Allah korumus ya cok gecmis olsun .
saol cnm bunlar bayan ayıydı
çok geçmiş olsun, gerçekten büyük tehlike atlatmışsın.
saol verilmiş sadakamız varmış melekler korudu
benim de meslek biyolo çok istedim öğretmenlik yapmak ama anam bizden ya 1 ya 2 kişi alıyorlar 2 sene sözleşmeli yaptım o da ayrı bir çile hayırlı olsun birtanem yaa
ama benim çektirdiğimde renkliydi siyah beyaz değil üç boyutluydu cd verdiler video şeklinde yüzünün fotosunu verdiler .neyse bklm.ayrıntılı ultrasonu çektirdim ben onu siyah çekiyorlar. 4 boyutlu renkli. Aslında birazda isteğe bağlı. Bazı drlar istiyorlarmış gebelerden ama benim ki tamamen merak.
evdesin cnm uyu valla ne güzel .tadını çıkar bugünlerinin uykusuz geceler bizi bekliyor alışmakta lzım ben alıştım hiç uyuyamıyorum gecelri sık sık uyanıyorum gündüzleride işteyim zaten artık uykusuzluk koymuyor banaslm kızlar
ya ben hamılelıgın basına döndum yıne uykular basladı
gece uyuyamadıgımdan mı anlamadım süreklı uykum var
merak etme hiç birşey olmamıştır pazar günü yanımdan cok hızlı gecen jipin dikiz aynası sol kolumda ve karnımda paramparça oldu bebeğim hala yerinde şükürler olsun ...o yuzden herhalımızıe şükür edelim bence :saruboceq::gitme::gitme::gitme:
SAOL CNM CARPANLAR HAMILE OLDIGUMU BILMIOLARDI ANLAMADILARDA KOLUMU SORDULAR BENDE KOLUÖ UMRUMDA DEIL DEDIM KARNIMDAKI NI MERAK EDIYORUM DEDIM HEMEN HASTANEYE GITTIK ULTRASONA GIRENE KADR AKLIMDAN GECENLERI ANLTAMAM AMA COK KORKTUKK EŞİM PARÇALIYCAKTI CARPANLARI 2 TANE 20 Lİ YASLARDA GENC KIZLARDI:gitme:
KOLUMDA BISE YOK AMA KARNIMIN SOL TARAFI KAPKARA MORUNDA ÖTESINDEmafoldumben
aynen öyle cnm şoka gırdım konusamadım bıle elım karnımda bı kıpırtı bekledım hep hayat pamuk ıplıgıne baglı hıcbıseyı takmaya degmez:gitme:
MERAK ETME HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞTIR PAZAR GÜNÜ YANIMDAN COK HIZLI GECEN JİPİN DİKİZ AYNASI SOL KOLUMDA VE KARNIMDA PARAMPARÇA OLDU BEBEĞİM HALA YERİNDE ŞÜKÜRLER OLSUN ...O YUZDEN HERHALIMIZIE ŞÜKÜR EDELİM BENCE :Saruboceq::gitme::gitme::gitme:
bernanın son ekledıgı resımler var bahar
ordakı seçilmi
evet cnm seçil
bugün hepimiz bir garibiz zaten.. hiç kimse pek formunda gözükmüyor..
merhaba kkızlarrr bızde geldikkk
ama bugun cok halsiz uyandım yaaa
hay masallah seçilin göbişinede bebişinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?