2009 Aralık Anneleri

hiççte öyle abartılacak kadar kocaman değil bence ayına göre gayeet normall canım..bu arada benimde ayaklarım şişiyor ama çook sallayınca ya da ayakta çok durunca.

resimleri gördüüüm heyooo. çok tatlı çıkmışsınız kızlaar maşallah hepinizee. Rabbim inşallah bebişlerimizlede poz vermeyi nasip eder..

günaydın cnm.ne mutlu size ya bende hepinizi tanımak çok isterdim.fotolora bakacapğım şimdi.öykü hanımada ii haftalar

günaydın pelincim nedir senin bu laptoptan çektiğin.mina hanıma nasıllar

Günaydınlar,

Cts günü fetal eko çektirdik..Çok şükür bi sorun yoktu. 500 gr olmuşuz (22+5) Sizler nasılsınız? Bir de bu kilo konusunu kurcalamasak diyorum :))
cnm ben şuan 27. haftadayım 3 hafta önde 718 gr dı oülu.bu ctesi kontrolüm var normarmal gidiyor kiloları genelde herkesin bebişi aynı gibi cnm normal yani bebişin

günaydın herkeseeeeeeeeeeee sositososito sositososito sositososito

günaydınnnnnnn

günaydınlarrrrrrrr

günaydın kızlar;
Kızlar el, ayak, yüz şişmesi deyip sakın geçmeyin...mutlaka bir doktora gösterin.. tansiyondan dolayı praklampsi olabilrisiniz. Ben bu tecrübeleri yaşadım, allah yaşatmasın..Tuzu bırakamadım diye bir şey yok bırakacagız bırakmazsak allah korusun.. Pelin cuma günü bahsetmiş kasım ayı annelerinde karakızz bebeğini erken dogum yapmış allah şifa versin...şişme olmuş tansiyondan dolayı gebelik zehirlenmesi(preaklampsi) geçirmiş...şişmelere çok ama çok dikkat..... meleklerimiz hep bizimle olsun allahın izniyle

resimleri gördüüüm heyooo. çok tatlı çıkmışsınız kızlaar maşallah hepinizee. Rabbim inşallah bebişlerimizlede poz vermeyi nasip eder..
amiiiiiin canım
inşallah bebişlerimizide sağlıcakla kucağıza alır böyle güzel pozlar veririz.

herkese günaydın kızlar

burcu aoğlanın ismini eklemişsin cnm.
sağlıcakla inşallah cnm kucağımızada alırız.

[bu arada cumartesi günü cnm arkadaşım bahar ile buluştuk ve harika saatler geçirdik.
birde bursa'dan ağrıya dönen bernacığıma otobüs terminalinde süpriz yaptık. terminalde birazdan fotoları ekliycem kızlar.
maşallah bu kadar pozitif bu kadar güzel bir arkadaş olamaz.
çooook şanslı arkadaşlarızki burada bu kadar güzel insanlarla tanışma fırsatı bulduk.
bir ara baharla acaba istanbul'a gidip oradaki arkadaşlar ilede bir araya gelsekmi diye düşündük. bakalım hayırlısı.
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan[/B][/COLOR][/QUOTE]

süpersiniz merallllll... hamilelik anneyi başka güzel yapıyor yaaaaaa:)

süpersiniz merallllll... hamilelik anneyi başka güzel yapıyor yaaaaaa:)[/QUOTE]

canım teşekkürler.
hamilelik ço sevimli yaptı hepimizi katılıyorum.
tosbidik olduk hep beraberkaydirigubbakcemile3:roflol:

bilge nerde bilgeden haberi olan var mı???

bilge ya nerelerdesiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
ben sensiz yarım litre suyu içtim bile:sinifsinif:

Gunaydinlar Oznur

Super cikmisiniz :) Darisi Istanbul bulusmasina

Evet nerde benim dunur ya

açık gözüküyo ama... bilgeeeeee!!!!!!fisfisfismerak etmeye başladık hemen bişeyler yaz.. mey dey meydey

yerim ben siziiiiiiiii opuyorumnanaktan günaydın canlar nasılsınız? bende bir donukluk var onun için sessiz sessiz geçmişi okuyodum şimdi bitirdim:bbo:
süt-yoğurt saati bu arada hade bakem dalınnnnn cokacimcoook :içelim:

Meral canım beni de ekle arkadaş listene.
ekledim tatlım
açık gözüküyo ama... bilgeeeeee!!!!!!fisfisfismerak etmeye başladık hemen bişeyler yaz.. mey dey meydey
bilge küstü bize galiba:gitme:
meral ya ben göremiyorum resimlerinizi.tüm albümlerini görüyorum ama kızlarla olanları görmeiyorum arkadaşlık teklif ettim kabul etsene bii

fatmacım kabul ettim şimdi bak tatlım:lepi:

oooooh be şükür kavuşturana

şekerim ne donukluğu var anlat bakem derdine çare olalaım:uhm:

bilge küstü bize galiba:gitme:

niye küseyim ki canım benim CADIARZU uslu uslu geçmişi okudum şimdi de resimlere bakıyodum yerimseniben yalnız ben hanginiz hanginiz bilemedim resimlerde yani bernayı tanımak güç olmadı da :jeyyar:

eski albümlere de bakınca çözdüm haliyle esmer meral kumral bahar ebrucum

Son düzenleme:
oooooh be şükür kavuşturana

şekerim ne donukluğu var anlat bakem derdine çare olalaım:uhm:

bilmem böööööle bi tatsız tatsızım ruhsuz ruhsuzum... oğluşum da daha uyanmadı zaten öyle keyifsizim işte ama allaha bin şükür tadımı kaçıracak bir şey de olmadı... amaan dalgalı hamile haleti ruhiyesi işte geçer birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…