2009 Aralık Anneleri

saat 2 de koşuyolunda olacagım cnm
inşallah resimde poz verirde paylaşırım sizlerle
nasıl oldun duzeldınmı öznur

iyiyim canım sabah patronumun mailleriylede iyice bi açıldım sağolsun..
dün akşam gider gitmez duş alıp uzandım canım kocam hiçbişey yaptırmadı bana 10 da da sızmışım kendime gelmiştim sabah..

günaydın bilgeeeee
senin bu enerjin nerden geliyooo bizede söyleeeee

bilsem söylerim de hihoyyyt hiç bilmiyorum ki kaydirigubbakcemile3 akşam 8.30 gibi gözümü açamıyordum biraz gezindim iş yaptım falan ayıldım 11.30 gibi yattım sonra yaklaşık 3ten bu yana uyur uyanık vaziyettim ama gayet de enerjikim :jeyyar:
son enerjilerimi harcıyorum da benim mi haberim yok acebaaaaaa fisfisfis

Pelin senin doğumun miadından kaç gün önce olacak? benimki de muhtemelen zorunlu sezeryen de o yüzden soruyorum. SAT 27 Şubat.

Pelin senin doğumun miadından kaç gün önce olacak? benimki de muhtemelen zorunlu sezeryen de o yüzden soruyorum. SAT 27 Şubat.

benım sat 28 şubat
dogum 5 aralıktı
bebek 1 hafta önden gidiyor kasımın son haftasıda bayram bayramdan hemen önce alacak 20-21 gibi tabı o hafta geldıgınde bakacagız birkaçgundaha kalsınmı alalımmı dıye
o yuzden tahmını ama bayramdan önce alınacak

masallah de kendıne nazar degdırme

Chicco Ultra Hızlı Hassas Dijital Termometre azabı
Kategori: Bebek SağlığıYazan: admin
Tarih: 05 Ağustos 2009

Böyle bir ateş ölçer olamaz! Defalarca kez bebeğimin ateşini ölçmek için elime aldım, ancak bir türlü verimli bir şekilde çalıştıramadım. ımkansız. 3 kere ardarda aynı dereceyi vermiyor. Ben bu kadar önemli olacağını tahmin etmemiştim aslında. Düşünün bebeğinizin ateşi 40 mı? yani acil bir durum hatta hastaneye gitmelisiniz belkide, yoksa bebeğinizin ateşi 36.4 mü? Ey Chicco ürünleri distributörleri bu ürün nasıl kullanılır? Nedir bu azabım? Ve siz sevgili anneler bu ürünü şiddetle önermiyorum…

Hamile Blog Chicco Ultra Hızlı Hassas Dijital Termometre azabı

isterseniz not alın arkadaşlar yerimseniben

benim kız önden gitmiyor tam gününü takip ediyor. o yüzden bayramdan önceki hafta 15 gün önce olacak çok erken diye düşünüyorum. bayramda doğum yapmak istemiyorum. annemler açısından. Sezeryanda da tam gününü beklemiyor doktorlar. ne yapacağımı şaşırdım.

ablam geçen gun almış kızıma hediye braun kulaktan ölçer umarım sorun yaşamayız

ablam geçen gun almış kızıma hediye braun kulaktan ölçer umarım sorun yaşamayız

sanmam braun çok iyi markadır üstelik çocuk doktorları bile kulaktan ölçenleri tercih ediyor genelde... benim yeğen için de kulaktan ölçen alınca rahat etmiştik ama markasını hatırlamıyorum fisfisfis

38.hafta normal denılıyor
hem kız çocukları genelde hep erken gelıyor 40 ı dolduran nadır

gunaydınnnnn
gunumuz guzel ve çabuk geçer umarım
sabah uyuyamadım yıne saga dön sola dön
kızımı görecegım inşallah onunde heycanı sardı
canım inşallah güzel pozşar verir anneciğine

sabah 4 olmuştu ben hala dönüyordum yatakta. gece ağlıcaktım sinirimden artık.
sabahta 7 de kalk işe gel. bugün çok fenayım ve çooooooooookkkkkkkkkk sinirlii kötükedihüso
kıyamam canım yaaaaaaaaaaa
benim uyku düzenim sizlere göre daha iyi sanırım

kızlar bebek mobilyalarıyla ilgili bir blogu okurken şu cümleler vurdu beni baksanıza!!!!!!

Üretim için verilen süre 45-50 gün. Ardından MDF kokusunun çıkması için 3-4 hafta kadar odanın havalanması gerekecek. :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…