2009 Aralık Anneleri

anaaaaaaa
baş aşağımı
kız nasıl yapıyorlar bu hareketleri:uhm:

hemen unutulmuşuzzzzzzzz:gitme:senağlama
kimmiş seni unutan ooo kişiÇok üzgünüm çoook
kız sen nerelredesin bakayim:sm_confused:
aaaaaaaaaaaaa kimse yooooooooooooook neredesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrr
yemeğimizi yedik geldiiiiiiiikkkkkkkkkcokacimcoook
herkes yemekte galiba.. afiyet olsun bebelere vitamin olsun kas olsun kemik olsun..

amin arzu teyzesi amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Çalışan arkadaşlar 32.haftada izne ayrılacak mısınız yoksa 37'ye kadar çalışıp 8+5 şeklinde doğum sonrası mı kullanmayı düşünüyorsunuz izninizi. Yani devlet memuriyetinde böyleymişte özelde de aynı şartlar geçerli sanırım.

Ben bir iki gün içinde memuriyet hayatına başlıyorum da şu izin meselesi kafamı allak bullak etti. 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum dayanabilirsem. Kalanını doğumdan sonra kullanmayı istiyorum. Ama bu doğum yahu ne zaman olur ne zaman başlar erken mi olur gecikir mi belli olmaz nasıl ayarlanır ki hele de normal doğumda.

Canım onu herhalde 32.haftada dr.la beraber karar veriyorsun.Dr.dan 37.haftaya kadar çalışmasında sakınca yoktur gibi bir rapor alınıyor ben öyle biliyorumyerimseniben

cnm hayırlı olsun memurmu oldun .neydi cnm senin meslek.bende son ana kadar çalışmayı düşünüyorum doğuma 2-3 hafta kala çıkacağım izneee

Canım onu herhalde 32.haftada dr.la beraber karar veriyorsun.Dr.dan 37.haftaya kadar çalışmasında sakınca yoktur gibi bir rapor alınıyor ben öyle biliyorumyerimseniben

Öyleymişte bu veletler acele edip erken gelmeye kalkarlarsa çalıştığınla kalıyormuşsun iznin doğumdan sonra başlıyormuş kullanamadığını da aktaramıyormuşsun.

cnm hayırlı olsun memurmu oldun .neydi cnm senin meslek.bende son ana kadar çalışmayı düşünüyorum doğuma 2-3 hafta kala çıkacağım izneee

Evet canım ptt memurluğuna atandım KPSS ile. Asıl mesleğim biyoloji öğretmenliği. Çok alakasız oldu maalesef ama ptt ye alınanların çoğu da benim gibi öğretmen bir türlü atanamayan biyoloji, fizik, kimya ve fen öğretmenleri.

bayram gelsin istiyorummm ben yaa. şıkır şıkır giyinip gezmek istiyorumm birde bayram alışverişi süperrr. bayramda nasıl giyinicez bakalım dobişlerrr :))))

canım bende 1 ay önce 3 ay sonra şeklinde konuştum işyeriyle normal doğum istiyorum zaten son ay sürekli kontrol var 2-3 gün farkla belli oluyor doğum tarihi diye düşünüyorum hem bebekle daha fazla beraber oluruz inşallah iyi oluruz dayanırız:Saruboceq:

Bu sefer gittigimde doktor 16 Ekimde kanuni iznin basliyor ama 20 Kasima kadar calisabilirsin dedi . Eger o zamanda sorun olmazsa insallah burdan doguma gidicem gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…