2009 Aralık Anneleri

bilgecim senin hormonlarda bir değişiklik yokmu yawww. bence gayet normal böyle şeyler. hamileyiz şekerimmm olcak o kadar

ben hep duygusal ve çok hassastım zaten o yüzden şuanda aşırılı hassaslık varmı ayırt edemiyorum.. zaten yaşadıklarım malum, hamilelik bişey getirdimi ben hiç anlayamadım..

valla ben de alıngandım ama çaktırmazdım ağlamazdım göstermezdim sadece bir kenara yazardım yapılanı... şimdi :sinifsinif: direkt hüüüüüü diye indiriyorum kaydirigubbakcemile3 ve de bu durumumla dalga geçmeyi çok seviyorum laelaelaelaelae

öznurum alındın mı kuzum sen yaaaaa sengözlerimebaksanab fisfisfis

yok canım öptünya barıştık:)))
ama bu hassaslıklar başladı bendede dün akşam tv de öğretmenlerin eşleriyle aynı il'e atamalarının yapılmadığını gördüm bi kızcağız yeni evlenmiş nasıl ağlıyo anlatıyo ben anne olmak istiyorum nasıl olcak böle diye izlemişsinizdir belki bende ağladım o kızla birlikte sorma eşimde bolbol güldü bana tabi :kedi:

günaydın ebru hoşgeldinnnn

Günaydın canım hoşbulduk.

Arkadaşlar bir şey soracağım size. Hamileyken evine boya yaptıran oldu mu. Bizim eve yarın boyacı geliyor. Bebiş gelmeden hallolsun dedim bu iş. Ama arkadaşım beni korkuttu boya kokusunun çok zararlı olduğunu ve bu süreçte evde bulunmamam gerektiğini falan söyledi. Benden başka duracak kimse de yok ki adamın başında. Ben anahtar falan bırakıpta adama çıkamam ki. Ne olacak şimdi ne kadar zamanda gider bu boya kokusu?

kaydirigubbakcemile3 işin ilginci aşağıda online'a geldiğini gördüğüme günaydın derken şimdi biri gelir alınır kimseyi gücendirmeyelim deyip cümleten günaydın hormonlar garip alınan çıkar falan yazdım ve üstüne sen biz de buradayız diye geldin kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra lohusalığı da atlatalım hep birlikte katıla katıla gülücez herhalde bu hallerimize kaydirigubbakcemile3

o atamalarla ilgili 15 gün önce falan bir haber vardı... sözleşmelilere de eş durumundan il ataması yapılmıyormuş (ki düzenlemeyle sözleşmelilerin hala yapılmıyor sadece kadrolulara yapılıyor) orada çocuğu 1 yaşına gelmiş baba sadece 2-3 kez görebilmiş çocuğunu haberi vardı ben de o haberde :gitme: :gitme: :sinifsinif: mafoldumben ama allahtan eşim henüz gelmemişti gülemedi bana kaydirigubbakcemile3
bizde genelde eşim bir şey söylüyor Umutla ilgili... ne bileyim işte herhangi bir eşyadan bahsediyoruz "acil mi" diyor mesela ben bir başlıyorum durdurabilene aşkolsun :kedi: kaydirigubbakcemile3 oysa ki acil değil hatta alınması gerektiği konusunda bile şüphelerim var ama gel gör ki hormonlar öyle demiyor :roflol: bir yandan ağlayıp bir yandan eşime diyorum ki "yok acil değil üstelik alınması gerekmiyor bile olabilir" bu sefer o inanmıyor "içime dert olur alıncak" diyor... hadi ben bu sefer içine dert ettim benim yüzümden üzüldün diye hüüüüüüüüüüü :çok üzgünüm:

boya kokusunda durmaman iyi olur güzelim... adamın boyayı yaptığı odada durma balkon varsa orada otur mesela... boya bitince de gidip kalacak yeriniz yoksa odanın kapısını kapatıp (evin içinden kilitleyip üzerinden anahtarı alıver) odanın camını aç birkaç gün havalansın boya kokusu acayip baş dönmesi ve ağrısı yapıyor (bizim işyeri boyanırken bende yaptı ordan biliyorum) ve bol bol da süt iç yoğurt ye ki ciğerlerin temizlensin yerimseniben

bizim ki boyanıyor canım bu sabah başlıcaktı usta. eşim evde. ne kadar zaman da çıkar bilmiyorum. yanında durmazsın sende. kapısını çek camını da açık bırakırsın çıkar sanırım koku.

hiç olmasa bir hafta sürer, su bazlı olandan yaptırsaydın kokusuz da var

Eğer atamam olabilseydi ben de o eşlerden biri olacaktım. Yani Şırnak Uludereye bile gidecektim. Ama 83'le kapattı benim öğretmenlik puanım da 80 idi. ıçim kan ağlayarak 5 senelik kadrosuz öğretmenlik hayatıma veda ediyorum haftaya. Memuriyet puanımla PTT' ye atandım. 5 sene ilaç firmasında çalışmış, 5 senedir de ücretli öğretmenlik yapan şu ana kadar hiç masa başı işi yapmamış biri olarak kabuslarıma giriyor desem yeridir ama bebişin geleceği için de çalışmak zorundayım.
Bir de o kadar emek verdim. KPSS'ye hazırlandım bir sene boyu. Sonuçta atandım çok şükür ama istediğim olmadı ne yazık ki.
Bir de şunu düşünüyorum öğretmen olabilseydim Şırnağa falan gitmem gerekecekti ama şimdi evime yürüyerek 10dk uzaklıkta bir yerde çalışacağım bununla teselli oluyorum da öğretmenliği çok seviyordum ona üzülüyorum.
Allahtan özel derslerim var da bir nebze olsun avunurum işte.

bak kendin bulmuşsun tesellini... evet öğretmenlik insanın kanında olunca vazgeçilebilir bir meslek değil ama şu an bebeğini önce içinde sonra doğunca büyütmek açısından en iyisi en doğrusu bu olmuş ebrucum alkisalkisalkis velev ki istanbulda kalsaydın öğretmen olarak... yine de ptt'den çok daha fazla yorulacaktın beynin dönmüş belin bacakların kopmuş şekilde eve gelip ertesi güne hazırlanacaktın kağıt okuyacaktın :bbo: onun için hayırlısıyla sık dişini bebişin de biraz ele gelince elbet yapılır ataman a.s.

Ah Bilgeciğim hem de ne yorgunluk. Beynim dönmüş ve bacaklarım kopmuş bir şekilde geliyordum eve zaten ama yine de seviyordum yaaa. Bakalım bir daha güç bulabilirsem kendimde ücretsiz izin döneminde yeniden hazırlanmayı düşünmüyor değilim sınava ama bilemem bebiş ne kadar izin verir.

Herkeslere Gunaydinlar. Bugun eve ugradim bakayim dedim sizlere :)

Burcu çok geçmiş olsun iyi haberlerini aldık dün arkadaşlardan. İnşallah bu son olur artık problem yaşamazsın.

Cok tesekkurler . Insallah sondur :)

ebru ben burda önceden de yazmıştım ama görmemiş olabilirsin. bütün boyacıları gezdik. bebek odası için en uygunu dio nun nano özelliği olan boyalarmış. en fazla hava alma özelliği olan boyaymış. herkes onu tavsiye etti. diğer boyalar 16 tl ken bu 38 tl. pahalı ama bebeklerimiz için sağlıklı olanı olması lazım.

gençlik günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn

oooooooooooo burcu hanımlarda gelmişleeeeeeeeerrrrrrrrrrr

kızlar keyifler nasıl ben ancak gelebildim iş çoktu sabahdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…