa
buluşacağız şekerimkızlarrrr seçil aradı şimdi. berna gitmiş yanına oturuyorlarmış. benide sinir etmek için aramışlar. biz daha meralle aynı şehirde buluşamadık hep senin yüzünden merallll kaydirigubbakcemile
ilk buluşan onlar oldu galiba
bizde buluşucaz 12 eylülde bahar ve meral sizde sıraaaa
bende o buluşmaya gelmek istiyorum ama, malesef cumartesi taa 4 e kadar çalışıyorum.. mafoldumben
ben de bugün müthiş istek var bebeğe örgü bişeyler yapmak istiyorum ama ben örgü beceremiyorum kimafoldumben
selam kızlar detaylı ultrasonda bebeğimim plesantası(eşi)önde çıktı dua edin yer değiştirsin benimle aynı durumda olan var mı kızlar??
merhaba hanımlar:CüvCüv:
doktordan geldim biraz önce allaha şükür bebeğimin sağlığı iyiymiş ama kerata ayaklarını tam midemin altına dayadığı içinmiş kaç gündür yaşadığım şiddetli reflü
şeker yükleme testi ,tam kan sayımı ve tam idrar tahlili yapıldı şeker normal çıktı kan değerlerim biraz düşük ilaç kullanıyor olmama rağmen veeee kum döküyormuşum:sinifsinif:bol su iç dedi zaten içiyorum valla varil gibiyim yaaaakafamçokkarıştı
doktor babasına benziyor dedi ona da biraz bozuldum açıkcası ama doğmadan emin olamayız değilmi :umursamaz:
bu arada oğluma bir hırka örmeye başladım ama ilk defa örgü yaptığım için çok zorlanıyorum sanırım doğuma kadar biter:roflol:
benden haberler böyle akşam vakit bulursam gelir geçmişi okurum şimdi yemek yapmam lazım öptüm hepinizi güzel annelerrrrr................
selam kızlar bende 22+4 haftalık hamileyim bizimde aralık dogum olacak dedi dr
nehircim benimde kiz biraz asagidaydi ama cikti cadi seninkide cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?