2009 Aralık Anneleri

günaydın canım ekle aldıklarınıda görelim bizde. Hemen yıkama bance doğuma yakı yıkar ütüler yerleştirirsin dolabına tekrar kirlenmesinler.

günaydın kızlar

günaydıııın

günaydın.. dicem ama kimse yokki :ecrin_bebek:

geldik arzucum günaydın

günaydınnn topiğin en güzel en fedekar analarıııı.
hepinizi kucaklıyorummmmmmmm opuyorumnanaktan

günaydın bahaaaar çok enerjik gördüm seni bugün iyice dinlenmişsin anlaşılan

ebrucum, baharcım, arzucum günaydın anacıııııııımmmmmmmm
günaydınnn anacımmm

ayy valla öznur saatlerce uyumak ii geldi :))) kendime geldimm. gülerek uyandım sabah :))) uykusuzluk beni dün mahvetti

bilgecim senin hormonlarda bir değişiklik yokmu yawww. bence gayet normal böyle şeyler. hamileyiz şekerimmm olcak o kadar

olmaz olur mu hayatım kendimle de dalga geçiyordum işte yerimseniben eşim artık takip edemiyor ne zaman neye alındım da ağlıyorum anlaması mümkün değil laelaelaelaelae

pelin günaydın canım... kızına bakıyordum maşallah abla mina olmuş o yaaaa allah her birimize ve tüm isteyenlere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

günaydınnnnnnn pelinnnnn

gunaydın baharcıgım

gunaydın cnm amınnn hepimize inşallah

ben hep duygusal ve çok hassastım zaten o yüzden şuanda aşırılı hassaslık varmı ayırt edemiyorum.. zaten yaşadıklarım malum, hamilelik bişey getirdimi ben hiç anlayamadım..

Günaydın herkese.
Bilge ben senin tickerinden bir şey anlamadım yav. Bu 22.9 weeks ne ola ki?

hayatım drlar gibi hesaplıyor... ondalık sistemle... birkaç saat sonra zaten 23e dönecek takma kafana yerimseniben bugün 23. haftayı bitirip 24'ü doldurmaya başlıyoruz da teyzesi kaydirigubbakcemile3

7 günü ondalık sisteme bölüyorlar ve ona göre hesaplıyorlar, benim dr da öyle 23,4 diyor mesela oysa ki o gün (atıyorum tam hangi güne denk geldiğini bilmiyorum çünkü) 23 hafta 3 gün oluyor bizim bildiğimiz hesapla... karışık işte ama 4 günde bir bebek puzzle'a bir parça ekleniyor bu tickerda onun için bunu tutuyorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…