2009 Aralık Anneleri

ya kızlar size bir şey sorucam 26 haftalık nasıl 7.ay oluyor ya kafayı yiycem.... dogum 40 hafta degilmi yaaaaaaa 26 hafta yadi aysa 40 hafta kaç ay oluyor........

:uhm:kafamçokkarıştı:uhm:kafamçokkarıştı

aynen mediha arkadasım senin sorun epeydir kafamı kurcalıyo.bu arada su ana kadar 7-8 kilo aldm cok gibi gelyo bana .doktor her seyi yasakladı tatlı,ekmek cikolata.sizcede cokmu.

26 haftalık 7 aylık olmuyor malesef
:)6,5 aylık oluyor

işin sırrı her ayda 4 hafta olmaması medihacım... öyle olsa 12 ayda 52 değil 48 hafta olması gerekirdi çünküm yerimseniben 1 ay ortalama olarak 4 haftadır ama bazı aylar 5 hafta bazıları 4,5 haftadır artık gün olayı vs vs işte... onun için zaten esasen haftayla hesaplanıyor ya gebelikler :bbo:

dilek 7-8 kilo çok değil yani buradaki ortalamaya bakarsan ama doktorlar fazla buluyor

tamam,tamam sormamıs kabul edin beni sinirlenmeyin...ama sahurdada iftarda da süper yiyorum hiç bişeyi ihmal etmiyorum meyve süt yumurta vitamin kan ilcaı ve suu... en iyisi gün aşırı tutmak bi gün bol vitaminli bi gün vitaminsiz:) bu arada önceki sayfalarda konusmussunzdur mutlakka ama bulamdm bebişe laıveriş yapmaya basladınızmı bir corasp dahi almadım da ben .bayramdan sonra insalh tok karına düşünüyorum alısverişi:) neler alınır onu da bilmiyorumda...

hımm cok deil diyosanız rahat bi nefes alıcam baya panik yaptırmıstı doktorum bana ama boyum uzun ne bilim biraz daha fazla kilo hakkım olmalı gibi de gelyo bana:)

ewt bız kapattık oruç konusunu sana damdan düşer gibi oldu ama açmasak ii olur geriliyorum kızımda kocaman oldu söylemesı ayıp maşallah germeyeyım kuzuyu
alışverişe basladık degil bitirıyoruz sanırım :)
şaka biryana yavaş yavaş bir iki parça bişeyde alan var tamamlayanda
baya buyuduler çunku en azından 1-2 hastane çıkışı ve çantası hazır olsa ii olur dıye duşunuyoruz erkan dogum rıskı için Allah göstermesin

hımm cok deil diyosanız rahat bi nefes alıcam baya panik yaptırmıstı doktorum bana ama boyum uzun ne bilim biraz daha fazla kilo hakkım olmalı gibi de gelyo bana:)

bence rahat bır nefes alma sen arkadasım
çunku bırden farkında olmadan bakıyosun 2 kılo almışsın
dıkkatlı gıtmekte fayda var asıl 7.aydan sonra kılo alacaksın bu ne ki diyen uyuzların yalancısıyım

zaten ben de acaip kilo fobisi var.bu ara bende diğer gebelerin tam tersi bi durum var kilo almam cok yavasladı 3 haftadır kilo almıyorum neredyse ama gariptirki göbeğim de daha 2 haftadır ortaya cıktı bu nasıl bi tezat anlamadım.bu arad siz isim mevzuunu coktan halletmişsinzdir de ben yinede sorsam aypmı olr.ben beren de karar kıldım ama nası sizce sizler ne koycaksınız

:1closedeyes:
antalyadasın, hava sıcaklığı ortada... allah korusun da bu işin sonunda dr "bebeğin sıvısı azalmış" derse taşıyabilecek misin vicdanında? neyse konuşmayacaktım konuşmayacağım link bu http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/263228-2009-aral305k-anneleri-1720.html

ben de çok bir şey almadım henüz ama yavaş yavaş kalkışacağım herhalde çünkü ilerleyen aylarda gezemeyeceğimi anlamış bulunmaktayım kafamçokkarıştı

çok fenayım kızlarkafamçokkarıştı
uykum geldi benimmmmmmmmmm:bbo:

ayneeeeennnnnnnnnn :bbo:

ya dun mısafir vardı geç gitti
e ikramda bulunduk tabı tatlı meyva eşimde yedi ben mutfagı topla yat derken geç olmuş
eşimde kıyamamış ben yoruldum dıye yatarken bişey atıştırıp yatmış ben sahura saatı kuruyordum onuda kapatmış ben uyanmayayım dıye
nasıl kötu oldum adam aç aç oruç tutuck dua edınde sabrını versin ALLAH

yazık bebişine yaa..klava:.ramazanın güzelliğini yaşayamıyoruz ama hayatımızın en önemli şeyine zarar vermektense kazaya bırak, sonra tutarsın...ömrümüz olursa ben öyle yapmayı düşünüyorum.:icecream:

Kizlar kadikoy taraflarinda oturan var mi ?

hıııııı benim kuzen oturuyo noldu ki yerimseniben

bilge meyve saatini 1 saat geriye çekiyorum kendime :) gerçi hoş ben sizin saatinizde de yerim. bugün böyle olsun artık

yarım saat kaldı yahu meyve saatine kaydirigubbakcemile3 hatta 22 dakika :bbo:

allah sabır versin kabul etsin pelincim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…