günaydın kızlar herkeslere geçmişi okudum maşallahınız var yne oku oku tersim döndü a.s.
kimin göbeğini :1shok:
teşekkur ederiz daha göbiş buyumesın ama bebiş buyusun dımı
Simdi onlara bakiyordum bende . Masaalah Pelin ya :) Allah hayirlisinla guzel dogumlar gostersin bize. Sen o gun sezeryan gunu filan diyince aha dedim cidden yaklasti bzim dogumlar ya
pelincim
göbüşte büyüyecek bebişte
ne kadar şanslı insanlarız
rabbime şükürler olsun bize bu güzel duyguları yaşattığı için.
allahım tüm isteyenlere bu duyguları yaşamayı nasip et:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 Hheheh super bisey oldu mu alo diyelim iste cossun bu sipalar icerde
ooooooo şimdiden hızlı çocuk umut hıııııııkaydirigubbakcemile3
düşürdüm düşürmedim derken ciddi ciddi doğuruyoruz galiba kızlar yaaaaaa kaydirigubbakcemile3
bu arada geçen gün bir yerde okudum, doktoruma da sorucam galiba 24. haftadan sonra allah korusun bebeğin bir şekilde doğması gerekirse doğru bakımla yaşayabiliyorlarmış :1rolleyes: çoğunuz o haftayı geçtiniz benim de bir haftam kaldı fisfisfis
bayramda olsa bir yandan da ii aslında. ben şahsen kzıım doğar doğmaz hastaneye akın edip kucaktan kucağa dolaşsın istemiyorum çünkü onlar bizden daha yorgun oluyorlarmış. herkes de kurban telaşı olur yırtarız hehehe :))))
pelincim
amın burcu
ay ewt şaka maka az kaldı 3 ay inşallah kolayca geçer hepimize
aminnn tatlımmm :Saruboceq:pelincim
inşallah cnmm yaa ama artık bebeklerimiz hızla büyücek taşırken zorlanıcaz sanırım ama herşeye değerleramın burcu
ay ewt şaka maka az kaldı 3 ay inşallah kolayca geçer hepimize
bayramlaşmaya gelirler bize değilmi arkadaşım kaydirigubbakcemile3
bir tanıdığımız 6,5 aylık doğum yaptı bilge. erken doğumda en iyi hastane ank. hacettepeymiş. çok araştırdılar. 9 ay bitene kadar orda kaldılar bebek şuan çok ii. kalıcı bir hasar da oluşmamış ama gene de anne baba için de çok zor.
maşallah minaya annesi
pelin ben göremiyom göbüş resmini:kedi:
tamam tamam benim için farketmez nasıl olsa cumartesi görücem
pelincim kızına bayıldım cnm.
allahım nazarlardan saklasın minayı
bizimkilerde böyledir diye baharla yazıştık birsüre önce.
O kadar da büyük değilmiş kız göbeğin. Ben yatakta dönemiyorum falan deyince böööyle kocaman bir şeyle karşılaşacağımı sanmıştım. Benimki de birazcık küçük seninkinden.
bilge bende korkuma tartılmıyorum cnm.kaydirigubbakcemile3 göbek kertmesi oldu bizimkiler kaydirigubbakcemile5
eeeeeee anasının oğlu işte şakkıdı ama tek yöne hızlı bizimki başkasına yapmıyor böyle şeyler şakkıdı
yapmasın tabi cnmyerimseniben
göbiş de büyüsün de bebiş yüzünden büyüsün artık ben daha kilo almak istemiyorum yaaa :sinifsinif: korkumdan 10 gündür tartılmadım :kedi: 1 eylülde kontrolüm var mecbur tartılıcam ve çok korkuyorummm
bir tanıdığımız 6,5 aylık doğum yaptı bilge. erken doğumda en iyi hastane ank. hacettepeymiş. çok araştırdılar. 9 ay bitene kadar orda kaldılar bebek şuan çok ii. kalıcı bir hasar da oluşmamış ama gene de anne baba için de çok zor.
meral valla dün gece düşündüm kızlarımız da arkdaş olurlar eğer biz kopmazsak kopmayalım tamam mıklava: onlar da kanka olurlar kaydirigubbakcemile3
sizi kızdırp gaza getireyım ben :)
daha görüşmedınız bıle
kızlarınızda netten kanka olurlar ancak lülülülülülü
meral valla dün gece düşündüm kızlarımız da arkdaş olurlar eğer biz kopmazsak kopmayalım tamam mıklava: onlar da kanka olurlar kaydirigubbakcemile3
sen öyle saaaaaaaaannnnnnn:umursamaz:sizi kızdırp gaza getireyım ben :)
daha görüşmedınız bıle
kızlarınızda netten kanka olurlar ancak lülülülülülü
haklısın tabi cnmya kızlar haksızmıyım ben mi abartıyorum. sonuçta anne yorgun bebek yorgun. hastane odası kalabalık. ne bilim düşündükçe daralıyorum. kızım benim kokumu alıcak bana ihtiyacı var en çok. vıcık vıck yapışmaları beni rahatsız eder gibi gliyor. daha sonra gelsin sevsinler işte. off bee nsıl bir insan oldum ben yaww.
eveeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttbuşuşuyoruz çatlayında patlayınnaniknanik:dilcikar:yok bu sefer kesinleşti cumartesi buluşucaz inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?