yükledim galiba.. 21 hafta..
canım ben tam tersine çıksın istiyorum,böyle kendimi hamile gibi hissetmiyorumki..benim karnımdan çok kalçam büyüdü,top gibi oldu :)herkez iç karnın büyük diyor ,inş bir an önce çıkar karnım...bide insanların görünce; aaaa:1shok: bebeği besleyemiyorsun ,ondan çıkmamış karnın demesine sinir oluyorum,ne alaka ya bebeğimin gelişimi önde gidiyor!:jeyyar: bilip bilmeden konuşuyorlar işte..
göbeğimi koydum arkadaşlar, bakabilirsiniz :jeyyar:
duymadim ama karın bölgen ve bacakların kaşınıyosa çatlıyo olabilir vücudun çatlamaya başladığında çok kaşınıyormuş die duydum bebek yağı sür belki ii gelirne güzel allahım hepimizi bir nefeste kurtarsın inşallah ya bişi sorcam gebelik alerjisi diye bişe duydunuzmu ben acaip kaşınıyorumda dr.um ilaç verdi kullanıyorum ama ona rağmen geçmedi benim durumumda olan varmı ne yapmalıyım bilmiyorum
Arzucuğum maşallah kız sen 9 ay olduğunda görmek istiyorum seni ve özellikle göbüşünü benim de var ama senden bayağı ufak yaaa bende çok az kilo aldım :gitme: hamile olduğumu öğrenmeden önce 43 filandım hamile olduğum ay tartıda 50 görünce bayağı şaşırmıştım şimdi 53-54 gibiyim dr 50 yi baz aldı bbek iyiymiş ama ben endişeleniyorum burada 8-10 kiloları duyunca
bnde hala giyiyorum pantolonlarımıne güzel ya kendi kotlarını giyebiliyosun sen hiç yok nerdeyse karnın walla ne mutlu sana:))
canım ben tam tersine çıksın istiyorum,böyle kendimi hamile gibi hissetmiyorumki..benim karnımdan çok kalçam büyüdü,top gibi oldu :)herkez iç karnın büyük diyor ,inş bir an önce çıkar karnım...bide insanların görünce; aaaa:1shok: bebeği besleyemiyorsun ,ondan çıkmamış karnın demesine sinir oluyorum,ne alaka ya bebeğimin gelişimi önde gidiyor!:jeyyar: bilip bilmeden konuşuyorlar işte..
duymadim ama karın bölgen ve bacakların kaşınıyosa çatlıyo olabilir vücudun çatlamaya başladığında çok kaşınıyormuş die duydum bebek yağı sür belki ii gelir
endişelenme cnm aynı kaderi paylaşıyoruz bnde kilo almadım 25.haftada 3 kilo aldım dediğin gibi herkes 8-10 diyince bnd etedirgin oluyorum ama sonucta bebekler iyise sorun yok dimi herkesin bünyesi farklı zemuszemus
bnm gibiymisşin aynı bnm 1 haftada hafif çıktı 24.haftamda bakalım senin ne zaman çıkacak hareketleri ne t hissedebiliyomusun bebeişin
bnde hala giyiyorum pantolonlarımı
amaaan boşver milleti onlara noluyosa o kdar kontrole gdioz doktordan iimi bilcekler takma kmseyi cnm sen kaydirigubbakcemile5
:gitme:
evet canım hareketlerini hissetmeye başladım hatta karnımın üstünden bile belli oluyo tekme atıyo genelde ,ama benim kızım çok hareketli değil :çok üzgünüm: dün ayrıntılı ultrason a girdim dr tam 2,5 saat uğraştı hep yan pozisyonda yatıyodu ,kollar bacaklar sürekli oynuyo ama yer değiştirmedi,dr karnımın üstünden sarsıyo banamısın demiyo galiba biraz ağırkanlı bi kızım olcak (babasına çekmiş uyuşuk)allaha şükür herşeyi normalmiş..yani arada tekme atıyo çok hareketli bir bebek değil,belki ilerki haftalarda değişir..bide hep aynı yöne yatıyo ya ,korkmaya başlıcam artık:uhm:
bn 21. hftanın sonunda hissetmeye başladım 25 haftam biticek hala net hissedemiyorum arada tekme atıo bnmde kızım çok sakin hareketi az yani ultrasondada öyle dediğin gibi eller kollar oynuyo sadece rahatına düşkün olcak anlaşılan bizimkiler kaydirigubbakcemile3
canım valla içimi rahatlattın,bende bi benimki uyuşuk sanıyodum:1hug: başımda bi tane uyuşuk var iki olacaklar yaa..mirmirmirmir
kızlar kasım annelerinden bir arkadas doguma girmiş 30 haftalıkken aşagıda ordan aldıgım bilgiyi kopyalıyorum duaya ihtiyacı var hadi kızlar dualarımız anne ve bebegı için olsun
Karakızımın bir anda tansiyonu çıkmış ve tansiyonunu kontrol altına alamamışlar o yüzden duru'muzu hemen almak zorunda kalmışlar.
Şuan duru'muz küvezdeymiş 1 ay küvezde kalıcakmış Karakızımızda hastanedeymiş tansiyonu hala kontrol altına alınamamış onunla uğraşılıyormuş.
Nazlıda yoldaymış evine dönürmuş aksam araıyacakmış tekrar karakızı bize o haber vericek.
Ve tabiki şuanda en çok ihtiyaçları olan şey bizim dualarımız hepimiz onlar için bol bol dua edelim.
inşallahh iyilik haberlerini alırızz
Allahım inşallah hem anne hem de bebek sağlıkla çıkarlar hastaneden. Dualarımız onlarla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?