2009 Aralık Anneleri

hiç kendini kastığına değmez güzelcim al randevunu git "1 ay doldu geldim" de, bir sonraki randevunu da belirleyin en geç bir ay sonraya, söyle doktoruna bir daha o kadar uzun süre vermesin lmaz: aylık rutin kontrol denen bir şey var ayrıca nasıl ve niye daha ileri atar ki :1no2:

selammm kızlarrrrr huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu

hoşgeldiiiiinnnn

yemeğe çıkanlar sizlere afiyet olsun!!!!

hoşgeldin yahu tatil iyi hoş da forumdan da tatil oldun hareketsiz kaldı buralar sositososito yeni kuralları bildiriyorum berna hanımcım her gün 10.30 süt veya yoğurt (ayran da olur tabii) saati, 14.30 meyve saati... herkes sabah işe giderken çantasına kumanyasını koymakla yükümlü... buradan kontrol ediyoruz, bir de aklımıza geldikçe su içme uyarısı yapıyoruz birbirimize yerimseniben demişken

HADİİİİİİİ SUUUUUUUUUUUUUUUU :içelim:

herkesler hoşgeldi ve herkese afiyet olsun bu arada hihoyyyt

Ooooof kuızlar bu tiner kokusu mahvediyo beni çalıştığım yer dediğim gibi boyandı ve burdayım...

müşteri olmadığı zamanlarda kapının önünde oturmana bir şey derler mi??? açık havada vakit geçir mümkün olduğunca ve de bakkaldan falan ayran al sık sık ayran iç ki ciğerlerin temizlensin :1no2: senin şu patronunla görüşmeyi çok isterdim var yaaaaa Çok üzgünüm çoook

cokacimcoookmama yidimm çok mutluyum..:CüvCüv:karnı doydu oğlumun..şimdi içerde guluk gluk yapıyordur benim misim..:ecrin_bebek:

yarasınnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
meral ben bu sabah tartıldımmmmmmmmmmmm mafoldumben :sinifsinif: :gitme: :a015: :çok üzgünüm: :1no2: ooooooooooooooooffffffff mafoldumben

bende dün akşam tartıldım bilge :sinifsinif: 49-50 kiloydum normalinde.. 23. haftam daha yeni bitti ve ben tam tamına 59 olmuşum...:1no2: inanamadım biran kendime... daha önümde dolu dolu 4 ay var ve ben süt veren inek gibi oldummafoldumben bu mankenler nasıl beceriyorlar ya önlerinde top yutmuş gibi göbek, başka hiç bir yerde gram yok.. 9. aya kadar 5 kilodan fazla almamam gerek ya napcam ben..

o stresse sakın girme hayatım hayatı boyunca kilo sorunu yaşamış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim almamam lazım dedikçe alırsınnnnnn :umursamaz: bir kere son üç ayın her birinde en az 3 kiloyu göze almamız gerekecek... doğurmuş olanların hepsi aynı şeyi söylüyor, en az 3 kilo diyorlar :sinifsinif: bu da 9ar kilomuz daha var en azzzzz mafoldumben

yarasınnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
meral ben bu sabah tartıldımmmmmmmmmmmm mafoldumben :sinifsinif: :gitme: :a015: :çok üzgünüm: :1no2: ooooooooooooooooffffffff mafoldumben
hepizin yavrusuna yarasın canım benim
eeeeeee kaç külosun toplamda ne oldu kilon
ay bende bu haftasonu dr gidicem
korkuma basküle çıkamıyorum yaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:

arzu yaaaaaaaa
çok fenasın
mankenler gibi yapamadık işte ne yapalım:sinifsinif:

ben geldim benım laptop lutfettı açıldı
nbrsiniz kızlar
benım ayak parmagımda iltahap oldu tırnak batması gibi ama degil canım çok acıyoo
kardeşimi aradım verdi bişeyler inşallah ii gelir

bencede takılmayın kilo konusuna bende 10 kilo aldım.
geçen gün biriyle tanıştım ilk hamileliğinde tam 30 kilo almış. ikincisindede 20 iki ay olmuş doğum yapalı ve kilolardan eser yok. napalım herkesin yapısı farklı alıyoruz işte kiloyu yapcak bişey yok ben üstelik çok yemekte yemiyorum. Ve hayatımda hiç 52 kilonun üzerine çıkmamıştım Şimdi gel gör halimi..Dün akşam ablamın 2 çocuğuda ayy nekadar şişmişsin dedi bana (küçük veletler)..

kızlarrrr merhabaaa nasılsınız.. ben geldımm..

bişey sorucam gazdan catlıycam maden suyu içebılırmıyımmm

hepizin yavrusuna yarasın canım benim
eeeeeee kaç külosun toplamda ne oldu kilon
ay bende bu haftasonu dr gidicem
korkuma basküle çıkamıyorum yaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:

1 ayda 3 kilo... tamam o çok beter değil ama toplam 13 oldu allahım yaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

nbrsiniz kızlar
benım ayak parmagımda iltahap oldu tırnak batması gibi ama degil canım çok acıyoo

geçmiş olsun canım

sadece meyve ve yoğurt yicem bir de bol su yeter bebeğe de bana da

et ve bakliyattan alman gereken proteinler n'olcak şaşık :mymeka: kızdırma sopalamıyım lmaz:

ya takılmıyorum ama ben zaten şişkoydum bebek adına korkuyorum yoksa veririm kiloyu, veremesem de umrumda değil sadece bebeğim riske girmesin başka hiçbir şey istemem :sinifsinif:

içebilirsin arkadaşım ama meyve aromalı vs içme... doğal maden suyu olsun yani kaynaktan o şekilde gelsin diğerleri asitli içecek türevi çünkü :1no2: kızılay, beypazarı gibi markaları tercih et

nbrsiniz kızlar
aman aman lütfetmiş...:umursamaz:
canım geçmiş olsun
umarım biran önce düzelir.

sadece meyve ve yoğurt yicem bir de bol su yeter bebeğe de bana da
herşeye hayır diyeceksin ve en önemliside doyacaksın öylemi:umursamaz: hiç sanmam:umursamaz:
yaparsan alnından öperim seni:teselli:

yaaaaaaaa o kadar kilo alınca normal doğumu nasıl yapıcaz peki
ooooooffffff yaaa bu kilo bende stres yaptı artık.

bilge kaç kikosun ve toplamda ne oldun söylesneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeCADIARZU

bizde yemeğe gidiyoruz gelirim birazdan
afiyet olsun

iç içindeki minareller faydalı bile.
nasıl geçiyor canım hamilelik
herşey yuolundamı?

sagolun kızlar

[iç içindeki minareller faydalı bile.
nasıl geçiyor canım hamilelik
herşey yuolundamı?[/QUOTE]

şimdilik hersey iyi canım. budefa cokfazla bulantı ve gaz problemım var.ama şikayet etmıyorum.yeterkı busefer acıtmasın melegım annesinin kalbını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…