ah ah ben hala bakıyor ama karar veremiyorum
hamarat arkadaşım bahar herşeyini aldı maşallah
baharcım dün akşam boya yapıldımı?
kızlar bebek mobilyalarıyla ilgili bir blogu okurken şu cümleler vurdu beni baksanıza!!!!!!
Üretim için verilen süre 45-50 gün. Ardından MDF kokusunun çıkması için 3-4 hafta kadar odanın havalanması gerekecek. :1shok:
kızlar birkaç tane göbek resmi ekledim:kedi:
Biz bebeğe oda yapmayacağız şimdi. 9-10 aylık olduktan sonra odası olacak. Şimdi yatak odasına bir beşik bakıyoruz ve tek bir beşiğe bile karar veremedik. Zaten fazla dolaşamıyorum yoruluyorum hemen.
Baktıklarımında hiçbiri tam olarak içime sinmedi. Bir de eminin hangisini alsam pişman olacağım. Hep öyle olmuştur çünkü. Ne alsam araştırır araştırır sonunda da pişman olurum memnun kalmam.
yerim ben seninnn o göbişiniiii. meralcim yakından çekmişsin ondan büyük çıkmış yoksa o kadar değildir :)))
evet bilgecim ayynen öle sende mdf bişeyler almayı düşünüyorsan acele etsen iyi olur:)
zaten artık bi ilgili gördüm ben seni kaydirigubbakcemile3
bu sabah kendimi çok iyi hissederek uyandım.. oysa gece kemiklerimin ağrısından inliyordum iniltime eşim bile uyandıı.. sabah kalktım vakitlice( uzun zamandır ilk defa) hazırlandım, çayı demledim, gidip fırına sıcacık ekmek aldım, önceki evde aç kaldığımı bilirim ekmek almaya gitmezdim eşim gelene kadar.. çünkü orası hiçbir zaman bana ait gibi olmamıştı.. hiç biri benim komşum değildi, o sokak benim sokağım değildi..belki orda yaşadığım olumsuz olaylardan, belki yobaz zihniyetli mahalle sakinlerinden, belki de gazete bile bulamadığınız, satılan şeylerin çoğunun tarihi geçmiş olmasından.. belki de bütün bunların hepsi.. ama şimdi kira da olsa kendi evim, akşam eve gitmek için can atıyorum, sabah işe yetişme telaşı bile güzel geliyor burda.. öte yandan kayınvalimle kayınpederimide ihmal etmiyorum, arıyorum zaten arabada var 3-4 akşamda bir gideceğiz.. umarım hep böyle olur.. bebişimin eren arda nın odası da boş bir şekilde bekliyo.. daha hiç bişey yok.. oraya ütü masasını bile koydurtmuyorum geçici olarak bile olsayasakkelimehemen "aaa.. olmaz orası erenin odası" klava: diyorum.. ay söylemesi ayıp tuvaletede çıktım ya bugün gerçekten baya iyiyim kaydirigubbakcemile3.
bu sabah kendimi çok iyi hissederek uyandım.. oysa gece kemiklerimin ağrısından inliyordum iniltime eşim bile uyandıı.. sabah kalktım vakitlice( uzun zamandır ilk defa) hazırlandım, çayı demledim, gidip fırına sıcacık ekmek aldım, önceki evde aç kaldığımı bilirim ekmek almaya gitmezdim eşim gelene kadar.. çünkü orası hiçbir zaman bana ait gibi olmamıştı.. hiç biri benim komşum değildi, o sokak benim sokağım değildi..belki orda yaşadığım olumsuz olaylardan, belki yobaz zihniyetli mahalle sakinlerinden, belki de gazete bile bulamadığınız, satılan şeylerin çoğunun tarihi geçmiş olmasından.. belki de bütün bunların hepsi.. ama şimdi kira da olsa kendi evim, akşam eve gitmek için can atıyorum, sabah işe yetişme telaşı bile güzel geliyor burda.. öte yandan kayınvalimle kayınpederimide ihmal etmiyorum, arıyorum zaten arabada var 3-4 akşamda bir gideceğiz.. umarım hep böyle olur.. bebişimin eren arda nın odası da boş bir şekilde bekliyo.. daha hiç bişey yok.. oraya ütü masasını bile koydurtmuyorum geçici olarak bile olsayasakkelimehemen "aaa.. olmaz orası erenin odası" klava: diyorum.. ay söylemesi ayıp tuvaletede çıktım ya bugün gerçekten baya iyiyim kaydirigubbakcemile3.
meral 41binkere maşallah göbişinede bebişinede
oh be çok şukur kendı göbişime benzer bir göbiş gördum sonunda
arkadaslar alınmasın ama benım 4 aylık halım gibi göbiş görmekten gına gelmişti
meral 41binkere maşallah göbişinede bebişinede
oh be çok şukur kendı göbişime benzer bir göbiş gördum sonunda
arkadaslar alınmasın ama benım 4 aylık halım gibi göbiş görmekten gına gelmişti
allah keyfini daim etsin canım benim yaaaaa bak Eren Ardan kısmetiyle, bolluğuyla bereketiyle geliyor annesi opuyorumnanaktan
bu arada korkutmak gibi olmasın da Eren de Arda da hep hareketli erkek çocuklarında olan isimler... ikisi bir arada bilmiyorum yani ne kadar helak olursun kaydirigubbakcemile3
o kadar iyi anlıyorum ki seni kaydirigubbakcemile5 ben de memnun oldum valla benimki gibi bir karın görünce :CüvCüv:
bende çektim ama hep unutuyorum fotoğraf makinesini getirmeyi
maşallah meralcim ben kızıııım diye bağırıyo göbiş valla
beni gören herkes erkek herhalde diyo kaydirigubbakcemile3
valla bu kadar büyük canımyerim ben seninnn o göbişiniiii. meralcim yakından çekmişsin ondan büyük çıkmış yoksa o kadar değildir :)))
hadi inşallah canımstraforu falan bittide ustayı bekliyoruz bugün gelicek sanırım
maşallah arkadaşıma benimbu sabah kendimi çok iyi hissederek uyandım.. oysa gece kemiklerimin ağrısından inliyordum iniltime eşim bile uyandıı.. sabah kalktım vakitlice( uzun zamandır ilk defa) hazırlandım, çayı demledim, gidip fırına sıcacık ekmek aldım, önceki evde aç kaldığımı bilirim ekmek almaya gitmezdim eşim gelene kadar.. çünkü orası hiçbir zaman bana ait gibi olmamıştı.. hiç biri benim komşum değildi, o sokak benim sokağım değildi..belki orda yaşadığım olumsuz olaylardan, belki yobaz zihniyetli mahalle sakinlerinden, belki de gazete bile bulamadığınız, satılan şeylerin çoğunun tarihi geçmiş olmasından.. belki de bütün bunların hepsi.. ama şimdi kira da olsa kendi evim, akşam eve gitmek için can atıyorum, sabah işe yetişme telaşı bile güzel geliyor burda.. öte yandan kayınvalimle kayınpederimide ihmal etmiyorum, arıyorum zaten arabada var 3-4 akşamda bir gideceğiz.. umarım hep böyle olur.. bebişimin eren arda nın odası da boş bir şekilde bekliyo.. daha hiç bişey yok.. oraya ütü masasını bile koydurtmuyorum geçici olarak bile olsayasakkelimehemen "aaa.. olmaz orası erenin odası" klava: diyorum.. ay söylemesi ayıp tuvaletede çıktım ya bugün gerçekten baya iyiyim kaydirigubbakcemile3.
nesinden utanıyosun canımın içi aslanlar gibi hamile göbeği işte :CüvCüv:
valla ben hiç utanmadım utanmamda:lepi:
park yatak tarzı düşün derim ben beşik kısa süre kullanılabiliyor sonuçta park yatak biraz büyüdüğünde sen yemek falan yaparken rahat rahat içinde oynayabileceği bir yer olacak üstelik hafif olduğu için evin içinde rahatça yerini de değiştirebilirsin yerimseniben
niye olmasın ki bahar fisfisfis benimki de böyle görünüyor :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?