2009 Aralık Anneleri

PELıNCıM; allah kucagına almayı nasip etsin bebişi görünce gözlerim doldu.Çok tatlı maşaallah allah nazardan saklasın...Ayrıca abartma göbişin baya küçük:) ben senden hafta olarak küçüğüm ama benimkine görsen korkarsın....

günaydıın kızlar ben bugün epey geç kaldım günaydın demek için..okudum biraz yazdıklarınızı pelin resim eklemişsin canım ama ben göremediiiim.

öznurcugum anlaşılan senın çok daha kuçuk bızden
hadi sıra sende yarında sen ekle görelım göbişi

bilmiyorumki bana kocaman geliyo aslında çekerim akşam eklerim siz yorum yaparsınız artık kaydirigubbakcemile3
bende yatakta dönmekte çok zorluk çekiyorum.İnleye inleye dönüyorum valla benim ağrılarımda oluyo gece nedense gündüz pek hissetmiyorum sırta ve bel ağrısı dışında ama gece kasık ağrısı oluyo bende.

pelin gördüüüüüüüüüüüm kocamaan olmuş kız buuu :dance:

kızlar doğum çizginiz çıktımı ya hani şu göbekte çıkan göbek deliği hizasında dümdüz koyu renk bi çizgi

kımse sevmeyecek zaten bakacaklar sadece beege yenı dogmuş bebegı ne sevmesıymış bahar

baharcım çok haklısın bir kere 40'ı çıkmamış bebek ziyaret edilmez bize öyle öğretmişlerdi çünkü yavru kuşlar mikroba çok açıklar :sinifsinif:
ama tabii sülale mecbur gelecek ve mıncıklayacak mafoldumben benim o durumlar için yengem devrede onu devriye ilan ettik ben bunalınca bir göz kırpıcam o herkesi kovalıcak klava: kimse ona ses de çıkaramaz ben de kimseyi kovmamış olucam böylece ben iyi polis o kötü polis kaydirigubbakcemile3 bence herkesin öyle birine ihtiyacı var, hastanede kolay benim sevgili kötü polisim yetersiz kaldığı noktada gidip hemşireye şikayet edicek kaydirigubbakcemile3
evde de yine yengem devreye giricek yorulduk diye odamıza kaçıcaz biz yavrucakla yerimseniben

Haklısın canım o heyecana insan bebeğiyle başbaşa kalmak ister ama ayyyyyyyyy nerdeeeeee biz<im insanlarımız kurban telaşı falan dinlemez gelirler bacım lmaz:

sagol cnm hepimizinkini inşallah
nolur ekle ve korkayım
şaka biryana ekleyınde moral olsun çok kilo aldım kendımı çok şişko hıssediyorum
ok kızım saglıklı olsun verilir kılolar ama çok şişko hissediyrm ne yalan söyleyeyım

bendede gece daha çok oluyor oznur yatınca çıkıyor acısı sanırım

ay ewt maşallahı var kızımın benım çıkmış ben göremıyroum annem ablam dedı göbek delıgımın altından itibaren varmışta ben göremedım göbekten :)

hadi hadi bahaaar ititraf et kıskanıyosun şimdiden kızınıııı.
ne yalan söyleyeyim bende düşünüyorum şimdiden bunu sırf bu yüzden sezeryan yapmak istemiyorum işte benden önce kimse kızımı kucağına almasın diye :kedi:

Bana erken dogum diyince yusuf yusuf oldugumdan cok arastirdim . 28.Haftadan sonra sorun olmuyormus. Kuvezde kaliyormus 1 -1.5 ay. Ama 28 haftadan once zor biraz . Allah hc birimize boyle seyler yasatmasin . Insallah zamaninda dogar bebisler.

çok acıktım beeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn

ben deeeeeeeeee cokacimcoook hepinizi bile yerim gibi geliyo
neyse gideyim de yemek yiyeyim en iyisi hadi herkese afiyet şeker ilik kemik olsun kızlar cokacimcoook su içmeyi de unutmayınnnnnn :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…