arkadaşlar, ben son dr. kontrolüne, 20+4 haftamda gitmiştim.. ağustosun başıydı da tam gübü aklımda diil, 26 hafta da gelirsin demiştibu süre bana çook uzun geliyor ya.. hem daha ayrıntılının evraklarını da göstermedim dr. uma. zaten ayrıntılıyı dr.umun eşi yaptı. ve bana tek tek söyledi. o yüzden gittiğimde gösteririm dedim. şimdi size sorum şuan 24. hafta dolmak üzere sizce 26. haftayu bekliyim mi gidiyim mi??? ay dayanamıyor da insann
hoooooooooooop ben geldiiiimmmmm...
hem de ağrı'yaaaaaaa :lepi: offf yaaaa çok çabuk geçti......
emmmeeeee meral ile bahar gerçi yazmışlardır bana acaip süper ilaçımsı geldi =))) hihoyyyt :teytey: okuyayım az geliyorummmm
hepinizi öpüyoruuummmmm Şeniz
ben yemeğe çıkıyorum
herkeze afiyet olsuuuuuuuuuuuuuuuun
lacivert elbiseli ben
yeşilli elbisesi olan bahar
pembe tişörtlü ise bernaaaaaaaaaaaaaaaa:asigim:
arkadaşlar, ben son dr. kontrolüne, 20+4 haftamda gitmiştim.. ağustosun başıydı da tam gübü aklımda diil, 26 hafta da gelirsin demiştibu süre bana çook uzun geliyor ya.. hem daha ayrıntılının evraklarını da göstermedim dr. uma. zaten ayrıntılıyı dr.umun eşi yaptı. ve bana tek tek söyledi. o yüzden gittiğimde gösteririm dedim. şimdi size sorum şuan 24. hafta dolmak üzere sizce 26. haftayu bekliyim mi gidiyim mi??? ay dayanamıyor da insann
selammm kızlarrrrr huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hadi herkese afiyet olsun kızlar
ben yemeğe çıkıyorum
herkeze afiyet olsuuuuuuuuuuuuuuuun
afiyet olsun bidanemmmmmmmm
yavyu kuşummmmmmm hoşgeldinnn sana doyamadan gittin ağrılara burdaki herkes seni çok sevdi ve alışmıştıııı biz ne yapacağız 1 sene sensizzzzzzzzzzzzzzzzzzz:asigim::1hug:
amiiiiiiiiiiiiiiin canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şen kahkalarımızla terminalide karıştırdık arkadaşım
Hoş geldin Bernacım aramızaa:) İyisindir inş. ben iyiyim bebişim de.az aşağıda işte ona takılıyorum biraz.Ne güzel buluşmuşsunuz siz yaa.Benim burda buluşabilecek kimsem de yok kii:a015:
canım ben tam tersine çıksın istiyorum,böyle kendimi hamile gibi hissetmiyorumki..benim karnımdan çok kalçam büyüdü,top gibi oldu :)herkez iç karnın büyük diyor ,inş bir an önce çıkar karnım...bide insanların görünce; aaaa:1shok: bebeği besleyemiyorsun ,ondan çıkmamış karnın demesine sinir oluyorum,ne alaka ya bebeğimin gelişimi önde gidiyor!:jeyyar: bilip bilmeden konuşuyorlar işte..
AMANDA AMANDA KUŞ YUVAYA DÖNDÜhoooooooooooop ben geldiiiimmmmm...
hem de ağrı'yaaaaaaa :lepi: offf yaaaa çok çabuk geçti......
emmmeeeee meral ile bahar gerçi yazmışlardır bana acaip süper ilaçımsı geldi =))) hihoyyyt :teytey: okuyayım az geliyorummmm
hepinizi öpüyoruuummmmm Şeniz
SEÇİİİİLLLLLLLLL NABER?yavyu kuşummmmmmm hoşgeldinnn sana doyamadan gittin ağrılara burdaki herkes seni çok sevdi ve alışmıştıııı biz ne yapacağız 1 sene sensizzzzzzzzzzzzzzzzzzz:asigim::1hug:
SAĞOL TATLIŞKOMafiyet olsun bidanemmmmmmmm
EKLEDİM CNMben de görmek istiyorum çok merak ediyorum göbişlerinizi. bakalım benimki kadar büyük mü?
TERMİNALİ KARIŞTIRDIK İŞTEkaydirigubbakcemile3:roflol:hahahaahhaa =))))
bi ara foto çekilirken adamlar bizim sayemizde geçecek yer bulamadı...
hihoyyyt
biri de diyo ki (yükleri taşıyorlar işte bagaja) 3 tane 3 tane diyo =)))
bizden mi bahsediyorlar acaba dedik =))) :roflol:
3 tane tosun geçit vermiyoruz millete =) :teytey:
CANIIIIIIIIIM TEŞEKKÜR EDERİMhoşgeldin berna
meral resimlere baktım süpersiniz maşşalah göbüşlerde öyle
Berna ve seçil hoşgeldinizzzzz
bernacım foto muhteşem gerçekten..nekadar eğlendiğiniz yansımış yüzünüze:))))
herkes yemeğe çıkmış afiyet olsunnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?