Haklısın canım o heyecana insan bebeğiyle başbaşa kalmak ister ama ayyyyyyyyy nerdeeeeee biz<im insanlarımız kurban telaşı falan dinlemez gelirler bacımlmaz:
kımse sevmeyecek zaten bakacaklar sadece beege yenı dogmuş bebegı ne sevmesıymış bahar
tamam anladım ben yalnız sadece ben değilmişim böyle düşünen. sevindim şimdi :)))
ayy allah sizi ne güldüm sabah sabah hormonlar devrede hanımlar unutmayınn ki o insanlar sizlerin sevdikleri aileniz en az sizin kadar onlarfda bebeğin yolunu gözlüyor özeniyorlar torun yeğen sahibi olcaklar zemuszemus hem unutmayınki insanlar sevdiklerine giderler sizi sevmeseler gelirlermi yanınıza yada zorla alıp severlermi bebeklerinizi :kedi: tabiki gelicekler bakacaklar şapur şupur öpmelerine bnde karşıyım ama gelmedlerine deil doğrusu düşünsenize tek başınıza hastanede yatıosunuz bir bardak su vereninizi bırakın sende burdamısın diyen biri bile yok ne kdar kötü dimi Allah sevdiklerimizi dostlarımız eksik etmesin yanımızdan :1hug::asigim:baharcım çok haklısın bir kere 40'ı çıkmamış bebek ziyaret edilmez bize öyle öğretmişlerdi çünkü yavru kuşlar mikroba çok açıklar :sinifsinif:
ama tabii sülale mecbur gelecek ve mıncıklayacak mafoldumben benim o durumlar için yengem devrede onu devriye ilan ettik ben bunalınca bir göz kırpıcam o herkesi kovalıcakklava: kimse ona ses de çıkaramaz ben de kimseyi kovmamış olucam böylece ben iyi polis o kötü polis kaydirigubbakcemile3 bence herkesin öyle birine ihtiyacı var, hastanede kolay benim sevgili kötü polisim yetersiz kaldığı noktada gidip hemşireye şikayet edicek kaydirigubbakcemile3
evde de yine yengem devreye giricek yorulduk diye odamıza kaçıcaz biz yavrucakla yerimseniben
Ne iki ayı pelin yaaaa dört ay dörrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttt
O bende cikti nedir ki o cizgi ?
canıııım yaaa. maşallah bebeğinede sanada.. çok tatlı çıkmıış Allah nazardan korusun. ayrıca karnın hiçte öyle abartılcak kadar büyük değil ve bence çokta kilo almamışsın.
burdan konuşamazsak telefonla konuşup haber alıcaz birbirimizden artık.
ayy allah sizi ne güldüm sabah sabah hormonlar devrede hanımlar unutmayınn ki o insanlar sizlerin sevdikleri aileniz en az sizin kadar onlarfda bebeğin yolunu gözlüyor özeniyorlar torun yeğen sahibi olcaklar zemuszemus hem unutmayınki insanlar sevdiklerine giderler sizi sevmeseler gelirlermi yanınıza yada zorla alıp severlermi bebeklerinizi :kedi: tabiki gelicekler bakacaklar şapur şupur öpmelerine bnde karşıyım ama gelmedlerine deil doğrusu düşünsenize tek başınıza hastanede yatıosunuz bir bardak su vereninizi bırakın sende burdamısın diyen biri bile yok ne kdar kötü dimi Allah sevdiklerimizi dostlarımız eksik etmesin yanımızdan :1hug::asigim:
Benim de aklıma bu geldi bak geçen gün. Şimdi evinde internet olmayan arkaşlardan doğum iznine çıktıklarında nasıl haber alacağız dönene kadar. Bence de alın evinize kardeşim internet merak ederiz yani.
Gerçi ben de önümüzdeki haftadan itibaren gündüzleri giremeyeceğim ama akşamları buralarda olurum. Bir de öğlen arası eve kaçar yine girerim. Sonuçta iş yeriyle evin arası arabayla 5 dk sürmüyor.
Tünaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ben yatmaya devam ediyorum çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor
Dün 7.ayıma girdim
haksızmıyım ama herkes bnm gibi düşündüğüne de adım gibi eminim ama annelik duygusu çoçuğunu koruma iç gdüüsü işte hormonlar malumunuz kaydirigubbakcemile3 şu hamileleik boyu fıkra gibi hayat geçirioz kızlar ya kaydirigubbakcemile3Şu yorumun altına imzamı atarım ben :) imzaaaa
Tünaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ben yatmaya devam ediyorum çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor
Dün 7.ayıma girdim
ebru sen bizim buluşmaya neden gelmıyorsun ist neresındesın
amin cnm hepimizinkini
sagol moralın için sizde ekleyın görelım göbişlri
öznur dogumdan 6-7 ay sonra yıne buluşuruz ınşallah kızlarımızla
iyi maşallah
çgo bıttı azı kaldı artık
Hergün 5-10 dk bakmaya çalışıyorum buraya yoksa aklım sizde kalıyor :roflol:haksızmıyım ama herkes bnm gibi düşündüğüne de adım gibi eminim ama annelik duygusu çoçuğunu koruma iç gdüüsü işte hormonlar malumunuz kaydirigubbakcemile3 şu hamileleik boyu fıkra gibi hayat geçirioz kızlar ya kaydirigubbakcemile3
tünaydın yağmurum kızımn adaşııŞeniz
dinlen cnm habersiz bırakma ama bizleri merak ederiz sositososito
buluşuruz tabi canım havalar ısınsın biraz hemennnn
bu arada sen hastaneye karar verdinmi pelin
bnm türkiyedeki evimde internet yok orda oturmadığım için alma gereği duymadık ama annemlerde var oraya gittikçe girerim ekimin 2.haftası gdicem türkiyeye doğum için bebek 2 aylık olunca gelicem nasipse bebeğin 2 ayda olması gereken aşı b urda yoknmuş o yüzden türkiyede yaptırmam lazım onu bekliycem
Kizlar ben cikiyorum yavastan . Aksamustu gorusruuz .
Selam arkadaşlarr umarım iyisinizdir.ben iyiyim çok şükür.Ama hep uykuluyum yaa kaç gündür uyuyamıyordum dün gece iyi uyudum hem de zor kalktım şimdi yine uykum varr:bbo:
Pelincim göbüşünü gördüm hiç de öyle çok değil bence.Benim de ondan pek farkım yokki.Fotodan daha küçük çıkmıştı eşim bile fotoyu görünce normalde daaha büyük dedi.,
Göbek çizgisi ve göğüs koyulaşması doğuma yakın mı olur muşş:1shok: Bende çoktaan var çizgi çok koyu değil ama göğüsler çok şişti ve koyulaştı çoktaan.Zaten benim göğüsler önden gidiyor yaa birde süt dolunca ne olacak bilmiyorumfisfisfis
baya bir kuçuk çıkmıştı ama :)
bende de göguslerı sorma çok buyuk degildi şimdi önden gidiyor dedıgın gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?