bilgecim senin hormonlarda bir değişiklik yokmu yawww. bence gayet normal böyle şeyler. hamileyiz şekerimmm olcak o kadar
ben hep duygusal ve çok hassastım zaten o yüzden şuanda aşırılı hassaslık varmı ayırt edemiyorum.. zaten yaşadıklarım malum, hamilelik bişey getirdimi ben hiç anlayamadım..
valla ben de alıngandım ama çaktırmazdım ağlamazdım göstermezdim sadece bir kenara yazardım yapılanı... şimdi :sinifsinif: direkt hüüüüüü diye indiriyorum kaydirigubbakcemile3 ve de bu durumumla dalga geçmeyi çok seviyorum laelaelaelaelae
öznurum alındın mı kuzum sen yaaaaa sengözlerimebaksanab fisfisfis
. karışık işte ama 4 günde bir bebek puzzle'a bir parça ekleniyor bu tickerda onun için bunu tutuyorum :bbo:
günaydın ebru hoşgeldinnnn
yok canım öptünya barıştık:)))
ama bu hassaslıklar başladı bendede dün akşam tv de öğretmenlerin eşleriyle aynı il'e atamalarının yapılmadığını gördüm bi kızcağız yeni evlenmiş nasıl ağlıyo anlatıyo ben anne olmak istiyorum nasıl olcak böle diye izlemişsinizdir belki bende ağladım o kızla birlikte sorma eşimde bolbol güldü bana tabi :kedi:
Günaydın canım hoşbulduk.
Arkadaşlar bir şey soracağım size. Hamileyken evine boya yaptıran oldu mu. Bizim eve yarın boyacı geliyor. Bebiş gelmeden hallolsun dedim bu iş. Ama arkadaşım beni korkuttu boya kokusunun çok zararlı olduğunu ve bu süreçte evde bulunmamam gerektiğini falan söyledi. Benden başka duracak kimse de yok ki adamın başında. Ben anahtar falan bırakıpta adama çıkamam ki. Ne olacak şimdi ne kadar zamanda gider bu boya kokusu?
Arkadaşlar bir şey soracağım size. Hamileyken evine boya yaptıran oldu mu. Bizim eve yarın boyacı geliyor. Bebiş gelmeden hallolsun dedim bu iş. Ama arkadaşım beni korkuttu boya kokusunun çok zararlı olduğunu ve bu süreçte evde bulunmamam gerektiğini falan söyledi. Benden başka duracak kimse de yok ki adamın başında. Ben anahtar falan bırakıpta adama çıkamam ki. Ne olacak şimdi ne kadar zamanda gider bu boya kokusu?
hiç olmasa bir hafta sürer, su bazlı olandan yaptırsaydın kokusuz da var
Eğer atamam olabilseydi ben de o eşlerden biri olacaktım. Yani Şırnak Uludereye bile gidecektim. Ama 83'le kapattı benim öğretmenlik puanım da 80 idi. İçim kan ağlayarak 5 senelik kadrosuz öğretmenlik hayatıma veda ediyorum haftaya. Memuriyet puanımla PTT' ye atandım. 5 sene ilaç firmasında çalışmış, 5 senedir de ücretli öğretmenlik yapan şu ana kadar hiç masa başı işi yapmamış biri olarak kabuslarıma giriyor desem yeridir ama bebişin geleceği için de çalışmak zorundayım.
Bir de o kadar emek verdim. KPSS'ye hazırlandım bir sene boyu. Sonuçta atandım çok şükür ama istediğim olmadı ne yazık ki.
Bir de şunu düşünüyorum öğretmen olabilseydim Şırnağa falan gitmem gerekecekti ama şimdi evime yürüyerek 10dk uzaklıkta bir yerde çalışacağım bununla teselli oluyorum da öğretmenliği çok seviyordum ona üzülüyorum.
Allahtan özel derslerim var da bir nebze olsun avunurum işte.
Herkeslere Gunaydinlar. Bugun eve ugradim bakayim dedim sizlere :)
bak kendin bulmuşsun tesellini... evet öğretmenlik insanın kanında olunca vazgeçilebilir bir meslek değil ama şu an bebeğini önce içinde sonra doğunca büyütmek açısından en iyisi en doğrusu bu olmuş ebrucum alkisalkisalkis velev ki istanbulda kalsaydın öğretmen olarak... yine de ptt'den çok daha fazla yorulacaktın beynin dönmüş belin bacakların kopmuş şekilde eve gelip ertesi güne hazırlanacaktın kağıt okuyacaktın :bbo: onun için hayırlısıyla sık dişini bebişin de biraz ele gelince elbet yapılır ataman a.s.
Herkeslere Gunaydinlar. Bugun eve ugradim bakayim dedim sizlere :)
Ozledin mi beni :)dünürümmmmmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s. :1hug: :içelim: hihoyyyt
Ah Bilgeciğim hem de ne yorgunluk. Beynim dönmüş ve bacaklarım kopmuş bir şekilde geliyordum eve zaten ama yine de seviyordum yaaa. Bakalım bir daha güç bulabilirsem kendimde ücretsiz izin döneminde yeniden hazırlanmayı düşünmüyor değilim sınava ama bilemem bebiş ne kadar izin verir.
Burcu çok geçmiş olsun iyi haberlerini aldık dün arkadaşlardan. İnşallah bu son olur artık problem yaşamazsın.
Ozledin mi beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?