bakın bakalım yukledım
bakın bakalım yukledım
eveeeeeeeet göbek geliyor göbeeeeeeek
bahar senin göbek nerde bakayım
İiyiyim cok sukur . Bugun eve geldim . Tetenoza filan gidicem simdi :)
Günaydın herkese..ya gece mide bulantılarım oluyor nedense zaten bir türlü rahat uyuyamıyorum birde bu çıktı.sabah sabahta daha önce uyarmama rağmen ev sahibinin çocukları tepemde at koşturdu erkenden kalktım.üstüne vitamin ilacımı alamadım az daha yediklerimide çıkarıyordum.ya benim gibi o kocaman hapı yutamayan varmı.bende zaten ilaç içme fobisi var o hapı içemiyorum ya..offf kötü başladım güne iyi biter inş.
hazırmısınız göbiş resmi yukluyorum :)
kızımın resımlerine bak burcu dun 4 boyutluya girdik
tamam tamam benim için farketmez nasıl olsa cumartesi görücemkucağımda duruyo valla resmen :)))))))) ya tamam valla ev evlikten çıkmış durumda meral biliyosun söz yaa koyucam :kedi:
ayy cnm sorma bnm hep içimden geçio bayramda doğurcam galiba bi de kız çoçuğu erken olur diyorlar bi arkadaışım doğum yaptı yeni 27 gün erken geldi kızı normal doğum yaptı bayrama denk gelirsek biraz zorlanırız gibi geliyo banada Allah yardımcımız olsun :teselli:Günaydın güzel hamişlerrrrrr kaydirigubbakcemile3 Annem geldiği için nete giremiyorum sizleri özledim. Arada okudum geçmişi herşey yolunda sanırım hepimizdeBen göbişim çok çıkmadı sanıyordum ama annem görünce şok oldu. Meğer büyümüş kerata. Bu arada bebişimin cicileri alındı fotoğraflarını ekleyeceğim en kısa zamanda. Odasını sipariş ettik,hastane çıkışları alındı. Allah giydirmeyi nasip etsin. Bu arada cicilerini şimdi değil de doğumdan önce yıkamak gerek dimi, şimdi yıkarsam yine kirlenir nasıl olsa.
Kızlar 3 ayımız kaldı, dua edelim de doğum bayrama denk gelmesin, doktor falan nasıl buluruz :1shok:
cnm sen bırak adam boyasın balkonda otıur jeyfine bak aç camları ceryan yapsın bir güzelde havalansın ev elinden geldiği kadar koklamaGünaydın canım hoşbulduk.
Arkadaşlar bir şey soracağım size. Hamileyken evine boya yaptıran oldu mu. Bizim eve yarın boyacı geliyor. Bebiş gelmeden hallolsun dedim bu iş. Ama arkadaşım beni korkuttu boya kokusunun çok zararlı olduğunu ve bu süreçte evde bulunmamam gerektiğini falan söyledi. Benden başka duracak kimse de yok ki adamın başında. Ben anahtar falan bırakıpta adama çıkamam ki. Ne olacak şimdi ne kadar zamanda gider bu boya kokusu?
cnm nasıl oldun ahh bu doktorlar yokmu insanı fıtık ederler neyse cnm sevndim herşeyn yolunda gtmesnine :))Herkeslere Gunaydinlar. Bugun eve ugradim bakayim dedim sizlere :)
140 sınır sanırım çok da yüksek deil bnde 11 eylülde yaptırcam randevu verdiler o güne diyetle düşüyomş cnm ztn sınırdaymş :1hug:Hemen ozet geceyim ben . Pelin ve Meral gecmistir ama gecmisi okuyamadim . Ayrica ikisine ayrica tesekkurler arayip moral verdiler sagolsunlar .
Pazartesi anneme gidince hadi dedim orda da bi doktora gozukeyim . Dogan Hastanesi var orda Serdar bey diye bir doktor . Acaip tatli bir insandi. Lekelenmeleri , vajiniti hastanede yatmami filan anlattim ona. Hemen vajinal muayene yapti . Hic bir sekilde V gibi bisey yok rahimde dedi. Erken dogum riski asla gormuyorum su an icin dedi. Seker yuklemesi oldum 147 cikti. Diyet verdi . Biraz fazla kilo almisin dedi 10 kilo aldim.Dikkat et filan dedi. Velhasiiiil durumlar boyle . Gercekten icim rahatladi.
kimin göbeğini :1shok:yerim senin göbeğini şeker şey seni kaydirigubbakcemile3
dünüüüür geldin bi de sesini duyduk ya benimki kudurdu içerde :roflol:
dünüüüür geldin bi de sesini duyduk ya benimki kudurdu içerde :roflol:
yerim senin göbeğini şeker şey seni kaydirigubbakcemile3
benimki de seninkinden çok çok az küçük alkisalkisalkis
Super valla :) Benimki seninkinden az biraz buyuk :)
kızın abla olmuş annesi bizimkilerin elinden tutup parka götürcek kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
Simdi onlara bakiyordum bende . Masaalah Pelin ya :) Allah hayirlisinla guzel dogumlar gostersin bize. Sen o gun sezeryan gunu filan diyince aha dedim cidden yaklasti bzim dogumlar ya
günaydın kızlar herkeslere geçmişi okudum maşallahınız var yne oku oku tersim döndü a.s.
ayy cnm sorma bnm hep içimden geçio bayramda doğurcam galiba bi de kız çoçuğu erken olur diyorlar bi arkadaışım doğum yaptı yeni 27 gün erken geldi kızı normal doğum yaptı bayrama denk gelirsek biraz zorlanırız gibi geliyo banada Allah yardımcımız olsun :teselli:
cnm sen bırak adam boyasın balkonda otıur jeyfine bak aç camları ceryan yapsın bir güzelde havalansın ev elinden geldiği kadar koklama
cnm nasıl oldun ahh bu doktorlar yokmu insanı fıtık ederler neyse cnm sevndim herşeyn yolunda gtmesnine :))
140 sınır sanırım çok da yüksek deil bnde 11 eylülde yaptırcam randevu verdiler o güne diyetle düşüyomş cnm ztn sınırdaymş :1hug:
kimin göbeğini :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?