bende çıktım kızlar görüşürüz iiakşamlar
ya bende yarın çektirmeyi düşüyorum bizim burada batı bahat hospital var orada varmıs gürkan bey diye biri çekiyormus bakalım nasıl olacak gitsem mi gitmesem mi kararasız kaldım 26 haftadamı gitsem acaba diye
ya bende yarın çektirmeyi düşüyorum bizim burada batı bahat hospital var orada varmıs gürkan bey diye biri çekiyormus bakalım nasıl olacak gitsem mi gitmesem mi kararasız kaldım 26 haftadamı gitsem acaba diye
24.haftaya kadar detaylıya girmek lazım
benım dedıgım 4 boyutlunun göruntu kalıtesi yoksa organlara 24.haftaya kadar bakılmalı biliyorum ben zaten 1 ay önce detaylıya girmiştim bunu oylesine kızımı görmeye girdim
o yuzden sen sırf göruntu için bekleme derim
24.haftaya kadar detaylıya girmek lazım
benım dedıgım 4 boyutlunun göruntu kalıtesi yoksa organlara 24.haftaya kadar bakılmalı biliyorum ben zaten 1 ay önce detaylıya girmiştim bunu oylesine kızımı görmeye girdim
o yuzden sen sırf göruntu için bekleme derim
ben 20 haftalıkken ayrıntılıya girdim de bunu keyfıye yaptırıyoruz eşim cok görmek istedigi için o daha iyi görsün diye beklesemmi dedim .zaten zor dayanıyorum.kendi dr pahalıyua çekiyor ben başka hastanede buldum oraya gidicem
he o zmn 25. haftada git derim çünkü pelinin kızı maşallah kocaman bnde 23 de gittim ama o kdr gelişmemişti daha 25 de daha net görüntüler sanırım öyle deilmi pelin bnm profilde var resim bak istersen
baktım ama göremedım arkdaşlıgımı kabul edersen görebilirim galiba
kızlar benim doktorum 29 ve 30 haftada tekrar ayrıntılı usg istiyor çünkü bu haftalarda böbrek de bir problem varsa daha iyi tesbit ediliyormuş
günaydın.. dicem ama kimse yokki :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?