2009 Aralık Anneleri

hah buldum :kedi:
geçmiş olsun... ilacı bir bıçakla ikiye bölüp iki kerede içmeyi denesene canım yerimseniben

kucağımda duruyo valla resmen :)))))))) ya tamam valla ev evlikten çıkmış durumda meral biliyosun söz yaa koyucam :kedi:
tamam tamam benim için farketmez nasıl olsa cumartesi görücem

kızımın resımlerine bak burcu dun 4 boyutluya girdik

pelincim kızına bayıldım cnm.
allahım nazarlardan saklasın minayı

bizimkilerde böyledir diye baharla yazıştık birsüre önce.

günaydın kızlar herkeslere geçmişi okudum maşallahınız var yne oku oku tersim döndü a.s.

ayy cnm sorma bnm hep içimden geçio bayramda doğurcam galiba bi de kız çoçuğu erken olur diyorlar bi arkadaışım doğum yaptı yeni 27 gün erken geldi kızı normal doğum yaptı bayrama denk gelirsek biraz zorlanırız gibi geliyo banada Allah yardımcımız olsun :teselli:
cnm sen bırak adam boyasın balkonda otıur jeyfine bak aç camları ceryan yapsın bir güzelde havalansın ev elinden geldiği kadar koklama

Herkeslere Gunaydinlar. Bugun eve ugradim bakayim dedim sizlere :)
cnm nasıl oldun ahh bu doktorlar yokmu insanı fıtık ederler neyse cnm sevndim herşeyn yolunda gtmesnine :))
140 sınır sanırım çok da yüksek deil bnde 11 eylülde yaptırcam randevu verdiler o güne diyetle düşüyomş cnm ztn sınırdaymş :1hug:
yerim senin göbeğini şeker şey seni kaydirigubbakcemile3
kimin göbeğini :1shok:

yerim senin göbeğini şeker şey seni kaydirigubbakcemile3

benimki de seninkinden çok çok az küçük alkisalkisalkis

Super valla :) Benimki seninkinden az biraz buyuk :)

kızın abla olmuş annesi bizimkilerin elinden tutup parka götürcek kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

teşekkur ederiz daha göbiş buyumesın ama bebiş buyusun dımı

Simdi onlara bakiyordum bende . Masaalah Pelin ya :) Allah hayirlisinla guzel dogumlar gostersin bize. Sen o gun sezeryan gunu filan diyince aha dedim cidden yaklasti bzim dogumlar ya

düşürdüm düşürmedim derken ciddi ciddi doğuruyoruz galiba kızlar yaaaaaa kaydirigubbakcemile3
bu arada geçen gün bir yerde okudum, doktoruma da sorucam galiba 24. haftadan sonra allah korusun bebeğin bir şekilde doğması gerekirse doğru bakımla yaşayabiliyorlarmış :1rolleyes: çoğunuz o haftayı geçtiniz benim de bir haftam kaldı fisfisfis

bayramda olsa bir yandan da ii aslında. ben şahsen kzıım doğar doğmaz hastaneye akın edip kucaktan kucağa dolaşsın istemiyorum çünkü onlar bizden daha yorgun oluyorlarmış. herkes de kurban telaşı olur yırtarız hehehe :))))

bak sende benım göbek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…