2009 Aralık Anneleri

günaydıın kızlar ben bugün epey geç kaldım günaydın demek için..okudum biraz yazdıklarınızı pelin resim eklemişsin canım ama ben göremediiiim.
selam canım
ŞenizŞenizŞeniz
:1hug::1hug::1hug:a.s.

çıkmazmı çıktı tabi

sen fena taktın buna ha lmaz: güzelim hep birlikte zayıflama grubu kurarız doğumdan sonra nolcak yerimseniben ayrıca da sen minayı emzirirken hamile kaldığın kilonun altına bile incen merak etmeeeeeeee kaydirigubbakcemile2

al benden de o kadar kaydirigubbakcemile5 her türlü bağ benimle olsun her türlü sıkıntıyı ben çekeyim sonra ben uyurken ilk tutan anane babane falan olsun yok yaaaaaaaaa lmaz:

Bana erken dogum diyince yusuf yusuf oldugumdan cok arastirdim . 28.Haftadan sonra sorun olmuyormus. Kuvezde kaliyormus 1 -1.5 ay. Ama 28 haftadan once zor biraz . Allah hc birimize boyle seyler yasatmasin . Insallah zamaninda dogar bebisler.

inşallah hayatım vaktinde saatinde sağlıkla gelsinler de hiç öğrenmeyelim ne zaman ne olur nasıl olur :Saruboceq:

ben deeeeeeeeee cokacimcoook hepinizi bile yerim gibi geliyo
neyse gideyim de yemek yiyeyim en iyisi hadi herkese afiyet şeker ilik kemik olsun kızlar cokacimcoook su içmeyi de unutmayınnnnnn :içelim:

hadi bende yavaş yavaş yemeğe çıkayım valla dayanamıycam
bilge gibi hepinizi bile yeriiiiiimmmmmmmmmmmmm:kedi:
hadi herkeze bal olsun yarasın yavrularımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacokacimcoook

bende buldum öyle birini. bizde söyledik dediğin gibi biz melek rolünde olucaz :)))

Bana erken dogum diyince yusuf yusuf oldugumdan cok arastirdim . 28.Haftadan sonra sorun olmuyormus. Kuvezde kaliyormus 1 -1.5 ay. Ama 28 haftadan once zor biraz . Allah hc birimize boyle seyler yasatmasin . Insallah zamaninda dogar bebisler.

Burada prematüre bebeklerin topiğini okuyorum da ben de zannediyordum ki 28.haftadan sonra doğar güzel güzel de yaşar. Sonuçta küvez var teknoloji çok ilerledi falan ama pek öyle değilmiş. Allah korusun hepimizin bebişini inşallah. Zamanında kucağımıza alabilmeyi nasip etsin. Prematüre bebek anne ve babalarına da sabır bebeklerine sağlık versin inşallah.

amın inşallah
ablamın bebişi 10 gun kaldıda Allah yasatmasın eve dönmek orda bırakıp çok zor

canıııım yaaa. maşallah bebeğinede sanada.. çok tatlı çıkmıış Allah nazardan korusun. ayrıca karnın hiçte öyle abartılcak kadar büyük değil ve bence çokta kilo almamışsın.

Yaa arkadaşlar ben geçen hafta 76.1 geliyordum şimdi tartıldım 75.7 geldi. Kilo alıyorum diye korkarken kilo vermişim sanırım. Ama kilo vermekte iyi değil ki. Birkaç gün dikkat ettim böyle oldu. Dikkat ettim dediysem diyet falan da yapmadım yani. Tatlı ve aburcuburu kestim. Nasıl kuracağız dengeyi anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…