2009 Aralık Anneleri

banada magnezyum vermisti ictim 10 gunde hep ayaklarim yuksekte yattim tatile gittigmde olmustu yani ne turkiyede geri dinlenip gidince yuzde seksen daha cikmis ama dinlen dedi zaten geri evime geldim burdaki doktorlarda asagidda falan demedi

selam kızlar detaylı ultrasonda bebeğimim plesantası(eşi)önde çıktı dua edin yer değiştirsin benimle aynı durumda olan var mı kızlar??
Bende de aynı sorun vardı geçen hafta doktorum yavaş yavaş yukarı çıktığını söyledi....24.haftadan sonra çıkma ihtimali yüksekmiş.. İnşallah düzelir sen,in ki de .. Çıkmasa da korkma bu durum erken doğum ve sezeryana sebep oluyormuş.. Öyle kçok korkacak bi şey yok dedi doktor..

banada magnezyum vermisti ictim 10 gunde hep ayaklarim yuksekte yattim tatile gittigmde olmustu yani ne turkiyede geri dinlenip gidince yuzde seksen daha cikmis ama dinlen dedi zaten geri evime geldim burdaki doktorlarda asagidda falan demedi

Anladım canm ben de geçen hafta tat,le gitmiştim hatta dönünce ishal falan oldum üşüttüm sanırım suyu bundan azalmış da olabilir dedi.Bakalım inş çıkar benm bebeğim de yukarıya.Tşkler cevabın içina.s.

rica ederim nedemek bence rahatsizligindan olmustur susuzluk insallah cikar canim

rica ederim nedemek bence rahatsizligindan olmustur susuzluk insallah cikar canim
İnşş. canım çok sağollyerimseniben

19 mart canım az önce baktım 22+5 miş zaman çabuk geçiyor inş son ayda bu kadar hızlı geçer.Allah hepimize sağlık doğumlar sağlıklı çocuklar versin inş.

İnş. canım çabuk ve sağlıklı bir şekilde tamamlarız bu dönemi ve sağlııkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza:Saruboceq:

gunaydınnnnn
gunumuz guzel ve çabuk geçer umarım
sabah uyuyamadım yıne saga dön sola dön
kızımı görecegım inşallah onunde heycanı sardı

sabah 4 olmuştu ben hala dönüyordum yatakta. gece ağlıcaktım sinirimden artık.
sabahta 7 de kalk işe gel. bugün çok fenayım ve çooooooooookkkkkkkkkk sinirlii kötükedihüso

selam kızlar detaylı ultrasonda bebeğimim plesantası(eşi)önde çıktı dua edin yer değiştirsin benimle aynı durumda olan var mı kızlar??

dualarımız senınle duzelecektır Allahın izniyle

selam kızlar bende 22+4 haftalık hamileyim bizimde aralık dogum olacak dedi dr

hoşgeldin hayırlı olsun bebiş inşallah

sagol cnm.heveslenıyorsun tabı normal ama şu 1-2 hafta dışarlarda gezmeyıp evde dınlensen emınım oglun yukarı çıkacaktır ama çabuklaştır sende dınlenerek

en güzel annelere en içten sevgilerle günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn

sanada gunaydın guzel anne

sabah 4 olmuştu ben hala dönüyordum yatakta. gece ağlıcaktım sinirimden artık.
sabahta 7 de kalk işe gel. bugün çok fenayım ve çooooooooookkkkkkkkkk sinirlii kötükedihüso

gunaydın
ay kıyamam
sabah işe gelmen harıcınde aynı şeyleri yaşamışız baharcıgım
sanırım zor gunler baslıyor
işte oldugun için Allah dahada yardımcın olsun

Günaydıın kızlaaar. sanırım herkes uykusuzluktan şikayetçi. aynı şeyleri bende yaşıyorum yaa. hele bide eşimin yanımda horul horul uyuması iyice çıldırtıyor beniii. sağa dön sola döön sırt üstü yatamıyorum ne olcak bakalım halimiz ilerleyen zamanlarda. Allah yardımcımız olsuun..

günaydın güzel anneler !!!! hepinize güzel bir gün diliyorum. Bugün bol bol tekme yersiniz inşallah minik kick boksçulardan. :)

günaydınnnnnn
ben de az uyudum ama enerji bombası gibiyim niye ki kaydirigubbakcemile3

aslında onların ne günahı var ama sinir olunca onlarda batıyor dimi

günaydın herkeseeeeee opuyorumnanaktan

pelincim kaçta randevun bakalım güzel kızın bize güzel bi poz verecekmi :ecrin_bebek:
bahaaar dünde ben aynıydım inşallah kolay geçer günün

günaydın herkeseeeeee opuyorumnanaktan

pelincim kaçta randevun bakalım güzel kızın bize güzel bi poz verecekmi :ecrin_bebek:
bahaaar dünde ben aynıydım inşallah kolay geçer günün

saat 2 de koşuyolunda olacagım cnm
inşallah resimde poz verirde paylaşırım sizlerle
nasıl oldun duzeldınmı öznur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…