2009 Aralık Anneleri

geçmışı okuyodummm...ya bende sevınıyodum 5 aylık oldum 3 kılo aldım daha falan dıye şu son bı ayda ınanmazsınz ama 3 kılo bırden alıdım 6 aylığım 6 kkılo almış oldummmafoldumben
hızla alıorum sankı...yememde cokta bı değişiklık yok ama nıye bole oldu anlamadım...sanırım tatlı yememelıyım

Ben de çatlaklara rağmen bikiniyle güneşlendim. Azar azar yandım. Yüksek koruma faktörlü kremler kullandım. Çok beyazım. Bir de Avon mu Oriflame mı hatırlamıyorum, krem kullandım. Ayrıca limon ve tuzla ovdum. Egzersizle de kilo verip göbek küçülttüm. Epeyce sıkılaştım, çatlaklar da hiç belli değil artık, çok yakından bakınca görünüyor ama doğumdan sonra ne olurum bilemem.

benim suana kadar karnimda catlak yok ama benim vucudum catlamaya musait cunku ergenlik cagimda birden kilo alip zayiflayinca bacaklarim kalcam asiri sekilde catlak okadar fazlaki ozaman birden kilo alinca almustu ama suana kadar karnimda yok olsada napim zaten vucudum puruzsuz degil

cnm üzülme ne var bunda çok değilki her ay birkilo almışsın işte ne güzel bn 15e kadar hak tanıdım valla kendime kaydirigubbakcemile3
ne var bilemicek bacım aynı hızla baştan devam tuzla limonla ovma işini duymamıştım bak onuda yapayım doğumdan sonra

aynen cnm ama bebişleirmize sağ salim kavuşalımda gerisi boş ya bnm kızım bi gülüverince bana kendimi kainat güzeli zannederim valla:roflol::roflol::roflol:

yok hayat24 uzulmuyorum da bı ayda bırden 3 kılo almışım ya buna taktım işte..demekkı onlem almalıyım...
zaten zayıftım ben cok bellı olmuyo kılo aldığım sadece gobışım cıktı ama kendımı ıyı hıssetmıyorum tartıda ole gorunce:)
bıde kıslarr benım sutum gelıyoo sızdede var mı buu???sutyenım hep lekelııı

evet cnm normalmiş gelmedi banada soruyoarlar sürekli sütün geldimi die ama gelmedi bnm

selam kızlarr..
bızde allahın ıznıyle oglusumla 25. haftamızı doldurduk
allahım herkese gununde saglıklı dogum nasıp etsın
agrılarım oluyo ara ara dınlenmeye gayret edıyorum ama yuruyusude ıhmal etmıyorum
cunku bende 2 ayda 6 kılo aldım
bu kıloyu drlar aya dagıtmıyo ay ıcınde aldıgın kıloya bakıyolar
hızlı kılo alammalıymısız
bebek ne kadar yedıgımıze degıl ne yedıgımıze bakarmıs
dıkkkat etmelı

ben hamur işinden uzak dduruyorum genelde birde tatlı tadımlık yiyorum sadece genelde sebze meyve ağırlıklı besleniyorum.
hamur işleri doğrudan kilo yapar die düşünüyorum

maşallah,,rabbım sağlıkla kavuştursun bbebışlerımıze..bende 25. haftayım..dediğin gıbı ne kadar aldığın onemlı değil ne kadar zamnda aldığın onemlı..ben zayıfım aslında ama doktor bırden cok almışşsın dıkkat et dedı...sanırım beyaz ekmeği ve tatlıyı fazla kaçırdımm...kendımızı değil bebışı beslmelıyız once kaydirigubbakcemile3

dıkkat etmen cok guzel..ben az almışım zaten dıye hıç dıkkat etmmştımm bırden fazlaca alıverdım işte....kaç kılo aldın hayat24?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…