Öyleymişte bu veletler acele edip erken gelmeye kalkarlarsa çalıştığınla kalıyormuşsun iznin doğumdan sonra başlıyormuş kullanamadığını da aktaramıyormuşsun.
oooooooo o çok kötü olur yaaa bak onu düşünmedim hiç
Evet canım ptt memurluğuna atandım KPSS ile. Asıl mesleğim biyoloji öğretmenliği. Çok alakasız oldu maalesef ama ptt ye alınanların çoğu da benim gibi öğretmen bir türlü atanamayan biyoloji, fizik, kimya ve fen öğretmenleri.
yaaa off yaaa hastaneden aradılar 4 boyutlu için.
Pazartesi ye randevu almıştım şimdi. 14 üne attılar. 2 hafta sonraya. Sinir oldummmmkötükedihüsoçok üzgünüm çoook
ben de bakırköy'de ebrudan almıştım bahçıvanımı yani benim de annem almıştı opuyorumnanaktan gene heralde ilk oraya bakarım kışlık şık şeyler gelmiş mi
SELAM KIZZLAR..
BUGUN GOZUMU YATAKTA Bİ ACTIM RESMEN YUZ USTU SERİLMİŞ YATIYORUM GOBEK MOBEK HAK GETIRE DUMDUZ OLMUŞŞ,ALLAH BILIR PESTILE CEVIRDIM YAWRUMU 500 TONLUK HALIMLE,HALA DA BI KENDINE GELEMEDI COCUGUM ÇOK HAFİF KIPIRDANIYOO...OGLUM YAABİ YERINE BI SEY OLMUS MUDUR ACABA :bbo:
bişey olmamıştır canım sen genede bayaca bir sırt üstü yat ayaklarını da dik. arada bir de soluna yat cnm
ya bişey soracağım kızlar siz ayrıntılı ultrasonu ilkkez ve yenimi çektiriyorsunuz yoksa daha önce çekildi şimdi tekrarmı çekliyor ben 16. Haftamda çektirdim.birdahada çektirmedimm.birde ayrıntılı 3 boyutlu 4 boyutlu ultrsasonlar farklı şeylermii.nekadar ücret ödediniz merak etttim.
SELAM KIZZLAR..
BUGUN GOZUMU YATAKTA Bİ ACTIM RESMEN YUZ USTU SERİLMİŞ YATIYORUM GOBEK MOBEK HAK GETIRE DUMDUZ OLMUŞŞ,ALLAH BILIR PESTILE CEVIRDIM YAWRUMU 500 TONLUK HALIMLE,HALA DA BI KENDINE GELEMEDI COCUGUM ÇOK HAFİF KIPIRDANIYOO...OGLUM YAABİ YERINE BI SEY OLMUS MUDUR ACABA :bbo:
SELAM KIZZLAR..
MERAK ETME HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞTIR PAZAR GÜNÜ YANIMDAN COK HIZLI GECEN JİPİN DİKİZ AYNASI SOL KOLUMDA VE KARNIMDA PARAMPARÇA OLDU BEBEĞİM HALA YERİNDE ŞÜKÜRLER OLSUN ...O YUZDEN HERHALIMIZIE ŞÜKÜR EDELİM BENCE :Saruboceq::gitme::gitme::gitme:
Canım bana dr.um çok bunalırsan yüzüstü yat hiç bir şey olmaz bebeğine o başka bir yere geçer ,onu koruyan su dolu rahmin içinde, üstüne yatarak bir şey yapamazsın ona dedi.Ben tabi yatmıyorum yada tek bacağımı büküp göbeğime yer açıyorum aradayerimseniben
slm kızlar
ya ben hamılelıgın basına döndum yıne uykular basladı
gece uyuyamadıgımdan mı anlamadım süreklı uykum var
slm kızlar
slm kızlar
aaaaaaaaaaa çok geçmiş olsun valla Allah korumuş
MERAK ETME HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞTIR PAZAR GÜNÜ YANIMDAN COK HIZLI GECEN JİPİN DİKİZ AYNASI SOL KOLUMDA VE KARNIMDA PARAMPARÇA OLDU BEBEĞİM HALA YERİNDE ŞÜKÜRLER OLSUN ...O YUZDEN HERHALIMIZIE ŞÜKÜR EDELİM BENCE :Saruboceq::gitme::gitme::gitme:
SAOL CNM CARPANLAR HAMILE OLDIGUMU BILMIOLARDI ANLAMADILARDA KOLUMU SORDULAR BENDE KOLUÖ UMRUMDA DEIL DEDIM KARNIMDAKI NI MERAK EDIYORUM DEDIM HEMEN HASTANEYE GITTIK ULTRASONA GIRENE KADR AKLIMDAN GECENLERI ANLTAMAM AMA COK KORKTUKK EŞİM PARÇALIYCAKTI CARPANLARI 2 TANE 20 Lİ YASLARDA GENC KIZLARDI:gitme:
KOLUMDA BISE YOK AMA KARNIMIN SOL TARAFI KAPKARA MORUNDA ÖTESINDEmafoldumben
çok geçmiş olsun
memlekette ayı çok
Olabilir aslında ama gece uykuların çok mu bölünüyor? Yatmadan önce zararsız bir meyve çayı filan baya iyi geliyor aslında uyku için. Ben de sabaha kadar deliksiz uyumuyorum, 2-3 kere tuvalete filan kalkıyorum ama çok sorunda olmuyor. Birde gündüz acayip hareketli geçirmek iyi oluyor, öğle ve akşam yemeklerinden sonra yürüyüş yapıyorum gebelik şekerinden dolayı, çok iyi geliyor, eve gidincede boş durmamak için kendime ütü, yemek, ortalık toplama gibi işler bulup hareket ediyorum. Gündüz biraz uykum geliyor ama sıcaklarada bağlı gibi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?