Günaydın güzel hamişlerrrrrr kaydirigubbakcemile3 Annem geldiği için nete giremiyorum sizleri özledim. Arada okudum geçmişi herşey yolunda sanırım hepimizdeBen göbişim çok çıkmadı sanıyordum ama annem görünce şok oldu. Meğer büyümüş kerata. Bu arada bebişimin cicileri alındı fotoğraflarını ekleyeceğim en kısa zamanda. Odasını sipariş ettik,hastane çıkışları alındı. Allah giydirmeyi nasip etsin. Bu arada cicilerini şimdi değil de doğumdan önce yıkamak gerek dimi, şimdi yıkarsam yine kirlenir nasıl olsa.
Kızlar 3 ayımız kaldı, dua edelim de doğum bayrama denk gelmesin, doktor falan nasıl buluruz :1shok:
günaydın kızlar
günaydın.. dicem ama kimse yokki :ecrin_bebek:
günaydınnn topiğin en güzel en fedekar analarıııı.
hepinizi kucaklıyorummmmmmmm opuyorumnanaktan
nasılsın bahara.s.
ebrucum, baharcım, arzucum günaydın anacıııııııımmmmmmmm
günaydın bilgeeeee hoş geldin.. :1hug:
günaydınnn anacımmmebrucum, baharcım, arzucum günaydın anacıııııııımmmmmmmm
günaydın canım ekle aldıklarınıda görelim bizde. Hemen yıkama bance doğuma yakı yıkar ütüler yerleştirirsin dolabına tekrar kirlenmesinler.
günaydın bahaaaar çok enerjik gördüm seni bugün iyice dinlenmişsin anlaşılan
bizde burdayız canım :dilcikar:
günaydınnnnnnn pelinnnnngunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bilgecim senin hormonlarda bir değişiklik yokmu yawww. bence gayet normal böyle şeyler. hamileyiz şekerimmm olcak o kadar
günaydınnnnnnn pelinnnnn
olmaz olur mu hayatım kendimle de dalga geçiyordum işte yerimseniben eşim artık takip edemiyor ne zaman neye alındım da ağlıyorum anlaması mümkün değil laelaelaelaelae
pelin günaydın canım... kızına bakıyordum maşallahabla mina olmuş o yaaaa allah her birimize ve tüm isteyenlere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
ebrucum, baharcım, arzucum günaydın anacıııııııımmmmmmmm
Günaydın herkese.
Bilge ben senin tickerinden bir şey anlamadım yav. Bu 22.9 weeks ne ola ki?
ben kahvaltı edeyım ve ortalıgı toplayayım gelırım
hadi kolay gelsın banada sizede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?