öznurcugum anlaşılan senın çok daha kuçuk bızden
hadi sıra sende yarında sen ekle görelım göbişi
olsunlar bahar valla çok sevinirim
bizde kopmayalım onlarda kopmasınlar (da oklava niye beeeeeeeeeeeee)
cumartesiyi iple çekiyorumŞeniz
ya kızlar haksızmıyım ben mi abartıyorum. sonuçta anne yorgun bebek yorgun. hastane odası kalabalık. ne bilim düşündükçe daralıyorum. kızım benim kokumu alıcak bana ihtiyacı var en çok. vıcık vıck yapışmaları beni rahatsız eder gibi gliyor. daha sonra gelsin sevsinler işte. off bee nsıl bir insan oldum ben yaww.
günaydıın kızlar ben bugün epey geç kaldım günaydın demek için..okudum biraz yazdıklarınızı pelin resim eklemişsin canım ama ben göremediiiim.
kımse sevmeyecek zaten bakacaklar sadece beege yenı dogmuş bebegı ne sevmesıymış bahar
ya kızlar haksızmıyım ben mi abartıyorum. sonuçta anne yorgun bebek yorgun. hastane odası kalabalık. ne bilim düşündükçe daralıyorum. kızım benim kokumu alıcak bana ihtiyacı var en çok. vıcık vıck yapışmaları beni rahatsız eder gibi gliyor. daha sonra gelsin sevsinler işte. off bee nsıl bir insan oldum ben yaww.
pelin gördüüüüüüüüüüüm kocamaan olmuş kız buuu :dance:
kızlar doğum çizginiz çıktımı ya hani şu göbekte çıkan göbek deliği hizasında dümdüz koyu renk bi çizgi
PELİNCİM; allah kucagına almayı nasip etsin bebişi görünce gözlerim doldu.Çok tatlı maşaallah allah nazardan saklasın...Ayrıca abartma göbişin baya küçük:) ben senden hafta olarak küçüğüm ama benimkine görsen korkarsın....
bilmiyorumki bana kocaman geliyo aslında çekerim akşam eklerim siz yorum yaparsınız artık kaydirigubbakcemile3
bende yatakta dönmekte çok zorluk çekiyorum.İnleye inleye dönüyorum valla benim ağrılarımda oluyo gece nedense gündüz pek hissetmiyorum sırta ve bel ağrısı dışında ama gece kasık ağrısı oluyo bende.
pelin gördüüüüüüüüüüüm kocamaan olmuş kız buuu :dance:
kızlar doğum çizginiz çıktımı ya hani şu göbekte çıkan göbek deliği hizasında dümdüz koyu renk bi çizgi
düşürdüm düşürmedim derken ciddi ciddi doğuruyoruz galiba kızlar yaaaaaa kaydirigubbakcemile3
bu arada geçen gün bir yerde okudum, doktoruma da sorucam galiba 24. haftadan sonra allah korusun bebeğin bir şekilde doğması gerekirse doğru bakımla yaşayabiliyorlarmış :1rolleyes: çoğunuz o haftayı geçtiniz benim de bir haftam kaldı fisfisfis
hayır pelin ben göremiyorum işte, :umursamaz: ben teklif ettim kabul edersen görürümarkadasım degilmisin herkesle arkadas olmuşum ben aslında bu resım davalarına :)
günaydıın kızlar ben bugün epey geç kaldım günaydın demek için..okudum biraz yazdıklarınızı pelin resim eklemişsin canım ama ben göremediiiim.
çok acıktım beeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?