yerim ben siziiiiiiiii opuyorumnanaktan günaydın canlar nasılsınız? bende bir donukluk var onun için sessiz sessiz geçmişi okuyodum şimdi bitirdim:bbo:
süt-yoğurt saati bu arada hade bakem dalınnnnn cokacimcoook :içelim:
Ben şimdi anlamadım. Berna tamam da hanginiz Bahar hanginiz Meral? fisfisfis
bilgecim nerelerdeisn bak herkes seni dört gözle bekliyor
Meral beni de ekleseneeeeeeeeeeee. Ne güzel buluşmuşsunuz. Ben de giremiyordum nete, anneciğim geldi. Bebeğin nerdeyse herşeyini aldık. Puseti, kıyafetleri, küveti hepsini iki günde aldık. Allah kullanmak nasip etsin. Odası da 1 aya kadar geliyor :CüvCüv: Ben biraz geçmişi okuyorum çok şey kaçırdım
Ben şimdi anlamadım. Berna tamam da hanginiz Bahar hanginiz Meral? fisfisfis
Meral beni de ekleseneeeeeeeeeeee. Ne güzel buluşmuşsunuz. Ben de giremiyordum nete, anneciğim geldi. Bebeğin nerdeyse herşeyini aldık. Puseti, kıyafetleri, küveti hepsini iki günde aldık. Allah kullanmak nasip etsin. Odası da 1 aya kadar geliyor :CüvCüv: Ben biraz geçmişi okuyorum çok şey kaçırdım
dünürümmm nasılsın canımın içi :1ninca:
Dunurcum bugun ise basladim .Tabi isler deli gibi birikmis bir haftada onlari cozmeye calisiyorum bir yandan okuyorum filan iste .
akıllı kızın halide br başka oluyor cnm.niye küseyim ki canım benim CADIARZU uslu uslu geçmişi okudum şimdi de resimlere bakıyodum yerimseniben yalnız ben hanginiz hanginiz bilemedim resimlerdeyani bernayı tanımak güç olmadı da :jeyyar:
eski albümlere de bakınca çözdüm haliyleesmer meral kumral bahar ebrucum
açılırsın birazdan cnm.bilmem böööööle bi tatsız tatsızım ruhsuz ruhsuzum... oğluşum da daha uyanmadı zaten öyle keyifsizim işte ama allaha bin şükür tadımı kaçıracak bir şey de olmadı... amaan dalgalı hamile haleti ruhiyesi işte geçer birazdan
bebişin sağlıkla kullansın annesi
amin inşallah hepimize tüm aldıklarımızı sağlıkla kullanmak nasip etsin :Saruboceq:
oh ne güzel cnm yükünü hafiflettin güle güle sağlıcakla kullansın bebişin.darısı başımıza
günaydın arkadaşlar... biraz geçmişe baktım buluşmalar olmuş ne güzel meral benide eklersen resimlere bakmak istiyorum bi sakıncası yoksa...?
lacivert elbiseli ben
yeşilli elbisesi olan bahar
pembe tişörtlü ise bernaaaaaaaaaaaaaaaa:asigim:
Meralcim hepiniz de çok tatlı hamişler olmuşsunuz.Berna'ya da gitmeden önce inanılmaz moral olmuştur buluşmanız
Heh şimdi oldu. Maaşallah göbiş falan iyice belli olmuş artık.
Arkadanızdaki fonda porsuk çayı sanırım.
Hiç gelmedim Eskişehir'i merak ediyorum.
meral süper ya 3 hamile yan yana çok tatlı görenlerinde dikkatini çekmişsinizdir baya:)allahım hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin göbüşteki yaramazlara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?