saat 2 de koşuyolunda olacagım cnm
inşallah resimde poz verirde paylaşırım sizlerle
nasıl oldun duzeldınmı öznur
günaydın herkeseeeeee opuyorumnanaktan
pelincim kaçta randevun bakalım güzel kızın bize güzel bi poz verecekmi :ecrin_bebek:
bahaaar dünde ben aynıydım inşallah kolay geçer günün
günaydın bilgeeeee
senin bu enerjin nerden geliyooo bizede söyleeeee
Pelin senin doğumun miadından kaç gün önce olacak? benimki de muhtemelen zorunlu sezeryen de o yüzden soruyorum. SAT 27 Şubat.
bilsem söylerim de hihoyyyt hiç bilmiyorum ki kaydirigubbakcemile3 akşam 8.30 gibi gözümü açamıyordum biraz gezindim iş yaptım falan ayıldım 11.30 gibi yattım sonra yaklaşık 3ten bu yana uyur uyanık vaziyettim ama gayet de enerjikim :jeyyar:
son enerjilerimi harcıyorum da benim mi haberim yok acebaaaaaa fisfisfis
masallah de kendıne nazar degdırme
benım sat 28 şubat
dogum 5 aralıktı
bebek 1 hafta önden gidiyor kasımın son haftasıda bayram bayramdan hemen önce alacak 20-21 gibi tabı o hafta geldıgınde bakacagız birkaçgundaha kalsınmı alalımmı dıye
o yuzden tahmını ama bayramdan önce alınacak
Chicco Ultra Hızlı Hassas Dijital Termometre azabı
Kategori: Bebek SağlığıYazan: admin
Tarih: 05 Ağustos 2009
Böyle bir ateş ölçer olamaz! Defalarca kez bebeğimin ateşini ölçmek için elime aldım, ancak bir türlü verimli bir şekilde çalıştıramadım. İmkansız. 3 kere ardarda aynı dereceyi vermiyor. Ben bu kadar önemli olacağını tahmin etmemiştim aslında. Düşünün bebeğinizin ateşi 40 mı? yani acil bir durum hatta hastaneye gitmelisiniz belkide, yoksa bebeğinizin ateşi 36.4 mü? Ey Chicco ürünleri distributörleri bu ürün nasıl kullanılır? Nedir bu azabım? Ve siz sevgili anneler bu ürünü şiddetle önermiyorum…
Hamile Blog Chicco Ultra Hızlı Hassas Dijital Termometre azabı
isterseniz not alın arkadaşlar yerimseniben
fıçımı da kaşıyım mııııııııı kaydirigubbakcemile3
ablam geçen gun almış kızıma hediye braun kulaktan ölçer umarım sorun yaşamayız
benim kız önden gitmiyor tam gününü takip ediyor. o yüzden bayramdan önceki hafta 15 gün önce olacak çok erken diye düşünüyorum. bayramda doğum yapmak istemiyorum. annemler açısından. Sezeryanda da tam gününü beklemiyor doktorlar. ne yapacağımı şaşırdım.
canım inşallah güzel pozşar verir anneciğinegunaydınnnnn
gunumuz guzel ve çabuk geçer umarım
sabah uyuyamadım yıne saga dön sola dön
kızımı görecegım inşallah onunde heycanı sardı
kıyamam canım yaaaaaaaaaaasabah 4 olmuştu ben hala dönüyordum yatakta. gece ağlıcaktım sinirimden artık.
sabahta 7 de kalk işe gel. bugün çok fenayım ve çooooooooookkkkkkkkkk sinirlii kötükedihüso
günaydın yılın en güzel anneleriiiiiiiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?