göbekler büyüyor gögüsler genişliyor tam anne havasındayız..biz hastanede sezaryandan sonra bebeği tutup anneyı emmesını sağlarken bebek bi emerdı cuk cuk cuk biz bile iştaha gelirdik..
burcu tıckera bak safak 100 olmuş :)
bende buldum öyle birini. bizde söyledik dediğin gibi biz melek rolünde olucaz :)))
bende kardeşimin 5 yaşındaki oğlunu örgütleyeyeim dur sen:jeyyar:
Yaa arkadaşlar ben geçen hafta 76.1 geliyordum şimdi tartıldım 75.7 geldi. Kilo alıyorum diye korkarken kilo vermişim sanırım. Ama kilo vermekte iyi değil ki. Birkaç gün dikkat ettim böyle oldu. Dikkat ettim dediysem diyet falan da yapmadım yani. Tatlı ve aburcuburu kestim. Nasıl kuracağız dengeyi anlamadım.
ayy allah sizi ne güldüm sabah sabah hormonlar devrede hanımlar unutmayınn ki o insanlar sizlerin sevdikleri aileniz en az sizin kadar onlarfda bebeğin yolunu gözlüyor özeniyorlar torun yeğen sahibi olcaklar zemuszemus hem unutmayınki insanlar sevdiklerine giderler sizi sevmeseler gelirlermi yanınıza yada zorla alıp severlermi bebeklerinizi :kedi: tabiki gelicekler bakacaklar şapur şupur öpmelerine bnde karşıyım ama gelmedlerine deil doğrusu düşünsenize tek başınıza hastanede yatıosunuz bir bardak su vereninizi bırakın sende burdamısın diyen biri bile yok ne kdar kötü dimi Allah sevdiklerimizi dostlarımız eksik etmesin yanımızdan :1hug::asigim:
doğuma yakın çıkarmış bnde çıkmadı hala ondan sonrada göbek deliği dışarı doğru pörtlüyoo:dance: çok komik bişy oluyo :teytey:
sonra göğüs uçları koyulaış büyüyoo :1shok: böle kocaman :bbo:
ee bi de çatlıyoruz
bnde hala bnların hiç biri olmadı bakalım ne zaman olacak a.s
Tünaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ben yatmaya devam ediyorum çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor
Dün 7.ayıma girdim
Kizlar ben cikiyorum yavastan . Aksamustu gorusruuz .
merhaba arkadaslar bende aralık annesi adaylarındanım inşalh.ama ilk kez yazıyorum buradan.herkese selamlar
inşallah emerler nevıncıgım ya
nasılsın buarada eşin nasıl alıştımı rahat mı
merhaba arkadaslar bende aralık annesi adaylarındanım inşalh.ama ilk kez yazıyorum buradan.herkese selamlar
a.s. hoşgeldin hayırlı olsun bebişin
bende iyiyim eşimde adapte oldu dogum stresı var sadece bende terzı kendı sökügünü dikemezmiş ya benlık..emerler ,insallah azımlı olmak ve dut suyu içmekle sütlerımız artırırz..
pelincim "kaç kilo aldın" sorusunu sana bırakmıştım tatlım ben yerimseniben sırnaşık şey
hadi yaaaaadoğuma yakın çıkarmış bnde çıkmadı hala ondan sonrada göbek deliği dışarı doğru pörtlüyoo:dance: çok komik bişy oluyo :teytey:
sonra göğüs uçları koyulaış büyüyoo :1shok: böle kocaman :bbo:
ee bi de çatlıyoruz
bnde hala bnların hiç biri olmadı bakalım ne zaman olacak a.s
maşallah canım dikkat et kendineTünaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ben yatmaya devam ediyorum çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor
Dün 7.ayıma girdim
hadi bakalım geçmiş olsun şimdidenKizlar ben cikiyorum yavastan . Aksamustu gorusruuz .
selam canıııııııııımSelam arkadaşlarr umarım iyisinizdir.ben iyiyim çok şükür.Ama hep uykuluyum yaa kaç gündür uyuyamıyordum dün gece iyi uyudum hem de zor kalktım şimdi yine uykum varr:bbo:
Pelincim göbüşünü gördüm hiç de öyle çok değil bence.Benim de ondan pek farkım yokki.Fotodan daha küçük çıkmıştı eşim bile fotoyu görünce normalde daaha büyük dedi.,
Göbek çizgisi ve göğüs koyulaşması doğuma yakın mı olur muşş:1shok: Bende çoktaan var çizgi çok koyu değil ama göğüsler çok şişti ve koyulaştı çoktaan.Zaten benim göğüsler önden gidiyor yaa birde süt dolunca ne olacak bilmiyorumfisfisfis
selam canımgöbekler büyüyor gögüsler genişliyor tam anne havasındayız..biz hastanede sezaryandan sonra bebeği tutup anneyı emmesını sağlarken bebek bi emerdı cuk cuk cuk biz bile iştaha gelirdik..
çoook teşekkür ederim arkadaslar .23 +4 günlüğüm kızım olcak insalh. ilk cocuugum ve coook heyecanlıyom bide bişey sorcam arkadaslar yaaa ben oruc tutuyorum kendimi cok iyi hissedorum ama yinede cok tedirginim devam edip etmeme konusunda siz ne dersiniz?
sana yemınle zor tuttum yazmamak için
dedim şimdi kızlar gulecek bana yazmayayım :)
çoook teşekkür ederim arkadaslar .23 +4 günlüğüm kızım olcak insalh. ilk cocuugum ve coook heyecanlıyom bide bişey sorcam arkadaslar yaaa ben oruc tutuyorum kendimi cok iyi hissedorum ama yinede cok tedirginim devam edip etmeme konusunda siz ne dersiniz?
ya kızlar size bir şey sorucam 26 haftalık nasıl 7.ay oluyor ya kafayı yiycem.... dogum 40 hafta degilmi yaaaaaaa 26 hafta yadi aysa 40 hafta kaç ay oluyor........
ya kızlar size bir şey sorucam 26 haftalık nasıl 7.ay oluyor ya kafayı yiycem.... dogum 40 hafta degilmi yaaaaaaa 26 hafta yadi aysa 40 hafta kaç ay oluyor........
benim göğüsler şiştii, uçları koyulaştı, göbek çizgimde epeydir var
valla doğuma yakın filan olmadı bende epeydir böyle
acaba olmayanlarda neden yok:umursamaz: bende neden var:uhm:
çoook teşekkür ederim arkadaslar .23 +4 günlüğüm kızım olcak insalh. ilk cocuugum ve coook heyecanlıyom bide bişey sorcam arkadaslar yaaa ben oruc tutuyorum kendimi cok iyi hissedorum ama yinede cok tedirginim devam edip
etmeme konusunda siz ne dersiniz?
ben bişey dememeye söz vermiştim kendıme sözu diger arkadaslara bırakıyorum
oruç konusunda.kaç kılo aldın basından beri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?