2009 Aralık Anneleri

ya kızlar ne güzel iş yeri oralar öyle banada bulun orda iş vallahikaydirigubbakcemile3 ne güzel saat dörtten itibaren herkes yavaş yavaş çıkmaya başlıyor, ben taa 18:30 a kadar normal mesaime devam ediyorum.. hele bir tane uyuz var burda 2. patron. o olduğu zaman 20:30 u bile buluyor.. o kadar düşüncesiz biri ki.. pisliğin teki.. doğumdan sonra çalışmak istiyorum ama bu vicdansızlarla yapamam.. iyi bir yerde bir iş bulmam gerek..

ya bende yarın çektirmeyi düşüyorum bizim burada batı bahat hospital var orada varmıs gürkan bey diye biri çekiyormus bakalım nasıl olacak gitsem mi gitmesem mi kararasız kaldım 26 haftadamı gitsem acaba diye

bn detaylı ultrasonu 22-24.haftalar arası bakılıyo die biilyorum cnm yani organ gelişimi vs için bana doktorum öyle demişti hatta 23.haftamda gitmiştim tam sınır günün dmeişti ordakilerde bi araaştır istersen doktoruna falan sor öyle karar ver ne zaman gideceğine

24.haftaya kadar detaylıya girmek lazım
benım dedıgım 4 boyutlunun göruntu kalıtesi yoksa organlara 24.haftaya kadar bakılmalı biliyorum ben zaten 1 ay önce detaylıya girmiştim bunu oylesine kızımı görmeye girdim
o yuzden sen sırf göruntu için bekleme derim

evet arkadaşlar burda yazıyoruz ama yanlış anlaşılma olmasın hamilelikte girilmesi gereken haftalar var doktorunuz bunu söyler size sorduğunuz taktirde
pelininde dediği gibi 24. haftaya kadar girilmesi gerek sanırım ondan sonra istediğin kadar gdebilirsin tabi bebişi yakından görmek için çünkü normal ultrasona gerçekten benzemio sanki bebek mucize gibi bişy yaazemuszemus

ben 20 haftalıkken ayrıntılıya girdim de bunu keyfıye yaptırıyoruz eşim cok görmek istedigi için o daha iyi görsün diye beklesemmi dedim .zaten zor dayanıyorum.kendi drum pahalıya çekiyor bende başka hastanede buldum oraya gidicem

Son düzenleme:

he o zmn 25. haftada git derim çünkü pelinin kızı maşallah kocaman bnde 23 de gittim ama o kdr gelişmemişti daha 25 de daha net görüntüler sanırım öyle deilmi pelin bnm profilde var resim bak istersen

he o zmn 25. haftada git derim çünkü pelinin kızı maşallah kocaman bnde 23 de gittim ama o kdr gelişmemişti daha 25 de daha net görüntüler sanırım öyle deilmi pelin bnm profilde var resim bak istersen

baktım ama göremedım arkdaşlıgımı kabul edersen görebilirim galiba

kızlar benim doktorum 29 ve 30 haftada tekrar ayrıntılı usg istiyor çünkü bu haftalarda böbrek de bir problem varsa daha iyi tesbit ediliyormuş

kızlar benim doktorum 29 ve 30 haftada tekrar ayrıntılı usg istiyor çünkü bu haftalarda böbrek de bir problem varsa daha iyi tesbit ediliyormuş

Benim doktorum da 22 haftalıkken baktı ve 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.yani 24.haftada.
4 boyutluydu ...

Günaydın güzel hamişlerrrrrr kaydirigubbakcemile3 Annem geldiği için nete giremiyorum sizleri özledim. Arada okudum geçmişi herşey yolunda sanırım hepimizde Ben göbişim çok çıkmadı sanıyordum ama annem görünce şok oldu. Meğer büyümüş kerata. Bu arada bebişimin cicileri alındı fotoğraflarını ekleyeceğim en kısa zamanda. Odasını sipariş ettik,hastane çıkışları alındı. Allah giydirmeyi nasip etsin. Bu arada cicilerini şimdi değil de doğumdan önce yıkamak gerek dimi, şimdi yıkarsam yine kirlenir nasıl olsa.

Kızlar 3 ayımız kaldı, dua edelim de doğum bayrama denk gelmesin, doktor falan nasıl buluruz :1shok:

Eeeee şey sanırım perşembeydi bugün. Kafa kalmadı, ben en iyiysi yatayım beynime oksijen gitsin, bugünlerde kırdığım potların haddi hesabı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…