2009 Aralık Anneleri

göbekler büyüyor gögüsler genişliyor tam anne havasındayız..biz hastanede sezaryandan sonra bebeği tutup anneyı emmesını sağlarken bebek bi emerdı cuk cuk cuk biz bile iştaha gelirdik..

burcu tıckera bak safak 100 olmuş :)

yarından itibaren artık iki haneli olacaksınııııııızzzzzzzz amaaaannıııııınnn delikafadulden

bende buldum öyle birini. bizde söyledik dediğin gibi biz melek rolünde olucaz :)))

eee napalım güzelim her şey bebişlerin sağlığı için

bende kardeşimin 5 yaşındaki oğlunu örgütleyeyeim dur sen:jeyyar:

kızım beş yaşındaki çocuğu kim dinler adam gibi bir bekçi bul kendine kaydirigubbakcemile3

yavrucum arada alt ucu 400 gram var... şişkinlik farkı bile olabilir o kadarcık şey a.s

ya iyi özeniyorlar da çoluk çocuk doluşup vıyak vıyak odanın içinde gürültü etmemeyi de düşünsünler o zaman... zaten efendi gibi gelip çocuğu riske atmayacak, bizim dinlenmemize mani olmayacak insana kimsenin lafı yok ki... ziyaretin makbulü kısa olanıdır diyorum şahsen şakkıdı
ve de amin tabii ki allah sevdiklerimizden ve sevenlerimizden ayırmasın yokluklarını göstermesin :Saruboceq:

valla göbek çizgisi bende de varmış ama ben de göremiyorum şahsen :kedi: aynada baktım çok belli belirsiz sanki fisfisfis gerçi olup olmaması hiçbir şeyi değiştirmiyormuş onun için tıssssss yani kaydirigubbakcemile3

göğüsler pamela anderson kıvamında oldu valla daha da büyürse ağzıma girecekler korkarım :roflol:

Tünaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ben yatmaya devam ediyorum çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor
Dün 7.ayıma girdim

allah sonuna kadar öyle yolunda götürsün yağmurcum

Kizlar ben cikiyorum yavastan . Aksamustu gorusruuz .

canım hadi görüşürüz kendine de gelinime de dikkat et :1hug:

merhaba arkadaslar bende aralık annesi adaylarındanım inşalh.ama ilk kez yazıyorum buradan.herkese selamlar

hoşgeldin vereliniortak ama anlat kaçıncı haftandasın bebişinin cinsiyeti nedir kaçıncı çocuğun vs vs vs sengözlerimebaksanab

inşallah emerler nevıncıgım ya
nasılsın buarada eşin nasıl alıştımı rahat mı

bende iyiyim eşimde adapte oldu dogum stresı var sadece bende terzı kendı sökügünü dikemezmiş ya benlık..emerler ,insallah azımlı olmak ve dut suyu içmekle sütlerımız artırırz..

bende iyiyim eşimde adapte oldu dogum stresı var sadece bende terzı kendı sökügünü dikemezmiş ya benlık..emerler ,insallah azımlı olmak ve dut suyu içmekle sütlerımız artırırz..

dut suyunun fazlası ishal yapar diye kalmış aklımda fisfisfis
allah kavuştursun bu arada hem bebişine hem eşine

çoook teşekkür ederim arkadaslar .23 +4 günlüğüm kızım olcak insalh. ilk cocuugum ve coook heyecanlıyom bide bişey sorcam arkadaslar yaaa ben oruc tutuyorum kendimi cok iyi hissedorum ama yinede cok tedirginim devam edip etmeme konusunda siz ne dersiniz?

hadi yaaaaa
benim göğüsler şiştii, uçları koyulaştı, göbek çizgimde epeydir var
valla doğuma yakın filan olmadı bende epeydir böyle

acaba olmayanlarda neden yok:umursamaz: bende neden var:uhm:

Tünaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ben yatmaya devam ediyorum çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor
Dün 7.ayıma girdim
maşallah canım dikkat et kendine
bizim içinde dinlen ne ouuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr:1hug:

Kizlar ben cikiyorum yavastan . Aksamustu gorusruuz .
hadi bakalım geçmiş olsun şimdiden
yorma kendini dikkat et burcucum

selam canıııııııııım
ah uykular ah valla yatacak yer bulsam hemen kıvrılkıcam bendeyerimseniben
çizgiler ve koyulaşmalar bendede epeydir var canım

göbekler büyüyor gögüsler genişliyor tam anne havasındayız..biz hastanede sezaryandan sonra bebeği tutup anneyı emmesını sağlarken bebek bi emerdı cuk cuk cuk biz bile iştaha gelirdik..
selam canım

merhaba arkadaslar bende aralık annesi adaylarındanım inşalh.ama ilk kez yazıyorum buradan.herkese selamlar

hoşgeldin aramıza eeeeeeeeeeeeeeee anlat bakalım sende durumlar nedir?
kaç haftalık hamilesin?

ben bişey dememeye söz vermiştim kendıme sözu diger arkadaslara bırakıyorum
oruç konusunda.kaç kılo aldın basından beri :)

ya kızlar size bir şey sorucam 26 haftalık nasıl 7.ay oluyor ya kafayı yiycem.... dogum 40 hafta degilmi yaaaaaaa 26 hafta yadi aysa 40 hafta kaç ay oluyor........

al biri daha
kızım yazık günah o çocuğa
kendini değil onu düşün önce
kıyamam yaaaa gelişme dönemimde onu aç bırakıyorsun yazık yaaaaaalmaz:

aynen mediha arkadasım senin sorun epeydir kafamı kurcalıyo.bu arada su ana kadar 7-8 kilo aldm cok gibi gelyo bana .doktor her seyi yasakladı tatlı,ekmek cikolata.sizcede cokmu.

benim göğüsler şiştii, uçları koyulaştı, göbek çizgimde epeydir var
valla doğuma yakın filan olmadı bende epeydir böyle

acaba olmayanlarda neden yok:umursamaz: bende neden var:uhm:

tümüyle bünyeymiş hiç farketmez yazıyor her yerde yerimseniben

pelin gibi ben de yeminliyim 1 kez konuşucam dedim onu da söyledim bitti arkadaşım ama geçmişten mesajı bulabilirsin veya linkini verebilirim :umursamaz:

ben bişey dememeye söz vermiştim kendıme sözu diger arkadaslara bırakıyorum
oruç konusunda.kaç kılo aldın basından beri :)

yürü be pelin kim tutarrrrrrrr alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…