örgü bebek elbiselerine bakıyorumda, kız bebek bekleyen arkadaşlar görse kafayı yerler resmen böyle bişey olamaz ya çok tatlılar..
selam kızlar uzun zamandır yoktum değişiklik varmı hayatınızda taşındım o yüzden internetim yok eşimin halasını ziyarete gittik ordan yazıyorum 15 kilo aldım şeker testi banada yapıldı bi şey çıkmadı karnım ağırlaştı fazla hareket edemiyorum nefes nefese kalıyorum
Arkadaşlar bir şey soracam gebelik şekeri çıkanlarda ailesinde şeker hastalığı olanlar var mı? Yada gebelikte alınan kilo fazla mı?Dr.um bana sordu anne baba kardeşlerde şeker hastalığı var mı diye.Ben de yok dedim.Kilon da normal şeker testine gerek yok onun için dedi.Yapmadı.Ama aklıma takılmadı değil
bnde çatlak yok şimdilik fazlada göbeğim çkmadı zaten 3 kilo almışım bugün tartıldım bn bebek yağı ve chicco krem kullanıyorum cnm çatlaklar için inş fazla çatlamayız ya
hanımlar kaçar kilo aldık yazalımmı bnm kilom az mı herkes 10-15ten bahsedio tedirgin oldum bn kilomdan normalmi acaba ya bebeğim ii gerçi ama
bn 3 kilo almışım canımdıkkat etmen cok guzel..ben az almışım zaten dıye hıç dıkkat etmmştımm bırden fazlaca alıverdım işte....kaç kılo aldın hayat24?
günaydın arzucumgünaydın kızlar...
baktım cnm maşallah bnm hiç yok göbüşüm nerdeyse ekledim bnde baktınmı sen hamile olduğumm bile zor anlaşılıo :kedi:göbeğimi koydum arkadaşlar, bakabilirsiniz :jeyyar:
günaydın burcum zemuszemusgünaydın kızlar
arzu maşallah göbişinede bebişinede
bnmki de öyle canım anca çıkıcak sanırım bizim göbüşleropuyorumnanaktanBenim göbek bebeğe değil göbeğe benziyor. Sizinkiler ne güzel bebek gibi.
hayırlısı olsun cnm kızım ii olsunda teyzesi kilolar verilir gider opuyorumnanaktanmasallah göbişine baktımda şimdi bebişin saglıklıysa ne guzel işte az kılo alıp bitirirsin
kızlar ben çıkıyorum
ablamlara gelmiştim bilgisayrı açık görunce bakayım 5 dk dedım
görüşürüzzz
bnmki de öyle canım anca çıkıcak sanırım bizim göbüşleropuyorumnanaktan
hayırlısı olsun cnm kızım ii olsunda teyzesi kilolar verilir gider opuyorumnanaktan
görüşürüz cnmm dikkat et kendine :hooray:
salam faTma, adım arzu kıs, :roflol:
bazilarinin iç karnı geniş oluyomuş öyle diyolar bana aslında zayıfım göbeğim fırlar diyodu herkes ama bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak arzucumkaydirigubbakcemile3baktım bende senin böbüşe evetzemuszemus pek çıkmamış benim de 2 haftanın içinde böyle birden fırladı.. ben almıyım kiloları bebiş alsın yaaa
hoşgeldin cnm bnde 25 haftalık hamişim ama bnm kızım olacak :kedi:slm kızlar ben yeni üyeyim adım melek 25 haftalık hamileyim erkek bebeğim olacak inşallah aralık başında iyi paylaşımlar diliyorum
göbeğimi koydum arkadaşlar, bakabilirsiniz :jeyyar:
ne güzel allahım hepimizi bir nefeste kurtarsın inşallah ya bişi sorcam gebelik alerjisi diye bişe duydunuzmu ben acaip kaşınıyorumda dr.um ilaç verdi kullanıyorum ama ona rağmen geçmedi benim durumumda olan varmı ne yapmalıyım bilmiyorum
ne güzel allahım hepimizi bir nefeste kurtarsın inşallah ya bişi sorcam gebelik alerjisi diye bişe duydunuzmu ben acaip kaşınıyorumda dr.um ilaç verdi kullanıyorum ama ona rağmen geçmedi benim durumumda olan varmı ne yapmalıyım bilmiyorum
kızlar buda benim göbüşüm diğer topiğe de resim koydum ama orayla kimse ilgilenmiyo buraya koyayım dedim...burda 21.hafta 5 kilo aldım kızlar,doğum aralığın 20 sinden sonra allah kısmet ederse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?