ya kızlar size bir şey sorucam 26 haftalık nasıl 7.ay oluyor ya kafayı yiycem.... dogum 40 hafta degilmi yaaaaaaa 26 hafta yadi aysa 40 hafta kaç ay oluyor........
:uhm:kafamçokkarıştı:uhm:kafamçokkarıştı
aynen mediha arkadasım senin sorun epeydir kafamı kurcalıyo.bu arada su ana kadar 7-8 kilo aldm cok gibi gelyo bana .doktor her seyi yasakladı tatlı,ekmek cikolata.sizcede cokmu.
26 haftalık 7 aylık olmuyor malesef
:)6,5 aylık oluyor
tamam,tamam sormamıs kabul edin beni sinirlenmeyin...ama sahurdada iftarda da süper yiyorum hiç bişeyi ihmal etmiyorum meyve süt yumurta vitamin kan ilcaı ve suu... en iyisi gün aşırı tutmak bi gün bol vitaminli bi gün vitaminsiz:) bu arada önceki sayfalarda konusmussunzdur mutlakka ama bulamdm bebişe laıveriş yapmaya basladınızmı bir corasp dahi almadım da ben .bayramdan sonra insalh tok karına düşünüyorum alısverişi:) neler alınır onu da bilmiyorumda...
hımm cok deil diyosanız rahat bi nefes alıcam baya panik yaptırmıstı doktorum bana ama boyum uzun ne bilim biraz daha fazla kilo hakkım olmalı gibi de gelyo bana:)
tamam,tamam sormamıs kabul edin beni sinirlenmeyin...ama sahurdada iftarda da süper yiyorum hiç bişeyi ihmal etmiyorum meyve süt yumurta vitamin kan ilcaı ve suu... en iyisi gün aşırı tutmak bi gün bol vitaminli bi gün vitaminsiz:) bu arada önceki sayfalarda konusmussunzdur mutlakka ama bulamdm bebişe laıveriş yapmaya basladınızmı bir corasp dahi almadım da ben .bayramdan sonra insalh tok karına düşünüyorum alısverişi:) neler alınır onu da bilmiyorumda...
çok fenayım kızlarkafamçokkarıştı
uykum geldi benimmmmmmmmmm:bbo:
bahar nerelrdesin cnm
çoook teşekkür ederim arkadaslar .23 +4 günlüğüm kızım olcak insalh. ilk cocuugum ve coook heyecanlıyom bide bişey sorcam arkadaslar yaaa ben oruc tutuyorum kendimi cok iyi hissedorum ama yinede cok tedirginim devam edip etmeme konusunda siz ne dersiniz?
Kizlar kadikoy taraflarinda oturan var mi ?
Kizlar kadikoy taraflarinda oturan var mi ?
bilge meyve saatini 1 saat geriye çekiyorum kendime :) gerçi hoş ben sizin saatinizde de yerim. bugün böyle olsun artık
ya dun mısafir vardı geç gitti
e ikramda bulunduk tabı tatlı meyva eşimde yedi ben mutfagı topla yat derken geç olmuş
eşimde kıyamamış ben yoruldum dıye yatarken bişey atıştırıp yatmış ben sahura saatı kuruyordum onuda kapatmış ben uyanmayayım dıye
nasıl kötu oldum adam aç aç oruç tutuck dua edınde sabrını versin ALLAH
ucuz bişey mı var ben arabayla 20 dkda giderim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?