2009 Aralık Anneleri

Hemen ozet geceyim ben . Pelin ve Meral gecmistir ama gecmisi okuyamadim . Ayrica ikisine ayrica tesekkurler arayip moral verdiler sagolsunlar .
Pazartesi anneme gidince hadi dedim orda da bi doktora gozukeyim . Dogan Hastanesi var orda Serdar bey diye bir doktor . Acaip tatli bir insandi. Lekelenmeleri , vajiniti hastanede yatmami filan anlattim ona. Hemen vajinal muayene yapti . Hic bir sekilde V gibi bisey yok rahimde dedi. Erken dogum riski asla gormuyorum su an icin dedi. Seker yuklemesi oldum 147 cikti. Diyet verdi . Biraz fazla kilo almisin dedi 10 kilo aldim.Dikkat et filan dedi. Velhasiiiil durumlar boyle . Gercekten icim rahatladi.

burnumuzda tüttünüz ana-kız ikiniz de :sinifsinif: :1hug:

:) sengözlerimebaksanab Guzzzeeel

günaydın burcu hoşgeldin cnmm. geçmiş olsun tatlım

Cok tesekkur ederim canim :)

Geldim valla biraz bakinip tetenoza gidicem :)

günaydın meralcim. biz iyiyiz sen nasılsın. pelinin yavrusunu gördün mü resimlerini. bizimle aynı tarihte ya meral bizimkiler de bukadar olmuşlardır çok güzel yaa.

görmemmi hiç içimin yağları erdi
bizim kızlarda bu kadar evet baharcım
düşüncesi hayali bile çok güzel
rabbim yavrularmızı kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah
heyecanımız gün geçtikçe kat kat artıyor.:kedi:

hoşgeldinnn lülülülülülü

V'yi bi tarafından uyduran sevgili doktor yaşıyor mu peki dünür??? :mymeka:
ama ben sana dedim di mi? benim doktorum böyle şeyler olur 9 ay lekelenmesi olup cillop gibi bebeği olabilir kadınların demişti dedim di miiiiiiii lmaz: üzüldüğünle kaldın işte bundan sonra öbür doktora gitme dünür bak başta bebişle kendin olmak üzere hepimizi üzüyo o adi adam kötükedihüso

bak bak dünürlere özlem gideriyorlar

elemterefişşşşşşşş kem gözlere şişşşşşşş
:roflol: :roflol: :roflol:

canım benim hoşgeldin çook geçmiş olsun şu doktorlar iyi güzelde niye bizi sıkıntıya sokuyorlar anlamıyorum açıkçası ben medicana'nın çok para peşinde koşan bi hastane olduğunu düşünüyorum yaşadığım tecrübelerdende. İkinci bir doktora gitmekle çok iyi etmişsin inşallah sorun olmaz birdaha..

burcu hoşgeldin ne güzel seni görmek, meğer burdaki herkese tek tek alışmışım ayrı ayrı.. iyisindir inşallah.. bak herkes seni özlemiş.. özellikle de dünürün opuyorumnanaktan

burcu sana o yanlış teşhisi koyan doktorla konuştun mu peki

Bugun gidicem o hastaneye de dosyami alcam . Normalde ilk 3 ayda lekelenme olunca dusuk belirtisiymis ve yatiririz dedi doktor ama senin gibi 6 ayda filan olunca bakariz vajinada acilma kisalma yoksa sorun yoktur ama sana o kadar cok abartmislar ki dedi seni tedirgin etmisler. Gercekten de oyle son 2 gun o erken dogum riskin var filan dedikten sonra cidden gerildim . Bazen dedi lekelenmeler oluyor . Bu surekli degilse acilma kisalma yoksa anneyi tedirgin etmemek lazim dedi. Acikcasi biraz seni yolmuslar dedi :)

İlerde bebek odası yapmayı düşündüğümüz odayı onunla boyatırım o zaman bugün onu da bir sorayım bakalım.

Günaydın herkese..ya gece mide bulantılarım oluyor nedense zaten bir türlü rahat uyuyamıyorum birde bu çıktı.sabah sabahta daha önce uyarmama rağmen ev sahibinin çocukları tepemde at koşturdu erkenden kalktım.üstüne vitamin ilacımı alamadım az daha yediklerimide çıkarıyordum.ya benim gibi o kocaman hapı yutamayan varmı.bende zaten ilaç içme fobisi var o hapı içemiyorum ya..offf kötü başladım güne iyi biter inş.

Aynen ben de 9 kilo aldım ve şeker yüklemesi 145 çıkmıştı. Doktor bu kiloya bu beklenen bir sonuçtu zaten dedi. Sonra iki üç gün dikkat ettim biraz ve 100'lük normal çıktı.

Dunurcum sorma son 2 gun oldu artik hareketlerini hissetmiyordum en cok ondan korktum . Doktora soyledim sana trip atiyo dedi boyle yuzustu yatmis ellerinle de yuzunu kapamisti Eylul .

Maalesef bende boyle tecrubenmis oldum Oznur. Parasi bi yana cidden 2 gun oldu cok gergindim . Yazik ama

burcu hoşgeldin ne güzel seni görmek, meğer burdaki herkese tek tek alışmışım ayrı ayrı.. iyisindir inşallah.. bak herkes seni özlemiş.. özellikle de dünürün opuyorumnanaktan
Cok tesekkur ederim :)

ben o sevgili doktorun 7 hatta 17 sülalesine selam ve saygı sunuyorum efenim huzurlarınızda :mymeka:
bunların da yemini var di mi Çok üzgünüm çoook

öylelerdir gelinim de dünürüm de güzeldirler şakkıdı :jeyyar:

Şeniz Nie aramadin sen bakiiim beni dunur

Aynen ben de 9 kilo aldım ve şeker yüklemesi 145 çıkmıştı. Doktor bu kiloya bu beklenen bir sonuçtu zaten dedi. Sonra iki üç gün dikkat ettim biraz ve 100'lük normal çıktı.

Ama 100 luk simdilik istemiyorum gerek yok ama dikkat et biraz dedi :)

ben o sevgili doktorun 7 hatta 17 sülalesine selam ve saygı sunuyorum efenim huzurlarınızda :mymeka:
bunların da yemini var di mi Çok üzgünüm çoook

Var dunur var maalesef hemde. Bosu bosuna insani koyduklari duruma bak . Basindan beri hastaneye yatmalar , bir suru testler yaptirdim . Zaten Serdar bey testleri bi gordu bunlar ne dedi adam once yapilan testlerim dedim. Ailenizde hasta filan mi ne bilim akraba evliligi mi dedi yok dedim standart testlerim bunlar. Heyt masallah ya filan dedi adam :) Benim hemen hemen her ay tam kan sayimlarim idrar testlerim akinti kulturlerim oluyordu .

Aman istemediği iyi olmuş. Ben yaptırdım 3 saatten fazla otur otur kafayı yiyecektim sıkıntıdan. O şeyi içmesi de ayrı bir çile. Sonuçta çokta yüksek değilmiş. Ben demin yanlış yazmışım yahu kafa yerinde değil ki benimkisi 165 çıkmıştı seninki zaten sınır değerdeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…