Bende de aynı sorun vardı geçen hafta doktorum yavaş yavaş yukarı çıktığını söyledi....24.haftadan sonra çıkma ihtimali yüksekmiş.. İnşallah düzelir sen,in ki de .. Çıkmasa da korkma bu durum erken doğum ve sezeryana sebep oluyormuş.. Öyle kçok korkacak bi şey yok dedi doktor..selam kızlar detaylı ultrasonda bebeğimim plesantası(eşi)önde çıktı dua edin yer değiştirsin benimle aynı durumda olan var mı kızlar??
banada magnezyum vermisti ictim 10 gunde hep ayaklarim yuksekte yattim tatile gittigmde olmustu yani ne turkiyede geri dinlenip gidince yuzde seksen daha cikmis ama dinlen dedi zaten geri evime geldim burdaki doktorlarda asagidda falan demedi
Anladım canm ben de geçen hafta tat,le gitmiştim hatta dönünce ishal falan oldum üşüttüm sanırım suyu bundan azalmış da olabilir dedi.Bakalım inş çıkar benm bebeğim de yukarıya.Tşkler cevabın içina.s.
Aa aramızda 2gün varmış Sat 20 Mart mı? Benim 22 Mart dakaydirigubbakcemile5
İnşş. canım çok sağollyerimsenibenrica ederim nedemek bence rahatsizligindan olmustur susuzluk insallah cikar canim
19 mart canım az önce baktım 22+5 miş zaman çabuk geçiyor inş son ayda bu kadar hızlı geçer.Allah hepimize sağlık doğumlar sağlıklı çocuklar versin inş.
selam kızlar detaylı ultrasonda bebeğimim plesantası(eşi)önde çıktı dua edin yer değiştirsin benimle aynı durumda olan var mı kızlar??
selam kızlar bende 22+4 haftalık hamileyim bizimde aralık dogum olacak dedi dr
Selam arkadaşlar bugün tüm gün giremedim.Anneme gittim sabah kalkar kalkmaz geldi aldı beni babam.Akşam da öyle bir yemişim ki sanki oruç tutan benmişim gibi sanki burnumdan çıkacak yediklerim gibi geliyor.Gündüz de çıkıp bebek mağazalarına,ana kucağına,uyku selerine falan baktım fiyat öğrendim.Ana kucağı 50 ye de var 200e de; uyku seti de 80-200 arası değişiyor bakalım eşim az daha bekle diyor ama ben her şeyi hemen almak istiyorum yaa hepaklımda bunlar var.Ben de oğluşuma bir tane günlük tulum aldım geldim çok hoşuma gittiopuyorumnanaktan
Doğum tarihi belli olmuş Pelin in hayırlısı olsun inş. Benim de sezeryan olacak sanırım ben geçen sene mayısta kist ameliyatı oldum zaten karnımda bir kesiğim varmafoldumben Çok zor geçmedi ameliyat da sonrası da çok fazla zorlanmamıştım ama sezeryan daha zor bundan tabiki rahime dokunulmadı kist ameliyatında.Allah yardımcımız olur inş.hepimizin.Oğlumun tekmeleri eşliğinde yazıyorum şuan yerim ben onuuopuyorumnanaktan Hala aşağıda bebişim ama olsun söz verdi bana çıkacak yukarı zamanla kuzum benimm..
en güzel annelere en içten sevgilerle günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah 4 olmuştu ben hala dönüyordum yatakta. gece ağlıcaktım sinirimden artık.
sabahta 7 de kalk işe gel. bugün çok fenayım ve çooooooooookkkkkkkkkk sinirlii kötükedihüso
Günaydıın kızlaaar. sanırım herkes uykusuzluktan şikayetçi. aynı şeyleri bende yaşıyorum yaa. hele bide eşimin yanımda horul horul uyuması iyice çıldırtıyor beniii. sağa dön sola döön sırt üstü yatamıyorum ne olcak bakalım halimiz ilerleyen zamanlarda. Allah yardımcımız olsuun..
günaydın herkeseeeeee opuyorumnanaktan
pelincim kaçta randevun bakalım güzel kızın bize güzel bi poz verecekmi :ecrin_bebek:
bahaaar dünde ben aynıydım inşallah kolay geçer günün
günaydınnnnnn
ben de az uyudum ama enerji bombası gibiyim niye ki kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?