anaaaaaaaAma burada dediği gibi benim kasıılmalar günlük hayatımı etkilemiyor, ara sıra oluyor. Dediğim gibi pozisyon değişikliklerinde özellikle, doğuma hazırlanıyor vücut diye yorumladım ama umarım öyledir. Bu arada bebekte baş aşağı duruyor, ayaklar yukarıda habire tepikliyor,
kimmiş seni unutan ooo kişiÇok üzgünüm çoookhemen unutulmuşuzzzzzzzz:gitme:senağlama
yemeğimizi yedik geldiiiiiiiikkkkkkkkkcokacimcoookaaaaaaaaaaaaa kimse yooooooooooooook neredesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrr
herkes yemekte galiba.. afiyet olsun bebelere vitamin olsun kas olsun kemik olsun..
Ay az iş yaptım dinşeneyim yarım saat sonra yine kalkıcam
dinlen tabi canım
yedinizmi birşeyler
Çalışan arkadaşlar 32.haftada izne ayrılacak mısınız yoksa 37'ye kadar çalışıp 8+5 şeklinde doğum sonrası mı kullanmayı düşünüyorsunuz izninizi. Yani devlet memuriyetinde böyleymişte özelde de aynı şartlar geçerli sanırım.
Ben bir iki gün içinde memuriyet hayatına başlıyorum da şu izin meselesi kafamı allak bullak etti. 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum dayanabilirsem. Kalanını doğumdan sonra kullanmayı istiyorum. Ama bu doğum yahu ne zaman olur ne zaman başlar erken mi olur gecikir mi belli olmaz nasıl ayarlanır ki hele de normal doğumda.
Çalışan arkadaşlar 32.haftada izne ayrılacak mısınız yoksa 37'ye kadar çalışıp 8+5 şeklinde doğum sonrası mı kullanmayı düşünüyorsunuz izninizi. Yani devlet memuriyetinde böyleymişte özelde de aynı şartlar geçerli sanırım.
Ben bir iki gün içinde memuriyet hayatına başlıyorum da şu izin meselesi kafamı allak bullak etti. 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum dayanabilirsem. Kalanını doğumdan sonra kullanmayı istiyorum. Ama bu doğum yahu ne zaman olur ne zaman başlar erken mi olur gecikir mi belli olmaz nasıl ayarlanır ki hele de normal doğumda.
iiz bahar siz napıyorsunuz bklmmmmmmmmm
Canım onu herhalde 32.haftada dr.la beraber karar veriyorsun.Dr.dan 37.haftaya kadar çalışmasında sakınca yoktur gibi bir rapor alınıyor ben öyle biliyorumyerimseniben
cnm hayırlı olsun memurmu oldun .neydi cnm senin meslek.bende son ana kadar çalışmayı düşünüyorum doğuma 2-3 hafta kala çıkacağım izneee
uykum var.. nerde uyusaaaammm:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?