2009 Aralık Anneleri

bilgecim nerelerdeisn bak herkes seni dört gözle bekliyor

Meral beni de ekleseneeeeeeeeeeee. Ne güzel buluşmuşsunuz. Ben de giremiyordum nete, anneciğim geldi. Bebeğin nerdeyse herşeyini aldık. Puseti, kıyafetleri, küveti hepsini iki günde aldık. Allah kullanmak nasip etsin. Odası da 1 aya kadar geliyor :CüvCüv: Ben biraz geçmişi okuyorum çok şey kaçırdım

Ben şimdi anlamadım. Berna tamam da hanginiz Bahar hanginiz Meral? fisfisfis

ben eski albümlere bakıp çözdüm meral esmer, bahar kumral canım yerimseniben

bilgecim nerelerdeisn bak herkes seni dört gözle bekliyor

bi durgunluk var üstümde fatmacım ya onun için geçmişi falan okudum ööle takılıyorum :ecrin_bebek:

bebişin sağlıkla kullansın annesi
amin inşallah hepimize tüm aldıklarımızı sağlıkla kullanmak nasip etsin :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar... biraz geçmişe baktım buluşmalar olmuş ne güzel meral benide eklersen resimlere bakmak istiyorum bi sakıncası yoksa...?

oh ne güzel cnm yükünü hafiflettin güle güle sağlıcakla kullansın bebişin.darısı başımıza

akıllı kızın halide br başka oluyor cnm.

açılırsın birazdan cnm.
valla öykü beni uyutmadı gece
öğleden sonra ne yaparım bilmem
epeyde yoğun bir gün

ekledim tatlım.
iyi günlerde sağlıcakla kullansın cicilerini yavrun.

bebişin sağlıkla kullansın annesi
amin inşallah hepimize tüm aldıklarımızı sağlıkla kullanmak nasip etsin :Saruboceq:

oh ne güzel cnm yükünü hafiflettin güle güle sağlıcakla kullansın bebişin.darısı başımıza

Saolun kızlar, yükümle birlikte cüzdanım da bayağı hafifledi kafamçokkarıştı

Meralcim hepiniz de çok tatlı hamişler olmuşsunuz. Berna'ya da gitmeden önce inanılmaz moral olmuştur buluşmanız

eminim sende öylesindir cnm.
bursadan yola çıktı, eskişehirdeki molada süpriz oldu
terminali karıştırdık valla.
herkez bize bakıyor ve gülüyordu:kedi:

Heh şimdi oldu. Maaşallah göbiş falan iyice belli olmuş artık.
Arkadanızdaki fonda porsuk çayı sanırım.
Hiç gelmedim Eskişehir'i merak ediyorum.

sağol cnm benim
arka fonda kentpark var tabiki posuk çayından gelen suyu ile...

meral süper ya 3 hamile yan yana çok tatlı görenlerinde dikkatini çekmişsinizdir baya:)allahım hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin göbüşteki yaramazlara:)

arkadaşlar, ben son dr. kontrolüne, 20+4 haftamda gitmiştim.. ağustosun başıydı da tam gübü aklımda diil, 26 hafta da gelirsin demiştibu süre bana çook uzun geliyor ya.. hem daha ayrıntılının evraklarını da göstermedim dr. uma. zaten ayrıntılıyı dr.umun eşi yaptı. ve bana tek tek söyledi. o yüzden gittiğimde gösteririm dedim. şimdi size sorum şuan 24. hafta dolmak üzere sizce 26. haftayu bekliyim mi gidiyim mi??? ay dayanamıyor da insann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…