kocaman demi yaa... :roflol: görende tosun doğuracak sanır.. oysaki kilosu nomal bebeğimin.. galiba kendim şişip şişip duruyorum.. ayaklarıma dikkat ederseniz şiş.. çok şişme oluyor bende.. tuz kullanmayı bırakamadım hala , tatlıyıda abur cuburuda kesmem gerek, ama nasılcokacimcoookfisfisfis
günaydın en tatlı en güzel aralık anneleri
güzel bir hafta diliyorum herkezea.s.çiçekleri kabul edin lütfen güzel anneler için taze topladım
öykü ve ben bomba gibiyiz
gece 3'den 4'den sonra maşallah hiç durmadı bir hareket bir hareket, tekmeleri uykumundan uyandırdığı gibi uyutmadıda sağolsun bir ara sızmışım ama sonra alarmın sesi ile irkildim.
bugün anlıyacağınız uykusuzum biraz. son ayımızda muhtemel gözümüze uyku girmiyecek anlaşıldı.
bu arada cumartesi günü cnm arkadaşım bahar ile buluştuk ve harika saatler geçirdik.
birde bursa'dan ağrıya dönen bernacığıma otobüs terminalinde süpriz yaptık. terminalde birazdan fotoları ekliycem kızlar.
maşallah bu kadar pozitif bu kadar güzel bir arkadaş olamaz.
çooook şanslı arkadaşlarızki burada bu kadar güzel insanlarla tanışma fırsatı bulduk.
bir ara baharla acaba istanbul'a gidip oradaki arkadaşlar ilede bir araya gelsekmi diye düşündük. bakalım hayırlısı.
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan
günaydın pelincim nedir senin bu laptoptan çektiğin.mina hanıma nasıllargunaydın kızlar
bız çok ıyıyız kızımla
laptop yıne gumledı giremeyecegım
annemlere iftara davetliyiz ögleden sonra geçecegım anca o zaman yazarım
merak etmeyın bızı
meral resımlere baktım hepinize 41 bınkere maşallah
hadi ben çıktım öptm
cnm ben şuan 27. haftadayım 3 hafta önde 718 gr dı oülu.bu ctesi kontrolüm var normarmal gidiyor kiloları genelde herkesin bebişi aynı gibi cnm normal yani bebişinGünaydınlar,
Cts günü fetal eko çektirdik..Çok şükür bi sorun yoktu. 500 gr olmuşuz (22+5) Sizler nasılsınız? Bir de bu kilo konusunu kurcalamasak diyorum :))
günaydın herkeseeeeeeeeeeee sositososito sositososito sositososito
Günaydııın kızlaaar. meybooon göbüşünün resmini gördüüüm çook tatlı çıkmışsın canıım yaa maşallah bebişinede sanada. bu arada buluşma olmuş resimleri merakla bekliyoruuum.
amiiiiiin canımresimleri gördüüüm heyooo. çok tatlı çıkmışsınız kızlaar maşallah hepinizee. Rabbim inşallah bebişlerimizlede poz vermeyi nasip eder..
herkese günaydın kızlar
[bu arada cumartesi günü cnm arkadaşım bahar ile buluştuk ve harika saatler geçirdik.
birde bursa'dan ağrıya dönen bernacığıma otobüs terminalinde süpriz yaptık. terminalde birazdan fotoları ekliycem kızlar.
maşallah bu kadar pozitif bu kadar güzel bir arkadaş olamaz.
çooook şanslı arkadaşlarızki burada bu kadar güzel insanlarla tanışma fırsatı bulduk.
bir ara baharla acaba istanbul'a gidip oradaki arkadaşlar ilede bir araya gelsekmi diye düşündük. bakalım hayırlısı.
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan[/B][/COLOR]
günaydın herkeseeeeeeeeeeee sositososito sositososito sositososito
kızlar fotoları ekledim
ben&bahar&bernaaaaaaaa karşınızda
bilge nerde bilgeden haberi olan var mı???
kızlaaaaar uyuyormusun yahuuuuuuuu
bugün enerji yok sizde
hadi ama canlanın
bilge nerde bilgeden haberi olan var mı???
bilge ya nerelerdesiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
ben sensiz yarım litre suyu içtim bile:sinifsinif:
Gunaydinlar Oznur
Super cikmisiniz :) Darisi Istanbul bulusmasina
Evet nerde benim dunur ya
açık gözüküyo ama... bilgeeeeee!!!!!!fisfisfismerak etmeye başladık hemen bişeyler yaz.. mey dey meydey
ekledim tatlımMeral canım beni de ekle arkadaş listene.
bilge küstü bize galiba:gitme:açık gözüküyo ama... bilgeeeeee!!!!!!fisfisfismerak etmeye başladık hemen bişeyler yaz.. mey dey meydey
meral ya ben göremiyorum resimlerinizi.tüm albümlerini görüyorum ama kızlarla olanları görmeiyorum arkadaşlık teklif ettim kabul etsene bii
yerim ben siziiiiiiiii opuyorumnanaktan günaydın canlar nasılsınız? bende bir donukluk var onun için sessiz sessiz geçmişi okuyodum şimdi bitirdim:bbo:
süt-yoğurt saati bu arada hade bakem dalınnnnn cokacimcoook :içelim:
bilge küstü bize galiba:gitme:
oooooh be şükür kavuşturana
şekerim ne donukluğu var anlat bakem derdine çare olalaım:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?