2009 Aralık Anneleri

örgü bebek elbiselerine bakıyorumda, kız bebek bekleyen arkadaşlar görse kafayı yerler resmen böyle bişey olamaz ya çok tatlılar..

slm esra özlettın kendını baglat artık eve netı
kız oldugu kesınleşmiştir artık dımı
15 kilo maşallah esra rekor sende valla

cnm benım annem şeker hastası ıgne vuruluyor ama bende çıkmadı çok şükür

masallah göbişine baktımda şimdi bebişin saglıklıysa ne guzel işte az kılo alıp bitirirsin

dıkkat etmen cok guzel..ben az almışım zaten dıye hıç dıkkat etmmştımm bırden fazlaca alıverdım işte....kaç kılo aldın hayat24?
bn 3 kilo almışım canım
günaydın kızlar...
günaydın arzucum
göbeğimi koydum arkadaşlar, bakabilirsiniz :jeyyar:
baktım cnm maşallah bnm hiç yok göbüşüm nerdeyse ekledim bnde baktınmı sen hamile olduğumm bile zor anlaşılıo :kedi:
günaydın kızlar
günaydın burcum zemuszemus
arzu maşallah göbişinede bebişinede

maşallah maşşaallah göbüşede bebişede kaydirigubbakcemile5

Benim göbek bebeğe değil göbeğe benziyor. Sizinkiler ne güzel bebek gibi.
bnmki de öyle canım anca çıkıcak sanırım bizim göbüşleropuyorumnanaktan
masallah göbişine baktımda şimdi bebişin saglıklıysa ne guzel işte az kılo alıp bitirirsin
hayırlısı olsun cnm kızım ii olsunda teyzesi kilolar verilir gider opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum
ablamlara gelmiştim bilgisayrı açık görunce bakayım 5 dk dedım
görüşürüzzz

görüşürüz cnmm dikkat et kendine :hooray:

baktım bende senin böbüşe evetzemuszemus pek çıkmamış benim de 2 haftanın içinde böyle birden fırladı.. ben almıyım kiloları bebiş alsın yaaa

baktım bende senin böbüşe evetzemuszemus pek çıkmamış benim de 2 haftanın içinde böyle birden fırladı.. ben almıyım kiloları bebiş alsın yaaa
bazilarinin iç karnı geniş oluyomuş öyle diyolar bana aslında zayıfım göbeğim fırlar diyodu herkes ama bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak arzucumkaydirigubbakcemile3
Gebelikte (hamilelikte) kilo alımı hesaplayıcı - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe bu linkten kilo alımınıza bakabilirsiniz güzel bi link bn baktım haftama göre 4 kilo az amışım ben
slm kızlar ben yeni üyeyim adım melek 25 haftalık hamileyim erkek bebeğim olacak inşallah aralık başında iyi paylaşımlar diliyorum
hoşgeldin cnm bnde 25 haftalık hamişim ama bnm kızım olacak :kedi:

ne güzel allahım hepimizi bir nefeste kurtarsın inşallah ya bişi sorcam gebelik alerjisi diye bişe duydunuzmu ben acaip kaşınıyorumda dr.um ilaç verdi kullanıyorum ama ona rağmen geçmedi benim durumumda olan varmı ne yapmalıyım bilmiyorum

benimde alerji gibi kırmızı lekeler oldu ama kaşıntı filan olmadı hiç şimdide yavaş yavaş geçiyo kendiliğinden

canım benim hamileliğin başında vardı heryerim kaşınıyordu bazı geceler sinirden ağlıyordum dr demir ağır gelmiş olabilir dedi vitamini kesmişti birde losyon verdi avodril di galiba şimdi hiçbirşey yok çok şükür yapacak başka bişey yokmuş

Arzucuğum maşallah kız sen 9 ay olduğunda görmek istiyorum seni ve özellikle göbüşünü benim de var ama senden bayağı ufak yaaa bende çok az kilo aldım :gitme: hamile olduğumu öğrenmeden önce 43 filandım hamile olduğum ay tartıda 50 görünce bayağı şaşırmıştım şimdi 53-54 gibiyim dr 50 yi baz aldı bbek iyiymiş ama ben endişeleniyorum burada 8-10 kiloları duyunca

kızlar buda benim göbüşüm diğer topiğe de resim koydum ama orayla kimse ilgilenmiyo buraya koyayım dedim...
burda 21.hafta 5 kilo aldım kızlar,doğum aralığın 20 sinden sonra allah kısmet ederse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…