2009 Aralık Anneleri

kızlar unutulmasın meyva saati bende şeftali ve incir var hadi bilge yok diye kaytarmayın bakayım cokacimcoook

benim de meslek biyolo çok istedim öğretmenlik yapmak ama anam bizden ya 1 ya 2 kişi alıyorlar 2 sene sözleşmeli yaptım o da ayrı bir çile hayırlı olsun birtanem yaa

Çook teşekkürler canım. İnşallah hayırlı olur hakkımda bakalım dayanabilirsem.
Ben beş sene yaptım ücretli öğretmenlik. Aslında memnundum da halimden ama maaşları malum, o halde bebek olduktan sonra çalışmanın zaten bir anlamı yoktu.

ayrıntılı ultrasonu çektirdim ben onu siyah çekiyorlar. 4 boyutlu renkli. Aslında birazda isteğe bağlı. Bazı drlar istiyorlarmış gebelerden ama benim ki tamamen merak.
ama benim çektirdiğimde renkliydi siyah beyaz değil üç boyutluydu cd verdiler video şeklinde yüzünün fotosunu verdiler .neyse bklm.

slm kızlar
ya ben hamılelıgın basına döndum yıne uykular basladı
gece uyuyamadıgımdan mı anlamadım süreklı uykum var
evdesin cnm uyu valla ne güzel .tadını çıkar bugünlerinin uykusuz geceler bizi bekliyor alışmakta lzım ben alıştım hiç uyuyamıyorum gecelri sık sık uyanıyorum gündüzleride işteyim zaten artık uykusuzluk koymuyor bana

çok geçmiş olsun cnmm

ay canım çok geçmiş olsun.. resmen ALlah nasılda korumuş.. minik meleklerimiz Allaha emanet..:Saruboceq:

aynen öyle cnm şoka gırdım konusamadım bıle elım karnımda bı kıpırtı bekledım hep hayat pamuk ıplıgıne baglı hıcbıseyı takmaya degmez:gitme:

cok haklısın canım gercekten cok dogru soyluyosun,gecmıs olsun,rabbim bir daha yasatmasın...

Canım çook geçmiş olsun Allah korumuş.

dogru dıyorsun fatma Allahtan evdeyım
4 boyutluyu yaptırmak zorunda degilsin bizimkisi merak gitmişken detaylı ultrasonda tekrarlanmış oldu
yoksa ilk detaylı ultrasona gireli ay oldu

bendede gece kramlar oluyor bugunlerde aman cok değişik bişey ..herkes meyvesini yedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…