akşam geldi beni almaya, size dediğim gibi maymunluk yapmaya çalışıyodu, karşı koydum.. nereye gidiyoruz dedi.. annesinin beklediğini biliyor yakötükedihüso.. bende sen bilirsin dedim.. kadın heveslenmiş yemek yapmış bize yazıktır ben senin gibi olamam dedim.. neyse gidelim bari dedi.. :bbo: gittik hiç konuşmadım, yol boyu maymunluk yaptı durdu.. tabi orda o insanlarada bişey belli etmedim.. konuştum normal.. eve geldik haliyle aynı evin içindesin fazla karşı koyamıyosun.. uyurkende sarılmaya filan çalıştı.. ittim filan hiç bişey demedi.. sabah özür diledi.. ben çok bişey istemiyorum ki arkadaşlar.. aileler konusunda 2 yıldır sürekli haksızlığa uğradım şu durumda hiç tahammülüm yok. dikkat etsin accık yeter:Saruboceq:arzu nasılsın cnm çözüldümü sorunlar?
birazcık daha iyiyim bilge.. hem hormonlar tavan yapmış, hem bunca şey yaşamışım bazı şeyleri kaldıramıyorum.. oysa çok büyük beklentilerim yokki benim.. dün bir ara dellenmiştim okumuşsundur.. kızlar uğraştılar benle sağolsunlar. sen nasılsın..arzuuuuuuuu sengözlerimebaksanab gel bakim nasılsın yavrucum sen :teselli:
akşam geldi beni almaya, size dediğim gibi maymunluk yapmaya çalışıyodu, karşı koydum.. nereye gidiyoruz dedi.. annesinin beklediğini biliyor yakötükedihüso.. bende sen bilirsin dedim.. kadın heveslenmiş yemek yapmış bize yazıktır ben senin gibi olamam dedim.. neyse gidelim bari dedi.. :bbo: gittik hiç konuşmadım, yol boyu maymunluk yaptı durdu.. tabi orda o insanlarada bişey belli etmedim.. konuştum normal.. eve geldik haliyle aynı evin içindesin fazla karşı koyamıyosun.. uyurkende sarılmaya filan çalıştı.. ittim filan hiç bişey demedi.. sabah özür diledi.. ben çok bişey istemiyorum ki arkadaşlar.. aileler konusunda 2 yıldır sürekli haksızlığa uğradım şu durumda hiç tahammülüm yok. dikkat etsin accık yeter:Saruboceq:
birazcık daha iyiyim bilge.. hem hormonlar tavan yapmış, hem bunca şey yaşamışım bazı şeyleri kaldıramıyorum.. oysa çok büyük beklentilerim yokki benim.. dün bir ara dellenmiştim okumuşsundur.. kızlar uğraştılar benle sağolsunlar. sen nasılsın..
Günaydın arkadaşlar. Sabahtan beri sürdürdüğüm araştırmalarım sonucunda park yatak almaya karar verdim. Kullananlar çok memnun. Ben de ilk sene oda yapmayacağım için yatak odamıza koymak için park yatak alacağım. Oda yapanlar bile yatak odalarına ya da oturma odası için almışlar. Ama o kadar çok model var ki hangisini alacağımı şaşırdım. Birgün ayırıp iyice bir dolanmak lazım.
Bahar geçmiş olsun canım. Sürücü hayatının şokunu yaşamıştır eminim. Ama tanıdık olmasaydı da yine aynı şekilde ilgilenirler miydi acaba? İnşallah her yerde bu duyarlılığı gösteriyorlardır.
Benim arabaya geçenlerde biri arkadan çarpıp kaçtı. Ben de hemen plakasını aldım. Polise bildirdim. Dediler ki git adliyeye şikayetçi ol biz artık bakmıyoruz. Adliyeye gittim şikayetçi olabilmek için 350 TL yatırmak gerekiyormuş, adamı bulacaklar, dava açılacak falan filan adam kabul ederse şayet suçunu ancak o zaman hasarını karşılatıyorlarmış. Yoksa o ödediğin para da cebinden çıkıyormuş.
Ölme eşşeğim ölme yani. Vazgeçtim tabii şikayetten ne yapayım. Allah'a havale edip bol bol beddua ettim arkasından tamponumu parçaladı yaa.
Arzucum daha İİ olmana sevİndİmm.haklısın cnm bende bu aralar hİÇ bİŞeye tahammÜlÜm yok bebeĞİme kayınvaldem bakacak ama nasıl anlaŞacaĞız bİlmİyorum ÇÜnkÜ hepsİ bİzde klacak semtlerİmİz uzak bİraz kayıınpeder gÖrÜmce kaynana bende kalacak Çok cnm sıkkın nasıl olacak bİlmİyorum tÜm dÜzenİm bozulacak baŞka Çaremde yok.dÜŞÜn dÜŞÜn kÖtÜ oluyorum yaaa Şuan İÇİn bİ sorunumuz yok ama aynı evde yaŞayınca olacak ÇÜnkÜ aksİ bİraz kayananm.
allah allaaaaah polis nasıl bakmaz yaaaaaaaaaaaa :bbo: sen kaza raporunu tutup onu da kaçtı diye plakasıyla yazıp polise teslim etsen nolcakmış :1rolleyes: ayrıca kaza halinde anlaşma olmazsa (ki senin durumunda da yok) polis gelip bakmak zorunda değil mi :1no2:
nasıl bir memleket ettiler burayı ya hakkını arayamıyorsun bile :umursamaz:
Arzucum daha İİ olmana sevİndİmm.haklısın cnm bende bu aralar hİÇ bİŞeye tahammÜlÜm yok bebeĞİme kayınvaldem bakacak ama nasıl anlaŞacaĞız bİlmİyorum ÇÜnkÜ hepsİ bİzde klacak semtlerİmİz uzak bİraz kayıınpeder gÖrÜmce kaynana bende kalacak Çok cnm sıkkın nasıl olacak bİlmİyorum tÜm dÜzenİm bozulacak baŞka Çaremde yok.dÜŞÜn dÜŞÜn kÖtÜ oluyorum yaaa Şuan İÇİn bİ sorunumuz yok ama aynı evde yaŞayınca olacak ÇÜnkÜ aksİ bİraz kayananm.
acıkmaya başladıııııkkkkkkk
Günaydın kılzlar ne habersiniz benm işyerimde tadilat yapılıyor boya vs.ve kutularailaç kaldırmayerlerine dizme derken mahvolucam ve 2 kiiiyiz yapmazsam olmaz ayıp olur diye düşünüyorum sonuçta yıllardır burdayım ama bebeğim ekilenirmi kızlarya nabıcam beeen
ebru sağol cnmm. senin durumun tuhaf geldi bana nasıl ilgilenmezler anlamadım. benim durumumda evt tanıdık ama olmasa bile böyle bir durumla ilgilenirler die düşünüyorum.
bizdeeeeeeeeeeeeeeeee
olur herhalde cnm.Bide kızlar boya ve tiner kkokusu zararı olurmu ??
bizdeeeeeeeeeeeeeeeee
eslemnur, şu an bizde de boya yapılıyor. Ben evin bir ucundayım her yer açık, adam salonu boyuyor ama yine de dokundu sanki bana kokusu. Midem bir tuhaf oldu yani. Yarından sonra evde durmayı düşünmüyorum eşimin başına sarıcam. Bence sen de pek bulunma ortamda.
bizdeeeeeeeeeeeeeeeee
Bide kızlar boya ve tiner kkokusu zararı olurmu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?