2009 Aralık Anneleri

Canım benim prenses zayıf biraz 620 gram 28 cm ama ben de çok zayıf doğmuşum kardeşlerim de o yüzden üzülmüyorum artık.Ben geçen ay ramazan beyin tavsiyesiyl turgay beye gittim bu ay gene ramazan beye gittim 57 kiloyla başladım şimdi 62 kıloyum ama son 4 kıloyu 1 ayda aldım:)
Ramazan bey de buna çıldırdı:) Ben sana özen gösteriyorum sen kendine benim gösterdiğim özeni göstermiyorsun dedi.Başka da bişey demiyorum topla kendini dedi.Pek iyi yazık o da bizi düşünüyor.
Bebek aşırı hareketli ben öğretmenim yaz tatili işe yaradı hiç şişliğim yok çok şükür.
Umarım senin iş yerin de yorucu değildir.
25 bitti dedi 26. haftadaymışım.Gerçi sat a göre biraz farklı çıkıyor ama önemli değil o kadar.
Ama en büyük sorun kızımıza isim bulamadık.Görkem Bigem ve Tüzün arasında kaldık....
öyle işte benim hamilelik böyle gidiyor.Çiğdem bebeden takım aldım. battaniye aldım. çok uygun tavsiye ederim.Bi de çarpaya gittim bu hafta chicho nun pantolon ve zıbınları vardı aldım:) iyice yıkadıktan sonra bişey olmaz artık:)

Ayy çarpa yı bilmem mi ben yaa.Az gitmemiştim 4sene boyunca.ınsanın üstüne üstüne yürüyorlar orda çarpıp gidiyorlar bana garip gelmiştikaydirigubbakcemile2

geçen ay benim kzın boyu 27 cm kilosu 600 gr'dı
açıkcası 5 eytlülde 1 kilo civarında bekliyorum. ramazan bey kendin gibi bebeğide beslemişsin dedikaydirigubbakcemile3
turgay beye bende 25 temmuzda gittim şükür herşey normal çıkmıştı.
ben bir hafta geriden geliyorum cnm.
allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
ben öykümün birçok ihtiyacını aldım canım. çiğdem bebedeki indirimden bahar da bahsetti. geçen hafta baktım bende.
işim yorucu değil aksine masa başı ve hareketsizlik beni şişiriyor:kedi:
bende birazdan çıkıcam
iyi haftsonları diliyorum canım

Ayy çarpa yı bilmem mi ben yaa.Az gitmemiştim 4sene boyunca.İnsanın üstüne üstüne yürüyorlar orda çarpıp gidiyorlar bana garip gelmiştikaydirigubbakcemile2

çarpayı bilmeyen varmı canım
bu hafta pazarın yeri değişti canım
hasan polatkandaki migrosun karşı caddesine kuruluyor artıka.s

Güzel anneler bende yavaş yavaş aranızdan ayrılıyorum
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.
Yavrucuklara ve kendinize çoooook iyi bakın emi
Öpüyorum kocamaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn

meral öykü hanım maş iyi gidiyor.Dedim ya benim ki zayıf ben de çok zayıf doğmuşum neyse kolay doğar diye kandırıyım kendimi:)
çarpa bu hafta tatsızdı ama çoğu gelmemişti ama genede eğlence oluo işte hiç yoktan iyidir.

cnm bn chicco mamma donna serisi var onun çatlak kremini kullanıyorum çok güzel kokuyor opuyorumnanaktan bnm çizgi falan yok :bbo:
göbek resmı koyacaktınız
öznur bahar ok demıştı dıgerlerıde yok hala :CüvCüv:
bn koydum göbüş resmi bakabilirsin :lepi:
cnm üzülme yüksek çıkıp ta diyetle düşüren çok kişi okudum bu sitede yediklerine dikkat et düşer bişy olmaz kokrma stres yapma hiç:içelim:
ben 3 kilo aldım :kedi: kızlar kaçar kilo aldınız bnm kilom normalmi sizce :CüvCüv:
hoşuma gitti liste böke listeye can kurban opuyorumnanaktan
Hadİ gÜzel anneler ben Çıkıyom yarın gÖrÜŞÜrÜz kendİnİze ve bebİŞlere İİyİ bakın

sende ii bak cnmm görüşürüüzzzgamyoncuiremsu

Ben de çıkyorum güzel anneler.. haftasonunda güzel beslenin. şeker, hamurişi ve gereksiz kalorilerden uzak durun. kilo almanız mesele değil ama bebeğinizin beslenmeye karşı programlanması daha anne karnında başlıyor. onu kötü gıdalara alıştırmayın. görüşmek üzere...

selam hayat24 göbiş çok tatlı ve kibar benimde fazla çıkmadı geç çıkması daha iyi bence taşıması zor olur koca göbeği birde çatlak çok olur ama sanırım 7.ayda iyice şişer göbişler benim göbeğim küçük olduğu halde çok küçük bir çatlak oluştu sinir oldum.

bnde çatlak yok şimdilik fazlada göbeğim çkmadı zaten 3 kilo almışım bugün tartıldım bn bebek yağı ve chicco krem kullanıyorum cnm çatlaklar için inş fazla çatlamayız ya

hanımlar kaçar kilo aldık yazalımmı bnm kilom az mı herkes 10-15ten bahsedio tedirgin oldum bn kilomdan normalmi acaba ya bebeğim ii gerçi ama

bende 6 kilo aldım canım bebeğin sağlıklıysa sorun yok daha iyi işte 3 kilo almış olman bende bebek yağı kullanıyorum elimden geldiğince su içiyorum ama sanırım çatlıycam vücudum esnek değil neyse bebiş için değer napalımyerimseniben

BEBEĞİNİN GELİŞİMİ İYİYSE VE SEN KİLO ALMAMIŞSAN BU SÜPER BİR DURUM NE ENDİŞESİ ÇATIR ÇATIR ÇATLAT BİZİ.... :dilcikar: 8-9 KİLO ALDIM GALİBA EN SON YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE 6 KİLO ALMIŞTIM.. BASKÜLÜM YOK TARTILAMADIM SONRA.. AMA O ZAMANDAN BU ZAMANA BAYA BİR ÇIKTI GÖBEĞİM.. ÖNDE BÖYLE SİPSİVRİ DURUYOR.. AAAAHHHH AAHHHH ÖNCELİKLE BEBİŞİMİ TÜM SEVDİKLERİMLE BERABER KARŞILAYACAĞIM ANI VE ALDIĞIM KİLOLARI VERİP YİNE CİLLOP GİBİ DÜMDÜZ KARNIMIN OLACAĞI ANI BEKLİYORUM..:bbo: ...

Önemli olan o zaten arzu bebeklerimize sağ salim kavuşmak kilolar veriler be dert etmeye değmezzz...kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar koca göbişimin resmini koyuyorum sizin koyacağınız yoknaniknanik pc nin camerasindan çektim pek net değil

Asagidaki yazi bugunku Taraf Gazetesinde cikti:

Anne adaylarının tıbbi nedenler dışında sezaryenle doğum yapmaktan kaçınmaları uyarısında bulunan Türk Neonatoloji (Yenidoğan Bebek Sağlığı ve Hastalıkları) Derneği Başkanı Prof. Dr. Murat Yurdakök, “Doğum zamanından önce sezaryenle sonlandırılıyor. Hâlbuki bu bebekler doğduklarında oldukça büyük ve gelişmiş de gözükseler önemli sağlık sorunları olabiliyor. Bebeğin anne rahminde sıvı ile dolu akciğerlerinin doğumdan hemen sonra temizlenmesi ve hava soluyabilmesi için, annenin doğum ağrısı çekmesi gerekir. Sezaryenle dünyaya getirilen bebeklerde solunum sıkıntısı riski, normal yolla doğan bebeklerden dört kat fazladır” dedi.

haklisin cnm önemli olan bebeklerimiz bnde çok çatlarım gibi geliyo vücudum müsait çünlü bacaklarımda kalçamda falan var önceden oluşmuş çatlaklar
bebeğin gelişimi ii çok şükür gerçi 6.ayım bitti şimdi başlar asıl kilo almalar dimikafamçokkarıştı

bnde normal istiyorum nasip olursa :Saruboceq:

İlk hamileliğimde 28 kilo aldım, karnım da haritaya döndü. Çok çatladı diye üzülüyordum, annem "Dansöz mü olacaksın? Ne olmuş çatladıysa? Annesin sen, o çatlakları gururla taşıman gerekir." demişti. Şimdi çatlaklar çok az belli oluyor. Renkleri iyice açıldı. Tabii doğumdan sonra 8 yıl geçti. İkincide de çatlarım herhalde ama 7. ay bittikten sonra.

çaatlaklar için bol güneşlenmek lazım o zaman daha çabuk kayboluyolar yani renkleri açılıyo bazı kremlerde var renklerini ten rengine çeviriyo onlardan kullanmak lazım çatlayan yerkler için.
bn avondan almştım kullanırım artık doğumdan sonra:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…