2009 Aralık Anneleri

arzu nasılsın cnm çözüldümü sorunlar?
akşam geldi beni almaya, size dediğim gibi maymunluk yapmaya çalışıyodu, karşı koydum.. nereye gidiyoruz dedi.. annesinin beklediğini biliyor yakötükedihüso.. bende sen bilirsin dedim.. kadın heveslenmiş yemek yapmış bize yazıktır ben senin gibi olamam dedim.. neyse gidelim bari dedi.. :bbo: gittik hiç konuşmadım, yol boyu maymunluk yaptı durdu.. tabi orda o insanlarada bişey belli etmedim.. konuştum normal.. eve geldik haliyle aynı evin içindesin fazla karşı koyamıyosun.. uyurkende sarılmaya filan çalıştı.. ittim filan hiç bişey demedi.. sabah özür diledi.. ben çok bişey istemiyorum ki arkadaşlar.. aileler konusunda 2 yıldır sürekli haksızlığa uğradım şu durumda hiç tahammülüm yok. dikkat etsin accık yeter:Saruboceq:

arzuuuuuuuu sengözlerimebaksanab gel bakim nasılsın yavrucum sen :teselli:
birazcık daha iyiyim bilge.. hem hormonlar tavan yapmış, hem bunca şey yaşamışım bazı şeyleri kaldıramıyorum.. oysa çok büyük beklentilerim yokki benim.. dün bir ara dellenmiştim okumuşsundur.. kızlar uğraştılar benle sağolsunlar. sen nasılsın..

Arzucum daha ıı olmana sevındımm.haklısın cnm bende bu aralar hıÇ bıŞeye tahammÜlÜm yok bebeĞıme kayınvaldem bakacak ama nasıl anlaŞacaĞız bılmıyorum ÇÜnkÜ hepsı bızde klacak semtlerımız uzak bıraz kayıınpeder gÖrÜmce kaynana bende kalacak Çok cnm sıkkın nasıl olacak bılmıyorum tÜm dÜzenım bozulacak baŞka Çaremde yok.dÜŞÜn dÜŞÜn kÖtÜ oluyorum yaaa Şuan ıÇın bı sorunumuz yok ama aynı evde yaŞayınca olacak ÇÜnkÜ aksı bıraz kayananm.

okudum da ondan soruyorum zaten özel mesajlarına bak görürsün ne şekilde okuduğumu yerimseniben
canım benim söylenecek şey belli... özür dilemesi güzel bir gelişme ama esas özür bir daha yapmayarak olur... yapmasın ciğerimizi yesin yoksa geliyo oklava klava:

o minicik bebişi germeye üzmeye ikinizin de hakkı yok onun için sen annesi artık kendini toplayıp gerilmiyosun babası da gerecek şeyler yapmıyo lmaz:

Günaydın arkadaşlar. Sabahtan beri sürdürdüğüm araştırmalarım sonucunda park yatak almaya karar verdim. Kullananlar çok memnun. Ben de ilk sene oda yapmayacağım için yatak odamıza koymak için park yatak alacağım. Oda yapanlar bile yatak odalarına ya da oturma odası için almışlar. Ama o kadar çok model var ki hangisini alacağımı şaşırdım. Birgün ayırıp iyice bir dolanmak lazım.

Bahar geçmiş olsun canım. Sürücü hayatının şokunu yaşamıştır eminim. Ama tanıdık olmasaydı da yine aynı şekilde ilgilenirler miydi acaba? ınşallah her yerde bu duyarlılığı gösteriyorlardır.

Benim arabaya geçenlerde biri arkadan çarpıp kaçtı. Ben de hemen plakasını aldım. Polise bildirdim. Dediler ki git adliyeye şikayetçi ol biz artık bakmıyoruz. Adliyeye gittim şikayetçi olabilmek için 350 TL yatırmak gerekiyormuş, adamı bulacaklar, dava açılacak falan filan adam kabul ederse şayet suçunu ancak o zaman hasarını karşılatıyorlarmış. Yoksa o ödediğin para da cebinden çıkıyormuş.
Ölme eşşeğim ölme yani. Vazgeçtim tabii şikayetten ne yapayım. Allah'a havale edip bol bol beddua ettim arkasından tamponumu parçaladı yaa.

allah allaaaaah polis nasıl bakmaz yaaaaaaaaaaaa :bbo: sen kaza raporunu tutup onu da kaçtı diye plakasıyla yazıp polise teslim etsen nolcakmış :1rolleyes: ayrıca kaza halinde anlaşma olmazsa (ki senin durumunda da yok) polis gelip bakmak zorunda değil mi :1no2:
nasıl bir memleket ettiler burayı ya hakkını arayamıyorsun bile :umursamaz:

Allah kolaylık versin zor yaa. Çok iyi insanlar olabilirler ama aynı evde yaşamak tamamen başka bir boyut.Başka bir yolu yok mu acaba? Tek çözüm bu mu?
Ben kayınvaldemi çok severim gerçekten kayınpederle pek anlaşamayız, her şeye karışır kaynanalık yapar resmen. İki senede bir gelip ancak kalıyorlar iki hafta iyi de üçüncü haftadan sonra fıttırmaya başlıyorum resmen. Allahtan 3 haftadan fazla kalmadılar hiç.

Yok canım yok eskiden öyleymiş ama değişmiş o durumlar. Adam kaçınca kaza raporu falan tutulmuyor. Polise telefon ettim hemen plakayı verdim. Anons ediyoruz arkadaşlara dediler gittiği güzergahtaki ama ondan da hiçbir şey çıkmadı.
Önceden böyle değilmiş ama şikayet olunca adamı bulamasalar bile arabasını satmak istediği zaman satamıyormuş. Yeni yasaya göre artık adliye bakıyormuş bu işlere. Oraya da Allah kimseyi düşürmesin vallaha nevrim dönmüştü.

ay canımm... fatmacım Allah yardımcın olsun.. inşallah Allah daha iyi bir çözüm yolu gösterirde bunu yaşamak zorunda kalmazsın..:Saruboceq: çok yakın olunca olmuyor.. dün baharın blog unda bir yazı gördüm şu söz çok hoşuma gitti..

İncitmeyecek Kadar Uzak, Üşümeyecek Kadar Yakın Olmak.......

kendi ailende dahil kimseyle fazla içli dışlı olmıyckasın aslında.. evinin sınırlarını hudutlarını koruyacaksın.. evlilik çok başka bişey, iyi korumak gerekiyo, ve öyle ince bir çizgi ki.. ona sahip çıkmak gerek..

ebru sağol cnmm. senin durumun tuhaf geldi bana nasıl ilgilenmezler anlamadım. benim durumumda evt tanıdık ama olmasa bile böyle bir durumla ilgilenirler die düşünüyorum.

Bide kızlar boya ve tiner kkokusu zararı olurmu ??

ebru sağol cnmm. senin durumun tuhaf geldi bana nasıl ilgilenmezler anlamadım. benim durumumda evt tanıdık ama olmasa bile böyle bir durumla ilgilenirler die düşünüyorum.

yok be baharım sırf hamile kadını zıplattı diye bu kadar ilgilenmezler tanıdık olmasa :umursamaz: bence de şu an sana gösterdikleri ilgi olması gereken ilgi ama tanıdık işi olmasa hiç umursamazlar :sinifsinif: ha ebrunun durumunda da var bir tuhaflık ona katılıyorum a.s

eslemnur, şu an bizde de boya yapılıyor. Ben evin bir ucundayım her yer açık, adam salonu boyuyor ama yine de dokundu sanki bana kokusu. Midem bir tuhaf oldu yani. Yarından sonra evde durmayı düşünmüyorum eşimin başına sarıcam. Bence sen de pek bulunma ortamda.

Çalışıyorum kızlar işyerindeyim nababilirim ...

bizdeeeeeeeeeeeeeeeee

biz deeeeeeeeeeeeee cokacimcoook hatta biz şimdi gidiyoruzzzzzz sizlere de afiyet şeker ilik kemik olsun :CüvCüv:

Bide kızlar boya ve tiner kkokusu zararı olurmu ??

tabii ki olur arkadaşım :1no2: ayrıca neden taşıyorsun ki onlar ağır şeyler... iki kişisiniz ve bunca yıldır oradaysan diğer arkadaşın özel durumun olmasa taşımaya yardım edeceğini biliyor olmalı değil mi? yok bunca senedir seni tanımadıysa ve hamile olduğun için boya taşımadığın için sana tavır yapacaksa da....... yapsın bebeğinden kıymetli değildir sanırım yerimseniben

sözün özü o boya ve tinerleri taşıma ve yerleştirme (çünkü ağırlık ve uzanma hareketi istenmiyor gebelikte) ve boya / tiner kokusunda kalma buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…