2009 Aralık Anneleri

kızlarrrr seçil aradı şimdi. berna gitmiş yanına oturuyorlarmış. benide sinir etmek için aramışlar. biz daha meralle aynı şehirde buluşamadık hep senin yüzünden merallll kaydirigubbakcemile
buluşacağız şekerim
elbet birgün buluşacağız
bu böyle yarım kalmayacaaaaaaaaaaak

seçil benim telefonlarıma yanıt vermedi
küsüm ben ona
ilk buluşan onlar oldu galiba
bizde buluşucaz 12 eylülde bahar ve meral sizde sıraaaa

buluşcaz tabi

ben de bugün müthiş istek var bebeğe örgü bişeyler yapmak istiyorum ama ben örgü beceremiyorum kimafoldumben

merhaba hanımlar:CüvCüv:
doktordan geldim biraz önce allaha şükür bebeğimin sağlığı iyiymiş ama kerata ayaklarını tam midemin altına dayadığı içinmiş kaç gündür yaşadığım şiddetli reflü
şeker yükleme testi ,tam kan sayımı ve tam idrar tahlili yapıldı şeker normal çıktı kan değerlerim biraz düşük ilaç kullanıyor olmama rağmen veeee kum döküyormuşum:sinifsinif:bol su iç dedi zaten içiyorum valla varil gibiyim yaaaakafamçokkarıştı
doktor babasına benziyor dedi ona da biraz bozuldum açıkcası ama doğmadan emin olamayız değilmi :umursamaz:
bu arada oğluma bir hırka örmeye başladım ama ilk defa örgü yaptığım için çok zorlanıyorum sanırım doğuma kadar biter:roflol:
benden haberler böyle akşam vakit bulursam gelir geçmişi okurum şimdi yemek yapmam lazım öptüm hepinizi güzel annelerrrrr................

selam kızlar detaylı ultrasonda bebeğimim plesantası(eşi)önde çıktı dua edin yer değiştirsin benimle aynı durumda olan var mı kızlar??

canim sevindim herseyin iyi cikmasina insallah benimde guzel cikar herseyim daha seker yukleme yapilmadi .bence fazla hirka falan örme tuylu iple sakin örme ALLAH korusun bogazina kacar ama yelek tarzi kullanisli oluyomus

Selam arkadaşlar bugün tüm gün giremedim.Anneme gittim sabah kalkar kalkmaz geldi aldı beni babam.Akşam da öyle bir yemişim ki sanki oruç tutan benmişim gibi sanki burnumdan çıkacak yediklerim gibi geliyor.Gündüz de çıkıp bebek mağazalarına,ana kucağına,uyku selerine falan baktım fiyat öğrendim.Ana kucağı 50 ye de var 200e de; uyku seti de 80-200 arası değişiyor bakalım eşim az daha bekle diyor ama ben her şeyi hemen almak istiyorum yaa hepaklımda bunlar var.Ben de oğluşuma bir tane günlük tulum aldım geldim çok hoşuma gittiopuyorumnanaktan
Doğum tarihi belli olmuş Pelin in hayırlısı olsun inş. Benim de sezeryan olacak sanırım ben geçen sene mayısta kist ameliyatı oldum zaten karnımda bir kesiğim varmafoldumben Çok zor geçmedi ameliyat da sonrası da çok fazla zorlanmamıştım ama sezeryan daha zor bundan tabiki rahime dokunulmadı kist ameliyatında.Allah yardımcımız olur inş.hepimizin.Oğlumun tekmeleri eşliğinde yazıyorum şuan yerim ben onuuopuyorumnanaktan Hala aşağıda bebişim ama olsun söz verdi bana çıkacak yukarı zamanla kuzum benimm..

nehircim benimde kiz biraz asagidaydi ama cikti cadi seninkide cikar

Yaa canım çok sevindim inş. benimki de çıkar.Suyu da biraz azmış çok su iç dedi dr.Şimdilik sorun olmaz ama böyle devam ederse erken doğuma neden olur dedi baya moralim bozuldu.Bebe aspirini ve magnezyum verdi.Dinlen dedi.Sen bir şey yapmış mıydın çıkması için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…